Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Euro 2016

Istaknuti odgovori

• Odgovori 480
  • Pregledi 34,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Dosad su mi Talijani uvijek bili jedni od onih protiv kojih bi navija ali ovaj put bi čak moga i navijat za njih zbog Conta, bilo bi fino da nam dođe europski prvak...

Golmani:

Manuel Nojer
Bernd Leno
Mark-Andre Ter Štegen

Odbrana:

Škodran Mustafi
Jonas Hektor
Benedikt Hevedes
Mats Humels
Emre Čan
Antonio Ridiger
Žerom Boateng
Sebastijan Radi

Vezni red:

Sami Kedira
Bastijan Švajnštajger
Mesut Ozil
Andre Širle
Džošua Kimih
Marko Rojs
Toni Kros
Julijan Dreksler
Karim Belarabi
Julijan Brandt
Julijan Fajgl

Napad:

Tomas Miler
Mario Gece
Mario Gomez
Leroj Sane
Lukas Podolski

Svi sem Podolskog su opravdano u sastavu. 

Najjaca ekipa prvenstva, definitivno. 

Ja ne znam zaista kako nekome mogu biti Francuzi, Englezi i sl, jači i veći favoriti od Švaba.  Moje mišljenje je da će se Nijemci prošetati do finala, a u finalu znamo da je sve moguće, mada očekujem da to bude njihovo prvenstvo. Navijam za njih i Tursku :D

Gotze, Khedira, M. Gomez, Schurrle, Boateng, Svajni, Podolski,

Gece, Šurle Podolski rezervisti bili tada, biće i sada, Gomez dao 30ak golova ove sezone, najbolja forma posle Bajerna, Kedira starter kod šampiona Italije...
Boa i Svajni jesu pali, ali podigli su se neki drugi igrači koji će da ih nadomeste.

Šuplja ti je priča prijatelju :D
Haha, koji Englezi, oni su svaki put favoriti i onda se raspadnu na prvenstvu, volio bih da nije tako i ove ću godine isto navijat za njih ali povijest me uči nešto drugo...

Jao rostera Italiji na Euru :O Ne igra Pirlo, Verati i Markizio... 

Navijam da sto pre ispadnu i da se Conte u potpunosti posveti Chelseau i transferima.

Jao rostera Italiji na Euru :o Ne igra Pirlo, Verati i Markizio... 

Navijam da sto pre ispadnu i da se Conte u potpunosti posveti Chelseau i transferima.

Pirlo realno nije zasluzio, ocajan. Steta povreda Verratija i Marchisia. Jedino sto ne valja jeste, sto nije pozvao masinu od igraca Giovinca, a pozvao retarda Immobilea.

Svaka čast momci na potpori Hrvatskoj, mislim da bi mogli proći grupu, a dalje je sve moguće. Inače Belgija i Francuska su mi favoriti

Gledam Englesku i čini mi se kako imaju dobru reprezentaciju za Euro. Napad odličan, Vezni red malo lošiji, ali jako talentiran i dobri trkači. A onda obrana panj do panja, Smalling, Cahill, Stones + Hart na golu. Napad će morati raditi puno posla kako bi skinuo pritisak sa ovih. Engleska će definitivno proći grupu, ali imaju toliko neizbalansiranu ekipu. Mada kad god su imali superjaku reprezentaciju nisu napravili puno, možda se ovo i promijeni. 

Španjolska po meni nije favorit iz više razloga, barem ne pokraj domaćina Francuske ili Njemačke koja se nikad ne štedi. Del Bosque je dobar trener za obuzdavanje ega zvijezda, ali je dosadan i pročitan, nije ni čudo da su ga šutnuli iz Reala 2003. Francuska je po meni u idealnoj situaciji jer ima supertalentirane momke svjetske klase, na svakoj poziciji bar dvojicu dobrih, i trebali su Benzemu pozvati definitivno. Njemačka je stroj i garantiram da će biti do maksimuma nabrijani na ovo prvenstvo i ovako promijenjeni imaju jači roster od Španjolske, osim možda u obrani. Italija će flopati sa Conteom, nemaju nijednog ekstrakvalitetnog igrača i njihova igra nije impresivna, standardno dobra obrana, ali prema naprijed fali puno. Možda i jedna od lošijih generacija. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.