Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Euro 2016

Istaknuti odgovori

Hrvati odlicni, svaka im cast. Trenutno su jaci duplo i od Srbije i od nas...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Jesu kurac.Gledao sam ih proslu utakmicu protiv Norveske.Nije toliko ni bitno sto su izgubili,vec je igra bila jos gora nego nasa sinoc bar 2x.Sta tek reci za Azerbejdzan utakmica prije toga :o 

Oni jesu na papiru i po imenima igraca bolji od nas,na terenu je to skroz druga prica.Mozda je i kod njih problem selektora koji ne eksploatise u potpunosti njihov potencijal.

• Odgovori 480
  • Pregledi 34,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma sta na papiru, pa ne moraju ni bit dobri da budu duplo bolji od nas. Jebem ti sunce nama dodju igraci iz top klubova oduceni od fudbala. Ma cak i ako se plasiramo na ep bicemo deportovani prije nego sto se smjestimo. Jebo te to

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Ja sam se iznenadio kako se riješi ova situacija u našu korist.
Mislio sam da nas je Sule doveo do takvog ponora da je nemoguće vratiti se, ali evo uz par dobrih tekmi i rezultata koji nama idu na ruku u zadnjem kolu odlučujemo sami o svojoj sudbini.

Naravno da mi je draža Turska nego tamo neki Island, Irska, Češka, Mađarska, Noverška i slične zemlje(naravno u fudbalskom smislu).
Calhanoglu jedan od gotivnijih igrača.
2D494B1900000578-0-image-a-4_14445167389

Kako ne shvatas sta hocu reci.Fazon je sto uopste ne igraju onako kako bi mogli.Na terenu to uopste ne izgleda dobro,muce se sa relativno losim ekipama.Prolaze kvalifikacije cisto na snagu,tj. talenat dok je igra blago receno losa.Hrvati su lijep fudbal igrali samo pod Cirom i Bilicem,ovo ostalo je ziva patnja.Bez uvrede za Hrvate.

Nisu ni Hrvati nista strasno, ali mislim da se bolje snalaze od Srbije i Bosne.

Srbija muci drugacije probleme, ima kvalitetniji tim od Bosne poprilicno, ali uprava, menadzerski lobi i slicno pravi problem.

Koliko nesposoban selektor može da utiče na ekipu, kakav god da je kvalitet igrača.
Blind be potpuno uništio Holandiju, sa istom ekipom s kojom je Van Gal pravio čuda..

Koliko nesposoban selektor može da utiče na ekipu, kakav god da je kvalitet igrača.
Blind be potpuno uništio Holandiju, sa istom ekipom s kojom je Van Gal pravio čuda..

Pa pre njega je Hiddink vodio reprezentaciju pa su isto bili očajni. I nije baš ista, fali Robben koji je na SP-u sam vukao Holanđane.

Parovi baraza:

Ukrajina-Slovenija

Svedska-Danska

Bosna i Hercegovina-Republika Irska

Madjarska-Norveska

Realno meni ova postava Iraca ne djeluje kao nepremostiva prepreka.Znam da ne igraju imena na terenu ali......
Oni jesu recimo na ovoj utakmici pobjedili Njemce,ali to je bilo na vece guzove nego sto smo mi 2012. uzeli Ligu prvaka.

go43PsS.jpg

Samo dodas Longa i to je skup igraca koji su najvise igrali.Svejedno ako ne mozemo njih proci ne treba ni da idemo.Jebote i Whelan i McClean i Meyler i ostali :D

Utakmicu u Zenici ce zbog kartona propustiti Oshea, Walters i mozda Long koji se povrijedio na zadnjoj utakmici.

Nije to loša ekipa, imaju kvalitetnog trenera, ali mislim da se može igrati sa njima i proći dalje. Bitno je da naši svi budu zdravi, i da odemo kompletni na drugu utakmicu.

BiH svoju šansu mora tražiti kod kuće, ako u Zenici ne naprave ozbiljan korak mislim da su šanse baš male.

Bilo je tu mnogo boljih opcija ali eto, Irska je reprezentacija bez neke velike zvjezde ali ima tu mnogo solidnih igrača Premiershipa, fizički i trkački vrlo jaka ekipa.

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.