6. juni 2014.12 god. comment_176808 Pa već je uzeo 4. Jeste li vidjeli slike ccc. U ove slike samo ti i Adis možete vjerovati :D Ova slika je fejk da fejkija ne može biti :D Ali privlači lajkove pa sam je objavio na fejsu. Prijavi
6. juni 2014.12 god. comment_176809 Ne vjerujem da bi se usudili poslije onog fijaska sa Robinhom ovako nešto raditi. Prijavi
6. juni 2014.12 god. comment_176813 U ove slike samo ti i Adis možete vjerovati :D Ova slika je fejk da fejkija ne može biti :D Ali privlači lajkove pa sam je objavio na fejsu. Na moje troll fore samo ti padaš...kao i svi ostali :D Znam ''ba'' da je fake, malo trollam, šta si se navukao :P Prijavi
6. juni 2014.12 god. comment_176823 Mislim da će dobro doći i da će se brzo uklopiti.Jako jako pametan i inteligentan igrač! Bit će prigodna ËzamjenaË za Lamparda :(. Prijavi
6. juni 2014.12 god. comment_176824 Uzeće valjda Luizovu 4 .. jbg a 8 će uzeti neko novi il nzm, tako je i Oscar nepoznat došao i uzeo 11ku, niko ništa nije rekao Ovo je farcelonino dijete i bivši kapetan topovskog mesa :D A bilo je za oscara gunđanja... Prijavi
6. juni 2014.12 god. comment_176825 Nešto posmatram ove spekulacije i vijesti vezane za Fabregasa i jbt dođeš do zaključka da sve ono što se objavi do podne demantuje se do večeri.U jednom trenutku svi objavljuju da je prošao medicinske preglede kod nas pa za dva sata se objavljuju vijesti i Fabregas se spominje samo kao "Chelsea and Man.Utd target" i da su ta dva kluba u borbi za njega,stvarno može biti malo zbunjujuće. Ali to i jest čar prelaznog roka upravo te spekulacije i nagađanja samo neko zna uživati u tome a neko ne zna pa mu to ide na živce.Čitajući vijesti vezane za transfere na mnogim sajtovima sam naišao na panične i ljutite komentare jer ljudi kao da bi željeli da prelazni rok traje dva sata i samo da se objavljuju službene potvrde transfera. Ja nevjerujem ni u jednu vijest dok klub ne objavi službenu potvrdu ali i tad sačekam sat vremena možda je neko hakovao službeni sajt :D Nadam se da će se ovo oko Fabregasa riješit u našu korist i da će potpisati za nas.. Prijavi
6. juni 2014.12 god. comment_176870 Da vas pitam, znate li za sve uvjete i klauzule u Fabregasovom ugovoru između Arsenala i Barce šta i kako stoji? :D Znate li da Arsenal oduvijek ima otkupnu klauzulu u ugovoru, Barca dužna bonuse prema Arsenalu, i stoji i postotak koji je Barca dužna dati Arsenalu ukoliko dodje do prodaje Cesca, sve to ima u ugovoru, to se oduvijek znalo, bar bi trebao znati svatko tko malo dublje prati. Postoji vrlo velik razlog zbog čega je Arsenal već odgovorio Barci, kad ih je Barca obavijestia da je na prodaju Cesc (jer su dužni prvo Arsenal obavijestiti)i znate li zašto su vjerovatno odgovorili da ne žele aktivirati buy-back klauzulu (sigurno jer je prevelika, ali evo više u nastavku). Evo sve fino objašnjeno na šta se vjerovatno ide,. Pošto je otkupna cijena prevelika, a nema se toliko novca, bar 3ili4 pozicije puno puno preče imaju za pojačati, čekat će se vjerovatno zadnji tren, i ići će se na to da se ili izvuku što veći novci iz Barce i nadamo se uloži kako Bog zapovijeda baš u te preče pozicije, ili na to da se cijena spusti na ovu cajku i Cesc se dovede ispod svake cijene...što bi bilo naravno poželjno...volio bi i on sigurno više od svega da se uspije u tome, i neće mu biti nimalo drago ni lako ako se ne uspije vratiti, tj. ako ga na kraju odluči Wenger da ga neće itd- Moguće je da i on sam zavlači, kao pregovara ovamo, a čeka samo potez Arsenala, možda postoji već neki dogovor između tko zna... ali bilo bi dobro i poželjno za tako malu cifru, složili bi se svi da se vrati, jer ostalo bi još više novca i za ostala dosta potrebnija pojačanja. Evo tko razumije Engleski dobro, skontat će o čemu je riječ brzo. I više nego da ima smisla, zna čovjek o čemu priča, mozak, trebalo se dobro zamoriti i povezati sve stvari :) Why Arsenal have refuse to active buy-back option? When we sold Cesc to Barca for £36 million we inserted more than 2 clauses. First one was buy back option. Second 50% sell of player and last one was if Barcelona win Champions league Arsenal will get another 1.5 million. Which won’t happen now. Now I’ll come to main point. Why Arsenal have refused to active buy-back option? I’ll tell you why but first lets go through second clause. If Arsenal don’t want to sign player Barcelona will sell to other club and there are numbers of clubs are chasing Cesc. Currently as we heard Chelsea are leading to sign Cesc and we also heard Chelsea have made bid around £33 million. if Barca decide to sell Fabregas to Chelsea, Arsenal will get 50% of £33 million that’ll be £16.5 million. Personally I don’t see Barcelona selling Cesc for 16.5 they are waiting for Arsenal to make bid which Arsenal won’t. Now here is what I think will happen. Arsenal definitely wants to sign Fabregas but not for £33 million. Arsenal are waiting for Barcelona to accept offer from any club. Then Arsenal will make last minute ditch offer which will be more than what Barcelona are getting for example if Barca decide to sell player for £33 million. Barca will get £16.5 million and then Arsenal might try for around 18-20 million. Barca won’t have any choice but to sell Cesc to Arsenal. This is what I think. Prijavi
6. juni 2014.12 god. comment_176872 This is what I think. Ključna riječ je upravo ovo. Da ne pričamo previše - momak nema pojma. On samo misli. On samo misli da će Arsenal dobiti 50% od transfera. Takođe, on samo misli da to ide tako kako je opisao. Znaš na šta me podsjeća ovo što je on opisao? Na onu teoriju da nećeš poginuti ako skočiš iz aviona stojeći na dasci... Ono, kad dođeš na metar od zemlje, samo skočiš sa daske i kao da si skočio sa metra visine. btw. Jesi svjestan da će, po tome, Arsenal dobiti 9 miliona funti od prodaje Cesca tj. od tih 18 koje daju Barci, Barca će im vratiti 9 zbog tih 50%? :D Prijavi
6. juni 2014.12 god. comment_176874 Nije bitno koliko će sveukupno biti plus, bitno je koliko se sad može da dobije jer je keš dragocijeniji nego ikad. Prijavi
6. juni 2014.12 god. comment_176875 . btw. Jesi svjestan da će, po tome, Arsenal dobiti 9 miliona funti od prodaje Cesca tj. od tih 18 koje daju Barci, Barca će im vratiti 9 zbog tih 50%? :D jok brate, na kraju će barselona platiti arsenalu da ovi dovedu fabregasa Prijavi
6. juni 2014.12 god. comment_176876 I na kraju ih Česk karinđa za titulu Čelzija. Eto im 20 miliona, ko ih jebe, ima se :D Prijavi
7. juni 2014.12 god. comment_176882 Tek sada vidim koliko Arsenalove igrače boli mogućnost da pređe u Chelsea. Imam osjećaj da ih to boli više nego skoro 9 godina pauze od osvajanja titule. Golemo. Prijavi
7. juni 2014.12 god. comment_176886 Isto tako sam procitao da arsenal dobija 50% al samo preko 30M tj ako ode za 40 oni dobiju 5. Iskreno neinteresuje me. Nek dovedu cescka a novac neka ide kone god hoce :d Prijavi
7. juni 2014.12 god. Autor comment_176916 Arsenal will not receive 50% of Fabregas sell on fee , only 50% of anything above 33m pounds . If he goes to Chelsea for 33m Arsenal get nothing Izvor: Charlie Perdios. Prijavi
7. juni 2014.12 god. comment_176939 Najpouzdaniji radio u Španiji, Catalunya Radio, potvrdio da je Barca prihvatila 33 miliona za Cesca. Prijavi
7. juni 2014.12 god. comment_176954 da spojim vas dvojicu: Španjolski umjetnik među katalonskim isprdcima... :D Prijavi
8. juni 2014.12 god. comment_176958 Da vas pitam, znate li za sve uvjete i klauzule u Fabregasovom ugovoru između Arsenala i Barce šta i kako stoji? :D Znate li da Arsenal oduvijek ima otkupnu klauzulu u ugovoru, Barca dužna bonuse prema Arsenalu, i stoji i postotak koji je Barca dužna dati Arsenalu ukoliko dodje do prodaje Cesca, sve to ima u ugovoru, to se oduvijek znalo, bar bi trebao znati svatko tko malo dublje prati. Postoji vrlo velik razlog zbog čega je Arsenal već odgovorio Barci, kad ih je Barca obavijestia da je na prodaju Cesc (jer su dužni prvo Arsenal obavijestiti)i znate li zašto su vjerovatno odgovorili da ne žele aktivirati buy-back klauzulu (sigurno jer je prevelika, ali evo više u nastavku). Evo sve fino objašnjeno na šta se vjerovatno ide,. Pošto je otkupna cijena prevelika, a nema se toliko novca, bar 3ili4 pozicije puno puno preče imaju za pojačati, čekat će se vjerovatno zadnji tren, i ići će se na to da se ili izvuku što veći novci iz Barce i nadamo se uloži kako Bog zapovijeda baš u te preče pozicije, ili na to da se cijena spusti na ovu cajku i Cesc se dovede ispod svake cijene...što bi bilo naravno poželjno...volio bi i on sigurno više od svega da se uspije u tome, i neće mu biti nimalo drago ni lako ako se ne uspije vratiti, tj. ako ga na kraju odluči Wenger da ga neće itd- Moguće je da i on sam zavlači, kao pregovara ovamo, a čeka samo potez Arsenala, možda postoji već neki dogovor između tko zna... ali bilo bi dobro i poželjno za tako malu cifru, složili bi se svi da se vrati, jer ostalo bi još više novca i za ostala dosta potrebnija pojačanja. Evo tko razumije Engleski dobro, skontat će o čemu je riječ brzo. I više nego da ima smisla, zna čovjek o čemu priča, mozak, trebalo se dobro zamoriti i povezati sve stvari :) Why Arsenal have refuse to active buy-back option? When we sold Cesc to Barca for £36 million we inserted more than 2 clauses. First one was buy back option. Second 50% sell of player and last one was if Barcelona win Champions league Arsenal will get another 1.5 million. Which won’t happen now. Now I’ll come to main point. Why Arsenal have refused to active buy-back option? I’ll tell you why but first lets go through second clause. If Arsenal don’t want to sign player Barcelona will sell to other club and there are numbers of clubs are chasing Cesc. Currently as we heard Chelsea are leading to sign Cesc and we also heard Chelsea have made bid around £33 million. if Barca decide to sell Fabregas to Chelsea, Arsenal will get 50% of £33 million that’ll be £16.5 million. Personally I don’t see Barcelona selling Cesc for 16.5 they are waiting for Arsenal to make bid which Arsenal won’t. Now here is what I think will happen. Arsenal definitely wants to sign Fabregas but not for £33 million. Arsenal are waiting for Barcelona to accept offer from any club. Then Arsenal will make last minute ditch offer which will be more than what Barcelona are getting for example if Barca decide to sell player for £33 million. Barca will get £16.5 million and then Arsenal might try for around 18-20 million. Barca won’t have any choice but to sell Cesc to Arsenal. This is what I think.klauzula je 50% od profita ostvarenog, znaci ako se proda preko cijene koju je barsa arsenalu platila (a to ce se desit teško ili možda u vrh glave koji milion preko), barsa i arsenal dijele te pare ako je transfer 33 miliona to nije preko cijene i arsenal ne dobija nista ;) A sto se tiče njegovog dolaska, meni ne bas najdraži igrač vise bi volio kroosa ili pogbu, ali ako ćemo iskreno po kvalitetu jedno bas predobro pojačanje koje bi sa maticem trebalo formirati tako jak tandem i tu je Chelsea u velikom napretku ;) Prijavi
8. juni 2014.12 god. comment_176968 Barcelona want to announce at start of next week Cesc's transfer to Chelsea, and soon after transfer of Sevilla midfielder Rakitic. [RAC1] RAC1 je inače jedan od najpouzdanijih izvora što se Barcelone tiče i može se reći praktično klupski mediji.. Prijavi
8. juni 2014.12 god. comment_176977 Na onu teoriju da nećeš poginuti ako skočiš iz aviona stojeći na dasci... Ono, kad dođeš na metar od zemlje, samo skočiš sa daske i kao da si skočio sa metra visine. jebo te, do dana današnjeg sam mislio da samo ja o ovome razmišljam .. znaci nemoguće je a ? :( Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.