21. januar 2020.6 god. comment_292241 Pa ne odluči se malo. Slažeš se da smo igrali dobro s tim veznim redom, a onda izjaviš da ne bi mijenjao jorginha za kantea niti u kojoj kombinaciji. Onda kažeš da se slažeš da bi mogao biti na klupi protiv davljenika jer ne doprinosi ničem kada protivnik čeka u bunkeru, a onda izjaviš da bi ga ipak i protiv takvih timova stavio ispred obrane kao nekakvog osigurača. Mislim smiješno, imaš veliki uzorak utakmica da bi vidio već šta prolazi a šta ne, jedno je teorija a drugo je kako to izgleda na terenu. I na kraju izjaviš kako mi mislimo da je kante ojebina iako smo napisali više puta kako je top igrač. U pravu si, nema smisla više. Ne razumijemo se Prijavi
21. januar 2020.6 god. comment_292242 Pa kako ne kontas. Da mogu nacrtat, vjeruj da bi nacrtao. Da se ja pitam ostavio bih mozda Kantea na klupi protiv bunkerasa. Medjutim, pitam se sam i ja da li bih ga i protiv takvih ostavio kao osiguraca isprd odbrane a zaigrao samim tim i jos ofanzivnije. To je nesto sto ne treba po defaultu uvijek biti tako. A spominjanje Kantea kao nekog ko je medju top 3 na svojoj poziciji je samo napomena koliko je lik dobar igrac. Dakle zbog takvog igraca treba se mozda i prilagoditi, isto ono sto Barselona radi sa Mesijem ili sto smo mi radili sa Hazardom. Nije normalno ostaviti takvog igraca na klupi. To je isto sasvim logicno pokusao uraditi i Lampard, pogotovo jer smo u tom trenutku primali puno golova. Da li me sad razumijes, ne zelim da te nesto omalovazavam i slicno, boze sacuvaj. Mozda fakat nisam dobro opisao, ali generalno smatram da je Kante isuvise vazan ovoj ekipi da ga se tek tako lako odreknemo ili ostavimo na klupi. To je sva poenta, sto ne znaci nuzno da mora svaku utakmicu igrati u prvoj, pogotovo protiv ovih bunkerasa. Prijavi
21. januar 2020.6 god. comment_292243 Nemoj me krivo shvatiti, nemam nipta protiv tebe. Slažem se ja, hvala Bogu svatko ima drugačije razmišljanje. Nije tebi Kante nipta draži nego što je meni, niti ja sumnjam u njegove kvalitete. Samo eto elaborirao sam zašto mislim da u tim nekim utakmicama možda i nije najbolji izbor. Konkretno kada govorimo o tom zadnjem veznom u tim utakmicama protiv bunkera, po meni je tu jorginho bolji na tom mjestu jer taj igrač diktira tempo, a mi u tim utakmicama imamo po 70tak % posjeda. Isto tako mislim kako bolje odgovara kovačići u tandemu nego kante. Pogotovo zato što Lampard po meni igra kantea na vrlo čudnoj poziciji, tj nije mi jasno što kante to igra točno. Prijavi
21. januar 2020.6 god. comment_292250 Samo vam je ta prica pobijedili 5-6 utakmica bez Kantea toliko povrsna i plitka da vise ne moze bit.Ko gleda utakmice i ko zeli da vidi, lako je uociti da uopste ni najmanji problem nije Kante. On igra na svom vrhunskom nivou konstantno, samo mu treba mjesto gdje ce najucinkovitiji biti i okruziti pravim igracima. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
21. januar 2020.6 god. comment_292252 Samo vam je ta prica pobijedili 5-6 utakmica bez Kantea toliko povrsna i plitka da vise ne moze bit.Ko gleda utakmice i ko zeli da vidi, lako je uociti da uopste ni najmanji problem nije Kante. On igra na svom vrhunskom nivou konstantno, samo mu treba mjesto gdje ce najucinkovitiji biti i okruziti pravim igracima. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Naravno da nije problem u Kanteu. Problem je Lampard sto ne ume da ga uklopi u svoju koncepciju igre jer ne zeli da Zorzinja pomeri jednu poziciju unapred, izmislja mu pozicije laznog krila i drzi u igri na silu cak i onda kad to nije neophodno. Prijavi
20. februar 2020.6 god. comment_293208 Kovacic jednostavno mora igrati, nije mi jasno čemu klupiranje nakon dosta dobrih igara, proveo je dosta vremena na klupi Prijavi
22. februar 2020.6 god. comment_293266 Ponovo vrhunska partija danas. Nadam se da je shvatio Lampard da Kovacic moze izostati iz sastava jedino kada ga treba odmoriti jer inace je ove sezone nas ponajbolji igrac. Prijavi
23. februar 2020.6 god. comment_293300 Koliko je samo napredovao u svim segmentima u odnosu na prošlu sezonu. Fizički - može da odigra vrhinskih 90 minuta ne umre nakon 60 Napadački i defanzivno . prošle sezone je bio samo primjetan u sredini sa tim nekim pasovima, ponekad bi se ubacio u napad i naravno promasio priliku :D Ove sezone defanzivno kida, gine, pravi borac a ovo što u napadu također radi, kako iznosi loptu, kakve pasovu u prostor šalje, zaista svaka čast. Jedno od većih iznenađenja ova sezone (bio bi i najvece da se ovoliko klinaca nije probilo) nisam iskreno ovoliko dobrih partija očekivao od njega. Samo da se jos ta završnica popravi i imamo igračinu Ali ono što je najvažnije pored fudbalskog znanja, ovaj momak se bori, kida i gine za dres. Prijavi
23. februar 2020.6 god. comment_293323 Maestralna partija jučer, samo da nastavi u ovakvom ritmu. Mateo Kovačić completed every single take-on he attempted, completed 95% of his passes, completed the most passes, and made more recoveries than any other play on the pitch vs. Spurs. Prijavi
23. februar 2020.6 god. comment_293330 Joško Jeličić: "Kovačić može biti čudo igrač" https://www.youtube.com/watch?v=TJ9cOHBAzTk Prijavi
24. februar 2020.6 god. comment_293331 Sve što je čovjek rekao je tačno. Red je da skine pelenu jebem ga :D Prijavi
24. februar 2020.6 god. comment_293339 Pametan ovaj Josko. Ima li on kakvu svoju emisiju? Ima na planetsportu o ligi prvaka, ali nisam nijednom gledao. Prijavi
24. februar 2020.6 god. comment_293340 Ima na planetsportu o ligi prvaka, ali nisam nijednom gledao. Nemam taj program. Treba vise ovakvih podcasta a ne ono sranje na Sport Klubu gdje Vlado hvali MUFC, drugi pijan a treći veze nema o fudbalu. Prijavi
24. februar 2020.6 god. comment_293342 Bari udji na youtube kanal tribina.hr i pogledaj emisiju s Joskom, ima preko sat vremena price o Ligi Sampiona i najava osmine finala.. Ako imas vremena, vrijedi poslusati jer je kvalitetna analiza. Prijavi
24. februar 2020.6 god. comment_293344 Bari udji na youtube kanal tribina.hr i pogledaj emisiju s Joskom, ima preko sat vremena price o Ligi Sampiona i najava osmine finala.. Ako imas vremena, vrijedi poslusati jer je kvalitetna analiza. Hvala Wisey danas danas vec odgledao (predlozio mi Youtube) . Bas sam se pozitivno iznenadio, odlicna i zanimljiva analiza. Fino je rekao za Barcu da su pogresno skrenuli. Za Neymara i društvo u PSGu, Za Laipzig... ma za svaki tim je dao finu analizu. Prijavi
3. mart 2020.6 god. comment_293657 Both achilles. Hopefully not too bad for Willian, but Kovacic might be a bit worse. We have been unlucky with injuries, but we have to work with it Prijavi
3. mart 2020.6 god. comment_293660 Hljeb te dragi jebo, pa ovog Williana metak u glavu da pogodi tačno bi prošao kroz onu glavurdu tako da nema nikakvih posljedica i vratio bi se nakon dvije sedmice na teren. Za nadati se da Kovačić nije ozbiljnije povređen i da ga nećemo čekati ko RLCa. Za Williana me boli kurac Prijavi
3. mart 2020.6 god. comment_293661 Jebemti ovo je udarac ako je ozbiljno, naš ponajbolji igrač Prijavi
3. mart 2020.6 god. comment_293672 Kod nas čim neko krene dobro igrati, odmah se povrijedi. Valjda vam je sada jasno što Willianu nikad ne bude ništa. Prijavi
4. mart 2020.6 god. comment_293707 Early scans on Kovacic’s Achilles are positive. Believed to be only a minor injury. #cfc Prijavi
5. mart 2020.6 god. comment_293719 Vrh, ali opet ne mislim da ce moci igrati ovaj sljedeci mec :( Prijavi
21. juni 2020.6 god. comment_294753 Kada bih birao najboljeg igraca dosadasnjeg dijela sezone u Chelseau to bi bio Mateo. Kakva transformacija pod Lampardom, dokaz da ga je Sarrijeva taktika i bezbroj dodavanja gusilo. Prijavi
21. juni 2020.6 god. comment_294754 Kada bih birao najboljeg igraca dosadasnjeg dijela sezone u Chelseau to bi bio Mateo. Kakva transformacija pod Lampardom, dokaz da ga je Sarrijeva taktika i bezbroj dodavanja gusilo. A pre Sarija je inače briljantan bio. U Realu posebno. Kova se stvarno odlično uklopio u Lampsovu viziju fudbala. Ali nećemo preterivati. Prijavi
21. juni 2020.6 god. comment_294755 Pa u Realu bije dobio prostora dovoljno, dok je u Interu bio odlican. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.