Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1352576475' post='88140']
pa jbt ova Vila je sazrela da ispadne u Championship.
[/quote]
sta ja prican od pocetka premiershipa jbt

a sta se tice uniteda to nije moguce koji k se desi da oni gube pa se vrate ne kuzin jbt i tako non stop ne znam do kad vise, a onda chelsea zabije za pobjedu i mi smo smecari,sritnici ,guzicari
[quote name='BluesForever' timestamp='1352580848' post='88160']
Ma vratit ce se i Unitedu za sve ove sretne pobjede,ali upamtite kada Ferguson ode da ce biti kao Liverpool ili Arsenal...
[/quote]

Nece, preuzece ih Murinjo i bice jos jaci.
[quote name='Igi' timestamp='1352629919' post='88207']
Nece, preuzece ih Murinjo i bice jos jaci.
[/quote]
Nece njih preuzeti Murinjo,to nema sanse.A i da ih preuzme oni ne bi igrali ovako dobro kao pod Fergusonom.
Pobednicki mentalitet se razvija godinama,oni ga imaju,a i mi smo na dobrom putu da ga razvijemo.
Ono sto njih cini toliko dominantnim u odnosu na male ekipe je visoki presing koji vrse na protivnika,a koji su usavrsili do savrsenstva.
Nadao sam se juce kiksu,ali kad su odmah smanjili,predosecao sam da ce preokrenuti,zato sam i izasao napolje da prosetam,da se ne bih nervirao.Najomrazenija ekipa na svetu.
Nama ne preostaje nista drugo nego da pocnemo da pobedjujemo u seriji,pocev od danas,a njima ce kiks doci kada budu naleteli na neku ozbiljniju ekipu.
Onog trenutka kad ih Mourinho preuzme, za mene ce postati smrad.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1352631562' post='88212']
Onog trenutka kad ih Mourinho preuzme, za mene ce postati smrad.
[/quote]
Ma,kakvi da ih preuzme.Otkud ti to?
[quote name='Ercov' timestamp='1352631847' post='88213']
Ma,kakvi da ih preuzme.Otkud ti to?
[/quote]

Sto si siguran da ih ne bi preuzeo? Pa Mou je na prst u dupe sa Fergusonom, velike su sanse da ih preuzme kad matori batali FAchester i posveti se stoku. Rekao je da mu nedostaje Engleska i da se poslije Reala vraca tamo, a ja garantujem da ce on za 2 godine biti u Engleskoj, mozda i prije. Nije njemu u Realu prijatno kako mu je bilo u Engleskoj i on to zna. Ne vjerujem da ce doci kod nas jer ce nas preuzeti Guardiola. Jedino ostaju timovi iz Mancestera - scum ili City.
Onda City.United nikada nece imati para kao oni,a to je glavni uslov da Murinjo predje u neki klub.
Daleko bilo,padavicarski vladar nama za trenera,neka ide u Liverpool stvarno ga ne bih mogao gledati kod nas....i zamislite samo utakmica sa Barcelonom kad ono njemu u zagrljaj cijeli tim Barce leti....uffff sve me jeza prodje....a tek izgubimo kakve ce se onda frke stvoriti,cisto sumnjam da bi Roman bio imun na takvee povike koliko god Guardiola dobar bio,nece imati status glavnog covjeka u klubu.... [-(
[quote name='chelseathebest' timestamp='1352637672' post='88236']
bit će zanimljivo između Cityja i Tottenhama

kokoške igraju toplo-hladno, ali mislim da danas neće izgubit
[/quote]

Pitaj Džeku
[img]http://www.scsport.ba/uploads/slike/121112151150timkola.jpg[/img]

Čak 3 naša igrača u idealnom timu 11 kola. Dominiramo
[url="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y0jH0VX4GUk"]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y0jH0VX4GUk

=))[/url]
[size=4][b][color=#333333]Most goals this season : Bayern 52 - Barcelona 51 - Chelsea 47 - Real Madrid 45 - Man United 44[/color][/b][/size]

[size=4][color=#333333]Da nam je Studge bio prvi spic bar trecinu utakmica, bili bi najefikasnija ekipa u Evropi. [/color][/size]
Team 1-0 wins Total wins %wins that are 1-0
[b]Chelsea 102 408 25.0%[/b]
Man Utd 100 509 19.6%
Arsenal 85 419 20.2%
Everton 78 277 28.2%
Aston Villa 75 285 26.3%
Liverpool 70 382 18.3%
Blackburn 69 262 26.3%
Tottenham 67 299 22.4%
West Ham 57 207 27.5%
Newcastle 56 280 20.0%

Kako možete vidjeti, Chelsea je klub koji je najviše utakmica pobijedio rezultatom 1-0 otkad je Premiershipa. Od 408 naših pobjeda, čak njih 102 su završile rezultatom 1-0 što je 25 %.
Tottenham lijepo počeo, poveo, može se reći da je mogao slomit Arsenal, al onda mentalno ograničeni Adebayor ničim izazvan napravi totalno nepotreban i glup start na igrača Arsenala, dobiva izravni crveni i pokopava vlastitu momčad. Arsenal lako do izjednačenja došao, a onda i do potpunog preokreta. Očekujem petardu.
Jednom gunner uvijek gunner
[img]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/291837_510089305697957_399493933_n.jpg[/img]
City vezao 36 tekmi kuci bez poraza i tako stigao scumov rekord.
QPR najmrtvija ekipa sa najmrtvijim trenerom definitivno.

Očekivao sam da Aston Villa zabije barem jedan gol, a oni primili 5 komada idioti

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.