Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Dzeko i Balotelli predvode napad Citya danas, znaci da ce biti golova :D

EDIT:
[font="TAHOMA"][size="1"][font="TAHOMA"][size="5"][font="TAHOMA"][size="1"][font="Tahoma"][size="2"]- S nogometom je gotovo, ovo je kraj. Sada počinjem borbu za svoj život i vjerujte mi da ću se boriti – rekao je za bugarske dnevne novine Tema Sport veznjak premierligaškog kluba Aston Ville.

- Vrlo brzo sam izgubio snagu u drugome poluvremenu što za mene nije normalno. To je život. Prošli smo tjedan u Londonu pili kavu, a sada razgovaramo o ovim stvarima. Borit ću se! Tu nema dvojbe. Istovremeno želim zahvaliti svima u svijetu na velikoj podršci – rekao je Bugarin. [/size][/font][/size][/font][/size][/font][/size][/font]
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1333209810' post='38920']
Bravo QPR ;)

Sutra svi uz Swansea!
[/quote]

i uz Liverpool.
Sutra ce da Josh donese pobjedu za Swansea, i na taj nacin nama pomogne da ostanemo jos samo na 2 boda zaostatka..:D Daj Boze..:D
Mogu li bolji subotnji rezultati u Premiershipu ???

Liverpool - Newcastle najbolje bi bilo X !

EDIT :Pogledajte navijaca na 0:15 hahahahha ! :) [url="http://www.101greatgoals.com/gvideos/fernando-torres-chelsea-4-2-v-aston-villa/"]http://www.101greatgoals.com/gvideos/fernando-torres-chelsea-4-2-v-aston-villa/[/url]
[quote name='Wisey' timestamp='1333296144' post='39109']
Nema teorije, mislim da će ih Spudsi dobiti bez problema (a to sam najavio i jučer).
[/quote]
Bogami evo 1-1 je, iznenadili su i mene a i kokoške. Uh da hoće otkinuti koji bod. :D
3:1 Totenham pobijedio .

Arsenal 58
Totenham 58
Chelsea 53
Newcastle 53

Sljedece kolo
Chelsea - Wigan
Arsenal - City
Swansea - Newcastle
Sunderland - Totenham
jooooooooooj što mi ne ubosmo ovog Cissea :((( koštao Svrake svega 10 mil. al zato će naši pametnjakovići stručnjaci za nogomet dovest Cavania za 35 ebem ti stručnost i znanje lako je tako radit. Evo Pool izgubio sunce im jebem umjesto da su pobjedili ili bar neki remi odigrali da nemamo Newcastle za vratom oni sjebaše sve, Swansea ipak nije ta kvaliteta da zaustavi Spurse, i opet smo n početku, ništa nam se nije poklopilo ovo kolo, al zato bi moglo iduće Sunderland je opasan protivnik Arsenal nema šanse protiv Citiya a i Swansea bi doma ipak mogao otkinut koji bod svrakama :) još ima nade ali vremena nažalost ponestaje :/
Mozemo biti i treci do kraja a mozemo i sesti.. Inace sad se stanje preokrenule vece su sanse da cemo arsenal prestici nego tottenham jer navedeni igraju iduci vikend protiv shitty-a.. Navijam za jebene gradjane.. i na kraju mi imamo protiv arsenala cini mi se u gostima.. Imat cemo znaci sansu ako tu ne dobijemo onda i ne trebamo biti 4ti.. :)
Sljedece kolo je odlucujuce.
Moramo dobiti Wigan a konkurencija ce kiksat siguran sam.
City ce dobiti Arsenala a Sunderland ce otkinut barem bod Spursima mada kako igra Sunderland mogao bi uzeti i sva tri. :D
[quote name='VahaCFC' timestamp='1333301165' post='39121']
Sljedece kolo je odlucujuce.
Moramo dobiti Wigan a konkurencija ce kiksat siguran sam.
City ce dobiti Arsenala a Sunderland ce otkinut barem bod Spursima mada kako igra Sunderland mogao bi uzeti i sva tri. :D
[/quote]

haha kralju kako bod ? mogu otkinut il 2 il 3 :lol:
[quote name='Torresinho_9' timestamp='1333303196' post='39139']moramo iskoristit svaku gresku tottenhama i arsenala kako bi se popeli na trece ili cetvrto mjesto na tabeli[/quote]

[img]http://media.tumblr.com/tumblr_m1npkxWxG91qg5yeu.jpg[/img]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.