Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Ako se ne varam, Clattenburg nam je sudio utakmicu s Arsenalom neki dan kad smo ih 2:1 dobili i bio je i više nego dobar čini mi se.
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Jest Brane bio OK, ali to je bio Arsenal. Ne znam kako da odreagujem ako opet dosudi neki tipican Unitedov penal.
[quote name='drogba 11' timestamp='1351081814' post='84981']
[url="http://www.hrsport.net/kolumne/449140/nogomet-engleska/neka-se-zove-chelsea/"]http://www.hrsport.n...e-zove-chelsea/[/url]
[/quote]

"Sjeti li se i [b]Fernando Torres[/b] zabijati pogotke kako je to nekada činio u Liverpoolu – a neke naznake da mu se pamćenje vraća i prepoznaje drage mu ljude već postoje – spašavaj se tko može."
Koliko Mancini unistava City, to svi znaju osim uprave istog kluba. Kada ih preuzme neki normalniji trener, to ce biti neprijatno za ostale.

Guardiola navodno zeli posao u Londonu, pa vi sami mucnite glavom ko bi to mogao biti.

p.s. Arsenal do novog kiksa danas, nadam se...
[quote name='Brane' timestamp='1351084451' post='85003']
Ako se ne varam, Clattenburg nam je sudio utakmicu s Arsenalom neki dan kad smo ih 2:1 dobili i bio je i više nego dobar čini mi se.
[/quote]utakmicu sa Arsenalom nam je sudio Martin Atkinson,a Clatenburg nam ove sezone nije ni jednom sudio.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1351354389' post='85425']
Arsenal na guzove i to iz ofsajda su zabili.Igra im k'o qrac.QPR da je iole [b]normalnija ekipa [/b]uzela bi danas barem bod.
[/quote]

Da im iole normalniji trener*

Jedva Arsenal ovo dobi. Onaj crveni je dotukao QPR psihicki. Steta, mogli su opet kiksati... Da bar hoce otkinuti Unitedu koji bod/bodove, nego ce ih ovi napuniti ko curku.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1351354528' post='85426']
[b]Da im iole normalniji trener*[/b]

Jedva Arsenal ovo dobi. Onaj crveni je dotukao QPR psihicki. Steta, mogli su opet kiksati... Da bar hoce otkinuti Unitedu koji bod/bodove, nego ce ih ovi napuniti ko curku.
[/quote]
Fakat,trener im je NULA !
Totalno pogresni igraci mu igraju.Imaju para a kupuje stare,istrosene igrace pored onakvog Njemackog trzista gdje se moze naci odlicni mladi igraci.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1351356192' post='85430']
Fakat,trener im je NULA !
Totalno pogresni igraci mu igraju.Imaju para a kupuje stare,istrosene igrace pored onakvog Njemackog trzista gdje se moze naci odlicni mladi igraci.
[/quote]

Ma on ima fantasticne igrace. QPR ima bar 2x jaci tim od recimo Swanseaja, a igra Swanseaja i QPR-a se ne moze porediti. Kao ni rezultati. Zamisli da za Swansea igraju jos Taarabt, Granero, Park i Bosingwa... sta bi oni cinili da svom rosteru dodaju ova 4 igraca, zlo. Hughes ne zna iskoristiti kapacitet svog tima. A QPR itekako ima skup igraca da budu stabilan klub u sredini tabele.

Swansea kontrolise tekmu. Mancini ponekad navuce onaj sal do cela, da ga kamere ne hvataju. Mene bi bilo sramota...
[img]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/526020_514001715290915_1615517765_n.png[/img]

aBd sutra se ponovo ustabilit
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1351358404' post='85433']
Ma on ima fantasticne igrace. QPR ima bar 2x jaci tim od recimo Swanseaja, a igra Swanseaja i QPR-a se ne moze porediti. Kao ni rezultati. Zamisli da za Swansea igraju jos Taarabt, Granero, Park i Bosingwa... sta bi oni cinili da svom rosteru dodaju ova 4 igraca, zlo. Hughes ne zna iskoristiti kapacitet svog tima. A QPR itekako ima skup igraca da budu stabilan klub u sredini tabele.

Swansea kontrolise tekmu. Mancini ponekad navuce onaj sal do cela, da ga kamere ne hvataju. Mene bi bilo sramota...
[/quote]
Ima stvarno dobrih igraca a ima onih propaliteta ala Onouha,Ferdinand,Nelsen..
Mada si upravu,najveci problem ove ekipe lezi u treneru.Nebi me cudilo da Hughes dobije otkaz vec u narednim danima jer polako pada u sve veci zaostatak za pozicijama koje osiguravaju ligu i naredne sezone.

Jel' to City bio toliko los (nisam pratio utakmicu) ?
[quote name='VahaCFC' timestamp='1351366851' post='85458']
Ima stvarno dobrih igraca a ima onih propaliteta ala Onouha,Ferdinand,Nelsen..
Mada si upravu,najveci problem ove ekipe lezi u treneru.Nebi me cudilo da Hughes dobije otkaz vec u narednim danima jer polako pada u sve veci zaostatak za pozicijama koje osiguravaju ligu i naredne sezone.

[/quote]jest bio slab skroz dali su gol nekim sutom Teveza,kakvu je igru prikazao Swansea svako bi rekao da su u borbi za mjesta koje vode u evropu.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1351366851' post='85458']
[/quote]

U 1. poluvremenu su bili ocajni. Swansea potpuno drzao konce utakmice, Michu promasio 1 na 1 tj. Hart ga zatvorio. City nije imao cestit sut/priliku. U 2. poluvremenu ih je stisnuo City. Imali 2-3 odlicne sanse odmah na pocetku. Za Swansea opet Michu bio u sansi nakon odlicnog centarsuta ali opet zivotinja Hart brani. I onda Tevez dade gol sa nekih 20-ak metara, ali je Swansea stiskao do kaja utakmice. nije bilo svejedno nikome na Etihadu .Ono sto mene fascinira je smirenost kada su igraci Swanseaj pod pritiskom. Mirno reaguju, uvijek imaju rjesenje. Protok lopte im je odlican, ali im je problem realizacija. Jedan Chicharito u spicu bi im legao samo tako. U svakom slucaju Laudrup radi veoma dobar posao.

City - Swansea je i najduza utakmica u istoriji PL. Nadoknada je bila cak 12 minuta. Razlog je taj sto je Richards pokupio vrlo tesku povredu koljena i njegov odlazak sa terena je trajao oko 7-8 minuta.

Sutra je praznik fudbala u Engleskoj. Sve 4 utakmice ce biti vrlo interesantne. Jedan derbi otvara sutrasnji spektakl, a drugi ga zatvara. Newcastle - WBA ce takodje biti odlicna utakmica i volio bih da WBA nastavi sa sjajnim nizom, mada mi je i Newcastle simpa. Nadam se da ce Southampton izbiti Tottenhamu 3 boda. A poslije svega toga, spektakl. Tada stupaju na scenu nasi momci i vjerujem da cemo uzeti 3 boda.
Mečevi protiv Uniteda i Citya vrijede više od 3 boda, tu se zarada dupla. Tako da sutra moramo izaći all guns blazing, što se kaže i raznijeti ih na terenu.
[size=5][color=#333333]Stephane Mbia: “Mislio sam da je QPR škotski klub. Marseilleu je trebao novac, a da im nije trebao, nikada ne bi došao ovdje.[/color][/size]
[quote name='Blues_95' timestamp='1351415910' post='85491']
Kako jadne pobjede City i Arsenala .
Steta malo je falilo da kiksaju .

Danas se nadam kiksu Uniteda :D :D :D .
[/quote]

ma ako mi danas dobijemo United kiksa 100% :P

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.