Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Znam da sezona zvanicno pocinje 12. Septembra ali zna li neko kad je okupljanje? Da li ce biti neke prijateljske utakmice ili ne, realno prva utakmica pocinje za manje od mjesec dana svi su kolektivno na godisnjem odmoru.

Znam da sezona zvanicno pocinje 12. Septembra ali zna li neko kad je okupljanje? Da li ce biti neke prijateljske utakmice ili ne, realno prva utakmica pocinje za manje od mjesec dana svi su kolektivno na godisnjem odmoru.

U petak se vracaju

bas je to cudno kako ne mogu vise poslova odradjivati odjednom.

Da i tad će obaviti vjj testove za covid. Ono što je tužno je to što Kai neće biti s njima do tada, sada je već izgledno

Ja sam najozbiljniji kad kazem da su ovi iz uprave bili na godisnjem, Lampard sigurno jest jer sam vidjao slike da je negdje u Francuskoj na odmoru. Vjerovatno su i Cech i Marina. Iz nase perspektive to zvuci cudno, ali njima je to posao i nekad je i njima potrebno da se odmore, zaborave na posao i posvete svojoj porodici. 

Jer maltene nikakvih desavanja i vijesti nema zadnjih 10-tak dana.

Ja sam najozbiljniji kad kazem da su ovi iz uprave bili na godisnjem, Lampard sigurno jest jer sam vidjao slike da je negdje u Francuskoj na odmoru. Vjerovatno su i Cech i Marina. Iz nase perspektive to zvuci cudno, ali njima je to posao i nekad je i njima potrebno da se odmore, zaborave na posao i posvete svojoj porodici. 

Jer maltene nikakvih desavanja i vijesti nema zadnjih 10-tak dana.

Lampard je ali uprava nije, jer se zna da se pregovara sa Bayerom

I više nego čudno. Ljudi koji su zaduženi za pregovore i transfere svoj posao rade uglavnom tokom prelaznih rokova. Tokom sezone je obim njihovog posla daleko manji. Drugo, to su ljudi koji zarađuju ogromne pare i mogu sebi priuštiti "ljetovanje" na egzotičnim destinacijama gdje je u svako doba godine toplo, pa i u oktobru.

Možda pišem gluposti, ali iz moje perspektive se tako čini.

Normalno da mogu ić na godišnji odmor, ali ne kada je najvažniji dio godine za njih. Ok, sad je ljeto pa im je draže u ljeto na odmor, ali jbg takav je posao da u ljeto moraju raditi, a i to što Adi kaže imaju para za ić negdje je ljeto i u zimu. Ne govorim o Lampardu, za njega ok, govorim o upravi.

Pa i vi radite u firmama, jel idete u sred posla, kada ga ima najviše i kad gori pod nogama? Ovi iz državnih se ne računaju.

Za Lamparda logično jer je sad pauza, ali za ove iz kancelarija i ne baš.

pa oni mogu da sede u neku ležaljku i da puste mejl preko telefona sa ponudom, a i generalno, ako je neki komplikovan transfer u pitanju, neće te detalje a razradjuje šef, nego neko ispod njega, tu čak njegovo prisustvo nije ni potrebno, dovoljno je ponovo samo da mu proslede da baci pogled i šta ti ja znam

no, kada postoji volja to se završi sve brzo, što ne znači da je to ovde izostalo ali suviše nagadjamo

Šta mislite o pojačanjima rivala za iduću sezonu? 

Trenutno smo City i mi aktivniji od ostalih na tržištu.

City je uspio dovesti Ferrana Torresa iz Valencie i Akea iz Bournemouta. Ake ne bi trebao biti jedino pojačanje u odbrani jer se piše da su zainteresovani i za Koulibalya i da je transfer dosta realan.

Liverpool se pojačao još jednim lijevim bekom, Kostas Tsimikas iz Olympiakosa. Nisam ga pratio, ali mora da je Klopp vidio u njemu dobru rezervu za Robertsona. Uveliko se spominje da bi Thiago Alcantara trebao preći u redove Liverpoola, te je i sam izrazio želju za prelazak.  Liverpool okoliša platiti 30m s obzirom da je u zadnjoj godini ugovora. Vjerovatno ćemo više saznati nakon što Bayern završi sa LP.

Što se tiče Arsenala, čini mi se samo Willian od novih igrača. Trogodišnji ugovor i dosta velika plata. Mislim da samo Ozil više zarađuje od njega trenutno.

Manchester United trenutno pokušava završiti deal sa Borrusiom u vezi Sancha. Dortmund traži 120m u kešu ili ništa od transfera. Mislim da će se ovo odužiti do kraja prelaznog roka ali da će uspjeti u namjeri da ga dovedu. Danas se pojavio kao alternativa David Brooks iz Bournemoutha za 40m :D. Unitedovci su ogorčeni trenutnim situacijom sudeći po komentarima. :D

Spursi su uspjeli dovesti Hojbjerga i Southamptona i Joe Harta i time se pojačati dodatno u veznom redu i odbrani.

Mislite li da će se uspjeti prilagoditi u novim sredinama? Šta očekujete još u ovom transfer roku?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.