8. juni 2014.12 god. Autor comment_176983 ABC.ES TWRDI DA ĆE DIL BITI ANAUNCOVAN PRIJE POĆETKA VORLD KAPA Prijavi
8. juni 2014.12 god. comment_176986 Pomenuo sam onog dankana pre neki dan evo javio se sad ponovo Diego Costa move complete . Fabregas deal also in place. http://oneworldsports.com/stories/chelsea-pursuing-more-atletico-madrid-stars zaboravio sam da dodam i to da je on jedan od prvih koji je napisao da je Matic prva meta murinja aj da vidimo ima li sta i od ovoga Prijavi
8. juni 2014.12 god. comment_177037 Da vas pitam, znate li za sve uvjete i klauzule u Fabregasovom ugovoru između Arsenala i Barce šta i kako stoji? :D Znate li da Arsenal oduvijek ima otkupnu klauzulu u ugovoru, Barca dužna bonuse prema Arsenalu, i stoji i postotak koji je Barca dužna dati Arsenalu ukoliko dodje do prodaje Cesca, sve to ima u ugovoru, to se oduvijek znalo, bar bi trebao znati svatko tko malo dublje prati. Postoji vrlo velik razlog zbog čega je Arsenal već odgovorio Barci, kad ih je Barca obavijestia da je na prodaju Cesc (jer su dužni prvo Arsenal obavijestiti)i znate li zašto su vjerovatno odgovorili da ne žele aktivirati buy-back klauzulu (sigurno jer je prevelika, ali evo više u nastavku). Evo sve fino objašnjeno na šta se vjerovatno ide,. Pošto je otkupna cijena prevelika, a nema se toliko novca, bar 3ili4 pozicije puno puno preče imaju za pojačati, čekat će se vjerovatno zadnji tren, i ići će se na to da se ili izvuku što veći novci iz Barce i nadamo se uloži kako Bog zapovijeda baš u te preče pozicije, ili na to da se cijena spusti na ovu cajku i Cesc se dovede ispod svake cijene...što bi bilo naravno poželjno...volio bi i on sigurno više od svega da se uspije u tome, i neće mu biti nimalo drago ni lako ako se ne uspije vratiti, tj. ako ga na kraju odluči Wenger da ga neće itd- Moguće je da i on sam zavlači, kao pregovara ovamo, a čeka samo potez Arsenala, možda postoji već neki dogovor između tko zna... ali bilo bi dobro i poželjno za tako malu cifru, složili bi se svi da se vrati, jer ostalo bi još više novca i za ostala dosta potrebnija pojačanja. Evo tko razumije Engleski dobro, skontat će o čemu je riječ brzo. I više nego da ima smisla, zna čovjek o čemu priča, mozak, trebalo se dobro zamoriti i povezati sve stvari :) Why Arsenal have refuse to active buy-back option? When we sold Cesc to Barca for £36 million we inserted more than 2 clauses. First one was buy back option. Second 50% sell of player and last one was if Barcelona win Champions league Arsenal will get another 1.5 million. Which won’t happen now. Now I’ll come to main point. Why Arsenal have refused to active buy-back option? I’ll tell you why but first lets go through second clause. If Arsenal don’t want to sign player Barcelona will sell to other club and there are numbers of clubs are chasing Cesc. Currently as we heard Chelsea are leading to sign Cesc and we also heard Chelsea have made bid around £33 million. if Barca decide to sell Fabregas to Chelsea, Arsenal will get 50% of £33 million that’ll be £16.5 million. Personally I don’t see Barcelona selling Cesc for 16.5 they are waiting for Arsenal to make bid which Arsenal won’t. Now here is what I think will happen. Arsenal definitely wants to sign Fabregas but not for £33 million. Arsenal are waiting for Barcelona to accept offer from any club. Then Arsenal will make last minute ditch offer which will be more than what Barcelona are getting for example if Barca decide to sell player for £33 million. Barca will get £16.5 million and then Arsenal might try for around 18-20 million. Barca won’t have any choice but to sell Cesc to Arsenal. This is what I think. Ipak je činjenica da se taj tvoj izvor poprilično zajeb'o. A kako je krenulo zajebat će vas i Chelsea... Tj. marke nećete vidjeti od ovog transfera. http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/10885520/Arsenal-could-miss-out-on-Cesc-Fabregas-payment-in-Chelsea-transfer-deal-with-Barcelona.html Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177056 relo koliko je pouzdan ovaj ABC?? vidim se piše p netu da je to "španski BBC" ako uopšte i postoje ozbiljne novine u španiji Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177058 relo koliko je pouzdan ovaj ABC?? vidim se piše p netu da je to "španski BBC" ako uopšte i postoje ozbiljne novine u španiji Ma nije bitan taj ABC, mada poprilično je pouzdan... Isto kod vas RTS ili kodnas BHT... Jbg ne objavljuju sranja, kad nešto eskluzivno saznaju od svojih izvora tad i objave. A bitniji je ovdje Radio Catalunya, najpouzdaniji radio u Španiji. Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177060 ma video sam za taj radio al mi je to smešno to "najpouzdaniji radio u Španiji" Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177061 Pa jebiga, ne objavljuju ljudi sranja, stekli su reputaciju. Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177062 sad vidim i da je žena na fabregasa obojavila da će joj nedostajati mesijeva žena meni je to nekako najpouzdanije a bila bi fora da objaviš nešto o tome i na portalu Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177064 Kad se poigra s Terryjevom ćunom, neće ni znati ni tko je Messi ni tko mu je žena ni gdje su. Niti će joj išta više faliti :) Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177067 Uskoro će se ovako grliti sa Terryjevom ženom :D I sa Terryjem također... :D Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177130 https://twitter.com/Sportist_/status/476119200457433088 Rakitić je potpisao za Barcelonu, očekuje se da će sutra biti objavljeno, što znači da su ispunjeni svi preduslovi za odlazak Fabregasa... Očekujemo sutra službenu vijest da je Fabregas potpisao za Chelsea. Prijavi
10. juni 2014.12 god. comment_177133 to relo očekujem sutra da izvučeš neki najrelevantniji radio sa južnog pola koji tvrdi da je barsa prihvatila ponudu od 33 miliona evra nema veze,pridružujem se propagandi Prijavi
10. juni 2014.12 god. comment_177146 https://twitter.com/Sportist_/status/476119200457433088 Rakitić je potpisao za Barcelonu, očekuje se da će sutra biti objavljeno, što znači da su ispunjeni svi preduslovi za odlazak Fabregasa... Očekujemo sutra službenu vijest da je Fabregas potpisao za Chelsea. Hajd ne laži narod više. Reci ljudima istinu. Prijavi
10. juni 2014.12 god. comment_177160 Neki mediji javljaju da će transfer biti službeno potvrđen do kraja dana baš kao i transfer Rakitića u Barcelonu,dok neki izvori tvrde da bi službena potvrda trebala biti do petka... Vidjećemo šta će biti,nadam se da će se situacija oko Fabregasa i Coste brzo riješiti. Prijavi
10. juni 2014.12 god. comment_177166 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2653758/Cesc-Fabregas-feud-Frank-Lampard-concerned-celery-John-Terrys-life-threatening-injury-Are-Chelsea-fans-welcome-field-equivalent-Rafa-Benitez.html Otprilike tu negdje, iako je FSW u svojoj ligi. Prijavi
10. juni 2014.12 god. comment_177167 Fabregas je igračina, igrač koji klubu može donijeti tačno ono što mu treba dok je Rafa običan isprdak, Prijavi
10. juni 2014.12 god. comment_177175 Procurila je informacija da transfer ne može biti realiziran dok ne prođe određeni period zagarantovan ugovorom u kojem Arsenal može pobiti našu ponudu. Oni su obavjestili Arsenal da je Fabregas na prodaju, i treba proći lupam 10-ak dana da Arsenal izađe sa ponudom, bez obzira što su rekli da neće... To je zakonski rok i zato ne može potpisati za Chelsea dok taj rok ne prođe. Čim prođe, naš je. Prijavi
10. juni 2014.12 god. comment_177178 Ne zelim covjeka koji je igrao u Arsenalu pa posle u Barsi , njemu je mozak ispran Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177328 Mislim da će ovaj posao propasti.. Nema šanse da se ispoštuju sve te klauzule iz ugovora kada je prelazio iz Arsenala i Barcelone,jbt život ljudi stavili 56454654 klauzula ko da prelazi na drugu planetu. Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177329 Mislim da će ovaj posao propasti.. Nema šanse da se ispoštuju sve te klauzule iz ugovora kada je prelazio iz Arsenala i Barcelone,jbt život ljudi stavili 56454654 klauzula ko da prelazi na drugu planetu. Ma o kakvim klauzulama ti pricas? Ja znam jedino za onu da Arsenalu ide pola od iznosa koji premaši 33 milijuna. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
11. juni 2014.12 god. Autor comment_177333 Prema Mirroru, klub se nada da će do kraja nedelje završiti pregovore oko Fabregasa i da će potpisati petogodišnji ugovor. Prijavi
12. juni 2014.12 god. comment_177388 Ma o kakvim klauzulama ti pricas? Ja znam jedino za onu da Arsenalu ide pola od iznosa koji premaši 33 milijuna. Sent from my SM-G900F using Tapatalk O klauzulama iz ugovora između lovačkog društva "Zec" i šuma BiH..Što pitaš? Prijavi
12. juni 2014.12 god. comment_177394 O klauzulama iz ugovora između lovačkog društva "Zec" i šuma BiH..Što pitaš? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.