Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Andreas Christensen (2014-2022, 161 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 709
  • Pregledi 45,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Polu covek polu dijareja ime mu je Kristensen Andreja

• Jebo ti sve svoje blijedi raspali danski jadu, jebem ti gdje god sta imas toljago trutinaska mutava da mozes toliko jadan biti da mi u drugom klubu zivce kidas u visinu te jebem tu tvoju, na pola te s

• Ma jebi ti to, ja bih njega vratio. Naravno, uz manju platu nego što je imao.

Objavljene slike

Za nadati se da ce Tomori dobiti sansu, da nece Lamps kombinovati sa Azpilicuetom na stoperu. Raspored je veoma dobar u te tri utakmice, laksi protivnici, tako da Tomori to mora iskoristiti te zakucati drugu stopersku ojebinu na tribine.

O njegovoj danasnjoj utakmici nemam sta napisati, jebem mu mater u picku i to je to

Vratice se Christensen u prvu odmah, bas je usao u solidan ritam u poslednje vreme.

Inace mi je zbunjujuce, nije prvi put da vidim, da je nekima drago da igrac napravi glupost i tim izgubi. Kao da im je vaznije da se pokazu kako su 'bili u pravu' i da hrane sopstveni ego, nego da se igrac koji nastupa za klub za koji kao navijaju otkako su bili fetusi pokaze kao dobar igrac, sto bi islo u prilog svima.

Bez zajebancije, prije crvenog nije izgledao loše čak je imao i finih intervencija, ali mi se ne sviđaju njegovi česti lapsusi,isti Luiz.

Nije tacno to sto govoris igi. Jednostavno za njega nema spasa i on ne moze postati bolji. Ja nisam volio cak ni kad se Willian pljuvao samo bez razloga. Isto tako i za danca, medjutim njega se opravdano pljuje i kritikuje. Zasluzuju drugi igraci sansu jer on svoju nije iskoristio.

Vidim da je i BT gledao slicnu utakmicu kao i ja. :D

Nije tacno to sto govoris igi. Jednostavno za njega nema spasa i on ne moze postati bolji. Ja nisam volio cak ni kad se Willian pljuvao samo bez razloga. Isto tako i za danca, medjutim njega se opravdano pljuje i kritikuje. Zasluzuju drugi igraci sansu jer on svoju nije iskoristio.

Nije problem kritikovati, mada ono sto se govori o Christensenu nema veze sa kritikama, vec sa likovanjem na svaki iole los potez. Cak i kad odigra solidno on je postao taj dezurni krivac, iako je umeo da pruza solidne partije. Najveci problem u toku prosle sezone je bila kolektivna dezorganizacija, sto deluje kao nesto sto se poboljsalo, ako se moze izvesti neki zakljucak iz 135 minuta sezone.

Kako nema veze sa kritikama, lik svaki mec ima po nekoliko gresaka na svoju ruku. Christensen bi pored Van Dijka izgledao kao pogubljen. Jedan solidan mec protiv Brightona gdje te jedva i napadnu ne mijenja cinjenice da je prelos igrac.

Jedva napadnu ljudi imali više posjeda, više šuteva,prekida i svih kuraca. Ma umije on itekako odigrati, samo ne tako često, čest pad koncentracije i to što je mekušac su njegovi glavni poroci. 

Od koje je kurceve koristi njegov ulazak u ritam i solidna partija kada dobije onakav crveni karton ili kada zaboravi na igraca kojeg treba da cuva i taj igrac zabije gol ili kad je ocajno postavljen i u duel udje ko picka i taj igrac zabije gol ? 

Od koje je koristi Kepi sto ima par solidnih intervencija, sto odbrani sve sto bi svaki prvi golman u ligi odbranio kada onako doda loptu protivniku ili kada primi gol sa 25m

Od kakve je koristi bilo Torresu sto se borio, ginuo upisao asistenciju kada je pri tome fulio 3 stopostotne prilike ?

Od kurceve koristi.

Nije svaki njegov dodir sa loptom los, nije da ne zna ali skoro svaku jebenu utakmicu napravi nesto i produkt toga bude primljen gol i kojeg kurca mi vrijedi ako on dobro doda par pasova, ako danas izbije loptu kada je Kepu izbacio Salah itd

Meh, jedino ona prilika Dunka iz prekida i to je to. Ono je sve mlohavo bilo od strane Brightona.

Ne mora štoper uvijek napraviti uklizivanje ili čišćenje s gol linije da bi se smatralo da je imao dobru utakmicu. Pozicioniranje, prisiljavanje protivnika da vrati loptu unazad ili da je gurne na stranu nekom ko ne može ni na koji način da zaprijeti tvom golu je isto dobro odrađen posao, samo ne može da se kvantificira. 

Jorginho brani onoliko prostora koliko svojim tijelom može da zauzme. Ma pomogao je Kante sigurno, ali su imali dobru utakmicu  i on i Zouma, imali su finih čišćenja i dobrog pozicioniranja, Kai je kriv za Dunkovu priliku. 

Inace mi je zbunjujuce, nije prvi put da vidim, da je nekima drago da igrac napravi glupost i tim izgubi. Kao da im je vaznije da se pokazu kako su 'bili u pravu' i da hrane sopstveni ego, nego da se igrac koji nastupa za klub za koji kao navijaju otkako su bili fetusi pokaze kao dobar igrac, sto bi islo u prilog svima.

Tražimo neku utjehu u porazu i nešto pozitivno u negativnoj situaciji. U svakom zlu nešto dobro.

Njega kao i Rudigera odstraniti iz prve postave, ako ima naivnih kupaca na trzistu prodati ih, nema ovaj sta ponuditi klubu u buducnosti. 

I kad se vrati ne bi me čudilo da se opet ugura u prvu, da se zaključiti koji su Lampardovi miljenici
Da nema vara pricalo bi se kako je pametan zuti karton danac napravio :D

Sve u svemu, radije danca nego rudigera da gledam. Ako ce silva il tomori igrat nek ide danac u 3 lijepe onda

Ma Zuma je štoper u pravom smislu riječi. Jebe ga tehnika samo, ali nije to toliko ni bitno.

Mislim da bi ga Lampard trebao malo, bar pola sezone zakucati za klupi ili bar za tribine, onako, bez ikakvih razloga.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.