Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Andreas Christensen (2014-2022, 161 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 709
  • Pregledi 45,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Polu covek polu dijareja ime mu je Kristensen Andreja

• Jebo ti sve svoje blijedi raspali danski jadu, jebem ti gdje god sta imas toljago trutinaska mutava da mozes toliko jadan biti da mi u drugom klubu zivce kidas u visinu te jebem tu tvoju, na pola te s

• Ma jebi ti to, ja bih njega vratio. Naravno, uz manju platu nego što je imao.

Objavljene slike

Sjecam se perioda s Conteom, tada Chris nije bio ovako dobar, niti blizu. Trenutno kako igra, da je u pitanju neki drugi stoper u nekom drugom klubu, 80 milina bi davali za njega, realno.

Ja se samo nadam da nije to samo trenutno stanje, vec da je stvarno napredovao. Ovo sto pruza su WC partije.

Iako svi djeluju dobro u odbrani, skoro bez greske svi igraju, Chris se istice ipak kao najbolji medju njima.
Nakon ovoliko dobrih partija moze mu se i oprostiti poneka greska ako, i kad je napravi. .
Prije je bilo mnogo losih partija sa greskama a rijetko koja dobra partija, tako da je ovo i vise nego lijepa promjena.

Luiz je generalno bio sasvim solidan stoper bilo sa trojicom ili dvojicom stopera, samo sto je imao svoje 'momente' jer je covek ekscentrican. :D

Godi mu ta srednja pozicija u formaciji sa 3 stopera, jak je sa loptom u nogama a i za sada se fantastično postavlja i čita igru. Ovo što ovaj trenutno igra je svjetski vrh, jedno od većih iznenađenja za mene. Mislio sam da je priča što se ovog tiče više manje gotova.
Isto tako fascinantno mi je da ima tek 24 godine, koliko ga dugo gledam dao bih mu 28.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=sdsMHSJmVJo&ab_channel=Nouman[/media]

Evo i cijela analiza. Kaže Nouman nije više Pičkensen, poradio je na tom segmentu .

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Biće hendikep ako ne bude igrao protiv Porta, ne da mi se bacati grah da vidim hoce li Silva biti World Class ili Rudige class

Kune oces da ti ja brisem post ili ces sam ? :D

wtf, pa thiago izmislio fudbal za svakog naseg defanzivca.

Definitivno. Ni jedan naš centralni defanzivni igrač ne bi trebao biti u planovima za blisku budućnost.
Thiago je ovdje samo da popuni rupe i nedostatke kojih je mnogo sa ovim igračima.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.