Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bundesliga (GER)

Istaknuti odgovori

Gledam Alabu kao holdera i neprijatno mi, čovjek je jebeni bek a korisniji i od Ramiresa i MIkela.

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 73,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ne simpatiziram bundesligu niti nešto pratim, ali ovakvi trenuci me dirnu pa makar bili u 5.uzbekistanskoj ligi pa eto da podjelim. Velika stvar, velika pobjeda i baš lijep trenutak koji me momentalno

• Jedan od njih dvojice je lovac na srpskoj potjeri i režiser filma "Mrtav ladan"

• Nema sta, svaka cast Halleru, pravi borac.   Nego me nasmija komentar na twitteru, kaze Haller dobio rak, pobijedio ga i opet se vratio na teren prije Pogbe.

Objavljene slike

Subota, 15:30, Eurosport 2, zavalit se i napravit kokice. Pravi fudbalski spektakl u reziji Hannover-Augsburg. Au kakav se tu fudbal igra. Najjaca liga, jebo te bpl

Nije tacno, to mu je prirodna pozicija, druga je stvar sto je raznovrstan :D

Mrsko mi guglati na kojoj poziciji je igrao u mladjim kategorijama, ali sam poprilicno siguran da mu je prirodna pozicija lijevi bek pa je zato i sam izjavio kako nikad u zivotu nije sebe vidio kao holdera.

Sad je raznovrstan al' ni on sam to nije znao. Uglavnom, bas je tuzno sto je fudbalski jaci od naseg dvojca, mnogo tuzno.

Lahm se vraca Bayernu u pravo vrijeme. Pitanje je da li ce Gvardilo igrati 3-3-4 u zavrsnici LS, to je igrao u zadnjoj sezoni u Katalunji ako se iko sjeca.

Mjunšngladbah rutinski, Gvardilo se nije rukovao čini mi se...

Logican slijed dogadjanja.. Kad odes u Bundesligu i igras dobro za neki klub kupice te Bayern. Ovi ostali klubovi im i tako dodju kao filijale. Monopol na vrhuncu.

Al' ako je pametan neće otići. Navodno će se svim silama pokušati oduprijeti odlasku. Zašto? Zato što je glavni baja u ekipi koja je i više nego stabilna i jedina je prijetnja Bayernu u Bundesligi. Igraće Ligu prvaka, možda osvojit poneki kup Njemačke, a možda i Ligu, a uz to ima dobru platu. I sve bi to mogao pokvariti prelaskom u Bayern gdje bi vjerovatno opet završio na klupi u nekom trenutku. Valjda mu je Chelsea bio škola.

Sistem: jedan klub i 17 filijala. Pa onda izađu kobasičari iz uprave i kritikuju druge klubove o trošenju i pričaju o nekom jačanju njemačkog prvenstva.

• 2 sedmice kasnije...

Pep na raspolaganju ima samo 15 igrača pošto se Benatia upravo povrijedio.

E moj ex-kapitenu tako si ti vjerovatno glavatirao i ove naše Zmajiće nebitne po hotelima i busevima! Da te hoće tužit ovaj zadnji pa da te u Angolu protjeraju iz civilizacije!!

Da se razumijemo,niko ne dovodi u pitanje njegovo fudbalsko znanje.

Uređeno , autor izmjene: hamco

Bayern s 15 u rosteru razbio neugodni Frankfurt.

Alcantara napunio 24 godine i odigrao tekmu bez povrede.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.