Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

[quote name='trebevic' timestamp='1334613661' post='41516']
Arteta out za tekmu u Subotu, Koscielny parni zuti, [b]Ramsey out do kraja sezone![/b]
[/quote]
aj fala bogu nece puno poznatih umrit :P
Evo malo statistike vezane za golove u EPL (ko je dao najviše golova, ko je dao najviše desnom, ko lijevom nogom, ko glavom, a ko iz penala) :
Najviše golova ove sezone u EPL dao je Manchester City (85). Iza slijede Manchester United (82), Arsenal (67), Tottenham (57) i Chelsea (56).
Najviše golova desnom nogom dao je Man. City (38). Poslije njega slijede Man. Utd (36), Arsenal (31), Newcastle (23) i Chelsea (22).
Najviše golova lijevom nogom su dali Man. City (21), Arsenal (20), Tottenham (20), Man. Utd (14) i Bolton (13).
Najviše golova glavom su je dao Norwich (15). Iza slijede Man. Utd (14), Blackburn (12), Stoke (11), te Arsenal, Chelsea i Wolverhampton po 9 golova.
Najviše golova iz penala su dali Man. Utd (9), Man. City (7) Swansea i Wigan po 5, te Chelsea, Everton i Blackburn po 4.
Zaista, sinoc je Wigan objasnio neke stvari u defanzivnim zadacima. Mnogo je interesantna 3-5-2 formacija koju forsira Martinez. Nevjerovatno koliko je to fleksibilna formacija, odlicna u tranziciji a pogotovo se vidi nadmoc na sredini terena kada Wigan ima loptu ili kada je pokusava oduzeti protivniku. Zato se sinoc cesto puta moglo vidjeti kako Song bude cak utrojen i brzi gubi loptu, a onda ide brza kontra Wigana. Rekao sam vec, Moses je igrac koji zasluzuje tim iz gornjeg dijela tabele. Prosle sezone je obecavao, ove strasno napredovao. Kako vrijeme odmice, igraci Wigana se navikavaju na 3-5-2 i volio bih da ostanu u PL. Wigan u zadnjih 5 utakmica ima cak 4 pobjede i samo 1 poraz (od nas). Svaka cast Martinezu koji je uspio podici svoje igrace psihicki i uvjeriti ih da se mogu nositi sa timovima iz samoga vrha. Svakako interesantna ekipa zbog stila koji gaji i zbog formacije.
http://www.index.hr/sport/clanak/sandro-bale-zeli-karijeru-nastaviti-u-barceloni/610333.aspx

koji jadnici, samo znaju skidat gaće pred farcelonom
oni bi tamo jer je ona najbolja, e pa neće još dugo biti najbolja!
da mi ih je čuti onda
Taman da iskoristimo ovaj moralni uspon da ih oderemo 0:10 .. ionako su u padu forme, qpr, wigan..
Kad bi Kokoske kiksale jos jednom... uf...
Pa i nije nemoguce da QPR uzme barem bod, zestoka im borba slijedi za opstanak tako da bi trebali biti tvrd orah, a Newcastle bi takodjer sa usporenim Stoke-om mogao odigrati nulu.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1335030061' post='42446']
Newcastle igra fenomenalno unistili su Stoke !
[/quote]
Zasluzuju da idu u LP, niko nije vjerovo da mogu,. Eto ako pobjede bjeze nam a mogli bi i Tottenhamu koji gubi od QPR-a.
Tacno daleko vise su zasluzili od Tottenhama, ako vec Chelsea ne ode onda nek idu oni, ali et ko zna sta ce biti i Tottenham izgubi a vjerujem da ce jos prosuti par bodova do kraja...
Bolje da City dobije jer ce se povecati sanse opet za titulu a i Newcastle nece imati sta traziti protiv njih sto je naravno dobro za Chelsea ;)
Tottenham me ne brine a mi imamo newcastle pred sobom.. Igrat cemo sa njim za 4 mjesto.. Ako ne pobjedimo onda nema sta pricat dalje..
dosta sam ja podcijenio Jelavića, čovjek je lud
niko sretniji od mene ako će na kraju Jelini golovi imati doprinos u tome da United ne osvoji naslov
kako ću jebat frenda koji navija za united, on je već prije tjedan dana slavio naslov

i naravno čekamo Cityevu pobjedu!
što bi rekao kemal, okreće se kolo sreće, pođe naprijed pa se vrati.....takav je premiership :)

vobra za everton i sjajnog jelavića, city rutinski zakucao vukove za dno sa kojeg se neće dignuti...
vukovi od ekstaze na početku sezone kada su u prvih nekoliko kola bili u vrhu i mislio sam bit će na kraju oko sredine tablice, do pada i kaosnog posljednjeg mjesta, eto šta ti je premiership....

dobro kolo za plavce unatoč X-u sa topnicima iz u postovima iznad navedenih razloga, da ne ponavljam....
city je i dalje tu, i puno bi mi draže bilo da oni osvoje prvenstvo nego united...
svrake imaju jako težak raspored, a definitivno ključna tekma za chelsea u borbi za 4. mjesto će biti ona sa njima na bridgeu, i to treba dobiti, jer mišljenja sam da kokoške neće izaći iz ove kolotečine u koju su upali...

znači (kao što smo i znali) slijedi paćenje do kraja prvenstva za mjesto koje vodi u LP ili "jednostavno" neka izbace barcu i poslije uzmu LP ;)
ja bih radije ovo drugo, da ih sve zaje :D jako teško, ali ne i nemoguće.... GO BLUES

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.