Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Andreas Christensen (2014-2022, 161 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 709
  • Pregledi 45,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Polu covek polu dijareja ime mu je Kristensen Andreja

• Jebo ti sve svoje blijedi raspali danski jadu, jebem ti gdje god sta imas toljago trutinaska mutava da mozes toliko jadan biti da mi u drugom klubu zivce kidas u visinu te jebem tu tvoju, na pola te s

• Ma jebi ti to, ja bih njega vratio. Naravno, uz manju platu nego što je imao.

Objavljene slike

Možda po fizikalijama da je u top 3, onako realno možda bi uletio u top 7

Vidjet će se do kraja ove sezone, Maguire mi je precijenjen igrač, Joe Gomez još jedan englez izvikan. Znam da je Zouma imao lošu sezonu,ali realno nije Lampard ni znao postaviti odbranu. Znam da je rano govoriti, ali momak je imao već sezonu ili dvije na vrhunskom nivou, barem na nivou trećeg štopera u PL. 

Tarkowski > Zouma

Prvi sto mi pada na pamet
Ti haman gledas ove nase rivale za top4 pa zouma u top3 stopera.

Tu se ne zna ko ima goru odbranu haha

Tarkowski > Zouma

Prvi sto mi pada na pamet
Ti haman gledas ove nase rivale za top4 pa zouma u top3 stopera.

Tu se ne zna ko ima goru odbranu haha

Ma ne cijenim engleske igrače, ti engleski igrači da valjaju il bi prešli u veće engleske klubove (i tad ne mora značiti da su dobri) ili u neki veći iz drugih liga. Po njihovoj logici i priznavanjima igrača i koliko ih svrstavaju u igrače svjetske klase oni imaju najbolji roster od svih reprezentacija na svijetu. Samo kad dođu na takmičenja ili ispadnu odmah ili nekako se na sreću provuku. 

Jasta, a to sto i sa prosjecnim selektorom dodju do polufinala, to nista :D Engleski igraci su bili precijenjeni, ali dosta ih je vrhunskih igraca bilo. Sto bi isao iko iz engleske kada ce mu neko uvijek ponuditi dobar ugovor. Desi se kada su mladi ili kada Real ili Barca nesto zacrtaju.

Jasta, a to sto i sa prosjecnim selektorom dodju do polufinala, to nista :D Engleski igraci su bili precijenjeni, ali dosta ih je vrhunskih igraca bilo. Sto bi isao iko iz engleske kada ce mu neko uvijek ponuditi dobar ugovor. Desi se kada su mladi ili kada Real ili Barca nesto zacrtaju.

Uu prošli kao drugoplasirani u grupi sa Belgijom, Tunisom i Panamom, prošli Kolumbiju i hajd eto Švedska je ko izgledala dobro. Izbacila ih Hrvatska, bez uvrede za komšije, ali realno nemaju sastav ni blizu Engleskoj barem ne kad se gleda po, da tako kažemo, "samoproglašenim" zvijezdama. Imaju tri igrača svjetske klase Sterling,Kane i Trent, sve ostalo ne bi niko htio džaba osim Walkera eto, ali nije ni on svjetska klasa. Pa Barca i Real nisu nešto zacrtali već 10-12 godina i šta ti to govori? Wales igra bolje s Baleom i još par farmera nego ovi engleski superstarovi. 

Najbolji engleski igrači nisu precijenjeni, precijenjeni su oni najmlađi i oni prosječni. Oni za Greenwooda vjerovatno misle da je bolji od Ronalda, a za Barkleya da je tu negdje sa Kroosom.

Jesu imali lagane protivnike, ali nije uvijek lako ni takve izbaciti. Često veliki favoriti kiksaju, zadnja 3 osvajača SP na sljedećem nisu ni grupu prošli.

Najbolji engleski igrači nisu precijenjeni, precijenjeni su oni najmlađi i oni prosječni. Oni za Greenwooda vjerovatno misle da je bolji od Ronalda, a za Barkleya da je tu negdje sa Kroosom.

Jesu imali lagane protivnike, ali nije uvijek lako ni takve izbaciti. Često veliki favoriti kiksaju, zadnja 3 osvajača SP na sljedećem nisu ni grupu prošli.

U tome i jeste fazon, za Kaija prije 2 godine nije niko znao, za CHOa svi znaju aman novi Messi. Barkley toliko hvaljen, Luke Shaw, Pickford,Keane,Maguire, Henderson se prošle sezone takmičio za PFA player of the year sa De Bruyneom, staviti u istu rečenicu De Bruynea i Hendersona je grijeh. Svi uzdizani do nebesa,a do kraja karijere će samo šaltat klubove u Engleskoj.

Za neuspjeh 50% tih igrača krivi su njihovi mediji. Prvo od njih sa 18 godina prave velike svjetske zvijezde i usput im nabiju pritisak da moraju biti novi Gerrard/Lampard/Rooney/Shearer/Terry. Većina njih se umisli pa se šetaju po terenu i traže velike pare. Pošto su mediji od njih napravili zvijezde, onda ih i tretiraju tako i razapinju po novinama svaki put kad promaše penal, napiju se ili nešto drugo zgriješe van terena.

Sa reprezentacijom je problem što će im selektor upropasitit ovu talentovanu generaciju. Protiv Danske stavio 5 odbrambenih i još 2 zadnja vezna ispred. Maddison i Grealish zajedno odigrali 2 utakmice za sve ovo vrijeme, a Lingard 24.

Zato i gubis 3-0 od drugoligasa kad je on nedje najbolji

da su svi ko on, sad bi bilo max 1 0 za wba.
James alonso katastrofs nazad
I silva jbg individualna greska.

Christensen solidno, ak ne usere sta u drugom. Pocinje i sljedecu

Da je njemu onako prosla noga kroz noge kao Jamesu kod prvog gola, Wis bi prvi pisao "dajte mu dimije" :D

ko kornera dao gol jamesov igrac

Vidim niko u temi james nista ne pise.
Il u temi cabalera.

Nisu ljudi realni.
Da je jorginho na terenu sad bi gorila tema
James jedini igra cijelo poluvrijeme, momak stalno aktivan, sve dobro naprijed preko njegove strane dolazi.

Nije ovaj nista direktno skrivio, ali svaki njegov nastup obicno zavrsava lose po ekipu. Dovoljno sto je prosli put direktno rijesio utakmicu, sad opet dobio sansu od pocetka bez ikakve osnove.

Protiv Liverpoola nismo primili gol dok je bio na terenu, kad nije bio na terenu primili smo dva sto li boze.

Ista logika. :P

Mozda je telekinezom sapleo Silvu danas za drugi gol, ili je Christensen zapravo meduza pa je pogledom 'skamenio' Jamesa u mesto da ne napravi ofsajd zamku, mozda mu je cak i rasirio noge ranije, ko zna.

Za gladbah propustio 6 utakmica u bundes ligi.

Od tih 6 su 5 izgubili i jednu 0 0 odigrali i to je jedina gdje nije igrao da su sacuvali mrezu.
  • 3 sedmice kasnije...
Ne znam, lik je totalni maler. Nista dobro ne izlazi iz toga kada je on na terenu. Sve i da ništa direktno ne pogreši uvek je picvajz cim on igra.
Sem toga vazi isto kao i za Zumu. Nije od juče u fudbalu, a ne ume da sastavi tri meca da valjaju.
Putuj igumane, što pre to bolje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.