Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Nije baš neke pameti što je to uradio ako je već imao žuti karton. Ali općenito ja sam protiv tih glupih UEFA-inih i FIFA-inih pravila. Pa baš je to cool i fora kad s navijačima proslavi gol ili kad skine dres nakon gola. Da mi je samo znati čija je bila pamet da to zabrane. Ko da roboti igraju a ne ljudi s emocijama.

Upravo tako. Ne znam koja je fora, jos su to odmah i komentarisali kako su ubili emocije.

Zamisli tek njega kakav je temperamentan, koliko mu je gol značio poale svih onih stvari i za glupost ga isključi.
Pa bas je glupo, da ne mos proslaviti sa svojim navijacima.. A za onaj pederluk od proslave ronalda i marcela je super, a kada odes navijacima dobijes zuti
  • 1 mjesec kasnije...
Jeste da nam je kidao živce sa svojim ponašanjem, naseli smo možda i na spekulacije, ali čovek kada je igrao, igrao je momački... za razliku od današnje plačipičke za koju sam mislio da će biti top napadač, a trenutno je TOP krpa za brisanje terena.
Dosadni ste s Costom, kad je odlazio slavilo se, sad bi ga najedanput nazad. To šta je Morata (zasad) razočara ne znači da je ovaj treba ostat samo se trebalo dovest nekog drugog...
Ma pišite nije u tome problem, govorim o tome da mi je smiješno šta sad najedanput svi tu plačete za Costom a ranije smo svi slavili njegov odlazak.

Meni je i dalje drago da je otišao, a to što je Morata podbacio ne znači da je ovaj trebao ostat to samo znači da smo pogriješili s transferom i da smo trebali dovest nekog drugog napadača a ne ne prodat Costu...

Ma pišite nije u tome problem, govorim o tome da mi je smiješno šta sad najedanput svi tu plačete za Costom a ranije smo svi slavili njegov odlazak.

Meni je i dalje drago da je otišao, a to što je Morata podbacio ne znači da je ovaj trebao ostat to samo znači da smo pogriješili s transferom i da smo trebali dovest nekog drugog napadača a ne ne prodat Costu...

Pa kad su nas preveli žednog preko vode. Jbg obmana, kada prođe neko vreme shvatiš da si pogrešio negde iako u tom momentu to nisi video.

Slazem se, nimalo mi nije zao sto je otisao, stavise drago mi je, ni ne pomisljam kako bi bilo "jako" da se vrati. Neka ga, neka se svadja u ciganskom klubu, ne zasluzuje nista bolje.

Niko ne priča o povratku, nego nam fali ubica u napadu. A mogu i da razumem zašto ti ne bi voleo da se vrati, pošto bi komotno Batman mogao u U18 tim kada bi se vratio Costa.
Hahhahahaha taj nije mogao igrati ni kad nismo imali napadača :D

Neka njega u Dortmundu źiv, zdrav bio i golove zabijao daleko od Londona.
Da hoce ovaj ciganski doktor danas srusiti Barcelonu i prvenstvo uciniti jos zanimljivijim (trenutno Barca ima +5 u odnosu na Atletico).
Steta samo sto se termin poklapa s nasim, pa cu moci samo poluvrijeme gledati (16:15 igraju).

Da hoce ovaj ciganski doktor danas srusiti Barcelonu i prvenstvo uciniti jos zanimljivijim (trenutno Barca ima +5 u odnosu na Atletico).
Steta samo sto se termin poklapa s nasim, pa cu moci samo poluvrijeme gledati (16:15 igraju).

Sve zavisi. Ako do 15. minute bude 2-0 za City, tamam stignem gledat i drugo poluvrijeme Barca-Atletico hehe.

• 2 sedmice kasnije...
IQ u minusu kod ove budaletine.. Sta reci o liku koji nakon 3 godine nije znao reci thank you na engleskom..

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• 4 sedmice kasnije...
Izvor: Michael Regan Getty Images Sport
"Dijego Kosta je bio Čelsijev Didije Drogba ili Zlatan Ibrahimović", kaže Ken Monku koji veruje da se za Čelsi ova sezona "raspala" upravo zbog prodaje prgavog napadača.

Španac je u šampionskoj sezoni Čelsija postigao 20 golova, ali je Antonio Konte i pored toga odlučio da mu Kosta nije potreban.

"Svakom timu je potrban takav igrač, neko ko će biti vođa u borbi i ko će rivalu stvarati probleme, a Kosta je bio takav igrač za Čelsi. On je bio njihov novi Didije Drogba, ili njihov Zlatan Ibrahimović - igrač sa velikom harizmom na terenu i van njega", ocenio je Monku.

"Kosta, Drogba i Ibrahimović su igrači koji se izdvajaju svojim stavom, a ako imaš takvog igrača već si za korak ispred rivala", dodao je nekadašnji igrač.

"Naravno, Čelsi ima Edena Azara, Vilijama, N'Golo Kantea, Pedra koji su takođe vrhunski igrači. Ali neko kao Kosta je igrač sa neograničenom količinom kvaliteta. Samim svojim prisustvom u timu on je muka za protivnika. Kada je igrao, on je skretao pažnju rivala sa Azara i Vilijana i oni su tako dobijali više prostora. Često su ga čuvala dvojica, pa čak i trojica igrača jer niko ne sme da prihvati rizik da on na sekund ostane sam", dodao je Monku.

Monku smatra da će Čelsi morati dobro da razmisli o onome što želi da postigne u budućnosti.

"Promena trenera sama po sebi često ume da dovede do nestabilnosti, ali Čelsi je to obično radio prilično uspešno i uz sve te promene osvajao trofeje na svim frontovima", nagovestio je Monku u kom pravcu bi u plavom taboru mogle da se dogode promene.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.