Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Euro 2016

Istaknuti odgovori

• Odgovori 480
  • Pregledi 34,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Trčali su.

Hahahahahahah plac

Veceras Englezi i trenerski mag Roy Hodgson u borbi protiv Slovacke, bas me interesuje hoce li sta mijenjati u odnosu na prva dva meca.
Na drugoj strani jako nezgodni Slovaci, Hamsik igra ko car ovo prvenstvo.

Ako se nakon prošle utakmice nije opametio i vidio da mu Vardy i Sturridge moraju igrat onda ne znam šta da kažem...

Kakav samo raspored ceka Italiju. Odmah u 1/8 finala prvi pravi test Spanija. Ako bi kojim slucajem prosli vjerovatno bi isli na Njemacku a nakon toga na Francusku.

13428455_1926737400886267_82737317559710

Licno mislim da ce proci Spaniju, gdje ce ih zaustaviti Njemacka.

Desna polovina zreba bar po imenima dosta jaca. Nadam se da ce biti dobrih utakmica.

Levo je Hrvatska odlicno prosla mogu lagano do polufinala pa i finala.

Da vidimo sad Kontea protiv najjacih. Ako izbaci Spance i Nemce mogao bi da osvoji, slicno kao sto je Atletiko dosao do finala LS izbacivsi Bajern i Barsu osim sto bi njih u finalu cekala slabija ekipa.

Hrvatskoj se otvara do polufinala, a onda u jednoj utakmici je sve moguce. Velika prilika.

Hrvatska tradicionalno igra dobro protiv velikih, a protiv malih sa tipičnim balkanskim mentalitetom "lako ćemo" kiksa. Tako da daleko je još polufinale...

Evo nas na Portugal. Ne leže nam nikako, dobri su radnici na terenu, iako su malo dizelaški krenuli na prvenstvo. Nekako mi se čini da su se zahebavali u grupi i da nemamo pravu sliku u njihovoj snazi. Mogu reći slobodno da će pobjednik ove utakmice igrati u finalu Eura. Poljska nije nikakva ekipa, Wales iako je prošao, u jačoj utakmici neće puno napraviti zbog loše obrane, Island užas. Portugal fizički jak i ubojit na kontre, al pari nama, uz naravno Ronalda kao ogromnu prednost 

Ovo je smijesno kakva je jedna strana zrijeba a kakva druga. Tacno za sjesti i plakati, nema druge.

Pazi kad utakmice iz ove "bedne" polovine budu zanimljivije od ovih iz druge.

Hajde da se malo igramo. Tipujem da ce u 1/4 finale proci dalje sljedece ekipe:

Posljska,

Vels,

Hrvatska,

Francuska,

Njemacka,

Belgija,

Italija i 

Engleska.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.