Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Ja vjerujem da ćemo pobijedit Liverpool i WBA ali protiv Citiya će bit teško. E kako bi sad dobro došla ona 3 boda koja nam je Gaychester ukra.
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

pomalo sumnjam u pobjede protiv Liverpoola, WBA i Citiya, definitivno će City bit najlakši protivnik, Lliverpool je u više navrata pokazao kaoo je neugodan protiv velikih, a WBA je u dobroj formi, Clark radi majstorski posao i ako bude Lukaku igrao pobjede nećemo vidjet...
[quote name='Blues_95' timestamp='1351962717' post='86834']
Raspored Manchestera :
(A) Sporting Braga , (A) Aston Villa , (A) Norwich City , (H) Galatasaray , (H) QPR

Raspored Chelsea :
(H) Shakhtar , (H) Liverpool , (A) WBA , (A) Juventus , (H) Manchester City .

Mnogo tezi raspored Chelsea-u i u Premiershipu i u Ligi Prvaka .
[/quote]Ma QPR ce im odnijeti bodove.. :P Moraju i onu buknut nekad
[quote name='Kalouda' timestamp='1352043776' post='87024']
Stevie G 600. nastup ! #massiverespect
[/quote]
[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/394977_378269782256732_464389945_n.jpg[/img]
A evo i kopacke povodom toga :
[img]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/317870_378242402259470_1888265208_n.png[/img]
Gledam ovu fotku o Stevenu Gerrardu i divim se. Stvarno, naklon do poda za sve što je uradio u karijeri. Al onda pogledam u naše redove i primjetim da mi imamo ne tako dobrog, nego još boljeg, još većeg od Stevieja.

Super Frankie Lampard. Budimo ponosni što je ta veličina sve ove godine branila boje našega kluba.
[center][img]http://www.dodaj.rs/f/C/Qf/1ehuo2Zn/tejbl.png[/img][/center]

City je jedina ekipa bez poraza. Sunderland je ekipa sa najvise remija i sa najmanje postignutih golova. Tesko ih daju ali ih tesko i primaju. Sunderland je tim koji je postigao dosad svega 6 golova, a Steven Fletcher je vlasnik cak 5 golova pa je onda i logicno da se Sunderland oslovaljava kao " one man team ". Arsenal je primio najmanje golova.

Od 4. do 10. mjesta razlika je samo 3 boda. Ogromna konkurencija za mjesto u LS i za pozicije u LE. Everton igra sjajan fudbal i Moyes cini cuda sa ovom ekipom. Baines, Fellaini i Mirallas se najvise isticu u ovoj sloznoj ekipi. Fellaini igra sezonu zivota. Moyes odradio sjajan posao dovodjenjem Mirallasa za male pare. Zadnji put kada je Everton vezao 2 sezone ispred Liverpoola bilo je davnih '40-ih godina. Na dobrom su putu da tako nesto ponove. Everton je i tim koji upucuje najvise suteva po utakmici, cak 20.
WBA igra takodje dopadljiv fudbal i pravo su osvjezenje ove sezone. Najbolji start u ligi u istoriji kluba. Najbolji su domacini u ligi, na svom stadionu su osvojili 15 bodova (2 boda vise od Cityja). Nadam se da ce sto duze ostati u vrhu. AVB se izgleda skrasio u Tottenhamu i nakon ocajnog starta dolazi na svoje. Bice interesantne utakmice medju ovim timovima koje dijele samo 3 boda. Sjajnog fudbala ce tu biti.

Ako se u Liverpoolu neko ne prikljuci Suarezu u postizanju golova, mogli bi dobiti isti epitet kao i Sunderland. Suarez je igrac koji najvise suta u ligi, 6.7 suteva po utakmici. Liverpool je dao 13 golova a Suarez 7 (od toga 5 u gostima), sto znaci da je Suarez postigao 54% njihovih golova. Nista bolje ne stoji ni Newcastle. Demba Ba je drugi strjelac lige zajedno sa Suarezom (iza RVP-a) i postigao je takodje 7 od ukupno 12 golova njegove ekipe. Razlika je u tome sto Ba uzima 3.7 suteva po utakmici, i sto Newcastle ima Cissea od kojeg se ocekuje da udje u formu kada to bude bilo potrebno kao sto je to cinio prosle sezone.

Pretpostavljam da ste primijetili jos jednog igraca koji igra veoma dobro zasad, to je Michu iz Swanseaja. Veznjak koji igra napadaca u vecini utakmica Swanseaja. Treci je strijelac lige sa 6 golova.

I kada smo mi u pitanju, nasa najbolja 2 strijelca su Torres & Mata sa po 4 gola. Njih dvojica zajedno su postigli 36% nasih golova u ligi. Torres je 3 od svoja 4 gola postigao na Bridge-u, dok je kod Mate situacija obrnuta. On vise voli davati golove na gostujucim terenima.
[img]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/396243_390212627719604_1126774738_n.jpg[/img]
nemoj se nervirati nemoj se nervirati nemoj se nervirati nemoj se nervirati nemoj se nervirati nemoj se nervirati
nemoj se nervirati nemoj se nervirati nemoj se nervirati nemoj se nervirati nemoj se nervirati nemoj se nervirati

udahni izdahni udahni izdahni udahni izdahni udahni izdahni udahni izdahni udahni izdahni udahni izdahni
udahni izdahni udahni izdahni udahni izdahni udahni izdahni udahni izdahni udahni izdahni udahni izdahni

sad mi je malo bolje
Koliko su veliki majku im...I imaju pomoc sudija i vrati im se jednom u 100 godina.I srecu imaju i jebenu sampionsku mentalnu snagu.Sve,bukvalno sve je na njihovoj strani.Zaista im se divim.

Gubili su od Evertona,od Fulama,od Sautemtona do 86.minuta,od Liverpula,od Totenhema,od Stouka,od Celsija,od Aston Vile,od Kluza,od Brage 2 puta.
11 puta su gubili ove sezone,prvi su na tabeli PL i imaju maksimalnih 12 bodova u Ligi Sampiona.
Da,greska...Kao da u podsvesti imam da smo vodili na tom usranom mecu.
I kako covek da se ne iznervira.Mi primamo od Svonsija u poslednjim trenucima,oni okrecu 0-2 u drugom poluvremenu i to ajde da je 1.put.
A koliko su nama puta zivot zagorcali.Sa Murinjom smo se strasno mucili tamo,secam se da smo jednom izgubili sa 2-0.Pa su nas pobedili kuci 3-1 prosle sezone ako se ne varam,pa jednom 4-4 ili 3-3 kod kuce a mozda i jedno i drugo.

Strasno kako sam se iznervirao.
da prosli put smo za novu godinu izgubili 1:3 kod kuce tad sam se i najvise iznervirao,danas su mogli barem bod da uzmu.Ovaj Mancester Utd kolko god da gubi nikad ih se nemoze otpisat,sretnija ekipa od njih se nije rodila,oni su Bayernu prije nekoliko godina za 2 minuta dali 2 gola i osvojili ligu prvaka.
Fakat ne kontam šta je to sa Manchesterom, kao da imaju pomoć Više sile, nevjerovatno,deseti put u zadnjih deset utakmica.
sve ovo što ste rekli stoji
još bih samo dodao tu razliku koju čine dobri napadači
pogledaj ti to - Rooney, RVPussy, Chigayrito - svi redom bolji od našeg jedinog napadača (odnosno od onoga koji stalno igra kod nas...)
čak bih se usudio reći da je i Welbeck bolji

Chigayrito kolko god je balvan i smeće, pogledaj kakav nos za gol ima, strašno, odmah bih uzeo nekog takvog da mogu (naravno ne njega jer je smeće)
RVPussy - ne znam koji se kurac čovjeku desio prije one prošle sezone, ali igra čudesno stvarno...sve što pukne ide na gol i uglavnom ulazi, čovjek je doslovno iz prosjeka postao svjetska klasa (suprotno od našeg dragog Torresa)
o Rooneyu se ne treba previše pričati - sad igra malo povučeniju ulogu, ne igra samog špica, ali pogledaj kako on razigrava svoje suigrače...igračina...a mi imamo Torresa koji isto voli sudjelovati u igri ko i Rooney pri čemu gubi 5 lopti po utakmici...ja stvarno Rooneya nikad ne vidim da izgubi loptu, da se zaletava u 3 protivnika ili slično... jednostavno igra kao svjetska klasa što i je

i Fergie im stvori super pobjednički mentalitet, naravno sudačka pomoć je tu kad god treba, i teško je protiv njih...
iako su tim pun prosječnih igrača (osim napadača i krila), svejedno su glavni favoriti za ligu...

ako osvojimo ligu u ovoj tranzicijskoj sezoni, e onda nam svaka čast
[quote name='Batigol' timestamp='1352577563' post='88149']
I sad prosto ne mogu da verujem da je Aguero dao onaj gol na kraju sezone.
[/quote]

Ako Bog da, treba im se sva kolicina srece i sudijske naklonosti u protekloj deceniji vracati nekoliko sezona u nizu. Ali nece se tako nesto desiti. Njima se nikad nista nece vratiti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.