7. februar 2021.5 god. comment_309591 Nazalost Willian nije otisao zato sto je klub htio, nego zato sto je on htio da ode. Tako da ce ovi debili ostati ocigledno dok oni budu htjeli. Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309631 Njih dvojica se smjenjuju u tome ko mi je manje drag, trenutno je danski Bekenbauer drazi od od trapavog noja. Ako nista pametniji je od Rudigera Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309634 To je kao neki uspjeh :D Kao kad zabiješ het-trik protiv ekipe kvadriplegičara Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309638 Ma pisao sam i prosle sezone danac je 3x bolji od rudigera. Problem danca je sto ga malo jaci napadac otrede ko slinu. Al sto se tice mozga ima ga, dok za svapskog migranta se to ne moze reci Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309650 Ma jebo bi i njemu mater da je starac Sharp zabio makazicama pored njega u 95oj Prijavi
10. februar 2021.5 god. comment_309757 https://twitter.com/ChelseaFC/status/967028855751036929 Da se ne zaboravi. Kad yeetujemo Azpija i kad se Silva povuce, Christensen preuzima traku i broj 26. Prijavi
18. februar 2021.5 god. comment_310073 Da se ne igramo dvostrukih arsina, treba i ovog pohvaliti u zadnje vrijeme. Da li je to zbog toga sto igramo sa trojicom nazad ili je do ekipa protiv kojih smo igrali nisam siguran, ali do sad je odradio dobar posao pogotovo jer mijenja Silvu koji je bas vrhunski. Vidjet cemo kako ce to biti kasnije ali svakako ocekujem Silvu da se vrati pa nek Danac bude njegova zamjena, meni je to ok. Prijavi
18. februar 2021.5 god. comment_310078 Meni to nije okej. Prije bih da ga Tomori ili Guehi zamijeni. Prijavi
18. februar 2021.5 god. comment_310079 Još uvijek nisam uspio da zaključim šta je pravi razlog zašto protivnicima dozvoljavamo tako malo šansi po utakmici. Da li je to kolektivna odbrana u kojoj učestvuju sve linije, da li je to zato što držimo puno loptu u svom posjedu, da li je to zato što vezni red dobro štiti odbranu, ili je možda zato što je odbrana dobra, ili se plaše naših golmana (dobro, to nije), a možda je do samih protivnika koji u zadnje vrijeme nisu bili baš toliko ambiciozni? Stvar je u tome što se ovo ne dešava samo otkako je Tuchel tu. I kad ih je Lampard vodio opet smo malo prilika dozvoljavali protivniku, posebno u onoj seriji kad je Mendy tek došao, a i kasnije u nekim porazima. Zbog toga neću žuriti sa nekim pohvalama sve dok se ne uvjerim da zadnja linija zaista dobro funkcioniše. I odbranama sa lošijim igračima se dese serije od nekoliko utakmica da se ne primi gol. Kad se stavi više igrača u odbranu onda je svakome od njih lakše. Kad je Arteta došao prošle sezone u Arsenal i stavio 3 štopera Luiza, Mustafija i Kolašinca, i to je dobro izgledalo u početku. Christensen, Zouma, Rudiger, svi oni su odlični potencijali sa određenim problemima zbog kojih nisu svjetska klasa. Mogu biti upotrebljivi ako se sve oko njih složi kako treba. Meni to nije okej. Prije bih da ga Tomori ili Guehi zamijeni. Jesi primio britansku vakcinu? Prijavi
18. februar 2021.5 god. comment_310080 Nazalost nisam, jer zivim gdje zivim, bit ce dobro ako se do kraja godine iko vakcinise. A sto se tice protivnika, niko od njih nije nista posebno osim Tottenhama koji nisu imali Kanea, pa nisu znali sta rade. Prijavi
18. februar 2021.5 god. comment_310096 Nazalost nisam, jer zivim gdje zivim, bit ce dobro ako se do kraja godine iko vakcinise. A sto se tice protivnika, niko od njih nije nista posebno osim Tottenhama koji nisu imali Kanea, pa nisu znali sta rade. tebra, samo sputnik Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310344 Treba ga se pohvaliti, od povrede Thiaga stvarno dobar danski Bekenbauer, skoro pa da se i ne primjeti izostanak Silve. Prvi sam kad ga treba kritikovati, ovaj put (ovih 15-20 dana) je zaslužio pohvale. Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310351 Jedini od odbrambene trojke (plus golman) u kojeg imam povjerenja sa loptom u nogama Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310352 Mozda uz dobar sistem je i ovaj igrac dobar. #samokazem Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310359 Ma ovaj treba sa silvom igrat. Nije glup ko crncuge To mu je možda i najveća prednost, vrlina ta njegova fudbalska inteligencija. Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310366 Problem je sto on moze igrati samo umjesto silve i mislim samo u formaciji sa tri stopera Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310368 U ovoj formaciji i na ovoj poziciji se najbolje sakrivaju njegovi nedostaci i najbolje ističu njegove prednosti. Više mu odgovara ova centralna pozicija, nego kad je jedan od 2 ili desni ili lijevi od 3. Slažem se da dobro igra, samo se u prvoj utakmici malo sakrivao, ali dobio je na samopouzdanju u međuvremenu. Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310375 U ovoj formaciji i na ovoj poziciji se najbolje sakrivaju njegovi nedostaci i najbolje ističu njegove prednosti. Više mu odgovara ova centralna pozicija, nego kad je jedan od 2 ili desni ili lijevi od 3. Slažem se da dobro igra, samo se u prvoj utakmici malo sakrivao, ali dobio je na samopouzdanju u međuvremenu. ne znam bukvalno da li bi bio gori kao desni ili lijevi stoper u ovoj formaciji ili u paru sa s nekim Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310378 Sakriven je od imalo presinga. Sa ovoliko posjeda, tj. defanzivnog posjeda gdje se kroz to ekipa brani on i ne moze biti izlozen. Plus velika sreca pa igramo vecinom protiv bunkerasa. Ne znam za sta ga se hvali, mozda za pas igru ali to mu je uvijek bilo okej. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.