18. oktobar 2020.5 god. comment_304362 Ma ja mogu misliti kako razmisljaju napadaci, pa cak i onih malih ekipa, kad vide Christensena s onom njegovom pickastim facom i pogledom koji govori da se usrao 3 puta prije utakmice. Nikad igraca od njega, eto cak i kad odigra solidan mec opet primis 3 komada i gubis bodove. Prijavi
18. oktobar 2020.5 god. comment_304364 Ili mozda ima veze i sa tim da vezni red uopste ne pruza podrsku odbrani jer se zalete napred pa defanziva ostane sama sa citavim protivnickim napadom? Prijavi
18. oktobar 2020.5 god. comment_304365 Nema veze s tim nikakve. Vecina golova nisu primljeni iz takvih situacija, to vidis mozda 1-2 puta tokom 90 minuta. Prijavi
18. oktobar 2020.5 god. comment_304368 'Samo' jednom ili dvaput po utakmici. :D Srecom pa se ne desava da se primaju po 3-4 gola kad ne igraju Christensen. Ili Rudiger. :D Prijavi
18. oktobar 2020.5 god. comment_304379 Isti vezni red je bio protiv palace, pa nismo primili gola. S Christensenom u odbrani, 3 komada od WBA, 3 komada jucer, crveni protiv Liverpoola gdje smo izgubili s 2 komada u mrezi. Ne vjerujem da je slucajnost. Iako nije direktni krivac za golove, cudno je da toliko golova primamo dok je on tu. Kao sto Wisey rece, protivnicki napadaci jedva cekaju da ispred sebe vide pickicu i da igraju protiv takvog. Prijavi
18. oktobar 2020.5 god. comment_304382 Isti vezni red je bio protiv palace, pa nismo primili gola. S Christensenom u odbrani, 3 komada od WBA, 3 komada jucer, crveni protiv Liverpoola gdje smo izgubili s 2 komada u mrezi. Ne vjerujem da je slucajnost. Iako nije direktni krivac za golove, cudno je da toliko golova primamo dok je on tu. Kao sto Wisey rece, protivnicki napadaci jedva cekaju da ispred sebe vide pickicu i da igraju protiv takvog. Si gledao utakmicu? Da, samo sto u toj utakmici Crystal Palace nije ni pokusao da napadne. Ovo je smesno vec. I sami vidite da nije direktno nijedan gol usrao ni protiv WBA ni protiv Sotona, pa opet njega izdvajate. :D Prijavi
18. oktobar 2020.5 god. comment_304392 Daj prestani spinovati Igi, niko ga izdvojio nije vec smo se nadovezali na Whisperov post. Po hiljaditi put: da, cinjenica je da ima drugih problema al to nikad nece promijeniti isto tako cinjenicu da je Pickensen to sto jest. Sad mu argument nije Palas pokuso napasti a da je blentavi Danac igrao tu tekmu hvalio bi ga radi toga Prijavi
18. oktobar 2020.5 god. comment_304393 Zasto bih ga hvalio ako ne bi imao posla? Bi hvalio golmana za clean sheet ako nije loptu pipnuo? Kako spinujem? Prijavi
18. oktobar 2020.5 god. comment_304403 Najviše mi smeta što ne vidim nikakvu emociju kod njega, žar. Imam osjećaj kao da ga je neko natjerao da igra, prislonio mu pištolj na čelo, inače ne bi ni igrao da ne mora. Navijači vole da vide emociju kod igrača. Zato nikad neću biti zadovoljan kad ga vidim u prvih 11. Više volim da Rudiger igra nego on. Prijavi
18. oktobar 2020.5 god. comment_304409 Ja bih igi tebe pitao jesil ti gledao utakmicu? Jel ti stvarno mislis da su igraci palaca odbijali igrati? Sta mozda su strajkali? Jelde nema sanse da je to zbog dobre igre veznog reda i odbrane? Ja samo znam, da je nasa odbrana puno bolja kada njega nema u ekipi. A njega Lamps nek forsira, brzo ce ga ovaj ispratiti iz kluba jebo mu on zenu. Prijavi
18. oktobar 2020.5 god. comment_304414 Ja samo znam, da je nasa odbrana puno bolja kada njega nema u ekipi. A njega Lamps nek forsira, brzo ce ga ovaj ispratiti iz kluba jebo mu on zenu. that˙s the spirit Prijavi
18. oktobar 2020.5 god. comment_304421 Lik koji je rijetko direktni krivac za gol, al se uvijek mozes zapitat koji kurac je ovaj radio.Kad je Havertz usro, ovaj bio 5 metara od Ingsa. Prijavi
19. oktobar 2020.5 god. comment_304443 Ja bih igi tebe pitao jesil ti gledao utakmicu? Jel ti stvarno mislis da su igraci palaca odbijali igrati? Sta mozda su strajkali? Jelde nema sanse da je to zbog dobre igre veznog reda i odbrane? Bukvalno nikakav presing nisu radili citavu utakmicu, a i sami su se ovde ljudi cudili kako se utakmica zavrsila sa 4-0. Eto, srecom pa imamo veliki uzorak od jedne utakmice protiv ekipe koja je igrala na nulu. Mozemo i na proslu sezonu da se oslonimo na neke utakmice gde Christensen nije igrao. Bilo je tu vrlo cvrstih utakmica, kao ona 4 komada od Ajaxa na Bridgeu, ili pet komada od Liverpoola. :D Prijavi
19. oktobar 2020.5 god. comment_304445 Scena kad ga Richarlison ukucava u gol skupa sa loptom mi je sasvim dovoljan argument da on više nikada ne zaigra u Premier ligi i da ga nikad ne poželim vidjeti u sastavu Chelseaja. Lik je nikakav štoper, i to što je nekom bolji od Zoume i Rudigera ne mijenja činjenicu da je idalje očajan igrač. Lampard kad bira štopere za prvu postavu: Prijavi
4. februar 2021.5 god. comment_309454 Veceras odlican, dugo ga nije bilo, ali pokazao da je itekako dostojan naslednik Silve. Prijavi
4. februar 2021.5 god. comment_309456 Igijev miljenik, danski Bekenbauer, buduci kapiten. Komandant odbrane. Prijavi
4. februar 2021.5 god. comment_309463 ahahahahahahajah Danski Bekenbauer ahahahahahah placeeem. Sad kad je Silva odsutan mislim da ce on igrati centralnog igraca u odbrani. Najbolji je s loptom u nogama od svih nasih stopera (izuzev Thiaga). Nadam se da ce sto manje grijesiti i da nije ozbiljnija povreda Silve. Prijavi
4. februar 2021.5 god. comment_309464 Ball-playing defender. Sreća pa ga ne prodasmo Barci. https://www.youtube.com/watch?v=DK3aNN9dVKI Ovo je štoperčina, a ne Christensen Prijavi
5. februar 2021.5 god. comment_309474 Ma dobar, nema šta. Kad je ok, ok je, problem je što on ne može uvezati 15 ovakvih tekmi. Da može vrijedio bi 60 miliona a ne 20. Ja očekujem Zoumu prije na Silvino mjesto. Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309523 Na danasnji dan prije 9 godina potpisala ova masina. Veceras najvjerovatnije od prve Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309531 Samo neka igra, sezona je ionako u kurcu, bog zna sta će biti, možemo biti u top 3 a možemo i završiti šesti. Neka odigra koliko može da se uzme koja marka za njega Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309578 Vazno je da je Willian otisao, pa makar i besplatno.pa vazno je da i ovi maljugaši odu a ne da igraju da si "nabiju" cijenu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.