Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Luka Modrić (Hrvatska, 1985)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 796
  • Pregledi 51,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ništa strašno, ako potpiše za Manchester.

Tim Manchestera i s njim i Kagawom kad naporediš s našim, mi smo bolji. Naravno ako bi došao još Hulk nama.

Krila bi nam bila jača, sredina isto tako jača (iako možda ne kreativna kao kod njih), ali nebi toliko zaostajali. Ako bi i mi doveli kakvog kvalitetnog vezistu, onda bi i tu bili u prednosti. Odbrana slična, samo što mi imamo puno kvalitetnijeg golmana.

Oni imaju prednost u SAF-u, ali i naš Di Matteo se pokazao kao kvalitetan strčnjak, odličan motivator...

Sve u svemu s tim pojačanjima, oni ne ulijevaju toliki strah, bar meni. Ja vjerujem da bi mi mogli osvojiti Premiership.

I još nešto, ni Luka, ni Shinji još nisu potpisali, tako da...
To je Sun provalio, al ako je istina onda ću se fino najebati mame Levyu. E sad treba ponuditi namjerno za njega da natjeramo šugavce da moraju više keša dati.
[quote name='Wisey' timestamp='1339163806' post='57625']
To je Sun provalio, al ako je istina onda ću se fino najebati mame Levyu. E sad treba ponuditi namjerno za njega da natjeramo šugavce da moraju više keša dati.
[/quote]

Vjerujem, da će tako i biti.. Ganjat ćemo se, pa vidjet ćemo dokle...
[quote name='how yes no' timestamp='1339164059' post='57628']
Vjerujem, da će tako i biti.. Ganjat ćemo se, pa vidjet ćemo dokle...
[/quote]
Kakv Luka Modric, njega u jacim utakmicam nema,taj protiv malo jaceg veznog igraca tipa
Mikel,Esien,Lampard ...se NEvidi!!!!!
ta teorija se pokazal u mnogim utakmicam!!!!
[quote name='chibabachi' timestamp='1339158455' post='57593']
kako,nemate sportklub u BIH i u Hrvatskoj,ima i sportklub+??

nemate li sportklub i sportklub+,oni prenose sve utakmice?
[/quote]
Ja sam iz BiH i nemam nijedan SK .
Izgleda da je Manchester opasno zagrizao u lov na osvajanje BPL sljedece sezone... mada ova prica jos nije potvrdjena nit ce bit potvrdjena do kraja eura vjerujem da ce se to i dogodit...

Manchaster koji prakticki ima iste probleme u vezi ko mi nasao je dva odlicna veznjaka i bit ce sljedece godine itekako jako opasni... imat ce jacu vezu od nas.. samo se nadam da cemo uspjet preko krila ih slomit...

i evo jos jedna razlika izmedju prave i munjene uprave... em u manchasteru uspijevaju njihovu juniori ili mladici koje dovedu za sitniz... uz to jos kupe 2 skoro pa jednaka pojacanja za duplo manje para...

i zao mi je sto se Lukica opet nece naosvajat trofeja... jer cemo ih mi sjebat u svakom mogucem natjecanju... :)

a u cijeloj ovoj prici najveci debili su ispali onaj stari pijanac, levy i cijeli tottenheam... kako su popusili na Modricu to su strahi... xD mi im nudili 40 milja i igraca... a sad ce dobit jedva 30 milja... xD
Drugari iz BIH raspitajte se kod kablovskog operatera(sad kao debil reklamiram nekog)ako vas interesuje premier liga,za sportklub,oni bar nemaju one fore da ti prekinu utakmicu zbog dnevnika il tako nesto.

iskreno,bas mi je bilo krivo za Modrica što nije doso kod nas prošlo leto,esien vise ne lici na sebe,da bar njega prodaju pa da dovedu Modrica.Mikel da bije a Modric da deli bombone u napadu,to mi je idealna kombinacija B-)
a i čelzi ima mnogo bolji napad nego totenhem,bar bi imao kome da doda loptu
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2156704/Tottenham-want-35million-Manchester-United-Luka-Modric.html"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2156704/Tottenham-want-35million-Manchester-United-Luka-Modric.html[/url]

Eh to je stari Levy kojeg svi znamo.
[quote name='Wisey' timestamp='1339195002' post='57820']
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2156704/Tottenham-want-35million-Manchester-United-Luka-Modric.html"]http://www.dailymail...uka-Modric.html[/url]

Eh to je stari Levy kojeg svi znamo.
[/quote]

Previše bi čudno bilo da je odmah pristao. Sad će tata Roman 30-ku bacit na hastal, pa da vidimo ;)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1339223479' post='57842']
Proslog ljeta nam je trebao nisu ga pustili,sad nam vise ne treba.
[/quote]

prosle godine nam je ocajno trebao i falio... ali neka je kako je... mozda da je dosao nebi osvojili LP... tako da ne zalim za time sto nije dosao... :D

ove godine dolaskom hazarda, a najvjerojatnije i dolaskom Hulka dobit cemo veliku probojnost po krilima i uz matu iza napadaca uz ovu dvojicu imat cemo i veliku kreativnost... pa nam nece tolko faljet taj jedan cm kolko nam je falio ove godine... ali da nam je potreban jedan kvalitetan cm, itekako da je... ali kako bilo da bilo svejedno mi je... nakon hazarda, hulka i mozda jos jednog defanzivca (RB ili CD) ne treba dovodit nikog... dovoljno smo potrosili za ovaj prijelazni rok...
[quote name='VahaCFC' timestamp='1339333773' post='58140']
...jer bi unaprijedio nasu igru. B-)
[/quote]

Ali i unazadio igrače tipa Kevina De Broyna koji igra tačno na toj poziciji gdje igra i Lampard, zasto kupovati igrača koji kosta minimalno 40 mil. čak i sa toliko nam ga nisu htijeli prodati, kad imamo mladih igrača koji su željni dokazivanja...
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1339339951' post='58182']
Ali i unazadio igrače tipa Kevina De Broyna koji igra tačno na toj poziciji gdje igra i Lampard, zasto kupovati igrača koji kosta minimalno 40 mil. čak i sa toliko nam ga nisu htijeli prodati, kad imamo mladih igrača koji su željni dokazivanja...
[/quote]
Al' znas kakva je nasa uprava,KDB ce sigurno na posudbu [-(
[quote name='VahaCFC' timestamp='1339340443' post='58187']
Al' znas kakva je nasa uprava,KDB ce sigurno na posudbu [-(
[/quote]

Eh to je ta žalost... Samom time uništavaju želju i volju igrača. :(

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.