Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

inače nisam neki fan Arsenala prije svega zbog navijača njihovih al ovog Wilshirea gotivim strašno, baš mi je super lik, što igrama na terenu što svojim izjavama a ono najbitnije što nije neko govno nego što prije svega cijeni legende. Evo jedna slika koju je objavio na faceu "tri legende!"

[img]http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/61697_483128201722722_2016588216_n.jpg[/img]
[img]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/419601_264497217015242_1101245279_n.jpg[/img]

Kao znak postovanja prema Junajtedu !
[url="http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/21374699"]http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/21374699[/url]
El-Hadji Diouf mi je porastao u očima, nikad nisam mislio da je neki loš lik makar su mnogi pljuvali po njemu, a ovime me samo u to uvjerio, svaka mu čast, kapa dole !!!

"I've just heard on news that some girl from Croatia need help, and that you are the only one in the world that could help her, also your first price for that medical treatment was 600.000 US dollars, and now you change it to 900.000 US dollars. Also ,Im familiar with fact that whole country where she is from was collect that money for her and now that isnt enough. You give example for whole world, if you have money you can heal yourself but if you dont have money you can just die , that is the way it is. Americans, YOU are the most disgusting "nation" in the world! Nora God bless you..."
[b] Igrao 85 minuta, proglašen za igrača meseca[/b]

[url="http://www.sportklub.info/igrao-85-minuta-proglasen-za-igraca-meseca"]http://www.sportklub...a-igraca-meseca[/url]

[b] Premijerligaši ograničavaju rasipanje novca[/b]

http://www.sportklub.info/premijerligasi-ogranicavaju-rasipanje-novca
SAF je izjavio da je Man Utd hendikepiran od strane PL, jer njegovi suparnici u Ligi Prvaka, Real Madrid imaju dan više da se pripreme za utakmicu u srijedu. Real Madrid danas dočekuje Sevillu, dok United tek sutra igra protiv Evertona. SAF je zatražio da se promijeni termin njegove utakmice, koji je bio odbijen od strane PL zbog obvezama prema televiziji.

Izvor: ESPN
Puni članak: http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1332656/man-united-boss-sir-alex-ferguson-infuriated-by-prem-scheduling?cc=5739
Nek duva kitu mlohavu matorac!
Ne bi me čudilo da su mu popustili. On je u pravu, ali šta onda reći za nas ???
Prošle godine igramo s Tottenhamom u nedjelju u 18:30 a već u utorak tekma protiv Barcelone. Naravno, nisu nam htjeli pomjeriti i pomoći.

Nek se čeliče, jebi im mater.
QPR danas visoko porazen na Liberty stadionu.
Nevjerovatno kako imaju dobre igrace a nista ne pokazuju.Redknap previse igra defanzivno.Hajde kontam kad igra protiv United,Citya,Chelsea i Arsenala onda se zatvori ali on svaku utakmicu defanzivno postavlja ekipu.Proslu protiv Norwicha i danas protiv Swansea katastrofa postavka.
Prestoji im teska borba za opstanak.Licno bi volio da ostanu u ligi zbog Taarabta,Sambe i nasih gradskih derbija.
City se doslovno raspada na St.Mary'-u. Sami sebi daju nekakve golove, odbrana u rasulu, ma ništa. Ako se ovako nastavi nabušit će ih Soton do kraja.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1360439564' post='106721']
Michu nastavlja teror...

2 gola i asistencija danas.
[/quote]
Nije par kola dao gol . Danas odlican .

Ni Dzeko vise ne moze pomoci City-u . Mancini bi mogao ubrzo otici .
Man City se uključuje u utrku za Evertonovim trenerom Moyesom. Moyes je inače kao što svi znamo na listi potencijalnih budućih trenera Chelsea. Prema Mirroru, od jučer se ovaj čovjek našao i na listi Man Citya nakon jučerašnjeg poraza od Southamptona 3:1. Taj poraz može biti jak udarac na Cityev lov na titulu Premier Lige.
Gledam juce Loserpool i narocito Gerrarda... kako je lik tanak, Lamps sa 34 godine >>> Gerrard sa 32. Ne trebam opet pominjati kako je Lamps igrao prije 2 godine. Necu jer nije humano. Gerrard je isto tako ocajan bio i protiv Cityja, ali je tada zabio golcinu pa je sve ostalo palo u vodu. Ne umanjujem njegov gol protiv Cityja ni najmanje, da neko ne pomisli drugacije. Ali generalno on ove sezone tesko veze par utakmica u kontinuitetu, sve je to od sjaja do ocaja. Juce promasi penal... A citav Loserpool je dobar materijal za viceve. A kad vidim onog Rodgersa kako drzi ruke u dzepovima a ekipa mu ne moze vezati 3 pasa, pa nasmijem se. Lik ne salje nikakvu energiju igracima i zato su onakvi kakvi su. Poslije primljenog gola se predali. Pitanje je i da li je ovaj luzerski mentalitet iskljuciva krivica Rodgersa, jer znamo da ih je njihova legenda Dalglish vodio, a opet im nije uspio izbiti to gubitnicko iz glava. Mozda je to do okruzenja, dalo bi se o tome pricati ali ne interesuje me. Ali svakako da Rodgers ima pune ruke posla, krenuvsi prvo od sebe. Ljudi su bestidno 9. i spali su na to da se bore sa ekipama kao sto su Swansea, WBA, Stoke za poziciju. Ali neka su. Ni sekunde mi ih nije zao. Neka njihovi prepotentni i isfrustrirani navijaci uzivaju u istoriji koju kroje njihovi mezimci. Ali zabice oni glave ko nojevi u rupu i ignorisati 22 godine bez titule u PL, samo 1 trofej u 6 godina, 4 godine neigranja LS...

WBA je sa sinocnjom pobjedom nakupio ukupno 4 pobjede u zadnjih 5 meceva sa LFC-om u ligi. Ocigledno im vesela druzina sa Anfielda lezi. Clarke pravi strasan posao sa ovim igrackim kadrom kakav ima u WBA-u. Nije dzaba prepisivao znanje od Moua, ocigledno. Isto tako, WBA je prosle godine dobio LFC na Anfieldu 0:1 i to je bila prva pobjeda na Anfieldu u 45 godina. Ove godine u ligaskom dvomecu, Loserpool im nije dao nijedan gol. Prvi mec WBA dobio 3:0, sinoc 0:2.

I da, ponositi Liverpool u mecevima protiv TOP 8 timova iz lige ove sezone ima (pazite sad) [b]0 pobjeda[/b], 7 remija i 7 poraza.

Loserpool... but still "Next year is our year".
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1360664001' post='107153']
Ni sekunde mi ih nije zao. Neka njihovi prepotentni i isfrustrirani navijaci uzivaju u istoriji koju kroje njihovi mezimci. Ali zabice oni glave ko nojevi u rupu i ignorisati 22 godine bez titule u PL, samo 1 trofej u 6 godina, 4 godine neigranja LS...
[/quote]

Sve si lijepo rekao .

Samo ovo za navijace ne razumijem . Sta oni mogu da promjene ? Sta oni treba da rade ? Sta mi Plavci mozemo ako Roman ne nudi novi ugovor Lampsu ? Svaka cast navijacima L'poola sam si rekao koliko ne igraju Ligu Prvaka ali opet imaju sigurno najbolje navijace u Engleskoj . Mrsko su oni i meni ali svaki put kad cujem YNWA prije domace utakmice najezim se .
Naravno da ce se navijaci "braniti" historijom kada nemaju uspjehe i trofeje u sadasnjosti .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.