Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group G: Chelsea 1 - 1 Schalke 04 (17.09. sri) [1]

anketa 26 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjedom
      79%
      19
    • Remijem
      16%
      4
    • Porazom
      4%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Sudija će biti Ivan Bebek iz Hrvatske..

Nacionalista, isključiće nam Matića i Ivanovića, oni ne smeju da igraju.

• Odgovori 106
  • Pregledi 8,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kune ne sviđa mi se tvoj sastav nikako ( nemoj se ljutit :D ) .. ne možeš ubaciti Cecha u prvoj utakmici lige prvaka a još minute ove sezone nije dobio. Isto mislim i za Zoumu koji nema nikakvih iskustava u ovom natjecanju. Radije bi stavio Aspija na desno, Ivanovica na stopera a Filipea lijevo. Ni dvojac na zadnjem veznom mi ne leži, rijetko kad smo bili kreativni s njima . 

Ako nakon nekih 60-70 minuta imali lijepu prednost onda treba odmoriti igrače tipa Ivanović, Hazard, Cahill ..

Ovdje se ne smijemo poskliznuti, previše podcjenjujete Schalke ;)

Jebes me, sudit ce za njih vise, jer ovi nasi balkanci vole njemce, jer najvise dijasporaca tamo ima :D

Pa brate kako neće 'ta nema mu đedo englesku nego njemačku penziju :D 

Baš me zanima, ima li itko, jedan jedini PAMETNI i argumentirani razlog zašto Bebek ne bi trebao suditi ovu utakmicu?

• Autor

Baš me zanima, ima li itko, jedan jedini PAMETNI i argumentirani razlog zašto Bebek ne bi trebao suditi ovu utakmicu?

Nema dovoljno kila :D

Kune ne sviđa mi se tvoj sastav nikako ( nemoj se ljutit :D ) .. ne možeš ubaciti Cecha u prvoj utakmici lige prvaka a još minute ove sezone nije dobio. Isto mislim i za Zoumu koji nema nikakvih iskustava u ovom natjecanju. Radije bi stavio Aspija na desno, Ivanovica na stopera a Filipea lijevo. Ni dvojac na zadnjem veznom mi ne leži, rijetko kad smo bili kreativni s njima . 

Ako nakon nekih 60-70 minuta imali lijepu prednost onda treba odmoriti igrače tipa Ivanović, Hazard, Cahill ..

Ovdje se ne smijemo poskliznuti, previše podcjenjujete Schalke ;)

Pa brate kako neće 'ta nema mu đedo englesku nego njemačku penziju :D

Ne znam kako je uopšte moguće da si izgubio povjerenje u Cecha nakon što je propustio četiri kola PL a konstantno je trenirao. Tu te baš ne kontam ajde da se radi o nekom prosječnom i neiskusnom golmanu ali za Cecha to reci :huh:

Za Zoumu druga priča istina da je neiskusan ali zašto da ne u kombinaciji za Cahillom bi bio odličan, treba ga polako ubacivati u tim, prije Cahill nego Bane.

Ne podcjenjujem ali ljudi su jednostavno u kurcu očajna forma očajan start sezone i ogromni problemi sa povredama, pročitaj uvod i pogledaj bez kakvih igrača dolaze u London.

Pored nekoliko ranije povređeni igrača i Benedikt Howedes će zbog povrede propustiti utakmicu protiv nas. Znači Howedes koji je glavni čovjek odbrane ne igra, odbrana im je kritična, moramo ovo dobit.

rJ9cFTm.png?1?6247

Ja ovim nasim sudijama ne bi dao ovce da cuvaju a ne da sude medjunarodne utakmice :D 

ma zgaziti ih do kraja i poslati poruku svima. Dokle kalkulacije? Odmah u meso.

ma zgaziti ih do kraja i poslati poruku svima. Dokle kalkulacije? Odmah u meso.

Ja mislim da Mourinho ovde neće praviti nikakve kaukulacije, prosto nije ta faza sezone, ali ono što je sigurno je da moramo pobijedit. Bez obzira u kakvom su oni stanju mi moramo od početka kreniti na njih jako, nije LP nivo na kojem možeš nekog podcijenit, vidimo Liverpool se jedva provukao protiv Ludogoretsa upravo zato što su unapred upisivali bodove.

Ma mi smo svakako u prednosti, jer igramo u Londonu svoju utakmicu, dok City putuje u Njemacku i jos imaju 10x tezeg protivnika od nas i kod njih ce igrati najjaci sastav, pa ce definitivno biti umorniji od nas kako god okrenes. Sto se tice tog aspekta u prednosti smo cak i da i mi izvedemo najjaci sastav, ali ja da se pitam dosta bih novih igraca ubacio u postavu.

• Autor

Jbt što smo aktivni, noć prije utakmice a mi smo već prešli na treću stranicu :D

Baš to, evo na temama od PL na kraju utakmice nemamo 3-4 stranice, fino neka smo se raspisali.

Ama ljudi jebem mu hljeb ako Remy,Schurrle,Willian,Salah,Ramires,Mikel ne mogu dobiri Šalke nabijem ih na bambus :D

Baš to, evo na temama od PL na kraju utakmice nemamo 3-4 stranice, fino neka smo se raspisali.

Ama ljudi jebem mu hljeb ako Remy,Schurrle,Willian,Salah,Ramires,Mikel ne mogu dobiri Šalke nabijem ih na bambus :D

Ma mogu definitivno dobiti, ali je fazon sto svi oni NEMA SANSE da pocnu utakmicu. Max 3-4 nova igraca da ce igrati.

Da se ja pitam:

Cech; Dave-Cahill-Terry-Luis; Ramires-Fabregas-Oscar; Schurrle-Costa-Hazard 

Jebiga, ne kontam cemu kombinovanje. Prvo je kolo, i liga prvaka nam je vazna. Nema zajebavanja i nece oni doc ko turisti tu sigurno. Ja bih to ovako postavio, pa kako se tekma bude razvijala vrsit izmjene...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.