Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Džeko jebe mame. Odličan.

Lukaku takođe, kud nije dao i on gol da bude 2:2.. taman u onom zadnjem napadu kad je s linije izvadio neko od šitijevih
Poslije nas, Dzeko dere guzove. :D
[img]http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/697_436101233115464_1459617021_n.jpg[/img]
Holt ponovo zabio.

Koliko god njihovi navijači pričali suprotno, koliko god govorili da su sposobni osvojiti titulu, to naprosto nije tako, što pokazuju i sami rezultati. Po njima, a i po igri, Arsenal je iza Uniteda i Citya, možda čak i Evertona koji je odličan ove sezone i koji će sutra vrlo vjerojatno ostvariti pobjedu protiv QPHaha i dvojcu iz Manchestera se približiti na samo 1 bod zaostatka.
[quote name='Kalouda' timestamp='1350758448' post='84293']
arsenal ispušio, koji su to mrtvi idioti
[/quote]
Gledao sam utakmicu.Arsenal katastrofalan.Postene prilike nisu stvorili,Norwich trkom,borbenoscu do tri boda.
[quote name='Kalouda' timestamp='1350758448' post='84293']
arsenal ispušio, koji su to mrtvi idioti
[/quote]

jel sad vidiš zašto sm se bojao na Arsenal stavit ? ebem im srp i čekič ! smradovi...
Brane slažem se, nemaju oni tja mentalitet pobjednika i osvajača, to nije ekipa za velike stvari jesu oni uvjek tu negdje al nisu za največe domete, eto baš ova utakmica to odlično pokazuje, akd su se pribrali i svi ih počeli hvalit i gledat ih kao kontendere (stavili pritisak malo na njih) oni su pali...
Nemaju taj mentlitet i štaš im, a mogu srat o ljepoj igri o pozitivnom poslovanju kolko oće al trofeja narednih godina vidjet neće
[quote name='Kalouda' timestamp='1350846914' post='84455']
Demba Ba dao autogol :( N'castle Sunderland 1:1
QPR Everton 1:1 takođe
[/quote]
I Everton i Newcastle imali crveni karton .

[img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/224593_372708176146226_1711549248_n.jpg[/img]
Sterling ponovo strijelac !!! :D :D :D
sad baš čitam po netu i vele da ima već 3 djece s 2 različite žene
itekako zabija izvan terena :P

[img]http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/27228457.jpg[/img]

ovo je slika iz početka sezone negdje :D
Ma citao sam na forumu gdje ima lpoolovih navijaca da je to izmisljeno za djecu.. Al jest me opet briga :P zabijao bi i ja da imam toliko love.
Onaj indijanac sto je udario golmana Kirklanda na mecu Sheffield - Leeds popio 4 mjeseca zatvora.

Vjerovatno mu ide i dozivotna zabrana odlaska na stadione. A ja bi mu jos dodao i novcanu kaznu.
[quote name='Kalouda' timestamp='1351072899' post='84949']
Runiju danas rođendan.
[/quote]

Dao Bog da mu ga čike iz plavog dijela Londona u nedjelju upropaste na najbolji mogući način. Od srca mu to želim.
Mirisem ponovo kradju...
Clattenburg je sada na redu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.