14. juni 2012.14 god. comment_59022 Ajmo ga sad dovest, ne kazem da ce bit lako, ali ce bit sigurno lakse nego kad je Harry bio trener Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_59023 [url="http://www.youtube.com/watch?v=3ra7gqcf8Ww"]http://www.youtube.com/watch?v=3ra7gqcf8Ww[/url] Perverzija ! Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_59025 Evo ti Romane sansa konacno. Toliko smo ga zeljeli i cekali, sada je pravi trenutak da se napravi potez. Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_59029 Govorio sam da ga ne treba dovoditi zbog njegovih glupih izjava, ali njegova vještina utiče na čovjeka, te takav jedan play je dobro došao u svakom klubu... Mislim da bi ovu priliku itekako dobro trebali iskoristiti. Čak sam i zbunjen sad, prije neki dan govorilo se da ode 99% u ManU, sad se govori skorz druga priča ? Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_59030 A covjece, do prije koji dan svi pljujete, govorite sto ce nam on, sad ode Harry odmah se ploca mijenja. Smatram da nam nije potreban :kava: Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_59031 Nije nam potreban jedino zbog svoje cijene.. A ostalo sve što ima je ono što nama treba... Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_59033 [quote name='stifmeister' timestamp='1339679025' post='59030'] A covjece, do prije koji dan svi pljujete, govorite sto ce nam on, sad ode Harry odmah se ploca mijenja. Smatram da nam nije potreban :kava: [/quote] Samo malo pipnuti Tottenham, da se vidi koliko traze. Ako bi to bilo €30-35m onda moze, jer kada jedan idiot Henderson vrijedi €20m, Modric je 3 klase iznad. A ako bi Levy i dalje nastavio sa svojim ludorijama, onda fino odjebati pa neka ga prodaje smrdljivom Unitedu na kraju za €25m. Da ja znam da ce Josh dobiti sansu, ma jebes sve Modrice onda. Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_59039 Ali Harry na cijenu nije imao nikakvog utjecaja vjerujem. On je također bio samo zaposlenik. Levy će i dalje tražiti toliko za Modrića jer sada kada mu je otišao dugodišnji trener on vjerojatno želi zadržati igrače, jer ako ih pusti nać će se u gadnoj situaciji, novi trener+novi igrači koji se ne znaju i Totij će jedino moć lovit deseto mjesto. A znamo koje su njegove želje tako da sumnjam u nižu cijenu. Prijavi
14. juni 2012.14 god. comment_59141 Možda Levy želi zadržati igrače, ali će mu to biti puuuno teže sada bez Redknappa, a pogotovo što se tiče Modrića. Iskreno, ja ne znam želim li vidjeti Modrića više u našem dresu. Sve je na treneru i upravi odnosno o njihovom povjerenju u naše mlađe igrače; ako ih misle gurnuti u vatru i dati im priliku onda sam definitivno protiv Modrićeva dolaska; ako ih ponovo misle gonjati po pustim posudbama onda DA - neka se dovede Luka. Treba naglasiti da se ne ne smijemo zaletiti i platiti one lude Levyeve iznose, ako se možemo naći negdje na pola puta, tj. na nekih 25 milijuna eura, eventualno 30 mil. onda ga dovest. U protivnom, idemo dalje, nije on jedini igrač na tržištu. Prijavi
15. juni 2012.14 god. comment_59166 [quote name='Brane' timestamp='1339715680' post='59141'] ako ih misle gurnuti u vatru i dati im priliku onda sam definitivno protiv Modrićeva dolaska; ako ih ponovo misle gonjati po pustim posudbama onda DA - neka se dovede Luka. [/quote] takvog sam i ja mišljenja sad neka oni vide šta će i kako će Prijavi
15. juni 2012.14 god. comment_59181 Manite se price o Modricu. Ko ga uopste planira dovest? Nismo ni zainteresovani za njega.. Niko nista ne pise.. Cak sam vidio za schweinsteigera da smo zainteresovani, a ne luku. Prijavi
16. juni 2012.14 god. comment_59321 [quote name='soxx' timestamp='1339759690' post='59181'] Manite se price o Modricu. Ko ga uopste planira dovest? Nismo ni zainteresovani za njega.. Niko nista ne pise.. Cak sam vidio za schweinsteigera da smo zainteresovani, a ne luku. [/quote] Sa Romanom se nikada ne zna.Najbolji primjer ti je Marko Marin. Prijavi
18. juni 2012.14 god. comment_59597 Ode on u United, njima je potrebna obnova sredine, ne će žaliti na njegovo dovođenje. Prijavi
18. juni 2012.14 god. comment_59616 Priča se da ide u Primeru, navodno je to izjavio bivši Hrvatski reprezentativac Mate Bilić koji igra za Sporting Gijon. Prijavi
18. juni 2012.14 god. comment_59620 Bolje da ide u Primeru nego negdje u Engleskoj. Bio bi odlično pojačanje za Fergieja, ali ne možeš tako lako nagovoriti pizduna Levya da proda. Luka da je pametan ko što nije, uradio bi sve da ode iz Tottenhama. Sigurno ima top klubova koji bi ga voljeli u svojim redovima. Prijavi
18. juni 2012.14 god. comment_59626 [quote name='Wisey' timestamp='1340028562' post='59620'] Bolje da ide u Primeru nego negdje u Engleskoj. Bio bi odlično pojačanje za Fergieja, ali ne možeš tako lako nagovoriti pizduna Levya da proda. [b]Luka da je pametan ko što nije,[/b] uradio bi sve da ode iz Tottenhama. Sigurno ima top klubova koji bi ga voljeli u svojim redovima. [/quote] Pa ipak se ti s njim druziz svaki dan i odlicni ste prijatelji pa ga poznas i mozes to rec... kako jadno... Prijavi
18. juni 2012.14 god. comment_59627 Levy će ga sigurno prije prodati u Primeru nego u PL, a i za nas bi bilo bolje da tamo ode ako već nejde kod nas Prijavi
18. juni 2012.14 god. comment_59628 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1340029377' post='59626'] Pa ipak se ti s njim druziz svaki dan i odlicni ste prijatelji pa ga poznas i mozes to rec... kako jadno... [/quote] Ne družim se ni s Balotellijem pa mogu to reći. Prijavi
18. juni 2012.14 god. comment_59639 [quote name='Wisey' timestamp='1340029940' post='59628'] Ne družim se ni s Balotellijem pa mogu to reći. [/quote] Balotelli je barem to pokazao svojim postupcima... a ne znam s cime je to dokazao Luka?!? Prijavi
18. juni 2012.14 god. comment_59640 Odgovorio sam ti na neuspjeli pokušaj da mi šukneš. Drugo, Luku želi pola Evrope ali on neće da forsira transfer iz Spudsa. To ti Englezi najbolje kažu 'small club mentality', u ovom slučaju 'small player mentality'. Prijavi
18. juni 2012.14 god. comment_59643 [quote name='Wisey' timestamp='1340030768' post='59640'] Odgovorio sam ti na neuspjeli pokušaj da mi šukneš. Drugo, Luku želi pola Evrope ali on neće da forsira transfer iz Spudsa. To ti Englezi najbolje kažu 'small club mentality', u ovom slučaju 'small player mentality'. [/quote] pa cekaj malo... prije nego pocinjes pljuvat ostale igrace onda se malo informiraj... Kao prvo sam Modric je izjavio da ce se posvetit Hrvatskoj i Euru i da ce tek poslije Eura razmisljat o svojoj buducnosti u klubu... kao drugo kao se ne varam i sam je izjavio da ove godine odlazi... kao trece prosle godine je mjesec dana radio probleme u klubu i pritiskao klub da ga puste u chelsea... na sto se klub oglusavao i nije ga htio pustit... i sta sad... on je budala zato sto ga klub nije htio pustit?!? pa nije on kriv majko mila... tako i ti... da negdje radis i zelis dat otkaz, a sef te ne zeli pustit... sta mozes tu... nista... ali ne... nadje se jedna tuka koja pocne pricat nebuloze i gluposti i onda se svi ostali zalijepe za njega i bodu tu pricu ko kokosi zrna... Prijavi
18. juni 2012.14 god. comment_59644 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1340031063' post='59643'] pa cekaj malo... prije nego pocinjes pljuvat ostale igrace onda se malo informiraj... Kao prvo sam Modric je izjavio da ce se posvetit Hrvatskoj i Euru i da ce tek poslije Eura razmisljat o svojoj buducnosti u klubu... kao drugo kao se ne varam i sam je izjavio da ove godine odlazi... kao trece prosle godine je mjesec dana radio probleme u klubu i pritiskao klub da ga puste u chelsea... na sto se klub oglusavao i nije ga htio pustit... i sta sad... on je budala zato sto ga klub nije htio pustit?!? pa nije on kriv majko mila... tako i ti... da negdje radis i zelis dat otkaz, a sef te ne zeli pustit... sta mozes tu... nista... ali ne... nadje se jedna tuka koja pocne pricat nebuloze i gluposti i onda se svi ostali zalijepe za njega i bodu tu pricu ko kokosi zrna... [/quote] u pravu si...čak je i propustio utakmicu protiv Uniteda zbog tih sukoba u klubu Prijavi
18. juni 2012.14 god. comment_59645 Luka ima 26 godina. Na osnovu svega toga mogu zaključiti da je zadovoljan u Tottenhamu, jer da nije on bi iz njega otišao. Niko ne želi imati nesretnog igrača u ekipi pa čak ni mazga Levy. Takvom analogijom dolazim do zaključka da on nije dovoljno napravio da isforsira transfer. Tu se sva priča završava. Ni Liverpool nije htio pustiti Torresa pa je ovaj toliko želio da ode da ga niko nije mogao zaustaviti. Šteta za takvu klasu, ali niko te neće čekati. Evo ti Džeksona, titule u Njemačkoj i Engleskoj, i još je gladan trofeja, utakmica, Lige Šampiona... Razlika u mentalitetu, mali igrač-veliki igrač. Prijavi
18. juni 2012.14 god. comment_59693 Ja mislim da vam je rasprava o Modriću nepotrebna, jer on odlazi iz Tottenhama to je već sad sigurno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.