Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarterfinals: Paris Saint-Germain 3 - 1 Chelsea (02.04. sri) [L]

Istaknuti odgovori

• Odgovori 164
  • Pregledi 10,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ti si rekao da se bojiš Ibre, a Ibra bio najlošiji igrač na terenu. :P

Nije on rekao da se boji Ibrahimovica, on je javno ponudio svoju gu*icu istome ;) 

aj objasni mi šta si pogodio,šta javilo ti se da će da primimo tri glupa gola,ma daj molim te

Ishod utakmice. :D

Haha pa jebem ti danove nije mi ovo prvi put da nešto prognoziram i pogodim, imo sam osjećaj da ćemo izgubiti odonda i nije me iznenadilo na kraju da smo izgubili. Doduše, mislio sam 2:1, tj. više sam se nadao tome.

U uzvratu imamo dosta male šanse. Nije ovo Napoli nažalost, biće jako jako teško. Treba uzeti u obzir da nije ni Paris igrao najbolje što znaju večeras, ne samo mi. A opet su nam stavili 3 komada, pa ljudi uvode s klupe 2 igrača od po 40 i kusur miliona eura.

Ti si rekao da se bojiš Ibre, a Ibra bio najlošiji igrač na terenu. :P

Samo ću ti reći da ćemo imati velike sreće ako on ne bude spreman za uzvrata.

pa bas t o, treba cista biti malo opet kod nas, cech, lamps out, treba kupiti 2 zvjerska napadaca, i 3,4 vrhunska igraca u sredini ovu su talenti igraju kako im se puhne, jednu dobru 3 tekme ih onda nema. mislie sad da su natrpali arsenal i gotova sezona jbt. usrali su sve u tri tekme sto god su mogli!

Usrasmo u 4 dana sezonu, znaci posrasmo se na sami sebe.

Prvo poluvrijeme smo bili dobri, ne odlicni ali dobri. U drugom nesretan gol primamo a nakon toga nista nismo napravili ama nista. I kad smo htjeli Torres je zaustavljao napade, malo on malo Matuidi, Verrati.

Da bi u zadnjim sekundama posrali se na posrano govno ,mi primamo i taj treci pogodak sto smanjuje sanse na minimum u uzvratu.

Pohvalio bi samo Williana u drugom poluvremenu. Covjek je jedini nesto radio. Dobar je danas bio Nadam se da ce takav i u uzvratu biti a i Hazard raspolozeniji biti.

Etoo nam podhitno treba. Veza ce biti Frankie-Luiz ili mozda mikel upadne. 2 gola nam trebaju i Clean sheet, nije nemoguce ali je tesko.

Ishod utakmice. :D

A opet su nam stavili 3 komada, pa ljudi uvode s klupe 2 igrača od po 40 i kusur miliona eura.

Uveli smo i mi Toresa od 50miliona.

Znao sam da će to neko napisati, ali šta sad hoćeš da ti odgovorim? Pametnom ne treba ništa.

Znao sam da će to neko napisati, ali šta sad hoćeš da ti odgovorim? Pametnom ne treba ništa.

Pa jesam u pravu.

Ne mogu se oteti dojmu da smo u zadnje dvije utakmice prokockali, pa usudit ću se reći, sve šanse za titulu u Premu i prolazak dalje u LP. Sami sebe pokopavamo, nije mi jasno čemu tolike oscilacije. Nije PSG bio ni blizu toliko bolji koliko rezultat pokazuje, ali ćemo upravo mi biti ti koji će ih morati itekako nadigrati na Stamfordu da bi prošli. Igra mora biti kao onih 20 minuta iz prvog poluvremena, pa još duplo bolja.

PSG je najviše na krilima Verratija koji je odigrao strašnu utakmicu iznio tu pobjedu nekako, prelomili su nas na sredini terena, a mi i ovako nismo nešto "čvrsti" bili. Šteta, ne znam šta drugo reći.

PS. Čech u zadnje vrijeme ne ulijeva nimalo, ali baš nimalo povjerenja, puno loših procjena i izletavanja u prazno, ne znam, na ovo od njega nismo navikli. Možda je vrijeme za Kurtu.

Znaci, pao sam sa stolice  :hljeb:   hahahahahahhahahahahahhahaa

Bojali smo se Ibrahimovića, bojali smo se Cavanija...

A nas uništili drugi igrači iz zasjede.

To je samo pokazatelj koliko je PSG jaka ekipa i usuditi ću se reći da su jači od nas.

Dok su se oni sigurno bojali Hazarda ali njega kad zatvore drugi su kod nas ionako bezopasni i mnogo, mnogo komplikuju.

E tu je velika razlika između nas i njih.

Očito kod njih ima mnogo igrača koji mogu riješiti utakmicu i kada su Cavani i Ibra dobro čuvani.

Dok mi čekamo da samo Hazard učini neko čudo.

PS. Čech u zadnje vrijeme ne ulijeva nimalo, ali baš nimalo povjerenja, puno loših procjena i izletavanja u prazno, ne znam, na ovo od njega nismo navikli. Možda je vrijeme za Kurtu.

Kad to ne ulijeva u povjerenje ,pa protiv Crystal Palacea nas je spasio ubjedljivijeg poraza,jeste kriv za gol ali je on i dalje jedan od najboljih golmana na svijetu.

Bojali smo se Ibrahimovića, bojali smo se Cavanija...

A nas uništili drugi igrači iz zasjede.

To je samo pokazatelj koliko je PSG jaka ekipa i usuditi ću se reći da su jači od nas.

Dok su se oni sigurno bojali Hazarda ali njega kad zatvore drugi su kod nas ionako bezopasni i mnogo, mnogo komplikuju.

E tu je velika razlika između nas i njih.

Očito kod njih ima mnogo igrača koji mogu riješiti utakmicu i kada su Cavani i Ibra dobro čuvani.

Dok mi čekamo da samo Hazard učini neko čudo.

Kada ti je Hazard najbolji igrač ekipe, onda znaš koliko ti je ekipa loša.

Sad gledam detalje sa nase utakmice  i  necete verovat  koga sam primjetio da nam je sudio  :D  

Kada ti je Hazard najbolji igrač ekipe, onda znaš koliko ti je ekipa loša.

Čuj ovo sad hahah

Pa tačno doći na ovaj forum poslije poraza i samo gledati ko će veću glupost izvaliti.

Nadao sam se nekom x, ali nista. Ovo je gotova stvar 99,9% PSG ide dalje. Okrenuti se PL i tu barem pokusati nesto mada i to sam skoro uvjeren da uzima City..

ali je on i dalje jedan od najboljih golmana na svijetu.

Jedan od najboljih možda, al jako, jako daleko od onog najboljeg. Al nije to poanta.

Čuj ovo sad hahah

Pa tačno doći na ovaj forum poslije poraza i samo gledati ko će veću glupost izvaliti.

Pa šta je to uradio za ove 2 sezone u Chelsea-ju protiv jačih timova ? A i protiv slabijih je previše nekonstantan.

Pa šta je to uradio za ove 2 sezone u Chelsea-ju protiv jačih timova ? A i protiv slabijih je previše nekonstantan.

Davao golove Bajernu, Junajtedu, Liverpulu, evo sad PSŽ-u i skoro uvek je među najboljima na terenu?

Nadao sam se nekom x, ali nista. Ovo je gotova stvar 99,9% PSG ide dalje. Okrenuti se PL i tu barem pokusati nesto mada i to sam skoro uvjeren da uzima City..

Sta je bre  koji moj gotovo ? Izvini sto ti se ovako obracam, ali jeste normalni vi sto mislite da je gotovo?

Ne zaboravite za koji klub navijate i kakva cuda je znao da pravi. 

Ne zaboravite koji trener ga vodi. 

I sad kad smo u govnima imamo se cemu nadati.

Polako, vec se za vikend vratiti na pobednicki kolosek a onda spremiti igrace kao lavove.

Pa ako ispadamo, da ispadamo kao ljudi.

Sto ste vi svi pesimisti, smo da vam je pljuvat i tjerat igrace :D

Steta sto smo primili ovaj treci gol, da je ostalo 2:1 bilo bi puno lakse u Londonu, no mislim da ovo nikako nije gotovo, zabili smo gol u gostima sto moze biti vazno, jedan nas rani gol moze sve zakomplicirat. Ibre vjerojatno nema u uzvratu sto je super za nas bez obzira na to sto je danas bio nevidljiv, svi su svijesni da on jednim potezom moze odlucit utakmicu. PSG ce bit vrlo opasan na kontre.

Nema predaje i veci zaostatci su se okretali u LP.

Razvalio City,Liverpool i Bayern ove sezone. Za par dana i PSG

Razvalio City,Liverpool i Bayern ove sezone. Za par dana i PSG

Od 20 utakmica 5 dobar. Ostale ispod prosjeka...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.