9. maj 2016.10 god. comment_256300 Dosad su mi Talijani uvijek bili jedni od onih protiv kojih bi navija ali ovaj put bi čak moga i navijat za njih zbog Conta, bilo bi fino da nam dođe europski prvak... Prijavi
17. maj 2016.10 god. comment_256579 Golmani:Manuel NojerBernd LenoMark-Andre Ter ŠtegenOdbrana:Škodran MustafiJonas HektorBenedikt HevedesMats HumelsEmre ČanAntonio RidigerŽerom BoatengSebastijan RadiVezni red:Sami KediraBastijan ŠvajnštajgerMesut OzilAndre ŠirleDžošua KimihMarko RojsToni KrosJulijan DrekslerKarim BelarabiJulijan BrandtJulijan FajglNapad:Tomas MilerMario GeceMario GomezLeroj SaneLukas Podolski Svi sem Podolskog su opravdano u sastavu. Najjaca ekipa prvenstva, definitivno. Prijavi
17. maj 2016.10 god. comment_256586 Ja ne znam zaista kako nekome mogu biti Francuzi, Englezi i sl, jači i veći favoriti od Švaba. Moje mišljenje je da će se Nijemci prošetati do finala, a u finalu znamo da je sve moguće, mada očekujem da to bude njihovo prvenstvo. Navijam za njih i Tursku :D Prijavi
17. maj 2016.10 god. comment_256587 Tako sto bolje igraju i bolje ce odigrati. Nije to ona njemacka prije 2 godine vise, opalo je dosta igraca. Prijavi
17. maj 2016.10 god. comment_256590 Tako sto bolje igraju i bolje ce odigrati. Nije to ona njemacka prije 2 godine vise, opalo je dosta igraca. Koji su to igrači opali, da čujem ajde... Prijavi
17. maj 2016.10 god. comment_256600 Koji su to igrači opali, da čujem ajde... Gotze, Khedira, M. Gomez, Schurrle, Boateng, Svajni, Podolski, Prijavi
17. maj 2016.10 god. comment_256603 Gotze, Khedira, M. Gomez, Schurrle, Boateng, Svajni, Podolski, Gece, Šurle Podolski rezervisti bili tada, biće i sada, Gomez dao 30ak golova ove sezone, najbolja forma posle Bajerna, Kedira starter kod šampiona Italije... Boa i Svajni jesu pali, ali podigli su se neki drugi igrači koji će da ih nadomeste. Šuplja ti je priča prijatelju :D Prijavi
17. maj 2016.10 god. comment_256605 Vidjet cemo, mislim da vise francuzi i englezi imaju sansi. Prijavi
19. maj 2016.10 god. comment_256628 Haha, koji Englezi, oni su svaki put favoriti i onda se raspadnu na prvenstvu, volio bih da nije tako i ove ću godine isto navijat za njih ali povijest me uči nešto drugo... Prijavi
23. maj 2016.10 god. comment_256757 Jao rostera Italiji na Euru :O Ne igra Pirlo, Verati i Markizio... Navijam da sto pre ispadnu i da se Conte u potpunosti posveti Chelseau i transferima. Prijavi
23. maj 2016.10 god. comment_256758 Ne treba iskljuciti mogucnost nekog iznenađenja, ipak je sve moguće, samo ko bi to mogao biti Prijavi
23. maj 2016.10 god. comment_256760 Jao rostera Italiji na Euru :o Ne igra Pirlo, Verati i Markizio... Navijam da sto pre ispadnu i da se Conte u potpunosti posveti Chelseau i transferima. Pirlo realno nije zasluzio, ocajan. Steta povreda Verratija i Marchisia. Jedino sto ne valja jeste, sto nije pozvao masinu od igraca Giovinca, a pozvao retarda Immobilea. Prijavi
24. maj 2016.10 god. comment_256769 A mislio sam fakat navijati za italiju odnosno Contea. Ovako zelim da sto prije ispadnu jer sa ovim sastavom nemaju apsolutno sanse. Prijavi
24. maj 2016.10 god. comment_256792 Posle Laportea, francuzi ostaju i bez Varanea. Razlog takodje povreda. Opadaju im sanse znacajno... Prijavi
31. maj 2016.10 god. comment_256967 Njemci idu na EURO bez: Marco Reus, Julian Brandt, Karim Bellarabi, Sebastian Rudy Je li jos neko ubjedjen da ce nesto Njemacka uraditi? Prijavi
31. maj 2016.10 god. comment_256969 Rekao bi čovek da su im to ključni igrači... A ono jedino Reus, mada su SP bez njega osvojili. Prijavi
31. maj 2016.10 god. comment_256970 Pa ja, povrijedi se Gomez, i onda moraju sa laznom devetkom igrati, vrhunske odluke. Pozvati svajnija, gotzea, podolskog, a ne pozvati reusa, bellarabia ili brandta, Prijavi
31. maj 2016.10 god. comment_256976 Sve i da vest glasi da su Nemci ostali bez svog standardnog ekonoma, Diablo bi pričao kako nemaju šanse. Prijavi
31. maj 2016.10 god. comment_256979 Svaka čast momci na potpori Hrvatskoj, mislim da bi mogli proći grupu, a dalje je sve moguće. Inače Belgija i Francuska su mi favoriti Prijavi
1. juni 2016.10 god. comment_256997 Gledam Englesku i čini mi se kako imaju dobru reprezentaciju za Euro. Napad odličan, Vezni red malo lošiji, ali jako talentiran i dobri trkači. A onda obrana panj do panja, Smalling, Cahill, Stones + Hart na golu. Napad će morati raditi puno posla kako bi skinuo pritisak sa ovih. Engleska će definitivno proći grupu, ali imaju toliko neizbalansiranu ekipu. Mada kad god su imali superjaku reprezentaciju nisu napravili puno, možda se ovo i promijeni. Španjolska po meni nije favorit iz više razloga, barem ne pokraj domaćina Francuske ili Njemačke koja se nikad ne štedi. Del Bosque je dobar trener za obuzdavanje ega zvijezda, ali je dosadan i pročitan, nije ni čudo da su ga šutnuli iz Reala 2003. Francuska je po meni u idealnoj situaciji jer ima supertalentirane momke svjetske klase, na svakoj poziciji bar dvojicu dobrih, i trebali su Benzemu pozvati definitivno. Njemačka je stroj i garantiram da će biti do maksimuma nabrijani na ovo prvenstvo i ovako promijenjeni imaju jači roster od Španjolske, osim možda u obrani. Italija će flopati sa Conteom, nemaju nijednog ekstrakvalitetnog igrača i njihova igra nije impresivna, standardno dobra obrana, ali prema naprijed fali puno. Možda i jedna od lošijih generacija. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.