Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ubjedljivo najlosiji igrac vec nekoliko utakmica, ko da Mikel igra u napadu, mislim da je za njega i Bilbija trenutno golgeter.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Ovaj idiot ne može meda, vazda na granici crvenog, zbog njeg drugi počinju mrzit Chelsea... I doktor Mou ostavlja njega na terenu, ubacuje polumrtvog Drogbu a Remyja ostavlja na klupi. Nemam riječi fakat.

Mene boli kurac sto nas neko mrzi, nego me nervira sto nista nije uradio. Mora ovo bolje.

Ko kurac vcrs. i sad kod 2 1 umjesto da doda lijevo cocjek sam on suta i razbija sajbu kod pezoa 206ice

Osla lopta na Upton Park.

Bio sam uz njega od kada je došao, uvijek sam ga branio, ali mislim da mu je klupa trenutno realnost..

Toliko je pao u formi da to nije realno, ponašanje definitivno mora da popravi, mora neko da popriča sa njim jer ovako ne ide, imam osjećaj kao da uopšte ne misli na ekipu, znači ide iz incidenta u incident i uopšte ga nije briga za posljedice.

Igra nula bodova, ponašanje nula bodova...

jedva cekam dan da te potjeraju iz kluba, cijelu sezonu trpimo njegova sranja.

skidam kapu za golove svaka cast, ali ne mozes biti tako los covjek, srami se.

sramotis nam klub! 

jedva cekam dan da te potjeraju iz kluba, cijelu sezonu trpimo njegova sranja.

skidam kapu za golove svaka cast, ali ne mozes biti tako los covjek, srami se.

sramotis nam klub! 

Od tih 17 golova koliko je dao i Kalou bi bar 15 pretvorio u gol.

Necu reci ni da je idiot, ni supak, ni seljacina, ni cigan, nista.

Odigrao je lose, nije dao gol sto se trazi od napadaca. Kraj. Necu da ga vredjam jer ne zasluzuje.

Lik je definicija glupoće. Mislim, i Tevez je al je velemajstor igre. Costa to nije niti će postati. Dobar je napadač i to je sve, ali je podbacio u zadnjih 5-6 utakmica sigurno, izuzimajući Tottenham.

Kažu Ramiz glup, pa možda on ima ishitrenih poteza, ali Costa je teški idiot.

Costi glava nije uredu ali Ramires je druga priča. Ramires je nesposoban. Ni ne trči više kao što je nekada trčao. Propuh žešći. 

Ovom jedino treba glavu srediti i dobru konkurenciju nabaviti, jer deda Drogba mu nije ni do koljena a kamo li da mu bude konkurencija. 

Kupili smo napadača koji će nas odvesti do 2-3 trofeja, a dobili napadača koji je odigrao 20 utakmica kako treba a ostalih 20 najgori na terenu.

Napokon jebeno posten post. Svi su mu poceli osporavati golove koje je postigao u prvom dijelu sezone, a isti ti su ga dizali u nebesa. Bio je glavni ploditelj planete. 

Naravno da se slazem s komentarima, ali iskljucivo na njegovu igru u zadnje vrijeme. Ali ima tu i toga da smo svi kolektivno u padu.

Teško je išta loše reći za njega. Ovdje ste se svi kleli u njega i opraštali mu seljačko ponašanje jer je zabijao. Sad vam i to njegovo ponašanje smeta. Jer kad čovjek ne radi dobro ono za što je plaćen, onda ti počnu i sitnice smetati.

Očekujem da nam počne uskoro smetati i to koliko je ružan. 

Zato ću se suzdržati od komentara, ali nama je na ljeto potreban još jedan vrhunski napadač. Tipa Suarez (mislim na igračke kvalitete, ne ljudske).

Treba mu na početku utakmice dat žuti i onda neka igra. Lik nije normalan .. popio mi je više živaca nego bilo koji napad PSG-a. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.