Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarterfinals: Paris Saint-Germain 3 - 1 Chelsea (02.04. sri) [L]

Istaknuti odgovori

• Odgovori 164
  • Pregledi 10,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Volio bih X sa golovima, u Londonu završiti posao na 'Mourinhov način'..  i onda polufinale protiv Atletica ili Man Utda :P
Inače utakmicu sudi Mažić, srpski sudija.. nisam vidio da je iko pomenuo a to mi smrdi na nacionalizam...........

10152040_10152253700093762_172638103_n.j

mage of the Day: Didier Drogba and John Terry celebrate the Blues' 3 - 0 win against PSG in September 2004.

ovi dresovi :x :x :x :x

Volio bih X sa golovima, u Londonu završiti posao na 'Mourinhov način'.. i onda polufinale protiv Atletica ili Man Utda :P
Inače utakmicu sudi Mažić, srpski sudija.. nisam vidio da je iko pomenuo a to mi smrdi na nacionalizam...........

Postirana slika

mage of the Day: Didier Drogba and John Terry celebrate the Blues' 3 - 0 win against PSG in September 2004.

ovi dresovi su mi top extra

HŽV

Samo da se vratimo u London sa aktivnim rezultatom,sastav će vjerovatno biti defanzivan i vjerovatno Ramires na desnom krilu.Šteta što Eto nije spreman za utakmicu jer sumnjam da Torres može nešto specijalno napravit.Biće teška utakmica i ja mislim da će oni krenuti svom snagom odmah na početku tako da je vrlo važno da ne primimo gol u prvih 15 minuta.Naravno gol u gostima je od velikog značaja..

Inače sudi Mažić tako da će biti sjajna utakmica..

Ja nosio takav u Pragu u Super Kupu, jedini sam bio sa takvim dresom :=)

A ono svi navijaci iz inostranstva imaju mahom nove :)

Veceras , nema sumnje, igramo protiv odlicne ekipe, ali ima tu jedna zackoljica, ipak oni igraju Ligu 1(postovanje, ali to nije PL) i do ovog meca su imali Benfiku, Olimpijakos, Lever i Anderleht.

Nama je problem sto smo pukli sad za vikend, pa su nam sigurno malo pale glave, tako da tu JM mora da napravi nesto. Oni na sredini verovatno krecu sa Motom, Matuidijem i Veratijem, tj. ova prva dvojica sigurno, mozda i Kabaj dobije mesto. Kod kuce su strasni, imaju posed, dobar pas, dosta sutiraju, ova trojka u napadu znamo kakva je ali i mi imamo odbranu. Veliki posao ceka Baneta i Aspija.

Ali majku mu, mora bre Azar da su usere u zivot onom Zaleu posto Van Der Vil ne igra. 

Dajemo 1 iz kontre :)

Srecno nam bilo!

• Autor

Cudo ce biti ako se ne nadjemo u polufinalu a ja pucam da idemo i u finale ako dobijemo npr barcu u polufinalu

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Samo što Barce u polufinale neće biti.
Pratite li ovu zajebanciju sluzbenih fb i twitter stranica??
Kakvi smo carevi i mi i PSG, steta stvarno sto ce jedan tim ispasti, jer sam uvjeren da su oba medju 4 u Evropi.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Mourinho: It is a pity for Ibrahimovic if he finishes his career and hasn't played in the best league the world...'

'...but his career is so full of success that he's one of the greatest players even if he didn't play in the Premier League.'

'Ibrahimovic has a big self-esteem and to be his coach was fantastic, but now he wants to win tomorrow and I want to win

'In the last two years PSG's investment was fantastic and their choice of players was fantastic.'

'PSG's coach is good and the passion in the city is also good, and the Parc de Princes is always a beautiful place to play.'

Mourinho acknowledges comparisons can be made between PSG now and Chelsea when Roman Abramovich became owner

Mourinho: 'PSG have fantastic attacking players and goalscorers and that really makes a difference at this level.'

'Maybe PSG as a club doesn't have the experience of Chelsea, but compare player by player and that is not the case.'

mislim da je PSG-u ponestalo ideja nakon sto su im nasi poslali onu s trofejem LP...ovo je po meni loš pokušaj

10150807_10152791630213298_1018672221_n.

mislim da je PSG-u ponestalo ideja nakon sto su im nasi poslali onu s trofejem LP...ovo je po meni loš pokušaj

Ko je ovaj? Mogao je kosu barem da opere.

Bez obzira na odbrane i napadače ova se tekma lomi na sredini terena. Ako budemo tu jači možemo do dobrog rezultata, u suprotnom teško.

Mažić sudi jel tako?

10154162_10152377147412259_337285388_n.j

Bravo Mazicu carino ciist penal

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Dobri su momci,igraju borbeno,vise se PSG us*o. Opasni jesu,ali mi desetkovani igramo odlicno.

Sudija odlicno sudi,to je inace Mazic ako neko nije spomenuo.

Ajde da im damo jos jedan i da se ne nadaju previse. 

Ibra neprimetan. 

Odlicna utakmica.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.