16. august 2020.6 god. comment_300158 Njuka, i ispada na kraju sezone.Ne bih volio da ispadnu jer ih gotivim. Bas mi je žao što im je opet ovaj takeover propao /:( Prijavi
16. august 2020.6 god. comment_300168 Soxx fulham Adi westham Diablo newcastle Imal jos ko? Pobjednik dobija pobjedu Prijavi
18. august 2020.6 god. comment_300266 Znam da sezona zvanicno pocinje 12. Septembra ali zna li neko kad je okupljanje? Da li ce biti neke prijateljske utakmice ili ne, realno prva utakmica pocinje za manje od mjesec dana svi su kolektivno na godisnjem odmoru. Prijavi
18. august 2020.6 god. comment_300272 Mislim da se prvo igra Liga Nacija pa onda počinje sezona. Prijavi
18. august 2020.6 god. comment_300275 Znam da sezona zvanicno pocinje 12. Septembra ali zna li neko kad je okupljanje? Da li ce biti neke prijateljske utakmice ili ne, realno prva utakmica pocinje za manje od mjesec dana svi su kolektivno na godisnjem odmoru. U petak se vracaju Prijavi
18. august 2020.6 god. comment_300276 https://twitter.com/CarefreeYouth/status/1295651364455034881?s=20 Prijavi
18. august 2020.6 god. comment_300277 bas je to cudno kako ne mogu vise poslova odradjivati odjednom. Da i tad će obaviti vjj testove za covid. Ono što je tužno je to što Kai neće biti s njima do tada, sada je već izgledno Prijavi
18. august 2020.6 god. comment_300278 Ja sam najozbiljniji kad kazem da su ovi iz uprave bili na godisnjem, Lampard sigurno jest jer sam vidjao slike da je negdje u Francuskoj na odmoru. Vjerovatno su i Cech i Marina. Iz nase perspektive to zvuci cudno, ali njima je to posao i nekad je i njima potrebno da se odmore, zaborave na posao i posvete svojoj porodici. Jer maltene nikakvih desavanja i vijesti nema zadnjih 10-tak dana. Prijavi
18. august 2020.6 god. comment_300279 Ja sam najozbiljniji kad kazem da su ovi iz uprave bili na godisnjem, Lampard sigurno jest jer sam vidjao slike da je negdje u Francuskoj na odmoru. Vjerovatno su i Cech i Marina. Iz nase perspektive to zvuci cudno, ali njima je to posao i nekad je i njima potrebno da se odmore, zaborave na posao i posvete svojoj porodici. Jer maltene nikakvih desavanja i vijesti nema zadnjih 10-tak dana. Lampard je ali uprava nije, jer se zna da se pregovara sa Bayerom Prijavi
18. august 2020.6 god. comment_300284 I više nego čudno. Ljudi koji su zaduženi za pregovore i transfere svoj posao rade uglavnom tokom prelaznih rokova. Tokom sezone je obim njihovog posla daleko manji. Drugo, to su ljudi koji zarađuju ogromne pare i mogu sebi priuštiti "ljetovanje" na egzotičnim destinacijama gdje je u svako doba godine toplo, pa i u oktobru. Možda pišem gluposti, ali iz moje perspektive se tako čini. Prijavi
18. august 2020.6 god. comment_300288 Normalno da mogu ić na godišnji odmor, ali ne kada je najvažniji dio godine za njih. Ok, sad je ljeto pa im je draže u ljeto na odmor, ali jbg takav je posao da u ljeto moraju raditi, a i to što Adi kaže imaju para za ić negdje je ljeto i u zimu. Ne govorim o Lampardu, za njega ok, govorim o upravi. Prijavi
18. august 2020.6 god. comment_300289 Pa i vi radite u firmama, jel idete u sred posla, kada ga ima najviše i kad gori pod nogama? Ovi iz državnih se ne računaju. Za Lamparda logično jer je sad pauza, ali za ove iz kancelarija i ne baš. Prijavi
18. august 2020.6 god. comment_300292 pa oni mogu da sede u neku ležaljku i da puste mejl preko telefona sa ponudom, a i generalno, ako je neki komplikovan transfer u pitanju, neće te detalje a razradjuje šef, nego neko ispod njega, tu čak njegovo prisustvo nije ni potrebno, dovoljno je ponovo samo da mu proslede da baci pogled i šta ti ja znam no, kada postoji volja to se završi sve brzo, što ne znači da je to ovde izostalo ali suviše nagadjamo Prijavi
18. august 2020.6 god. comment_300293 Ne ide ništa bez Marine u klubu, to se zna, pogotovo što se tiče transfera Prijavi
19. august 2020.6 god. comment_300339 Šta mislite o pojačanjima rivala za iduću sezonu? Trenutno smo City i mi aktivniji od ostalih na tržištu. City je uspio dovesti Ferrana Torresa iz Valencie i Akea iz Bournemouta. Ake ne bi trebao biti jedino pojačanje u odbrani jer se piše da su zainteresovani i za Koulibalya i da je transfer dosta realan. Liverpool se pojačao još jednim lijevim bekom, Kostas Tsimikas iz Olympiakosa. Nisam ga pratio, ali mora da je Klopp vidio u njemu dobru rezervu za Robertsona. Uveliko se spominje da bi Thiago Alcantara trebao preći u redove Liverpoola, te je i sam izrazio želju za prelazak. Liverpool okoliša platiti 30m s obzirom da je u zadnjoj godini ugovora. Vjerovatno ćemo više saznati nakon što Bayern završi sa LP. Što se tiče Arsenala, čini mi se samo Willian od novih igrača. Trogodišnji ugovor i dosta velika plata. Mislim da samo Ozil više zarađuje od njega trenutno. Manchester United trenutno pokušava završiti deal sa Borrusiom u vezi Sancha. Dortmund traži 120m u kešu ili ništa od transfera. Mislim da će se ovo odužiti do kraja prelaznog roka ali da će uspjeti u namjeri da ga dovedu. Danas se pojavio kao alternativa David Brooks iz Bournemoutha za 40m :D. Unitedovci su ogorčeni trenutnim situacijom sudeći po komentarima. :D Spursi su uspjeli dovesti Hojbjerga i Southamptona i Joe Harta i time se pojačati dodatno u veznom redu i odbrani. Mislite li da će se uspjeti prilagoditi u novim sredinama? Šta očekujete još u ovom transfer roku? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.