Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Ma kakav crni Celtic i Rangers u PL. Nisu oni normalni cim to traze. Pa njih bi Wigan oducavao od fudbala. Borili bi se jedino za tu 1. i 2. poziciju ali na dnu. Nisu normalni majke mi...
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

[quote name='Zxenox' timestamp='1332155104' post='36616']
Iskreno njih Partizan može da odere jedno 3:0.. Protiv toga sam da se oni priključe PL!
[/quote]

I to sto kazes. A i ako bi se prikljucili sluzili bi za popravljanje gol razlike drugim ekipama. :P
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1332155297' post='36618']

I to sto kazes. A i ako bi se prikljucili sluzili bi za popravljanje gol razlike drugim ekipama. :P
[/quote]

Sumnjam, tek tad bi počela veća ulaganja u te klubove i za nekoliko sezona postali bi jako konkurentni.
To bi bili odlični derbiji, Škoti vs Englezi
I Index prenosi
http://www.index.hr/sport/clanak/transfer-koji-ce-prodrmati-nogometnu-europu-celtic-spreman-uci-u-trecu-englesku-ligu/605178.aspx
evo mallo ljepih vjesti iz londona :[color=#333333]Good News Fans: London Chest Hosital - Fabrice Muamba is still crtically ill but iis showing “small signs of improvement” Muamba's heart is beating without medication and his arms & legs have movement.[/color]
[b]- Ako City ne osvoji naslov mislim da za to možemo kriviti samo jednu osobu[/b] - Carlosa Teveza.[b] Kakva je on sramota[/b] - napisao je Shearer u kolumni za "The Sun".

[b]- Jedni će mu zviždati, drugi skandirati. Takvu atmosferu ne želite kad svi u klubu moraju biti kao jedno. A, šta će njegovi suigrači misliti? Dok su se oni borili za naslov Cityja, on je bio u Argentini i igrao golf. Šta će misliti Edin Džeko, Mario Balotelli ili Sergio Aguero kojima bi mogao uzeti mjesto u ekipi[/b] - napisala je legenda Newcastlea.
  • Autor
Večerašnji rezultati:

21.03. 21:00 Finished --- Everton 0 - 1 Arsenal
21.03. 21:00 Finished --- QPR 3 - 2 Liverpool
21.03. 20:45 Finished --- Manchester City 2 - 1 Chelsea
21.03. 20:45 Finished --- Tottenham 1 - 1 Stoke City
Svaka čast QPR. Ne volim ih ali više mrzim šugavi Liverpool.
Tottenham remizirao, mislim da smo bolji od njih.
Arsenal opet dobio majku im.
Ugl. zaslužujemo biti 4.
[quote name='Blues_95' timestamp='1332426032' post='37236']
Koliko timova iz Premiershipa ide u Europa Ligu ?
[/quote]

5., prvak FA kupa ili ako je prvak vec kvalificiran onda iduci iza njega (finalist, polufinalist), prvak Carling Cupa ili ako je prvak vec kvalificiran onda iduci iza njega (finalist, polufinalist)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.