14. oktobar 2014.11 god. comment_190064 Svaka cast Vladimiru STojkovicu.Svaka cast Branislavu Ivanovicu. Svaka cast Matiji Nastasicu. Svaka cast Stefanu Mitrovicu. Svaka cast Aleksandru Kolarovu. Svaka cast Nemanji Maticu. Svaka cast Nemanji Gudelju. Svaka cast Zoranu TOsicu. Svaka cast Filipu Djuricicu. Svaka cast Dusanu Tadicu. Svaka cast Danku Lazovicu. Sto su pokazali da su ljudine i da su iznad ove Albanske zaostale primitvne seljacke baljovske gamadi za 10000 univerzuma i ako ima pravde Boga Uefe ALBANIJA nece vidjet daljeg takmicenja, a ako bude suprotno treba istupit iz takmicenja pa nek igraju sa kime oce smrdljivi zapadjani. A zasto bi bila registrovana ? Kad je moglo da se igra i kad su se delegat i ostali slozili, to sto su oni S...... dosli da provociraju i namerno izazovu prekid to je druga prica. AKo bude na njihovu korist ne treba igrat vise kvalifikacije, pa nek im igraju Agt Kurac Palac i ostali zaostali mozgovi iz 565 godine prije nove ere O cemu ti pricas covjece ovde se radi o fudbalskoj utakmici, navijaci da nisu uletjeli na teren utakmica bi bila sigurno nastavljena, delegat utakmice je nekoliko puta snimao s aparatom kad su bacene baklje od strane srpskih navijaca i to ce uci u zapisnik, vise ima materijala da se dodijeli pobjeda Albaniji nego Srbiji, iskljucivo zbog ulaska navijaca na teren. Prijavi
14. oktobar 2014.11 god. comment_190065 Vjerovatno će se odigrati bez publike. Ako se to dogodi samo ce se popisat po narodu http://hotsport.rs/2014/10/14/brat-albanskog-premijera-izazvao-incident-pogledajte-tucu-i-hapsenje-u-lozi-video/ da li ovo moze da radi jedan covjek koji dolazi iz normalne drzave, ima da ga biju dok mu oci ne ispadnu , kad su bili Vucicevog brata tuci ce i ovog O cemu ti pricas covjece ovde se radi o fudbalskoj utakmici, navijaci da nisu uletjeli na teren utakmica bi bila sigurno nastavljena, delegat utakmice je nekoliko puta snimao s aparatom kad su bacene baklje od strane srpskih navijaca i to ce uci u zapisnik, vise ima materijala da se dodijeli pobjeda Albaniji nego Srbiji, iskljucivo zbog ulaska navijaca na teren. ma nemam ja sta sa tobom pricat ti odma okreces na svoju vodenicu :D Prijavi
14. oktobar 2014.11 god. comment_190066 Ako se to dogodi samo ce se popisat po narodu Ionako na ovakve tekme se najmanje dolazi da gledaju fudbal tako da bi to jedina ispravna odluka bila, pretpostavljam da će i biti tako. Prijavi
14. oktobar 2014.11 god. comment_190067 Zvizdimo siptarskoj himni, pokazujemo kakvi smo seljaci. Skandiramo "Ubij Siptara" , "Ubij zakolji da Siptar ne postoji" itd. Ubacujemo baklje na teren. Nasi navijaci stolicama tuku i gadjaju njihove fudbalere. Majmuncina/glavonja/retard upada pred kamere RTS i uzivo vredja premijera. Pali smo na jeftine fazone, sad citam negde da je brat premijera Albanije upravljao onim govnetom. Porazeni smo u svakom smislu. PA ODOSMO UKURAC! ALO I kako ti mislis da rezultat bude 3:0 za Srbiju, kako??? Znas i sam da im nismo omiljeni narod, daleko od toga. Najebacemo, mnogo cemo najebati. A i nece biti neka steta. Fudbal nam je ionako ravan kurcu. Mene je sramota sto delim nacionalnost "Srbin" sa nekim ljudima. Ne shvatam ljude koji su odusevljeni ovim desavanjima. Ovo je sve, samo ne fudbal. Prijavi
14. oktobar 2014.11 god. comment_190068 ma nemam ja sta sa tobom pricat ti odma okreces na svoju vodenicu :D Nisam ja Albanac nego Bosnjak,a zapitaj se kakvi su to srpski navijaci kad izvizdaju protivnicku himnu i to su ponovili i veceras, nama ste u Beogradu pjevali pjesme o Srebrenici a mi vama u Tuzli aplauzirali nakon vase himne i citav balkan je pisao o tome, evo kakvi su vasi navijaci a kakvi nasi pa pricaj sta hoces. Zvizdimo siptarskoj himni, pokazujemo kakvi smo seljaci. Skandiramo "Ubij Siptara" , "Ubij zakolji da Siptar ne postoji" itd. Ubacujemo baklje na teren. Nasi navijaci stolicama tuku i gadjaju njihove fudbalere. Majmuncina/glavonja/retard upada pred kamere RTS i uzivo vredja premijera. Pali smo na jeftine fazone, sad citam negde da je brat premijera Albanije upravljao onim govnetom. Porazeni smo u svakom smislu. PA ODOSMO UKURAC! ALO I kako ti mislis da rezultat bude 3:0 za Srbiju, kako??? Znas i sam da im nismo omiljeni narod, daleko od toga. Najebacemo, mnogo cemo najebati. A i nece biti neka steta. Fudbal nam je ionako ravan kurcu. Mene je sramota sto delim nacionalnost "Srbin" sa nekim ljudima. Ne shvatam ljude koji su odusevljeni ovim desavanjima. Ovo je sve, samo ne fudbal. Svaka cast na komentaru, svoju drzavu treba voliti i postovati a i kad je trenutak biti realan a veceras se nema sta pohvaliti, navijaci su krivi za ovu situaciju jer su pali na niske provokacije. Prijavi
14. oktobar 2014.11 god. comment_190069 Uzice razocarao si me brate za neke stvari. Ne treba bacat baklje i tuc protivnicke igrace, ali se i ne moze postovat svako ko ti dodje. Prijavi
14. oktobar 2014.11 god. comment_190072 Reci mi tacno gde sam te razocarao. Nista dobro nismo uradili veceras. NISTA Prijavi
14. oktobar 2014.11 god. comment_190073 Reci mi tacno gde sam te razocarao. Nista dobro nismo uradili veceras. NISTA Ne mogu ti pisat ovdje :D Prijavi
14. oktobar 2014.11 god. comment_190074 ne mogu ni ja tebi poruku da posaljem. Nađene su sljedeće pogreške Član ivanovic2 ne može koristiti sustav privatnih poruka Ova privatna poruka nije poslana reLo te stavio u karantin, koliko sam shvatio iz ovoga Prijavi
14. oktobar 2014.11 god. comment_190075 Slike govore više od milion riječi I redari su tukli albanske fudbalere Kvalifikacijski susret Srbije i Albanije prekinut je pred sami kraj prvog poluvremena, a reprezentativci Albanije napadani su sa svih strana. Nerede na terenu stadiona u Beogradu iskoristili su huligani sa tribina, te redari koji su valjda trebali stvari držati pod kontrolom. Društevnim mrežama već kruže slike sa večerašnjeg prekinutog susreta, a jedna od njih pokazuje zbog čega se susret ustvari nije mogao nastaviti. Naime, čak i redari koji bi trebali stvari na terenu držati pod svojom kontrolom iskoristili su situaciju, te su tukli albanske reprezentativce. Slika govori više od milion riječi... Prijavi
14. oktobar 2014.11 god. comment_190081 Znači ne postoji ni jedan narod koji mrzim na svijetu ni jedna nacija koju i najmanje mrzim, ali albance očima ne mogu ni ko ljude ni ko ništa organski ih ne podnosim. Ovakav potez me uopšte ne iznenađuje, jer je to lice najveće bagre i naveće pogani koja hoda Evropskim kontinentom, džaba njima sad da posrana država i to uređenje ono što je njima genetski urođeno se ne može promijeniti a to je da su necivilizovani i takvi će ostati dok ne izumru. Treba to sve vratiti tamo u Aziju odakle su i došli iz pičke materine samo nam džaba smetaju na Balkanu. Sve to stoji za naše navijanje da nije bilo pravedno ali to se i moglo očekivati, znamo naš balkanski mentalitet i to nije ništa novo. Dakle za navijanje i bilo kakve povike sa terena se ne može dobiti rezultat u korist Albanije, baklje se redovno viđaju i to mogu okačiti mačku o rep a ovu sliku ja nabijem na kurac. Dakle dođeš u glavni grad jedne zemlje i iz lože sin od premijera pošalje ovakvu provokaciju na sred utamice i sad se neko nađe pametan da kaže da to NIJE DOVOLJAN RAZLOG da se stoka kazni. Pored toga verbalno napadnu igrača koji je skinuo njihovu usranu zastavu i očekuju da se naši neće braniti. Nakon svega toga GLAVNI SUDIJA ČITAJ GLAVNI SUDIJA ODLUČI DA SE UTAKMICA MOŽE nastaviti i oni NE IZAĐU na teren, dakle sve je jasno. Srbija 3:0 Albanija svaka druga odluka biće nerealna. Srbiju očekuje novčana kazna a Albanci moraju dobiti ili neku zabranu ili oduzimanje bodova. Prijavi
14. oktobar 2014.11 god. comment_190084 Znači ne postoji ni jedan narod koji mrzim na svijetu ni jedna nacija koju i najmanje mrzim, ali albance očima ne mogu ni ko ljude ni ko ništa organski ih ne podnosim. Ovakav potez me uopšte ne iznenađuje, jer je to lice najveće bagre i naveće pogani koja hoda Evropskim kontinentom, džaba njima sad da posrana država i to uređenje ono što je njima genetski urođeno se ne može promijeniti a to je da su necivilizovani i takvi će ostati dok ne izumru. Treba to sve vratiti tamo u Aziju odakle su i došli iz pičke materine samo nam džaba smetaju na Balkanu. Sve to stoji za naše navijanje da nije bilo pravedno ali to se i moglo očekivati, znamo naš balkanski mentalitet i to nije ništa novo. Dakle za navijanje i bilo kakve povike sa terena se ne može dobiti rezultat u korist Albanije, baklje se redovno viđaju i to mogu okačiti mačku o rep a ovu sliku ja nabijem na kurac. Dakle dođeš u glavni grad jedne zemlje i iz lože sin od premijera pošalje ovakvu provokaciju na sred utamice i sad se neko nađe pametan da kaže da to NIJE DOVOLJAN RAZLOG da se stoka kazni. Pored toga verbalno napadnu igrača koji je skinuo njihovu usranu zastavu i očekuju da se naši neće braniti. Nakon svega toga GLAVNI SUDIJA ČITAJ GLAVNI SUDIJA ODLUČI DA SE UTAKMICA MOŽE nastaviti i oni NE IZAĐU na teren, dakle sve je jasno. Srbija 3:0 Albanija svaka druga odluka biće nerealna. Srbiju očekuje novčana kazna a Albanci moraju dobiti ili neku zabranu ili oduzimanje bodova. Cisto sumnjam ali vidjecemo sta ce biti, neide u prilog Srbiji ulijetanje navijaca na teren jer je Fifa po tom pitanju rigorozna, znamo sta je sve prosao narod u Engleskoj s ovakvim stvarima i ulijetanjima navijaca na teren a pogledaj sad miline, baklja i ulijetanje navijaca se samo moze vidjeti na nasim prostorima, ne zelim da me neko pogresno shvati ali u navijaci u Srbiji imaju taj problem da konstantno vrse ovakve stvari nad protivnickim ekipama, pogledaj meceve C.Zvezda-Partian, skoro svaki mec bakljada, skidanje stolica i bacanje u teren, ulijetanje navijaca, neredi. Nije tacno da se utakmica mgla nastaviti evo ti izjava delegata utakmice: "Nakon svega viđenog nismo mogli da nastavimo meč. Ne mogu da komentarišem ko je i zbog čega kriv. To će odlučiti Disciplinska komisija UEFA nakon mog izvještaja, kao i izvještaja specijalnog posmatrača za sigurnost", rekao je Been. Prijavi
14. oktobar 2014.11 god. comment_190086 Cisto sumnjam ali vidjecemo sta ce biti, neide u prilog Srbiji ulijetanje navijaca na teren jer je Fifa po tom pitanju rigorozna, znamo sta je sve prosao narod u Engleskoj s ovakvim stvarima i ulijetanjima navijaca na teren a pogledaj sad miline, baklja i ulijetanje navijaca se samo moze vidjeti na nasim prostorima, ne zelim da me neko pogresno shvati ali u navijaci u Srbiji imaju taj problem da konstantno vrse ovakve stvari nad protivnickim ekipama, pogledaj meceve C.Zvezda-Partian, skoro svaki mec bakljada, skidanje stolica i bacanje u teren, ulijetanje navijaca, neredi. Nije tacno da se utakmica mgla nastaviti evo ti izjava delegata utakmice:"Nakon svega viđenog nismo mogli da nastavimo meč. Ne mogu da komentarišem ko je i zbog čega kriv. To će odlučiti Disciplinska komisija UEFA nakon mog izvještaja, kao i izvještaja specijalnog posmatrača za sigurnost", rekao je Been. jedino je taj derbi ostao neka utakmica vrijedna pomena u Srbiji onda i mislim da te strasti i te bakljade ne treba dirati to je ono što se veže za te mečeve odavno. U BIH jednostavno ta liga više nije interesantna jedino derbi Željo Sarajevo ostalo sve kurac. Pogledaj šta se radi u grčkoj, turskoj, argentini na tim derbijima nije samo tako u Srbiji, nije to povod da se registruje utakmica u korist albanije Prijavi
14. oktobar 2014.11 god. comment_190087 Nakon svega toga GLAVNI SUDIJA ČITAJ GLAVNI SUDIJA ODLUČI DA SE UTAKMICA MOŽE nastaviti i oni NE IZAĐU na teren, dakle sve je jasno. Niko ne zna šta se dešavalo na terenu nakon incidenta i onog transparenta, tako da je teško tvrditi nešto, Albanci i ako su odbili da se vrate to je vjerovatno zato što smatraju ili imaju osnova da dobiju 3 boda za "zelenim stolom" jer sumnjam da bi oni odbili povratak na teren da su im je neko rekao "nema šanse da dobijete za zalenim stolom" i druga stvar je što se ni jedan protivnički igrač ne bi osjećao sigurno u onakvoj atmosferi i još posle onog incidenta. Ogroman minus za Srbiju je što je dozvoljeno da navijači ulete na teren, onaj transparent je nešto što je neko spremao duže vreme, znači ono nije palo napamet nekom pola sata prije utakmice. Mitrović je po meni pogrešio što je uopšte dirao transparent jer nasjeo je na provokaciju i samim tim dao povoda Albancima da dođe do incidenta. Nakon incidenta bilo je svašta i evo vidim da su i redari tukli Albance i pitanje je samo šta će se naći u izvještaju delegata utakmice. Vidim ovde se spominje zviždanje himni Albanije pa ljudi koga to može iznenadit. Atmosfera od samog početka nije bila fudbalska, znači ova utakmica nije bila povod da se dobije fubdalski nego politički ili nacionalni pobjednik nazovi to kako hoćeš. Smatram da je ova utakmica bila osuđena na propast, i da su se nakon pauze vratili igrači da nastave igru od toga ne bi bilo ništa. Samo nemoj te da ova utakmica ovde na forumu izazove neke rasprave koje nisu fudbalske. Prijavi
14. oktobar 2014.11 god. comment_190089 a brate mili belgijci su hrvatima u bruxellesu zvizdali himni to okacite macku o rep bakljada ka bakljda to se desava hrvatskoj na svakoj drugoj tekmi ostavimo sve razloge ovi se nisu vratili i to direktno 3:0 za srbiju a dae hrvatska ovo ucinila mi bi na kriz bili razapeti a albancima se ide u korist em redari ih tukli em ovo em ono ej premijerov neki je to radia pa jebo logiku Prijavi
14. oktobar 2014.11 god. comment_190091 Takođe smatram da je ovo velika grešak UEFE što je uopšte dozvolila da Srbija i Albanija imaju mogućnost da se sastanu međusobno, kao što je UEFA odredila da se neke države ne mogu sastati tako je trebalo da i urade u ovom slučaju. I još su u poslednjih nekoliko dana donijeli odluku da Albanci neće imati navijače na stadionu, pa da su Albanci imali navijače na stadionu večeras bi bilo mrtvih, ova utakmica nikada nije trebala da se igra. Mislim pogledajte samo kakav je to klasični balkanski cirkusi obratite pažnju na 1:55, pa ono je bruka da pored desetak specijalaca navijači dolaze do protivničkih igrača i udaraju ih.. http://www.youtube.com/watch?v=uDs5mwNRY7U#t=163 Prijavi
14. oktobar 2014.11 god. comment_190093 „Dva čoveka čiji su likovi bili na zastavi koja je isprovocirala nerede na stadionu Partizana su političar Ismail Đemali i ratni vođa Isa Boljetini. Boletini je rođen u Boletinu kod Kosovske Mitrovice 1864. godine, bio je jedan od pionira borbe za albansku nezavisnost, a u Balkanskim ratovima borio se protiv Srbije. Ismail Đemali je albanski državnik koji je učestvovao u pisanju albanske deklaracije nezavisnosti. Bio je prvi premijer i ministar spoljnih poslova nezavisne Albanije od 1912. do 1914. godine. 1902. godine je uspostavljen ruski konzulat u Kosovskoj Mitrovici, a Boletini je tom prilikom pretio da će svim Srbima koji budu radili u konzulatu zapaliti kuće.†Uz zastavu fašističke Velike Albanije koja obuhvata delove Srbije, Crne Gore, Makedoni i Grčke... u sred Beograda. Sramota bi bila da samo Srbiju kazne. Prijavi
14. oktobar 2014.11 god. comment_190094 Kažem ja šćerat u Aziju ili istrijebiti ništa treće... Niko ne zna šta se dešavalo na terenu nakon incidenta i onog transparenta, tako da je teško tvrditi nešto, Albanci i ako su odbili da se vrate to je vjerovatno zato što smatraju ili imaju osnova da dobiju 3 boda za "zelenim stolom" jer sumnjam da bi oni odbili povratak na teren da su im je neko rekao "nema šanse da dobijete za zalenim stolom" i druga stvar je što se ni jedan protivnički igrač ne bi osjećao sigurno u onakvoj atmosferi i još posle onog incidenta. Ogroman minus za Srbiju je što je dozvoljeno da navijači ulete na teren, onaj transparent je nešto što je neko spremao duže vreme, znači ono nije palo napamet nekom pola sata prije utakmice. Mitrović je po meni pogrešio što je uopšte dirao transparent jer nasjeo je na provokaciju i samim tim dao povoda Albancima da dođe do incidenta. Nakon incidenta bilo je svašta i evo vidim da su i redari tukli Albance i pitanje je samo šta će se naći u izvještaju delegata utakmice. Vidim ovde se spominje zviždanje himni Albanije pa ljudi koga to može iznenadit. Atmosfera od samog početka nije bila fudbalska, znači ova utakmica nije bila povod da se dobije fubdalski nego politički ili nacionalni pobjednik nazovi to kako hoćeš. Smatram da je ova utakmica bila osuđena na propast, i da su se nakon pauze vratili igrači da nastave igru od toga ne bi bilo ništa. Samo nemoj te da ova utakmica ovde na forumu izazove neke rasprave koje nisu fudbalske. Kurac bi moj ti samo posmatrao i gledao da neko u tvome gradu uradi tako nešto. Skontaj malo stavi se u poziciju Mitrovića. Navijači su onu gamad trebali pobiti poslije utakmice ako im se već tuklo a momke pustiti da im jebu mater u nastavku utakmice :D http://butasport.rs/fudbal/lakovic-iz-niona-je-stigla-direktiva-da-se-nastavi-mec/ dobićete kurac moj 0:3 nabijem vas na kurac Prijavi
14. oktobar 2014.11 god. comment_190095 Mitrović je hteo da skloni zastavu, naši su hteli da nastave utakmicu. Ovi kvaziljudi su nasrnuli na njega zbog toga, očigledno je da nisu došli sa namerom da igraju fudbal. Prijavi
14. oktobar 2014.11 god. comment_190096 Da nije žalosno bilo bi smješno, mislim da se igrači poput Ivanovića i Matića jedva čekaju vratiti u civilizaciju.. Znam da se sada neki lože na ove scene i to kod njih izaziva osjećaj odanosti svojoj državi, ali ovo je žalosno. Onda se čudimo što UEFA nema strpljenja sa Balkanom, pa nismo ni zaslužili. Lako je sada govoriti bravo Mitroviću, ali igračima je najteže, oni će morati otići i u Albaniju igrati,šta mislite da će proći bolje nego Albanci u Beogradu.. Prijavi
15. oktobar 2014.11 god. Autor comment_190099 Tko se god sjetio ovog drona totalno je izdominirao. Ne ulazim u sadržaj te zastave na dronu koja je očigledno nacionalšovinistička. Ali sam potez i ideja je trollerski savršena, jedan od najvećih troll fazona u nogometu ikad. Evo ja se prvi, koji sam majstor trollanja ovog nikada ne bih sjetio. Totalno svršavanje u lice i Srbiji i Beogradu, To jedna stvar, a druga stvar sve je ovo UEFA kriva. Zabranili su u ždrijebu susrete Rusije i Ukrajine jer su te dvije zemlje pod statusom quo i napeto je. Pa kao da je drugačije između Srbije i Albanije. Da UEFA ima ujednačene kriterije nikada se ova utakmica ne bi igrala niti bi bili u istoj skupini Srbija i Albanija. Ja osobno dijelim mišljenje s Wiseyjem da će se ova utakmica ponoviti pred praznim stadionom, te da će se i druga utakmica u Tirani isto igrati pred praznim stadionom. Prijavi
15. oktobar 2014.11 god. comment_190102 Nikad nisam vidio nešto ovakvo. Vrhunska provokacija, moram priznat. Prijavi
15. oktobar 2014.11 god. comment_190106 Tko se god sjetio ovog drona totalno je izdominirao. Ne ulazim u sadržaj te zastave na dronu koja je očigledno nacionalšovinistička. Ali sam potez i ideja je trollerski savršena, jedan od najvećih troll fazona u nogometu ikad. Evo ja se prvi, koji sam majstor trollanja ovog nikada ne bih sjetio. Totalno svršavanje u lice i Srbiji i Beogradu, Ja osobno dijelim mišljenje s Wiseyjem da će se ova utakmica ponoviti pred praznim stadionom, te da će se i druga utakmica u Tirani isto igrati pred praznim stadionom. Slažem se, koliko god to bio incident, smišljeno je vrhunski znači bez greške, stvarno originalno. Ne mislim na sadržaj koji je bio na transparentu, to me ne zanima, ali način je planiran savršeno. Albanci će se vjerovatno protiviti na eventualnu odluku da se i utakmica u Tirani igra pred praznim tribinama jer će se voditi stavom "kada smo mi mogli otići igrati u Beograd pred pun stadion zašto oni ne bi došli nama" Prijavi
15. oktobar 2014.11 god. comment_190107 Moram da im cestitam na provokaciji,smisljeno vrhunski. Ali ti albanci su tolika go*na, da nema vecih na svetu, primitivni degenerici. E sada sto se tice incidenta. Zvidanje himni - Realno to smo mogli cuti na obe strane kada su Hrvatska i Srbija igrale kako u Beogradu tako i u Zagrebu, isto smo culi i povike koje ne prilice stadionima i kojih se ja gadim. Takodje spanci su zvizdali srpskoj himni isto juce u Kadizu gde su igrale mladje selekcije. Pirotehnika- Primitivno gadjanje i tada sam pomislio "Gle idiote neotesane,moraju da useru sve i da prave probleme". Mapa velike albanije- Ovo je opasna provokacija koja zasluzuje najvecu osudu. Znali su sta rade i koliko to moze biti opasno na mnogo vecem nivuo. Dokle ce se Srbija sklanjati dok je drugi gaze i ponizavaju, udaraju po obrazu i casti. Dovoljno je sto smo u svetu crne ovce koje za*****va ko kako stigne i sto nas kaznjavaju za sve i svasta, jos cemo dopustiti da nam s neko ruga i u glavnom gradu? Ako treba, istupiti iz takmicenja, jer dosta je gazenja Srbije i njenog ponizavanja. Nece im Srbija faliti ako istupi,ali ce bar ponos svoj donekle zadrzati i pokazati konacno neki bunt za nepravdu i za pljuvanje u obraz Srbiji. A sa tom letelicom, mogla je i bomba doleteti, ministar policije bi trebalo da razmisli i svojoj poziciji. (ali to je druga tema) Ulet na terene- Ocajna bezbednost i totalno rasulo u obezbedjenju, sto zbog ovoga,sto zbog letelice. Onaj Bogdanovic bi odavno trebao da guli u nekom rudniku a ne da seta slobodan i da prisustvuje ovim manifestacijama/ Tuca igraca - Krivi su albansi igraci, Mitrovic je samo skinuo transparent,niti je cepao niti je gazio. Albansi igraci nisu imali prava da napadnu Mitrovica, kao prvo ne radi se o ZASTAVI albanije, vec o mapi Velike albanije, gde spada i deo Srbije, Crne Gore, Makedonije. Dakle nije zastava u pitanju,nego mapa. To sto su se oni zaleteli na Mitrovica bi trebalo takodje da se kazni. Zapoceli su sve albanski igraci svojim nastupom pri skidanju transparenta. Rezime: Srbiju treba kazniti zbog upada na teren, baklji. albaniju treba kazniti zbog ogromne provokacije, izazivanja haosa na stadionu, pokretanja nereda na terenu. Pa kome kolika kazna prema pravilniku UEFA-e. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Vn414ByRUrA#t=153 Evo i dela gde albanski igraci ulaze u okrsaj i pesnicama brane ovu sramnu mapu. Dodacu i pravo reagovanje srpskih igraca koji su sprecavali da navijaci napadnu albance,madaaa.. . Sve je pocelo opasnom provokacijom, rasplet cemo videti. Prijavi
15. oktobar 2014.11 god. comment_190108 ne mogu ni ja tebi poruku da posaljem. reLo te stavio u karantin, koliko sam shvatio iz ovoga moras onda na fb se javit :D Grena svaka cast na postu, kao Njegos :D Pirotehnika- Primitivno gadjanje i tada sam pomislio "Gle idiote neotesane,moraju da useru sve i da prave probleme". Ali kad si vidio zbog cega su bacali baklje bila ti je reakcija : Pustite ih sve dolje da ih pregaze :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.