Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Euro 2016

Istaknuti odgovori

• Odgovori 480
  • Pregledi 34,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Engleska nastavlja po starom, kvalifikacije ciste lagano, ali na prvenstvu grupu ne mogu proci :D  Sutra Bane i Skuntelar  pune Portugal.

Engleska nastavlja po starom, kvalifikacije ciste lagano, ali na prvenstvu grupu ne mogu proci :D  Sutra Bane i Skuntelar  pune Portugal.

Ako Škuntelar bude umjesto Mitrovića odmah možemo da gasimo TV.

Ako Škuntelar bude umjesto Mitrovića odmah možemo da gasimo TV.

U drugo ulazi i daje ga :D

Englezi sada imaju dobru ekipu, hvala k***u vise. Jedva cekam da vidim sta ce Belgija uraditi sutra. 

Daleko je ovo od dobre ekipe.

Ja bih prije rekao da imaju talentovanu i perspektivnu ekipu i da treba bolji trener od Roya da to sve posloži.

Kane,Shaw,Barkley,Sterling,Ings,Clyne pa i Lallana (ima tu još zanimljivih igrača ne mogu se trenutno sjetiti) imaju vođu u vidu Rooneya i mogu napraviti finu ekipu za budućnost ali ponavljam treba bolji trener za takvo što.

Prosle su godine, i jos mnoge ce da prodju, ali "Radomire, oprosti im, ne znaju sta rade." ce zauvek ostati....

Ma i Murinjo da dodje sjebao bi se s timom u kojem su Basta i Radja Petrovic, ako ih Curcic ne ukloni za duel protiv Danske, slobodno moze trazit drugi posao.

Najmanji je problem Radovan Curcic.

Evo jednog prilicno dobrog i nadasve tacnog teksta...

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/trazite-objasnjenje-za-losu-igru-srbije-odgovor-moze-biti-jako-jednostavan-219308.html

Moglo bi se tu dodati par stvari, ali dovoljno je, da se shvati sustina.

Kako to? Pa pred Portugal glavna je priča bila: Pobjeđujemo, Čurčić je na klupi. Sad bi ga se poslije 2 utakmice riješili :D

Ti si glup brate  ili podjebavas :D  Gdje smo Whis ili ja napisali da Radovan doktor treba dobit otkaz ?  Ja sam rekao da Radovan mora odstranit neke retarde iz tima i lagano idemo u baraz, a ako to ne uradi sam ce sebe sjebat, kao i njegovi predhodnici sto su.

• 2 mjeseca kasnije...

Prica se da ce u Farskim Ostrvima da naprave jedan veliki spomenik sa Grckom reprezentacijom u znak zahvalnosti na sve radosti koje su im pruzili u par zadnjih mjeseci.

:D  Gdje smo Whis ili ja napisali da Radovan doktor treba dobit otkaz ?  Ja sam rekao da Radovan mora odstranit neke retarde iz tima i lagano idemo u baraz, a ako to ne uradi sam ce sebe sjebat, kao i njegovi predhodnici sto su.

OO jesam konj kad sam vjerovao u Curcica, lik ne umije ubost tajming sa izmjenama to je nevjerovatno. RADOVAN OUT

• 1 mjesec kasnije...

Opet će BiH na WC, ali na ovo Euro neće jer su kvalifikacije ujebane onim Papetom debilom.

Pa dovoljno je treci da budu i ici ce u baraz.Tu ce biti postavljeni kao nosioci i Euro je skoro pa obezbjedjeno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.