Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Sada vec lici na nesto
[url="http://imageshack.us/photo/my-images/38/ss1wc.png/"][img]http://img38.imageshack.us/img38/4593/ss1wc.png[/img][/url]
Ima nade rekao sam to i poslije utakmice sa tottenhamom dok su neki vec otpisali tada :D

Opet mislim da ce nam biti tesko da se uvucemo u prva cetiri mjesta.
[size=4][color=#000000][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif]City have spent £570m since 2008 and won 1 trophy. Chelsea have spent £457m since 2004 and won 10.[/font][/color][/size]
[quote name='Wisey' timestamp='1333882539' post='40269']
[size=4][color=#000000][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif]City have spent £570m since 2008 and won 1 trophy. Chelsea have spent £457m since 2004 and won 10.[/font][/color][/size]
[/quote]

to pokazuje da ipak nismo tako katastrofalno potrošili te pare :D

a to mi je tako glupo šta nas stalno spominju u kontekstu trošenja nekih astronomskih para...a kladim se da su i real i barca tolko potrošili od 2004.
Real je u proteklih 10 godina potrosio milijardu € a druga je Barcelona sa €700m ako se ne varam, tako da ga mogu samo duvati.
Neznam jeste li culi, ali od sljedece sezone ce spanska primera division zvanicno postati najaca evropska liga zahvaljujuci ovogodisnjem uspjehu njihovih klubova u evropi. 2 kluba u 1/2 finalu LP, i cak 3 kluba u 1/2 finalu EL. Prema trenutno stanju spanska primera ima koeficijent 68 454, a engleski premiership 65 910. A djubrad iz engleskog FA-a nezele nimalo da pomognu Chelsea-u i da pomjere utakmicu sa Spursima kako bi bili spremniji za Uefacelonu :angry:
[quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1333885300' post='40277']
Neznam jeste li culi, ali od sljedece sezone ce spanska primera division zvanicno postati najaca evropska liga zahvaljujuci ovogodisnjem uspjehu njihovih klubova u evropi. 2 kluba u 1/2 finalu LP, i cak 3 kluba u 1/2 finalu EL. Prema trenutno stanju spanska primera ima koeficijent 68 454, a engleski premiership 65 910. A djubrad iz engleskog FA-a nezele nimalo da pomognu Chelsea-u i da pomjere utakmicu sa Spursima kako bi bili spremniji za Uefacelonu :angry:
[/quote]

jebe se njima za engleski nogomet i za Chelsea...njima je jedino MU bitan
Razmisljao sam ja o tome vec al kontao sam mozda ce gledati malo dublje u proslost kad je svake godine makar 2 engleska u polufinalu bila.. Ako ce za jednu godinu drugacijeg ishoda u evropi promjeniti mjesta onda ce biti jebeno nam :)
[quote name='soxx' timestamp='1333885925' post='40280']
Razmisljao sam ja o tome vec al kontao sam mozda ce gledati malo dublje u proslost kad je svake godine makar 2 engleska u polufinalu bila.. Ako ce za jednu godinu drugacijeg ishoda u evropi promjeniti mjesta onda ce biti jebeno nam :)
[/quote]

jbga kad pogledas u zadnjih 5 godina su spanski klubovi 3 puta pobijedili Europa League , i "katalonski" klub 3 puta ligu prvaka :mellow:
[quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1333887428' post='40285']

jbga kad pogledas u zadnjih 5 godina su spanski klubovi 3 puta pobijedili Europa League , i "katalonski" klub 3 puta ligu prvaka :mellow:
[/quote]
kad se ne trose u domacem prvenstvu
Ali gledajuci rezulatte u zadnjih 5 godina PL je prva i dalje.

PL : 83.285
Primera : 79.614

A uracunata je i ova sezona i svi rezultati do ovih 1/2 finala. Imace Spanci najveci koeficijent ove sezone, ali gledajuci zadnjih 5 godina, PL je opet najjaca. Spanci ne mogu imati vise od 2 tima u zavrsnici LS, to je tako.

A Primera se nikada nece moci mijeriti sa PL ni po punim stadionima, ni po zanimljivosti utakmica, ni po derbijima. A opusteno samo, naredne sezone ce opet PL imati najmanje 2 tima u 1/2 finalu LS.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1333888606' post='40294']A opusteno samo, naredne sezone ce opet PL imati najmanje [b]2 tima u 1/2 finalu LS[/b].[/quote]

volio bih da se uz Chelsea tamo nađe i Newcastle.
Normala, engleski FA ce sad uciniti sve da im omiljeni ManU bude prvak, pa cak i malo sudije "pogurat ! A meni licno je i draze da United bude prvak nego Shity :D
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1333888606' post='40294']
Ali gledajuci rezulatte u zadnjih 5 godina PL je prva i dalje.

PL : 83.285
Primera : 79.614

A uracunata je i ova sezona i svi rezultati do ovih 1/2 finala. Imace Spanci najveci koeficijent ove sezone, ali gledajuci zadnjih 5 godina, PL je opet najjaca. Spanci ne mogu imati vise od 2 tima u zavrsnici LS, to je tako.

A Primera se nikada nece moci mijeriti sa PL ni po punim stadionima, ni po zanimljivosti utakmica, ni po derbijima. A opusteno samo, naredne sezone ce opet PL imati najmanje 2 tima u 1/2 finalu LS.
[/quote]

Neznam tacno kako i koliko se racunaju ti bodovi za taj koeficijent, ali mislim da pobjednici dobijaju sigurno puno vise bodova nego ucesnici polufinala i da ce zbog toga ta neka racunica sluzbeno prikazati primeru kao prvu snagu evrope, a sto se tice atraktivnosti i izjednacenosti lige u tome primera nikad nece moci parirati premiershipu. U premiershipu postoji svake sezone 5-6 klubova koji se mogu boriti za prvenstvo, a u primeri se zna Real ili Barca

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.