Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

[img]http://www.101greatgoals.com/wp-content/gallery/gimages/ibadmnr7axt4kz.gif[/img]

Demba Ba danas postigao prelijep gol protiv Readinga. Uživajte :D
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1348949799' post='80990']
[img]http://www.101greatgoals.com/wp-content/gallery/gimages/ibadmnr7axt4kz.gif[/img]

Demba Ba danas postigao prelijep gol protiv Readinga. Uživajte :D
[/quote]
Ovakve napadace volim.Bez puno razmisljanja samo tup i gotovo.
To je pravi instinkt. Bravo, maestralan potez. Od Toona očekujem dobru partiju u sljedećem kolu protiv Uniteda i da ih probaju pobijediti na svom St. James'u. B-)
Koliko god mi bilo drago zbog našeg Džeksona, toliko mi je i vokri što je City uspio pobijediti. Taj bi nam kiks sjeo ko kec na desetku. Ali ne žalim se i ovako. Zaista fin vikend će ovo ispasti.
Kokoske nakon 1989. g. dolaze do prve pobjede nad Unitedom. Hvala im.
za sada mi djelujemo kao najbolji tim u ligi, što i tablica pokazuje

u sljedećem kolu očekujem da će Newcastle protiv Uniteda uzeti najmanje bod, ako ne i pobjedu (naravno uz uvjet da se suci ne upletu opet)

naravno od nas očekujem pobjedu protiv Norwicha s pola gasa :D
Koji igraci su po vama najvise pokazali u svojim novim klubovima ?
Mene licno za sada odusevili Steven Fletcher(prakticki sam drzi Sunderland u zivotu,postigao sve golova ove ekipe ukupno 5) i Michu(Postigao 3-4 gola).
za sada chelsea,city i sundeland nisu ubiljezili poraz
btw chelsea je igra protiv wigana,readinga,newcastla,stoka i arsenala i svima prvi poraz to bia
jedino nismo mogli tuc qpr( koji su spusili od swansea billi)
[quote name='VahaCFC' timestamp='1349008202' post='81082']
Mene licno za sada odusevili Steven Fletcher(prakticki sam drzi Sunderland u zivotu,postigao sve golova ove ekipe ukupno 5) i Michu(Postigao 3-4 gola).
[/quote]

definitivno ta 2, ali treba spomenut i Hazarda koji je odličan bio do sad, a bome i Cazorla i Podolski su dobri, sviđa mi se i kako se Lukaku snašao u WBA-u da ostane tamo iduće sezone i da se ekipa ako ništa zadrži bio bi on među najboljima u ligi.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1349008202' post='81082']
[/quote]
Cijeli Everton sa Fellainie i Jelavicem na celu .
[quote name='Blues_95' timestamp='1349025608' post='81124']
[/quote]

Ukrade mi riječ iz usta. Ništa mi ne bi bilo draže nego kad bi oni završili u TOP 4. Bit će teško, ali kad je mogao Tottenham, zašto ne bi i oni.
Vas kolega je bio slobodan da iz svojih insajdera izvuce neke interesantne podatke vezane za slavni mancesterski United.

Nakon sto otvorite spoiler, vidjecete malu igru brojkama, zakon vjerovatnoce i slicno. Naravno, sve ovo se moze desiti sasvim slucajno...

[spoiler]
[b][color=#1C2837][font=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif][size=3][i][background=rgb(242, 246, 248)]In his career as a Premier League referee, Howard Webb has awarded 18% of penalties he has given to Man United. 18% to ONE club, in 9 years.[/background][/i][/size][/font][/color][/b]

[b][color=#1C2837][font=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif][size=3][i][background=rgb(242, 246, 248)]... the most used official in United games in that time is the man who has handed 18% of his entire career penalty awards to Ferguson's team.[/background][/i][/size][/font][/color][/b]
[/spoiler]

Svi vi koji imate obraza reci kako igrac slavnog mancesterskog Uniteda ne moze dobiti crveni, stidite se. Shame on you.

[spoiler][i][b]Former Premier League referee Jeff Winter was not given another Man United game for 2 years after sending off one of their players.[/b][/i][/spoiler]

[spoiler][i][b]Mark Clattenburg has not refereed a Man United game since he oversaw their 6-1 defeat by Man City at Old Trafford.[/b][/i][/spoiler]

Ovo je samo slucajnost, nista ozbiljno.

GGMU!
Ma koji Vidić?! To je bre 0 od igrača, možda je nešto pokazao u gejčesteru, ali reprezentaciju je za 3 godine obrukao samo tako!
[quote name='Zxenox' timestamp='1349099441' post='81226']
Ma koji Vidić?! To je bre 0 od igrača, možda je nešto pokazao u gejčesteru, ali reprezentaciju je za 3 godine obrukao samo tako!
[/quote]

ma znam da im Vidić ništa ne znači, ali mislio sam na ovo da trofej prvaka ili ostaje kod Citya ili ide kod nas :D
Ja bi volio da ferdinand i vidic igraju u paru stopera protiv nas ubrzo.. Karina su oni sada.. Ferdinanda ostavi Bale cini mi se proslu utakmicu ko dijete.. Nema on pojma.

Danas bi QPR trebao uzeti bodove.. Pojacali su se dosta a zadnji.
Meni Vidić nikada nije izgledao kao ponajbolji stoper svijeta, kako su ga mnogi, pretežito navijači Uniteda, puno puta opisivali. Samo kad se sjetiš što mu je Torres radio dok je bio u Liverpoolu, doslovno ga silovao u svakoj njihovoj međusobnoj utakmici, sve ti bude jasno. Dakako, napredovao je on dosta nakon toga bio, ali opet nikad to nije bilo to. Često su mu se potkradale amaterske greške. Nikad za njega neću moći reći da spada (ili je ikad spadao) među ponajbolje braniče na svijetu. Možda nisu na istoj poziciji u obrani, ali evo Ivanović jeste svjetska klasa. Većinom bude među najboljim pojedincima na terenu. Banetu treba samo još konstantnosti, još par godina u Chelseaju na ovoj razini da se baci u onu pravu elitu. I ovo ne govorim zato što je on igrač Chelseaja, ne daj Bože, zaista.
[quote name='Blues_95' timestamp='1349025608' post='81124']
[/quote]
Pitanje je bilo u svojim novim klubovima a Jelavic i Fellaini su tu odavno.
Mada moram priznati da Everton igra sjajno.Jelavic fantastican u zavrsnici sve sto mu dodaju ovaj zabije.
Et sad ispade nevalja Vidic a njih dvojica su bili najbolji stoperski par na otoku godinama, da, bolji i od Carvalha i Terrya ali naravno nisu nasi pa nevaljaju.
Vidić je svjetska klasa bio i ostao. Samo ga je ta povreda dosta unazadila i čini se kako više neće moći igrati na vrhunskom nivou. Međutim, između njega i JT-a dao bih ipak prednosti Terryu zbog konstantnosti i ogromnom broju utakmica koje je odradio na veličanstven način. Vidić je tek 2 ili 3 sezone bio takav. Ferdinand je drugačiji tip stopera, on je svojevremeno bio klasa ali već odavno nije ni blizu tome. Mada nikad u ovom rangu, rekao bih. ;)
I ne, nisu bolji od našeg dvojca. Terry - Carvalho iz njihovih najboljih dana (04/05 sezona) je stoperski par gotovo blizu savršenstvu.
[quote name='Elao' timestamp='1349119826' post='81276']
Et sad ispade nevalja Vidic a njih dvojica su bili najbolji stoperski par na otoku godinama, da, bolji i od Carvalha i Terrya ali naravno nisu nasi pa nevaljaju.
[/quote]

Nitko nije rekao da ne valja Vidić, samo sam rekao da nije onakav kakvim ga neki nazivaju - svojevremeno najboljim stoperom na svijetu. On to po meni nikada nije bio.

Također, Terry i Carvalho su bili jedan od najboljih stoperskih parova ikad, tako da se apsolutno ne slažem s tobom da su Vidić i Rio bolji od njih.
Joj sta cemo im ciniti na Bridge-u...
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1349121629' post='81289']
Joj sta cemo im ciniti na Bridge-u...
[/quote]
I to dva puta,uzastopno! b-(

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.