Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarterfinals: Paris Saint-Germain 3 - 1 Chelsea (02.04. sri) [L]

Istaknuti odgovori

• Odgovori 164
  • Pregledi 10,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Zasto sam zavoleo Chelsea? 

Upravo zbog borbenosti,volje,zelje. Zato sto je to tim koji se ne predaje do poslednjeg zvizduka,zato sto je to tim koji je uvek pravio cuda kada se to od njega najmanje ocekivalo. Ko bi rekao da mozemo izbaciti Napoli 2012? Ko je mislio da imamo sansu protiv Barselona sa igracem manje celo drugo poluvreme? Ko je verovao da cemo pobediti Bayern,masinu usred Nemacke u finalu u njihovom dvoristu? 

Jesmo trebali pognuti glave kada smo primili gol u 82' minutu protiv Bayerna? Ili smo stisnuli zube i zabili gol,imali smo samo 10tak minuta za to,da zabijemo dosta boljem Bayernu? Jesmo pali? Nismo,odigrali smo lavovski i verovali smo u nesto i ostvarili. 

Kakvi smo bili te sezone u ligi,jako losi,a pogledajte sada,sada kada je nikada ujednacenije prvenstvo.

Nemamo Drogbu mozda,ali imamo MENTALITET EKIPE,ekipe koja se NIKADA I NIKOME NE PREDAJE,ekipa koja NE SKIDA gace Zlatanu Ibrahimovicu,Cavaniju i ostalima,pa ce oni da trte Chelsea i da se sprdaju sa njim 

Jednu od najboljih ekipa Barselone smo tukli na Camp Nou sa igracem manje,vi se bojite Parizana na Bridgeu??? 

Koji vam je djavo? Nije Chelsea Drogba,nije Chelsea Lampard,Ivanovic, Cech ili Mourinho. Chelsea je tim satkan od pojedinaca koji ginu za dres kada treba,koji su ratnici najveci kada se to najmanje od njih ocekuje!

Nije bio ni Drogba u finalu protiv Benfike,ali bio je Bane,mozda nece u utorak biti Bane tu,bice Cahill ili Eden? Mozda ce neko peti presuditi "Velikom" PSG-u,to je zato sto mi nismo Drogba,niti Ivanovic,ovo je CHELSEA. 

<3 Keep Calm and Believe in Chelsea <3 

Veli Cech da nam treba samo 2-0 na SB-u-. Znaci vjeruju ljudi u sebe! IDEMO !!

Igram hendikep na chelsea  hazard i etoo daju gol(naravno ako bude igrao)

Obogatiti se! KTBFFH

Samo da ne primimo više od 1 gola, a 4 ćemo već nekako dati :)

Siguran sam da cemo u nekom trenutku imati prolaz, samo da se ne bude kao ona noc kao protiv Monaka, kad mi se plakalo od muke i kad smo imali Ligu Sampiona na dlanu.

Bija sam razočaran porazom ka nikad ali nakon pregleda snimke hladne glave zakljucija sam da smo imali ogroman peh plus komfornu situaciju 1-1 pol i krenuli u drugo lako ćemo čak i ako izgubimo 2-1 riješavamo ih u uzvratu.. Ali gledajući ukupno mislin da su i igrači svjesni da smo jači od njih i da možemo uz malo sriće bez problema dat dva gola pa neka se onda oni otvore.. Triba virovat to je ljudski a i oni su nas navikli da ih nikad ne triba otpisivat a nažalost u zadnje vrime nikad ni očekivat lagane bodove... Ali drze me derbiji ove sezone di u ni jednom nismo bili lošiji i imali ogroman posjed i dosta šansi doma... Po meni 65 35 za paris ali vjerujem...

HŽV

Pa ne, kako si ga opisao, ispada da je pacer, srećnik, da ima 2 leve. Ja tako razumeo. 

Sve istina i ne znam sto ti je sad cudno ovo sto je covjek rekao da je tuga sto se nadamo da ce smijesni Eto'o uraditi nesto. Ali takva je situacija nazalost, da nam je Eto'o najbolji ili, bolje receno, najmanje ocajan spic trenutno. A on je goli kurac realno. To sto je on ime nema dodirnih tacaka sa ovim trenucima. I Torres je ime pa opet pozelis da ga neko bodicekuje i prikuca za krevet do kraja sezone.

Za one koji ne znaju ili se prave da ne znaju,Stamford Bridge ima jedan od najmanjih terena na svijetu tacnije 100 x 69 m

http://hr.wikipedia.org/wiki/Stamford_Bridge

Konkretno sto se tice Parižana i njihovog stadiona taj omjer je 105 x 68 m.

http://en.wikipedia.org/wiki/Parc_des_Princes

Na prvu izgleda da je mala razlika,ali 1m moze znaciti dosta a kamoli 5.Kad tome dodamo i tribine koje su veoma blizu travnjaku,to daje dodatni pritisak na protivnicke igrace koji se osjecaju zbijeni u malom prostoru sto kao posljedicu cesto ima da ti igraci ne mogu da se snadju u prostoru i vremenu.

Kao dokaz svemu ovome evo samo jedan izjava igraca koji igra na istim dimenzijama terena kao i igraci PSG-a

http://hr.wikipedia.org/wiki/Camp_Nou

pa da vidimo sta on misli o tome sto sam naveo:
http://www.standard.co.uk/sport/playing-on-small-pitch-at-stamford-bridge-will-be-hell-for-us-warns-gerard-pique-6754508.html

Ako pogledamo u proslost vidjet cemo da smo pobjedjivali i puno bolje ekipe od PSG na nasem bojištu,dok smo u gostima imali podredjenu ulogu sto nije slucajno sasvim sigurno!

Nema predaje mi smo Chelsea,mi igramo uzvratnu utakmicu na nasem terenu,na Stamford Bridgu,tvrdjavi gdje se nasi igraci ponasaju kao pravi lavovi!

KTBFFH!

Hmmm evo zanimljivog podatka. 

Kada smo izgubili od Napolija 3:1 2012 godine,sledecu smo igrali protiv Stouka odmah i pobedili 1:0,kasnije smo izbacili Napoli i okitili se sa peharom LS,u Napoliju su tada igrali Lavezzi i Cavani.... 

:D

Dosta slicnosti,ako danas pobedimo 1:0 Stouk? Ako se setimo Mouove statistike,sa jednim timom uzima LS,sa jednim ne,opet smo tu da je vreme da sa nama uzme?

If you know what I mean.

Evo jedan još zanimljiviji, tad je za Čelzi igrao i zabijao Didier Tito Drogba. :P

Nemojte me odmah napadati da ne vjerujem, ali tadašnji tim je imao muda desetorostruko više nego ovaj sad. Šanse su nam tada bile oko 40%, sad su 20.

Evo jedan još zanimljiviji, tad je za Čelzi igrao i zabijao Didier Tito Drogba. :P

Nemojte me odmah napadati da ne vjerujem, ali tadašnji tim je imao muda desetorostruko više nego ovaj sad. Šanse su nam tada bile oko 40%, sad su 20.

Kao sto rekoh, nismo ni protiv Benfike imali Didiera,bio je tamo Bane,mozda ce sada neko drugi biti. 

I ponovicu uz svo postovanje prema legendi koja hoda,coveku kojem se klanjam za sve poteze fudbalske i one ne fudbalske, Didieru..Nije Drogba Chelsea,Drogba je samo deo Chelsea,Drogba nije sam pobedio,vec sa ekipom,imace ova ekipa m**a kada bude trebalo u utorak.

Utakmica protiv Liverpula,do tada m**a nismo nesto pokazivali,a onda smo primili gol u 4. minuti i do kraja poluvremena smo razneli Liverpul igrom,okrenuli na 2:1 i odneli pobedu. 

Sudicemo kada prodje mec.

Kao sto rekoh, nismo ni protiv Benfike imali Didiera,bio je tamo Bane,mozda ce sada neko drugi biti. 

I ponovicu uz svo postovanje prema legendi koja hoda,coveku kojem se klanjam za sve poteze fudbalske i one ne fudbalske, Didieru..Nije Drogba Chelsea,Drogba je samo deo Chelsea,Drogba nije sam pobedio,vec sa ekipom,imace ova ekipa m**a kada bude trebalo u utorak.

Utakmica protiv Liverpula,do tada m**a nismo nesto pokazivali,a onda smo primili gol u 4. minuti i do kraja poluvremena smo razneli Liverpul igrom,okrenuli na 2:1 i odneli pobedu. 

Sudicemo kada prodje mec.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.