Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Euro 2016

Istaknuti odgovori

Nema masko losih reci ni kod mene,ni kod drugih, lepo,kulturno i civilizovano diskutujemo. Ono sto je i svrha foruma, uvazujem svacije misljenje i razumem ga :) Ne moraju osetljive teme odmah da prave razmirnice medju clanovima foruma. Kako cemo nesto resiti ako ne pricamo? :) 

Sto se tice U21 reprezentacije. Sta da kazem osim spanci nikada nisu znali sa MOURINHO TAKTIKOM.  2 suta,2 gola, i jaka odbrana,bedem :D Isco u prazno dribla, posed ne donosi rezultat, momci su dali sve od sebe i sve iznenadili,svaka im cast.

• Odgovori 480
  • Pregledi 34,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

kako je došlo do incidenta:

Albanac(Kolarovu) : Molim te slikaj se sa mnom!!!  :>  8->

a nakon toga....

Kolarov je bezobrazno pokazao na jedno zgradu i rekao evo slikaj se sa tom zgradom  :P

i onda je sve otišlo u pičku materinu 8-|

A onda je dosao  Ivanovic i rekao mu : Ako nam kazes dje je najbolji burek kod Siptara mozes se slikat sa nama :D

3-0 sluzbeni rezultat za nas, novcana kazna i  iskljucivanje jednog sektora za nas, izbacivanje Albanije iz daljeg takmicenja i novcana kazna i da smo zadovoljni. 

http://hotsport.rs/2014/10/16/petrovic-slikovito-objasnio-advokatu-to-je-kao-da-u-jevrejskom-gradu-spuste-zastavu-hitlera/ .

Ipak King je ljudina i fino zbori i zbog toga ga nabijem na kurac pogotovo ako FIFA da tri boda albancima :D

Jedva čekam, uvijek sam volio romantiku i to nabijanje :D

Kune da te pitam nešto, šta ti misliš da li bi bio pun stadion da je recimo Srbija igrala protiv recimo Malte ili Sjeverne Irske umjesto Albanije?

• Autor

Nisam Srbin i možda je malo nezahvalno govoriti o tome, nešto ću vas pitati, ali da se ni'ko ne uvrijedi.

Zanima me zašto vas je baš toliko zaboljela ta zastava s mapom Velike Albanije? Projekt Velike Albanije se ne razlikuje previše od projekata drugih ''velikih'' država na Balkanu kao što je projekt Velike Srbije ili Banovine Hrvatske/NDH. Nije tako davno bila 2005-ta, 2006-ta godina kada su igrali Srbija i BiH na Marakani i kad se pjevalo ''Srbija i Srpska jedna država''. Nije ni rijetkost da srpski navijači objese transparent Vukovar na ćrilici u srpskoj trobojnici. Ili da se pojavi transpararent ''Do godine u Kninu'', da se pjeva ''Nož žica Srebrenica'' masovno od desetina tisuća navijača, iako se radi o najvećem zločinu nad civilima, nedužnim ljudima (nevažna nacionalnost) od Drugog svjetskog rata. Isto i s hrvatske strane poklič ''Za dom spremni''. ''Ubij ubij Srbina'' ili ''Ko ne skače pravoslavac'' ili veličanje ustaške fašističke ideologije odgovorne za neke od najvećih zločina u 2. sv. ratu.

Evo Kalouda je rekao kako mrzi Albance, pa je onda naveo u svom postu nekog albanskog vojskovođu koji je rekao ''da će Kosovo prekriti srpskim kostima''. To je Kaloudi zločinački i nečuveno, a zaboravi li se koliko se godišnje nađe masovnih grobnica, što primarnih što sekundarnih što tercijalnih na prostoru koje je držila srpska vojska u BiH u ratu?

Hoću reći da Albanci nisu ni bolji ni gori ljudi ili ako hoćete da kažem narod od ostalih balkanskih naroda. Problem je što svak vidi svoju žrtvu, ali ne vidi svoje greške ili isto/istovjetno ponašanje. Dobro vam je svima Gandalf rekao, ne možete mrziti narode i imati predrasude prema čitavom kolektivu. Uvijek ocjenjujte i procjenjujte osobe pojedinačno.

To je taj neki politički dio mog posta, a na njeg sam potaknut da ga napišem zbog stalnog kukanja zbog te fašističke albanske zastavu koju uopće ne opravdavam, samo hoću da kažem ni da drugi nisu drugačiji.

A sada sportski dio.

Albanska reprezentacija će dobiti novčanu kaznu zbog te zastave na dronu, a moguće je da zbog izljetanja navijača na teren i napada na albanske reprezentativce rezultat bude registriran 0-3 za Albaniju. S druge strane ja sam rekao da bi po meni bilo najpravednije da se utakmica ponovi pred praznim tribinama, a isto tako i da bude u revanšu u Tirani.

Netko je rekao da nije čuo za izraz dron. Ja jesam. Vojska SAD-a većinu svojih operacija na Bliskom istoku već puna dva desetljeća obavlja uz pomoć dronova. I taj izraz se često spominje na TV-u. Dron je zapravo drugi naziv za bespilotnu letjelicu.

Sa srpske wikipedije o dronovima:

http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%91%D0%B5%D1%81%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B0_%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0

Početak članka na engleskom jeziku: An unmanned aerial vehicle (UAV), commonly known as a drone and referred to as a Remotely Piloted Aircraft (RPA) by the International Civil Aviation Organization (ICAO), is an aircraft without a human pilot aboard.

prvo ti kao moderator uopšte ne bi smeo da dozvoliš da se uopšte piše na tu temu bilo šta na ovom forumu

drugo,90 % članova foruma su deca a da ne pominjem da ni ti ni relo ni ja nismo nešto videli i proživeli tolko da bi bili kakav takav vredan izvor informacija na tu temu

i eto ti sad,umesto da se piše o Čelziju,vi danima puštate ljude da se razvlače sa takvim postovima kojima nije mesto na forumu sportskog karaktera i još on dodje i  doliva ulje na vatru 

i to da te pita čovek zašto,da dodje klinac koji je juče prvi put pobego sa časa da ti odgovori šta on misli o srebrenici,ustašama,albancima 

samo srozavate kvaliet foruma tako i umesto da podstičete ljude da pišu nešto na drugim temama ponovo se gura u prvi plan politka,po ne znam koji put

ne znam kako možete da dozvolite da se posta bilo šta u pravcu vredjanja bilo kog naroda,religije,nacije,zaslužili oni to ili ne,da ne spominjem ovde dotične klipove 

umesto da nabijemo kvotu od 50-100 postova na temu Čelzi,pa makar je i rep pauza  odneli smo zastavicu sa 4 stranice posvećene mržnji,netrpeljivosti,kukanju i optuživanju svega i svakoga

podsećam vas na to da je zadnjih godinu dana takvo stanje i da se ništa u tom pravcu ne preduzima

svaka čast,evo ja kao veliki nacionalista prvi sam ponosan na to i sad mogu mirno da spavam 

Slažem se sa @chibabachi otišli smo predaleko, za dva dana igramo protiv Crystal Palacea i ta tema je mrtva dok se mi ovde prepucavamo oko nekih dronova, zastava i ostalog. Treba zaključati ovu temu na par dana baš kao što se tema "megastore" zaključala nakon par citiranja, tako sada i ovu temu zaključat.

Ja prvi nisam ima namjeru da bilo šta komentarišem na tu temu, ali jbg pročitaš nešto i jednostavno nešto te tjera da odgovoriš i napisao sam ovde dosta postova, mislim ne možemo se mi složit svi ovde i reći "tako je" i zato treba ovo pustiti kraju a mi da se fokusiramo na C. Palace.

Treba ovo zaključati da ne bi otišli još dalje, počeli su se spominjati neka ratna dešavanja i ostalo što ne treba da se nađe na ovom forumu.

• 5 sedmica kasnije...

Srbija 1-3 Danska

Upravo sam video golove koje su dali Danci, komedija, pogotovo treći, Lordov. =))

https://www.youtube.com/watch?v=5s9QPQP74dk

Zar je ovaj fosil Morten Olsen još uvijek trener Danske? Jebo sve ako nije preko 10 godina na funkciji, sjećam se iz onih kvala za Euro 2004. kad smo ih dobili u Kopenhagenu.

Srbija odigrala ukupno nekih 10 minuta ozbiljnog fudbala, sve ostalo je bruka, dok sam gledao utakmicu imao sam osjećaj da niko od igrača Srbije na terenu pojma nema šta mu je zadatak. To je svakako prije svega greška selektora, utakmica je pripremjlena amaterski, Danska pokazala Srbiji šta znači biti ozbiljna reprezentacija. Danci su imali isti odgovor i nakon što su gubili i nakon što su imali vodstvo, a to je da su nastavili igrati svoju igru. Kod defanzivnog prekida igrači Srbije kao da su se čuvali između sebe, jer ni u jednom trenutku pojma nisu imali šta im se dešava iza leđa, treći gol je komedija. Samo se nadam da će Ivanović i Matić nakon ovog debakla biti pošteđeni i da neće morati igrati cijelu utakmicu protiv raspoložene Grčke..

Kada vidim šta je odbrani Srbije radio Lord, samo se pitam šta bi im uradio Costa sa onim svojim kretanjem..

Zar je ovaj fosil Morten Olsen još uvijek trener Danske? Jebo sve ako nije preko 10 godina na funkciji, sjećam se iz onih kvala za Euro 2004. kad smo ih dobili u Kopenhagenu.

Taj je na klupi danske još od 2000. godine, samo jedan nemački trener je duže vodio reprezentaciju od njega. Reče Aca, mora da je tačno. :D

Evo šta je Matić izjavio:

„Kad se pogledamo, mi smo dali sve od sebe, iskreno. Pričam i sa Banetom i Kolarovim, to je istina, danas sam se odmorio, ja toliko ne trčim u Čelsiju, ovde se umorim 30-40 odsto više. Kada u svakom trenutku ne znate šta treba da radite, a druga ekipa zna, trčite bez potrebe. Ne kažem da je problem u selektoru. Zna se da u fudbalu mi nikad nismo ništa napravili, ja sam samo jedan od mnogih igrača koji su prošli kroz ovu selekciju i na meni je da radim svoj posao najbolje što mogu, tako je bilo i sada, ali nam nije bilo pomoći“.

Ono što je King rekao, bravo Kinže.

Srbija odigrala ukupno nekih 10 minuta ozbiljnog fudbala, sve ostalo je bruka, dok sam gledao utakmicu imao sam osjećaj da niko od igrača Srbije na terenu pojma nema šta mu je zadatak. To je svakako prije svega greška selektora, utakmica je pripremjlena amaterski, Danska pokazala Srbiji šta znači biti ozbiljna reprezentacija. Danci su imali isti odgovor i nakon što su gubili i nakon što su imali vodstvo, a to je da su nastavili igrati svoju igru. Kod defanzivnog prekida igrači Srbije kao da su se čuvali između sebe, jer ni u jednom trenutku pojma nisu imali šta im se dešava iza leđa, treći gol je komedija. Samo se nadam da će Ivanović i Matić nakon ovog debakla biti pošteđeni i da neće morati igrati cijelu utakmicu protiv raspoložene Grčke..

Kada vidim šta je odbrani Srbije radio Lord, samo se pitam šta bi im uradio Costa sa onim svojim kretanjem..

Je li ovo crni humor jebo te hljeb, Grča na svom stadionu izgubi od Farskih Osrva sinoć ?

Inače ovi balvani, parmaci, ne znam kako više da ih nazovem iz Srbije nisu vrijedni pomena, trenutno su na repki tipa Luksemburg, Moldavija, Estonija...

Pa onaj Dusko Tosic je toliko retardiran, da i i ja pored njega prosao i stvorio sansu. Gudelj je vise nego retardiran lik. Matic i Bane, su odigrali kao dusmani svoj zemlje. Lazovic covjek jedini izgarao mec. Kurcina trener, izvodi Djuricica i uvodi mrtvog Kuzmanovica, umjesto da uvede nekog drugog. Tadic bunari svo vrijeme na malog Lazovica, Kurcina uvodi Mitrovica i tada vadi Tadica i uvodi Markovica krateza i nema ko stvorit sanse napadacima.

Moj Advokatu ne moze se bit trener iz fotelje, mada kakve smo golove primili bolje bi bilo svi da zasjednu u fotelju,ako nisi namjestili ono da srede Toleta.

Samo da su Matić i Ivanović zdravi za CFC. To je najbitnije. 

Kakav ples Danaca. Bendtner sve promašio i usput dao dva.

Kako očajan će biti Euro. Kakve sve ekipe sada mogu ići s ovim proširivanjem. Srbija možda ne ode iz ove druge najgore kvalifikacione grupe ikad, ali biće tu mnogo Srbija ako me razumijete.

Je li ovo crni humor jebo te hljeb, Grča na svom stadionu izgubi od Farskih Osrva sinoć ?

Pa Kune nisam se nadao da ti nećeš prepoznati ironiju. :D

Iz aviona se vidi da je ironija a citira me moderator foruma i pita o čemu je riječ, do čega smo mi došli. :P

Pa Kune nisam se nadao da ti nećeš prepoznati ironiju. :D

Iz aviona se vidi da je ironija a citira me moderator foruma i pita o čemu je riječ, do čega smo mi došli. :P

hahahahahahahaha, ne vidim prvi dio posta ono ko ozbiljan pa reko sad kontam možda nije upućen u najnovije uspjehe Grčke :D

Meni se samo nesvidja sto je ovo napravljeno da vise rerezentacija ide na europsko prvenstvo, vise ce se utakmica namijestati. Srbija je sinoc do vodstva igrala dobro i nakon postignutog gola su imali sansu za jos jedan pogodak i nakon toga su stali i Danska zasluzeno okrenula utakmicu i uradili dobru stvar jer nije mala stvar ovakvu utakmicu dobiti u gostima.

Dik Advokat dao ostavku posle koliko, nepune 4 utakmice. Cirkus. =))

Kao i Ranieri, samo za ovog nisam siguran da je dao ili dobio.

Kao i Ranieri, samo za ovog nisam siguran da je dao ili dobio.

Dobio koliko vidim.

Sledeća stanica za Ranijerija: SRBIJA!

AJDE TOLE DOVEDI STRATEGA RANIJERIJA DUZME KINTOS.

Meni se samo nesvidja sto je ovo napravljeno da vise rerezentacija ide na europsko prvenstvo, vise ce se utakmica namijestati. Srbija je sinoc do vodstva igrala dobro i nakon postignutog gola su imali sansu za jos jedan pogodak i nakon toga su stali i Danska zasluzeno okrenula utakmicu i uradili dobru stvar jer nije mala stvar ovakvu utakmicu dobiti u gostima.

Ovo je UEFA napravila da ne bi svjetske zvjezde propuštale Europsko prvenstvo, u zadnjih par godina bilo je dosta situacija da mnoge fudbalske zvjezde nemaju priliku da se pojave na EP. Baš kao što se desilo sada za SP kada su se u baražu sastali Portugal i Švedska i bilo je pitanje koga nećemo gledati tamo Ronalda ili Ibrahimovića, eh kako bi te situacije izbjegli kada je Europa u pitanju došlo je do ovog formata takmičenja, plus da bi šansu dobile i neke "manje" reprezentacije. To je neko moje mišljenje..

plus da bi šansu dobile i neke "manje" reprezentacije. To je neko moje mišljenje..

Derbi Evropskog prvenstva LITVANIJA - ISLAND!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.