Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Euro 2016

Istaknuti odgovori

Engleska jedva prolazi grupu. Njih vodi izvjesni Roy Hodgson, pametnom dosta.

Španjolska najjača reprezentacija ikad. Idemo po treću u nizu.

Vamoš Ešpanjol!

• Odgovori 480
  • Pregledi 34,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Neće, nisu dobili licencu. Ali zato ne smiju isključivati HRT2. A mogu reći da sam sretan zbog tog. Kakav BHT i bakrači. Samo HRT!

HRT ti je isto sranje kao i BHT. :P

• Autor

Je li se to cae tice samo mostara ili citave BiH ?

Pa ako ne bude BHT prenosio onda cijela država.

HRT ti je isto sranje kao i BHT. :P

Ovo je svetogrđe izgovoriti.

https://twitter.com/deanocx/status/741628872169562112?ref_src=twsrc%5Etfw

Inace, ako neko nije ispratio, Robson Kanu je postigao gol za pobedu Velsa protiv Slovacke...

Engleskog izbornika treba objesiti zbog gluposti. Prva stvar, uopće ne zna naložiti ekipu da igra. Druga stvar, izbor igrača je bio katastrofalan. 

Cahillu nije mjesto u reprezentaciji, Hart nula od golmana, Barkley na klupi, a loÅ¡iji Sterling i Lallana u igri, Vardy ne igra, mislim wtf. S pravom se Gareth Bale rugao Englezima da se uvijek uzdižu na temelju ničega. 

Danas Hrvatska protiv Turske, nadam se da neće opet slaviti BoÅ¡njaci na ulicama Zenice i Sarajeva ako Turska pobijedi, vidjelo se pravo lice 2008. Zato mi je drago da gledaju Euro sa kauča ovaj put. Jači smo i bolji i moramo dobiti. 

IzvukoÅ¡e se braća pravoslavna Rusi, Bog je podario i malo veselja napaćenom narodu i nadamo se da će nastaviti da ih/nas (poÅ¡to smo jedno naravno) blagosilja. U ime Oca, Sina i Svetoga Duha. Amin. 

Navijam ja za Hrvatsku kao i vecina ljudi u BiH. Ovi sto su za Tursku zive u mjestima gdje su konstantno okruzeni nacionalnim nabojem i mrznjom od druge strane, koja nipodastava drzavu u kojoj zive i rade. Turska ne interesuje nikog i to bi se vidjelo samo da smo se i mi plasirali.

Koji je vama vrag? Kako neki pravoslavac može da navija protiv braće Rusa ili musliman protiv svoje braće Turaka? Koliko ste vi zatucani. Gorićete u paklu, ovo je osnova ljudske vjere!

Jel to neko upravo Tursku sa povrÅ¡inom od preko 780 hiljada kvadratnih kilometara, preko 77 miliona stanovnika i BDP-om od 10,971.66 dolara nazvao prčijom hahahahahha?

Ne, krivo si shvatio, Hrvatsku sam nazavao prčijom jer to i jest prčija, Mamićeva prčija...

Veceras Italija-Belgija.

Ocekujem da Eden zablista kako bi se dokazao Conteu, mada mislim da ce Italija pozitivno iznenaditi sve ljubitelje fudbala i da ce pobjediti favoriziranu Belgiju.

Ja navijam za Belgiju zbog Edena, te da se Italija što prije vrati kući. Plus mislim da ne mogu da se porede, daleko jači tim imaju Belgijanci.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.