Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Arsenal neće sigurno dobiti Citya, dakle tu ćemo im se približiti na 2 ili 3 boda (naravno ako pobijedimo Wigan, a trebali bi).
Tottenham, može, ali i nemora kiksat kod Sunderlanda. Tottehnam dobro igra, malo ih realizacija heb, ali evo danas su i to prebrodili. Bojim se da će ipak s 3-com kući u London.
Newcastlea se ne bojim pa da su ispred nas, a ne poravnati s nama.

Do ovog kola Arsenal je bio daleko, a nakon ovoga mi se čini da prije ćemo njih prestići (ako budemo igrali kako Bog zapovjeda), nego koke..
Jer Arsenal gubi 2 ili 3 boda protiv građana, a imamo i tekmu protiv njih. Tu vjerujem da će momci pod vodstvom Di Mattea poginuti ako treba, samo da dobiju. A Arsenal je ranjiv itekako.

Nada postoji, ali...
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Arsenal nece sigurno dobiti City. Valjda ce ova telad iz Manchestera uzeti tu 3 boda, kakve igrace imaju oni se blamiraju potiv Sunderlanda. Ali navijacu u toj tekmi za njih normalno.

Sunderland je na samo bod iza Liverpoola i dace sve samo da ne izgube na svom stadionu protiv Tottenhama. Everton i Sunderland ce dati sve do kraja sezone da azvrse ispred Liverpoola, siguran sam. Nece biti lako Kokoskama nimalo. Nadam se da nece imati nimalo srece u toj utakmici i da nece pobijediti.

Mi moramo samo gledati na svog protivnika iz kola u kolo. Utakmicu po utakmicu, kao sto smo dosad isli. Nista dugorocno planirati.
Sto se Sunderlanda i Tottenhama tice, nece kokosi imat lak posao, stovise..ovi su dosta namucili City zadnje kolo, gledao sam skoro citavo drugo poluvrijeme, kontre i polukontre su im ubitacne.. na kraju prime 2 mozda najgluplja gola koje sam vidio ove sezone, kod oba branici ne idu u blok a golmanovo postavljanje mila majka, tako da je kod oba gola loptu ispratio pogledom u mrezu.. kad bi im obrana bila na nivou mogli bi im uzet sva 3 boda..
dalje, City ce dobit Arsenal, u to sam uvjeren..
Newcastlea se ne bojim toliko jer kao sto neko gore rece nisu nam velika opasnost koliko to tablica pokazuje, al opet bi bilo dobro da im Swansea uzme koji bod pa da nam ih skine s vrata
Mozemo na velikom dobitku bit sljedece kolo, samo dobit Wigana i onda abd da kiksaju Arsenal i Tottenham ( jest da je malo nerealno ocekivat, tottenham je objektivno favorit, al sta sad ) mozemo im se priblizit na svega 2 boda..
U pravu ste, vise izgleda imamo da prestignemo Arsenal nego Tottenham, sljedece kolo oni gube a imaju jos utakmicu protiv nas..
I dalje smatram da je nasa sudbina samo na nama, jer ce ovi prosut dosta bodova, samo mi moramo upregnit sve snage da uberemo sto vise bodova do kraja
Jbg previse smo ocekivali od Swansea, nea veze sljedece kolo Arsenal kiksa sigurno a Tottenhem bi takodjer vrlo lako mogao izgubiti bodove kod neugodnog Sunderlanda.
Vjerujem da će i Spudsi i Wengerova raja do jaja prosuti dovoljno bodova da ih mi prestignemo, ali nažalost bojim se da ćemo mi to ukenjati nekim kiksevima. Ključna tekma je bila prošli vikend.
A što mi ne bi osvojili tu LP da se ne zajebavamo previše ? Ha jašta. :D
[quote name='Wisey' timestamp='1333312007' post='39176']
Vjerujem da će i Spudsi i Wengerova raja do jaja prosuti dovoljno bodova da ih mi prestignemo, ali nažalost bojim se da ćemo mi to ukenjati nekim kiksevima. Ključna tekma je bila prošli vikend.
[b]A što mi ne bi osvojili tu LP da se ne zajebavamo previše ? Ha jašta[/b]. :D
[/quote]

Dobar si Wisey. :) Ali ja ne smijem ni zamisliti sta bi se desilo kada bismo je uzeli. Bolje mi je ne zamisljati, je cim pocnem misliti o tome, zaboravim disati. :D
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1333368911' post='39232']
Balotelli se sukobio sa Yayom, Kolo spriječio tuču
[url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/balotelli-se-sukobio-sa-yayom-kolo-sprijecio-tucu/77804"]http://sportsport.ba...ecio-tucu/77804[/url]
[/quote]

Taj čovjek stvarno nije normalan. Koja mu je to već šora u svlačionici, 3-4???
Balotelli mi je bio zanimljiv na pocetku sa onim ispadima onim igricama na klupi i ne slavljenjem kad postigne pogodak i tim.. al vala dopizdio je i bogu i narodu ne mogu ga vise gledati kako je bolestan..
[quote name='soxx' timestamp='1333372659' post='39247']Balotelli mi je bio zanimljiv na pocetku sa onim ispadima onim igricama na klupi i ne slavljenjem kad postigne pogodak i tim.. al vala dopizdio je i bogu i narodu ne mogu ga vise gledati kako je bolestan..[/quote]nije on dzaba kod murinja sjedio na klupi za sve ovo je kriv mancini jer ga je upustio ko da je prvi osnovne
Balotelli je kreten, to tvrdim od prvog dana kad je došao u City. Može on nekom biti simpatičan, pa i meni je malo ali njegov idiotizam graniči s nevjerovatnošću.
[quote name='Wisey' timestamp='1333375424' post='39255']Balotelli je kreten, to tvrdim od prvog dana kad je došao u City. Može on nekom biti simpatičan, pa i meni je malo ali njegov idiotizam graniči s nevjerovatnošću.[/quote]u pravu si za njeg je samo pecina
[img]http://sportsport.ba/assets/pictures/article/804/balotelli_se_sukobio_sa_yayom_kolo_sprijecio_tucu_77804_big.jpg[/img]

Kako na ovoj slici Balo izgleda, kao dijete sa posebnim potrebama. no offense
[quote name='Kalouda' timestamp='1333381892' post='39265']
Kako na ovoj slici Balo izgleda, kao dijete sa posednim potrebama. no offense
[/quote]
Pa i nije daleko od toga, if you know what I mean. :D
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1333453744' post='39323']
[url="http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2012/04/03/3010477/premier-league-team-of-the-week-torres-stars-alongside"]Team of the Week: Torres & Valencia star[/url]
[/quote]
Valencia 7 puta bio u Timu sedmice ? :o
[quote name='Vinko' timestamp='1333301452' post='39123']

haha kralju kako bod ? mogu otkinut il 2 il 3 :lol:
[/quote]
Jbg nisam se dobro izrazio,mislio sam da odigraju barem nerjeseno :D
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/43/54502334845644186762919.jpg/][IMG]http://img43.imageshack.us/img43/4122/54502334845644186762919.jpg[/IMG][/URL]
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1333708437' post='39951']
Zašto se danas igra Swansea - Newcastle, i to u 17.30? Neuobičajen termin za EPL.
[/quote]
Inače petkom uglavnom bude oko 9 sati.
Jeste neobično, ali mislim da je to dobar potez jer puno raje voli zalomit petkom navečer negdje a ne ostati uz TV gledajući fudbal. ;) Ovako ću vjerovatno ispratiti taj veoma zanimljiv meč. :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.