Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarterfinals: Paris Saint-Germain 3 - 1 Chelsea (02.04. sri) [L]

Istaknuti odgovori

• Autor
Ovaj sto je izvalio ovo "Ako vam je Hazard najbolji znate koliko je aati", molim te druze idi na spavanje da ti se mozak relaksira, nebuloze pricas u kasne sate. Tocno mi muka kad vidim kakve igrace ima Paris na klupi: Rabbiot, Marquinos, Cabaye, Moura, Pastore, a kakve mi (Mikel, Torres, Lampard koji je legenda al star i van forme - 35g mu, Ake, Ba). Ma sta muka, kad nam klupe usporedim dodje ti da zaplaces. Oni od klupe mogu napraviriti bolji vezni od naseg iz prvog sastava. Al veceras smo sami sebe pobjedili. Torres nema sta raditi ni na klupi a kamo li u prvih 11. To Mou zamjeram. A cudno mi kako mi iz igre ne mozemo gola dati, previse komplikacija :/
  • Odgovori 164
  • Pregledi 10,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Od 20 utakmica 5 dobar. Ostale ispod prosjeka...

5CFybni.jpg

Pa imali smo i mi do jaja klupu na početku sezone. Kako smo sad spali na Akea, Kalasa, Mikela, Lamparda, Trolesa i Banderu?

5CFybni.jpg

Pa imali smo i mi do jaja klupu na početku sezone. Kako smo sad spali na Akea, Kalasa, Mikela, Lamparda, Trolesa i Banderu?

To sam objasnjavao cim smo odradili prelazni rok,zimski. Ostali smo bez Mate,De Bruynea...doveli smo Matica i Salaha... automatski smo ostali bez 4 igraca za ovo takmicenje,ako dodas Torresa,onda bez 5. Eto gde nam je klupa :D 

Sve smo prosuli u par dana... Cilu jebenu sezonu iako ovde još ništa nije gotovo ali bit ce jako jako teško...

HŽV

Izgubili smo na stvarno glup način,odbrana nije bila na nivou i to nas je koštalo ovog poraza.Prvo poluvreme smo nakon njihovog ranog gola odlično odigrali i sjajno odgovorili na njihovo vodstvo.Drugo poluvreme smo počeli igrati na onaj način na koji smo uzgubili dosta bodova ove sezone,povukli smo se jer smo bili zadovoljni rezultatom 1-1.Pre naivno primljeni golovi i odbrana je podbacila na čelu sa Cechom.

Sjetite se one sezone kada smo osvojili tada smo izgubili od Napolia 3-1 prvu utakmicu i tada nam je Lavezzi dao gol i onda smo ih u Londonu izbacili,ovde nije još sve gotovo ja još uvijek vjerujem da mi možemo proći dalje. :sal:

Sto rece Leboeuf, najveci problem CFC-u moze biti sam CFC. 

Svedes onakav napad na 2 sanse u tekmi od koje je najbolja ona Cavanijeva pred kraj kad je zavrn'o pored stative i onda pokopas sam sebe. Gotovo je ovo. Nema teorije sacuvati clean sheet protiv njih a isto tako nema teorije da mi njima damo vise od 2 gola u slucaju da ga primimo prvi. Samo da se poderu u revansu, da kazes da smo pokusali sve.

Oscara trampiti na koridi, a od Torresa cu dobiti cir na zelucu.

Ma vidii se da nama treba kreator igre

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Nema teorije sacuvati clean sheet protiv njih a isto tako nema teorije da mi njima damo vise od 2 gola u slucaju da ga primimo prvi. 

Pa onda je stvar prosta, ako primis u 2 utakmice 4-5 golova pa ma o kom se protivniku radilo, nije nam mesto u 1/2 finalu. Nazad ne mozemo da sacuvamo mrezu , napred nema ko da da gol, pa jbg.

Arsenal nije primio 4 komada u 2 meca od Bajerna, nece ni Scum, nece ni Atletiko od Barselone, ma nece ni Dortmund od Reala - mi hocemo. Nema sta da pricamo, realno.

Ali to je Liga Sampiona - detalji,  sitnice, trenutak, greške i sreća.

Mi u Barseloni sa igračem manje do 2018. ne bi primili jos 1 gol. Tako je to...

Kad smo mogli Uefaloni dati 2 na Nou Campu sa igracem manje mozemo i ovim ufuranim francuzima. Stvarno mi nije jasno kako tako brzo gubite nadu i vjeru u momke...

Ja očekujem nešto kao protiv Napolia. Možemo im zabit par komada (sa Eto'om u sastavu), to uopće nije upitno, ali mislim da ćemo i primit bar jednoga. I onda ko će imati više sreće...

ovakav scenario ocekujem u revansu : Kavani daje gol za 0-1 ,onda mi brzo izjednacavamo na 1-1 Azar ,krajem poluvremena Eto'o za preokret,u 90 min Sirle za 3-1 i Bane u 115 za 4-1 :D 

Kada ti je Hazard najbolji igrač ekipe, onda znaš koliko ti je ekipa loša.

images.jpg

Kopiraću svoj post sa drugog foruma.

Više puta sam ponovio da me ove godine zanima isključivo EPL (zato što mislim da Chelsea nema kvalitet da ode do kraja u LŠ, pa mi je onda svejedno da li će biti eliminisan u 1/4 finalu, 1/2 finalu ili izgubiti u finalu), tako da mi eventualna eliminacija od PSG-a neće teško pasti. Što se tiče utakmice, sve je išlo na vodenicu domaćina.
Prvi gol Terijeva greška, naredna dva Čehove greške. E to mi je teško palo, momci su sami sebe pobedili sinoć. PSG nije odigrao ništa posebno (iako ih smatram jednim od favorita), a uspeli su da dođu do odličnog rezultata pred revanš, greškama igrača Čelzija i individualnim kvalitetom. Što reče Murinjo, imaju mogućnost da postignu gol iz ničega (vidi pod gol Pastorea), dok njegova ekipa nema tu mogućnost.

Ibrahimović potpuno neprimetan kao što sam i očekivao, i da igra u revanšu takođe bi bio neprimetan. Nije to nikakav hendikep za PSG, samo će biti teže za Chelsea. PSG će prepustiti loptu i igraće na kontre, Moura će biti u prvih 11 i eto problema. Nerealno je očekivati da meč završi 2-0 ili 3-0 jer će Chelsea sigurno primiti jedan (kontra ili prekid), jedino 3-1 dolazi u obzir, novih 30 minuta, možda čak i penali. Drama u najavi, ali znam da se ja neću nervirati zbog razloga koji sam naveo na početku. Pisao sam već kakvu seriju ima Chelsea bez primljenog gola na SB (WH, Tott, Eve, Ars, Galata, New, verovatno i Stoke u subotu) uz gol razliku 14:0, ali ipak je PSG kvalitetniji od svih navedenih ekipa. Ako bi momci kojim slučajem ponovo uspeli da sačuvaju svoj gol, i postignu 2 to bi zaista bilo neverovatno. Naravno 2 gola, pod uslovom da se Eto'o oporavi na vreme.

Meni je bitno da odigraju 90 minuta dobrog fudbala i da krenu napred od samog starta, a da li će rezultat biti 2-0, 3-0, 3-1, 3-2, 2-3, 3-3, to me uopšte ne zanima. Hoću da ih gledam kako grizu, napadaju, igraju presing, pokušavaju da vrate loptu odmah nakon što je izgube a ne da se ''šetaju'' po terenu. Nešto slično utakmici sa Liverpoolom, gde su sa 2 gola preokrenuli rezultat već na poluvremenu a nije da nisu imali šanse i za više od 2 gola. Ako pristup utakmici bude kao protiv Liverpoola i ako veruju u sebe (pošto vidim da navijači ne veruju), onda je sve moguće, i onda možda i njih malo pogleda sreća (u vidu nekog auto gola PSG-a, ili ranog pogotka, crvenog kartona, penala u prvom poluvremenu ili šta ti ja znam...).

A zaista nisu imali sreće u poslednje vreme, utakmici od sinoć dodajte i auto gol Terija protiv Palasa, splet okolnosti protiv Ville gde Willian dobije drugi žuti (smešan žuti), a pre toga kontrola utakmice od strane Čelzija, pa čak se može prigovoriti Mažiću i za onaj slobodnjak pre drugog gola PSG-a (Luiz-Laveci), nije ono bio start za slobodnjak (bar po meni, valjda zato što se u EPL ono nikad ne svira a ja taj isti EPL i previše pratim).

Courtoisa bi trebalo obavezno vratiti sledeće sezone, ali je problem što neće hteti ako nema zagarantovano mesto, tako da ga Murinjo može i izgubiti ako ne pronađe solomonsko rešenje. Mora Cech da dobije ozbiljnu konkurenciju (a nikad je nije ni imao), jer se uspavao u poslednje vreme. Dva gola sinoć i gol protiv Galate u gostima, kada je krenuo pa stao.

Torres nije ništa kriv za predstavu od sinoć, kriv je Murinjo koji je naredio povlačenje i kriva je odbrana na čelu sa kapitenom i golmanom. Murinjo je kriv što je ubacio Torresa, a imao je opciju da ubaci Dembu ako već Švabo nije odradio posao kako je on očekivao. Nije Torres sam izašao na teren. Kriv je što prima platu a ne radi ništa korisno za klub, kriv je što je smotan i što više nije ni senka onog igrača od ranije, ali nije kriv za ono sinoć. I kao što nije sam izašao na teren, nije sam ni došao u Chelsea. Tu već možemo pričati i o Romanovoj krivici, jer mu se eto digao **** pa je dao 50 miliona za igračku, pokvarenu igračku.

Nadam se da će se poklopiti rezultati u EPL sad za vikend (jer odavno nisu), a nije da nema šanse. Da se ekipa vrati na pravi kolosek. Murinjo svojim poslednjim izjavama i za EPL i za LŠ, gde se oprašta od oba takmičenja a ujedno kritikuje sve i svakoga očigledno pokušava da ih motiviše, ili bolje reći da ih motiviše prozivkama (vidi pod Eto'o, godine, nema napdača i ta priča). Da li će uspeti videćemo. Hazard će pokidati u revanšu (vidi pod Bajern, Siti x2, Liverpul), a red je da Lampard konačno odigra jednu dobru utakmicu.

Šta da vam kažem, očekujem još jednu nezaboravnu noć na Bridžu i naravno kao i uvek - verujem. :sal:

Ovdje se priča ko da je Eto'o Didier. Lik dao nekoliko golova, veliki broj sretnih i spretnih i sad odjednom klasa. Sigurno je da će biti korisnija opcija od ovih koje smo imali, ali očekivati od njega nešto čudesno je utopija. Ponavljam, Paris nije Napoli, a i mi nemamo ono što smo imali '12. Treba izaći na Bridge i poginuti muški ako ništa, ali ne treba se nikad predati.

Ovdje se priča ko da je Eto'o Didier. Lik dao nekoliko golova, veliki broj sretnih i spretnih i sad odjednom klasa. 

Wisey, jel mi to pricamo o "liku",  jednom od 10 najboljih napadaca sveta prosle decenije ?

Slazem se, nije to vise onaj Eto, ali ako se i u njega ne uzdamo, ja ne znam u koga cemo.

Vise je taj odigrao i resio najvecih klupskih meceva nego sto je velika vecina ostalih igraca oba kluba takvih gledala na TV-u, sa sve Zlatanom Ibrahimovicem. 

Da ne pricam o gotovo nestvarnom podatku da mu fale jos 5 golova da bude efikasniji od 6(sest) sezona NAJVECEG u nasem dresu.

Zato, neka je on spreman za PSG pa ćemo se sresti ovde :)

Wisey, jel mi to pricamo o "liku",  jednom od 10 najboljih napadaca sveta prosle decenije ?

Slazem se, nije to vise onaj Eto, ali ako se i u njega ne uzdamo, ja ne znam u koga cemo.

Vise je taj odigrao i resio najvecih klupskih meceva nego sto je velika vecina ostalih igraca oba kluba takvih gledala na TV-u, sa sve Zlatanom Ibrahimovicem. 

Da ne pricam o gotovo nestvarnom podatku da mu fale jos 5 golova da bude efikasniji od 6(sest) sezona NAJVECEG u nasem dresu.

Zato, neka je on spreman za PSG pa ćemo se sresti ovde :)

Pogrešno si me razumio. Ja govorim za ovu sezonu. Hoću reći, nije on toliko dobar koliko su druga dvojica loši. I ne treba od njega očekivati čudo, mada će svakako pomoći za ekipu ako tako iskusan igrač bude spreman.

Pa ne, kako si ga opisao, ispada da je pacer, srećnik, da ima 2 leve. Ja tako razumeo. 

iskreno, u igraca takve reputacije ne mogu a da ne verujem a sad videcemo sta ce biti...

Ne ocekujem cuda, ali mu se nadam.

Vidim da se na prethodnim stranicama pominje Napoli kao primer da Chelsea može nadoknaditi minus iz prvog meča. Pogrešnu utakmicu uzimate kao primer.

Prvo, PSG je mnogo kvalitetnija ekipa od tadašnjeg Napolija a Chelsea nema Drogbu, Matu i Lamparda (u tadašnjoj formi). Ali nije to preterano bitno, tj. nije bitan sastav Čelzija.

Drugo, kompletna ta sezona u LŠ (uključujući i taj meč sa Napolijem logično) je splet srećnih okolnosti. Plavcima se te godine jednostavno sve poklopilo, i sve se vratilo za prethodne godine. Za onaj ''gol'' Luisa Garsije, za onu krađu protiv Barse, za onaj penal Terija protiv Uniteda. Napoli je mogao da vodi 1-0 ili čak i 2-0 na Bridžu posle 20-25 minuta, a nije, i ko zna kako bi utakmica završila.

Ajde da kažemo da je utakmica protiv Benfike rutinski odrađena. Onda je došlo polufinale protiv Barse, i prosto je neverovatno šta su sve padavičari promašili u dvomeču (ja sam već posle meča na Bridžu znao da Chelsea osvaja, i nikad mirnije nisam pratio utakmice LŠ kao te sezone). I onda kao vrhunac svega finale gde je Chelsea bio potpuno nadigran (za razliku od Moskve) ali eto jednostavno je bilo suđeno. Godinu dana posle toga, Bavarci su osvojili ono što su zaslužili u Minhenu, a onda su na početku ove sezone dočekali da se revanširaju Čelziju na najgori mogući način po Čelzi, u finalu Superkupa. Ako ga je Drogba dao u 90 minutu, Martinez ga je dao na 5 sekundi do kraja produžetaka i ostatak priče znamo.

Treće, menadžer je bio Di Mateo a ne Murinjo. Di Mateo verovatno ni dan danas ne zna i ne može da objasni šta ga je snašlo i kako je osvojio Ligu Šampiona.

Ovde se radi o Murinju i njegovoj sposobnosti da motiviše igrače za velike utakmice, posebno za eliminacione utakmice. Imamo dobar primer iz prošle sezone kada je nedostajalo malo sreće da Real nadoknadi 1-4 iz prve utakmice. Možda se sećate nekih prilika za Real na samom startu utakmice. Istina, Mou je imao bolji napad u Realu.

Još bolji primer kada se radi o Čelziju a posebno Murinju na klupi Čelzija je meč iz 2005. godine protiv Rajkardove Barcelone sa Ronaldinjom. E to je pravi primer, možda i najbolji, 3-0 posle 20 minuta a napad su činili Duff, Gudjohnsen i Kežman što nije ništa bolje u odnosu na trojku Hazard, Eto'o i Schurrle/Willian. Niti se može reći da je Barsina odbrana tada bila loša. Najbolji primer kako Mou može da motiviše igrače da ''lete'' po terenu, 20, 30 ili čak 45 minuta ludila pa ćemo na poluvremenu znati šta da očekujemo i da li da se nadamo.

To smo samo jednom gledali ove sezone na Bridžu, protiv Liverpoola. Mada, pitanje je da li bi gledali da Liverpool nije rano poveo.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.