Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Za nešto više od pola sata (u 13:45) počinje derbi ovog kola, tekma ManU-Arsenal. Vidjet ćemo kako će to izaći, navijat ću za komšije svim srcem.
Kiksnuce United.Ima pravde,videcete.Sudije su im pomogle protiv Liverpula,a vec sledecu su izgubili od Totenhema.Ne bi bilo srecnijeg od mene da odlucujuci gol bude autogol RVP-ja.
[quote name='Ercov' timestamp='1351945181' post='86749']
Kiksnuce United.Ima pravde,videcete.Sudije su im pomogle protiv Liverpula,a vec sledecu su izgubili od Totenhema.Ne bi bilo srecnijeg od mene da odlucujuci gol bude autogol RVP-ja.
[/quote]

Ma kakav RVP, da im ga brat Ramsey uvalja. To bi bio orgazam opsti.
Arsenal totalno podbacio prvo poluvrijeme i učinio utakmicu dosta nezanimljivom. Domaći zasluženo vode, moglo je biti i više od 1-0. Nadam se da će Wenger nešto smisliti ( a ne treba biti puno pametan i filozofirati, navijači su mu rekli sve ) pa da to bude bolje u drugom dijelu. Odigravaju sporo, opet stara boljka što hoće da se ušetaju u gol i to kroz sredinu, Giroud je pogrešan igrač za njihovu koncepciju iako se trudio...
Van Persie dao gol protiv "svojih", može zahvaliti Vermaalenu nakon utakmice i platit mu piće, poklonio mu je gol jednostavno.

Arsenalova igra - nikakva. Molim Boga samo da se nešto popravi u drugom poluvremenu i da im bar bod otkinu.
los Arsenal skroz pored viskokih Mertesacera i Vermalena nolipasni Evra im dade gol glavom.Ocekivao sam da ce Arsenal bar napatit Mancester Utd i da nece izgubiti.Arsenal se u posljednje vrijeme pati sa svima izgubili od Norvicha,jedva pobijedili QPR,i pobijedili su zadnju Readinga u kupu.
Igro sam čist kec na RefUnited, znao sam ako ne mogu sami pobjediti - mogu uz sudije.. Al svedno, Arsenal je mrtav. Dokazo je to sad..
Slabo Arsenal danas, vrlo slabo. Nadao sam se da će s Old Traforda odnijeti barem bod, ali s onakvom igrom koju su prikazali na terenu mogu biti zadovoljni i minimalnim porazom. Nevjerojatno kakve greške prave njihovi igrači, Vermaalen kao kapetan bi morao biti najsigurniji u momčadi, a on je, eto, darovao loptu Van Persiu za prvi gol. To je jedna greška, ali bilo ih je ihuhu. Tokom cijele utakmice je izgledao kao amater, a ne kao vođa obrane neke momčadi Premiershipa. Ma, sagledavši sve, cijela Arsenalova momčad je podbacila, počevši od glavnih ih uzdanica ove sezone - Cazorle i Artete. Nitko nije bio na razini.

Šteta, nadamo se kiksu Shitchestera u nekim narednim kolima.
Raspored Manchestera :
(A) Sporting Braga , (A) Aston Villa , (A) Norwich City , (H) Galatasaray , (H) QPR

Raspored Chelsea :
(H) Shakhtar , (H) Liverpool , (A) WBA , (A) Juventus , (H) Manchester City .

Mnogo tezi raspored Chelsea-u i u Premiershipu i u Ligi Prvaka .
Nek nam je Bog na pomoći, ovaj raspored utakmica koje je Bluz iznad napisao mogu lahko odlučiti sezonu
[quote name='Ercov' timestamp='1352025925' post='86944']
Pobedicemo sve tri prve utakmice,a United nece.Odnece im bodove ili A.Vila ili Noric,videcete.
[/quote]

Volio bih to vise od svega, al' tesko brate...
[quote name='Caeruleus' timestamp='1351972020' post='86898']
E ovo je reći dive danas:

[img]https://lh5.googleusercontent.com/-vlNEHMR1cas/UJVQv19Y_NI/AAAAAAAABbY/bTKJMoRNDWw/s600/ASH.gif[/img]
[/quote]
ovaj Jang stvarno nije normalan, samo razmišljam dokle će više.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.