Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarterfinals: Paris Saint-Germain 3 - 1 Chelsea (02.04. sri) [L]

Istaknuti odgovori

Ma sa Schurleom u napadu nemamo sta traziti,mozemo se oslanjati samo na vezne igrace.Imam osjecaj da cemo se sada povuci sto je po meni velika greska.
  • Odgovori 164
  • Pregledi 10,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Prvo poluvrijeme smo bolji bili. Drugo poluvrijeme totalno pali. 
Cech djelomično kriv za 2. gol te isto tako i za 3. 

Mislim da je ovo to, nije ovo Napoli da se čupamo onako. Nažalost može se reći da smo sami sebe pobijedili. 

Zbogom lp..... Počeli smo drugo poluvrime ka da vodimo 1-4 sramota...

HŽV

Svaki ljetni prelazni rok dovedemo 5 novih igrača i onda opet jedva čekamo sljedeći da bi ih isto toliko doveli. Ne dovode se pravi igrači već duže vrijeme...

Nije jos gotovo,nama 2:0 rezutat igra i dalje.  Glupo primljen gol i 2. i 3. ali sta da se radi. Ima jos 90 minuta. Kako da igramo sa igracem manje? 

1-0 Terry 98 %

1-1 Oscar 50 %, Hazard 50 %

2-1 Luiz 99 %

3-1 Lampard 25 %, Azpi 25 %, Terry 25 %, Cech 25 %

PSG 0 - Chelsea 4, a na semaforu piše 3-1... Da nije žalosno, bilo bi smiješno...

Ako mislimo proći u revanšu MORA da igra Eto, neka ga kljukaju vitaminima, injekcijama, gmo, samo da igra. Pa flopčina Pastore nam dade gol. Naši promašaji ne zabijaju, al nam zato zabijaju tuđi promašaji, tuga.

Toresom smo se zakopali PA KOLIKO JE RETARDIRAN

Al nas je zlatanizovao, u picku materinu #-o 

Nisu bili bolji, nisu nas nadigrali, ali i glupi i nesrecni golovi su sastavni deo fudbala. Dobro, i nije za ocekivati da ce Cech bas da primi gol na prvu stativu, al ajd sad... 

P.S. Lopta koju je Luiz posalo u gol bi usla sve i da je nije dirao. Nije covek mogao da se pomeri i to je sve.

Zasluzena pobjeda PSG koji je cijelo drugo poluvrijeme drzao loptu,mi nismo sansu stvorili osim stative Hazarda,da nije bilo penala nebi ni dali gol,stvarno pojedine igrace treba rastjerat iz ove ekipe.Wilian cijelu utakmicu komplikuje i nezasluzuje da igra u prvoj postavi,Mata je za njega izmislio fudbal,nebih rekao da je bio faul kod drugog gola i to je greska sudije kao i u prvom poluvremenu kada je Hazard predriblao nekoliko njihovih igraca i kad su ga oborili i sprijecili kontru,tad je trebao igrac PSG dobiti zuti karton i to su greske sudije.Kod treceg gola odgovoran je Cech a i odbrana nista nije bila bolja.Mislim da necemo proci dalje.

Wisey nadam se da trolas... sta se svi boje Zlatana nije mi jasno? Pa ne igra Zlatan svaki dan protiv Terrya,Cahilla i Baneta? Nemojte se zanositi Ibrahimovicem,on nece nista pokazati u sredu,sigurno,bice ustopan samo tako i ususkan,pa moze da se folira negde drugde. 

Hvala za ovaj post ;) Jeli uopće igrao Ibra ? Ali zato nas uništi Lavezzi ,,

Nije još gotovo ali mislim da su nam vrlo teške šanse da prođemo dalje.

Večeras smo izgubili od bolje, jače ekipe koja je željela pobjedu više nego mi.

Kao i u mnogim do sada utakmicama neki igrači su pokazali slabosti i vrlo malo volje da igraju kako se to od njih traži.

Skidam kapu Azpilicuetty, Cahillu, Terryu i Ivanoviću...

Ne možemo pobijediti jednu ovako jaku ekipu bez napadača, bez centralnog veznog, bez kreatora igre i sa Oscarom koji se šeta po terenu.

Ne možemo!

I ove ovce koje ne trče i koje ne znaju treba do početka sljedeće sezone eliminisati...

Najviše smo se bojali Ibre, on se nije pojavio na utakmici, a mi svejedno izgubili.

Loš rezultat definitivno. Meni je frustrirajuće gledati kako napadamo. Mi ništa smisleno ne možemo stvoriti tamo naprijed.

Napadača nismo imali - s time se svi možemo složiti. Ali od trojke Hazard-Oscar-Willian se mora očekivati da nešto naprave.

Ramires također ujebe svaku loptu koju dobije kada ide prema naprijed.

PSG po meni ništa nije odigrao, ali u ovoj utakmici su nas pobijedili isključivo zbog toga što ni mi nismo neka ekipa.

Dajem nam nekih 20% šansi za prolaz dalje.

aj ne seri molim te ,kad moram tako da kažem

da nisi možda predvideo auto go i ovo userske izmene ,ma daj molim te

Polako tebra, nisam ja igrao večeras. :D

Ja kad prognoziram na ovom forumu onda ne mašim, pitaj koga god želiš. Tako je bilo i ovaj put nažalost.

PS. nadam se da će Eto'o biti spreman za drugu

Kako su mi oni komentatori na obn picili po zivcima, nije normalno. Preofirno navijali za PSG, svrsavali kad oni daju gol. Mame im se najebem, posebno vugdalucu..

Jebo majku izrugali nas usred Pariza, ono je kurac, a ne igra u 2.poluvremenu, niti jedan udarac u 2.poluvremenu... Zadnji gol nikako nismo smjeli primit, Čech i obrana sjebali previše

Ali zato nas uništi Lavezzi ,,

Uništili smo se mi sami, kao i obično, a za razliku od chelseathebest-a dajem nam 0,2 % šanse za prolaz...

Nikad nismo pobijedili kad je nasu utakmicu prenosila OBN televizija.
Chelsea-Atletico Madrid
Chelsea-Juventus
Chelsea-Bayern Munchen
Chelsea-PSG

Kad ti Pastore iz mrtvog ugla naniže 50 igrača i udje u gol u 95.minutu , nema se tu šta mnogo filozofirati i analizirati.

Horor od poraza.

Usrali smo se sebi u celu sezonu i sav trud na poslednja tri gostovanja.

Ali , ako cemo da ispadamo, treba umreti u revansu za svaku loptu, pa ce to neko i nagraditi.

Ne mogu da se otmem utisku koliko mi Zoze izgleda propalo, to su te njegove face kao da ima neizlecivu bolest, face "a la penali protiv Liverpula", a na pocetku sezone sijao, rekoh podmladio se covek.

Na kraju cestitke portivniku i sto bi rekao uvaženi crnogorski mislilac Duško Vujosevic - "vidimo se u Beogradu Londonu".

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.