Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

[quote name='drogba 11' timestamp='1335115477' post='42580']
što bi rekao kemal, okreće se kolo sreće, pođe naprijed pa se vrati.....takav je premiership :)

vobra za everton i sjajnog jelavića, city rutinski zakucao vukove za dno sa kojeg se neće dignuti...
vukovi od ekstaze na početku sezone kada su u prvih nekoliko kola bili u vrhu i mislio sam bit će na kraju oko sredine tablice, do pada i kaosnog posljednjeg mjesta, eto šta ti je premiership....

dobro kolo za plavce unatoč X-u sa topnicima iz u postovima iznad navedenih razloga, da ne ponavljam....
city je i dalje tu, i puno bi mi draže bilo da oni osvoje prvenstvo nego united...
svrake imaju jako težak raspored, a definitivno ključna tekma za chelsea u borbi za 4. mjesto će biti ona sa njima na bridgeu, i to treba dobiti, jer mišljenja sam da kokoške neće izaći iz ove kolotečine u koju su upali...

znači (kao što smo i znali) slijedi paćenje do kraja prvenstva za mjesto koje vodi u LP ili "jednostavno" neka izbace barcu i poslije uzmu LP ;)
ja bih radije ovo drugo, da ih sve zaje :D jako teško, ali ne i nemoguće.... GO BLUES
[/quote]

Imali smo mnogo sansi da se domognemo 4. mjesta . Protiv Newcastle-a ce biti nasa posljednja sansa uz uslov da ce City dobiti Newcastle .
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Zao mi je Wolverhamptona :( .
Volio sam da ostanu u ligi a da QPR ispadne uz Bolton i Blackburn :)
Zna li neko koja ekipa iz Championshipa ima najvece sanse za ulazak u Premiership :)
[quote name='Wisey' timestamp='1335126327' post='42616']
Sljedeće kolo ćemo abd poslati QPHaha tamo gdje im je mjesto, u Championship.
[/quote]
To bi bilo odlično. Ja žestoko navijam da oni ispadnu još od one krađe u prvom djelu sezone kad su nam isključena 2 igrača i njima suđen nepostojeći penal.
Uvijek navijam protiv njih, naravno sem kad igraju protiv naših direktnih rivala.
Pappis Cisse:
[font="TAHOMA"][size="1"][font="TAHOMA"][size="5"][font="TAHOMA"][size="1"][font="Tahoma"][size="2"]- Nikad nisam zaboravio odakle dolazim i ponosan sam što pomažem obitelji. Ja sam jedini koji ima priliku pomoći im financijski. Imam 65-70 rođaka u Casamanceu na jugu Senegala. Što bih trebao napraviti? Naučio sam igrati nogomet, pa im sada mogu pomoći. Sagradio sam obitelji veliku kuću, pomažem im u opskrbi hranom i strujom, a posebno pomažem kada je netko bolestan.
[/size][/font][/size][/font][/size][/font][/size][/font]
[b]Danas izabrana Idealna jedanaestorka Premiershipa !!!!! Bez ijednog igraca Chelsea, A.Cole je bio najblizi al ga sjeba Baines iz Evertona[/b][b] [/b][b] <_< isto tako je Sturridge u votingu za najboljeg mladog igraca ostao na 2. mjestu iza Spursovog Kyle Walkera[/b][b] [/b][b] <_<[/b]

[b]Idealna jedanaestorka Premiershipa:[/b][color=#000000][font=Arial][size=3] Joe Hart, [/size][/font][/color]
[color=#000000][font=Arial][size=3] Kyle Walker, Vincent Kompany, Fabricio Coloccini, Leighton Baines, [/size][/font][/color]
[color=#000000][font=Arial][size=3] Scott ParkeR, Yaya Toure, David Silva, Gareth Bale,[/size][/font][/color]
[color=#000000][font=Arial][size=3] Wayne Rooney, Robin van Persi[/size][/font][/color]
Jbga ipak je primio 10ak komada manje nego Cech. A Cech ih je primio zahvaljujuci Ande Villas Boasu koji je zadnju odbrambenu liniju drzao uvijek 20m ispred sesnaesterca -_-
Mislim da Mata nije uopce bio u toj kategoriji sa Stu-om, jer tu su nominirani samo domaci mladi newcomer igraci.
uglavnom na njemackoj stranici goal.com-a se spominju samo A.Cole i Sturridge i da im je malo falilo :)
Hart je bio najbolji.
Glupo mi je što nema Mate, po svemu je zaslužio biti tu. A Walker najbolji mladi igrač ? :lol: Na to se mogu samo nasmijati, jer se zna da su mu dali nagradu zato što je Englez.
[quote name='Wisey' timestamp='1335214308' post='42756']
Hart je bio najbolji.
Glupo mi je što nema Mate, po svemu je zaslužio biti tu. A Walker najbolji mladi igrač ? :lol: Na to se mogu samo nasmijati, jer se zna da su mu dali nagradu zato što je Englez.
[/quote]
Tako je svake godine, Englez dobije nagradu. I odma ga mediji dižu u nebesa
[quote name='Wisey' timestamp='1335214308' post='42756']Hart je bio najbolji. Glupo mi je što nema Mate, po svemu je zaslužio biti tu. A Walker najbolji mladi igrač ? :lol: Na to se mogu samo nasmijati, jer se zna da su mu dali nagradu zato što je Englez.[/quote]

Kite moje je on Englez, pogledaj na šta liči, majci mu ga je neki Arabo samo tako utrpo dok mu je stari bio na tekmi.
Trebao je Mata biti u najboljih 11, bez obzira na konkurenciju.
Bolji je od izvikanih Parkera i Balea, od Silve je više pokazao...
[img]http://www.empireofthekop.com/anfield/wp-content/uploads/2012/04/Aq60TITCAAAokYL.jpg[/img]
...treci dres za narednu sezonu kluba po imenu Liverpool, hahahah!

Ja u ovome ne bih na termin isao, a kamoli klub predstavljao. Jest lose, prelose! Kao da im je neki modni macak ovo kreirao. :lol:
[quote name='Elao' timestamp='1335271175' post='42819']
Ali od ManUa je neprevazidjen haha, [b]valjda kod Chelsea ne bude ovakve bruke.[/b]
[/quote]

Ne mogu nama rozu boju ubaciti nikako. ;) Kod nas moze mozda zuta, ali ona je kul.
Jel ovo neko iz za*ebancije napravio da se ruga s Liverpoolom il su stvarno toliko slijepi pored ociju? pa uz ovakav dres na stadion ce im dolaziti samo poklonici duginih boja
  • Autor
Mislio sam navijati za ManUtd da osvoje Premiership u konkurenciji s ManCityjem koji mi je mrži od njih...Ali nakon ove izjave mjenjam ploču:

http://www.barcabalkan.com/news/read/3164/Van-der-Sar-Nadam-se-da-ce-Barca-proci-za-dobrobit-nogometa

Ajmo šugavi City do titule!
[quote name='Caeruleus' timestamp='1335395907' post='43401']
Mislio sam navijati za ManUtd da osvoje Premiership u konkurenciji s ManCityjem koji mi je mrži od njih...Ali nakon ove izjave mjenjam ploču:

[url="http://www.barcabalkan.com/news/read/3164/Van-der-Sar-Nadam-se-da-ce-Barca-proci-za-dobrobit-nogometa"]http://www.barcabalk...brobit-nogometa[/url]

Ajmo šugavi City do titule!
[/quote]
Ovaj VDS mi je uvijek bio mrzak , sad mi je jos mrziii !!!
  • Autor
Nije baš tako Liverpoolov dres za iduću sezonu pederas kao na toj slici. Ovo su dresovi, domaći, gostujući i treći. Domaći i gostujući su fenomenalni:

[img]http://i.imgur.com/bbSSx.jpg[/img]

Gradski rival također mjenja šnajdera, prelaze na Nike:

[img]http://www.epltalk.com/media/2012/04/everton-home-and-away-shirts.jpg[/img]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.