Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

[quote name='Luiz' timestamp='1333471301' post='39370']
ma CF pod hitno, a ostalo šta dođe dođe
[/quote]
Pa i ne baš, krilo je pod muss, pa čak i vezni ispred napadača.
[quote name='Wisey' timestamp='1333473210' post='39381']
Pa i ne baš, krilo je pod muss, pa čak i vezni ispred napadača.
[/quote]
upravo tako, napadac nam treba, al nije neophodan.. Puno potrebnije je krilo, tu smo tanki.. To je pozicija koju na ljeto treba dovesti najprije, ostalo ce doc na red
Najbolji scenario bi bio da Torres nastavi sa ovakvim partijama i vrati se u formu, pa da spasi Romanu nekih 40ak miliona, koliko bi kostao recimo Cavani, i tako se delom iskupi, za propusteno :D
e taj scenario je dalekoi :D trebaju nam i krila,ali i CF koji zabija a ne Torres koji zabije gol svaka 2 mijeseca
Čak i kad bi Torres proradio, pošto će nam vjerovatno Drogba otići po isteku ugovora a Lukaku biti poslan na posudbu trebat će nam još jedan napadač. :)
[quote name='Wisey' timestamp='1333540222' post='39487']Čak i kad bi Torres proradio, pošto će nam vjerovatno Drogba otići po isteku ugovora a Lukaku biti poslan na posudbu trebat će nam još jedan napadač. :)[/quote]

Koja je tvoja prva želja, ne sjećam se da si je igdje napisao?
I samo da vam usput spomenem, danas su nas počeli prvi put povezivati sa Kagawom. :)
dubro
Pa ako bi Torres proradio odnosno nastavio ovako kao što igra u zadnje vrijeme pod Robbiejem, onda bih se bacio u potragu za nekim nešto jeftinijim igračem koji bi bio voljan rotirati se sa njim. Maksimalna potrošnja 20-ak milja. Ko bi to bio sad tačno, ne mogu ti reći.
Ako bi tražio nekog jačeg centarfora tada Falcao kao prvi pik, mada nemam ništa protiv Cavania. HIguain treći.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1333540750' post='39492']
ja hoću Boatenga, znam da je trenutno nemoguća misija, ali ga hoću vidjet u plavom dresu!
[/quote]

I ja bi, k'o i Dubro nesto sa Megan Fox, al ne ide brate :D

Ne treba nama jos jedan trkac i razbijac. Covek je dao dva lepa gola u LS i odma ga velicaju... Chelsea-u treba tipicni playmaker, za trku imamo Ramiza...
[quote name='Whisper#2' timestamp='1333541555' post='39498']
Ne treba nama jos jedan trkac i razbijac. Covek je dao dva lepa gola u LS i odma ga velicaju... Chelsea-u treba tipicni playmaker, za trku imamo Ramiza...
[/quote]

jesi ti vidio kakvu tehniku on ima? nije on tip igrača ko Ramires...
[quote name='Wisey' timestamp='1333540566' post='39491']
I samo da vam usput spomenem, danas su nas počeli prvi put povezivati sa Kagawom. :)
dubro
Pa ako bi Torres proradio odnosno nastavio ovako kao što igra u zadnje vrijeme pod Robbiejem, onda bih se bacio u potragu za nekim nešto jeftinijim igračem koji bi bio voljan rotirati se sa njim. Maksimalna potrošnja 20-ak milja. Ko bi to bio sad tačno, ne mogu ti reći.
Ako bi tražio nekog jačeg centarfora tada Falcao kao prvi pik, mada nemam ništa protiv Cavania. HIguain treći.
[/quote]

Kužiš ti Drogbu tjeraš iz kluba jer ima preveliku plaću a s druge strane bi dovodio prosječnog igrača za 20 milki.
Pa šta nebi bilo bolje onda produžit Drogbi još te 2 godine nek se rotira s Torkeom (naravno da Torke ima veću minutažu) i Lukakua poslat na posudbu još sezonu i onda zadnju Droginu da igraju sva 3 tu i kad Drogba ode Lukaku se taman skrasi. To bi bila puno jeftinija solucija, nebi bilo novih igrača koji se moraju uigravat pičke materine i n kraju bi ispalo sasvim dobro, eventualno u slućaju neke ozljede povučemo Lukakua sa posudbe. Evo sad mi reci kaj to nebi bilo bolje nego opet inkasirat milje i milje na račun nekog kluba za novo igrača ??
E i onda kad Drole ode onda dovest nekog prosječnjaka za svega 10-ak milja jer ipk ćemo imat i Torkea i na Lukakua će se morat ozbiljno računat.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1333541728' post='39500']

jesi ti vidio kakvu tehniku on ima? nije on tip igrača ko Ramires...
[/quote]

Jesam, gledao sam ga vise puta... Uglavnom svoju igru zasniva na brzini i snazi. Napravi on par dobrih poteza po mecu, ali, i mnogo lopti pogubi svojim dodavanjima petom i tome slicno. Sklon je soliranju, sto mu je opet minus.
Jaci je od Ramiza, mozda je i bolji tehnicar, ali opet kazem da je nepotreban timu.
Ne ume on da stane na loptu, smiri igru kad je potrebno... On samo gura loptu napred, glavom kroz zid, pa sta bude.Ne odskace on u Milanu jer je Bog zna kakav igrac, vec jer oni nemaju boljeg srednjaka.

[quote name='Vinko' timestamp='1333542722' post='39514']

Kužiš ti Drogbu tjeraš iz kluba jer ima preveliku plaću a s druge strane bi dovodio prosječnog igrača za 20 milki.
Pa šta nebi bilo bolje onda produžit Drogbi još te 2 godine nek se rotira s Torkeom (naravno da Torke ima veću minutažu) i Lukakua poslat na posudbu još sezonu i onda zadnju Droginu da igraju sva 3 tu i kad Drogba ode Lukaku se taman skrasi. To bi bila puno jeftinija solucija, nebi bilo novih igrača koji se moraju uigravat pičke materine i n kraju bi ispalo sasvim dobro, eventualno u slućaju neke ozljede povučemo Lukakua sa posudbe. Evo sad mi reci kaj to nebi bilo bolje nego opet inkasirat milje i milje na račun nekog kluba za novo igrača ??
E i onda kad Drole ode onda dovest nekog prosječnjaka za svega 10-ak milja jer ipk ćemo imat i Torkea i na Lukakua će se morat ozbiljno računat.
[/quote]

Znaci tebi i jos nekima je nemoguce objasniti da Drogba ne zeli da bude DRUGI izbor napadaca :rolleyes:
Zato, kad god udje sa klupe, ne pokaze nista jer ako mu ne das da startuje, on nece ni igrati, uci ce na teren samo, da bude na broju.
ma kakav boateng , otpisi to ne treba nam takav , Kagawa moze dobar je igrac a dosao bi za ne tako velik novac , al ja mislim da se treba sve usmjerit na Hazarda pustili smo Aguera i pojli govno covjek sad drobii
[quote name='Terry26' timestamp='1333543668' post='39530']
ma kakav boateng , otpisi to ne treba nam takav , Kagawa moze dobar je igrac a dosao bi za ne tako velik novac , al ja mislim da se treba sve usmjerit na Hazarda [b]pustili smo Aguera i pojli govno covjek sad drobii[/b]
[/quote]

Nigde ga mi nismo pustili... Kad se Chelsea interesovao za njega, At. Madrid je na sva zvona trubio, da ga nece prodavati, da ostaje u klubu, bla, bla, truc... U sledecem prelaznom roku su promenili misljenje, kad je City uleteo sa silnim milionima.
Slavko , kano je sad za Boatenga, dok je igrao za Pompeye onda smo ga trebali ulovit i to baš poslje onog finala F.A cupa, sad je pre skup.
Whisper a kako znaš da on ne želi bit drugi izbor napadača ?? a u ostalom nema tu drugog napadača mi bi imali 2 napadača u ekipi i Lukakua kojeg bi u slučaju ozljede povukli s posudbe , tako da bi njih 2 ravnopravno djelili minutažu, s tim da bi ipak malo višeo dao rpednosti Torresu.

@Terry26 jebi tog Aguera mi smo trebali Falcaa dovest, platili bi ga 25 milki i imali bi napdačinu, saom treba znat poslovat pratit malo nogomet i mi možemo imat ekipu boli glava, al ovi kupuju za kurac, katastrofa poslovanje.
mi smo jedino na Robbenu imali nesto u plusu kad je pitanje poslovanje,ostali igraci sve u minusu,ako biste vi nekog prosiječnog eno Newcastleovih Cissea i Ba-Cisse teško da će preći,ali šta znaš kad Abra uleti sa milionima
Ovako kad čitam ove postove, samo se sjetim koliko smo igraca pustili pred nosom, a mogli smo i morali smo ih dovest.. Treba dovest Mamića, ako itko zna poslovat, to je on.. najozbiljnije. On bi Eskimu frizider uvalio, i to za masne pare, uvjerio bi ga da mu je potreban
Ovo ljeto okrenut se dvojcu Falcao/Cavani, zatim jedno krilo, oce li to bit Hazard ili netko drugi ne znam, al nam je to potrebno..Vratit De Bruynea i Kakutu, mozda i Josha - ili ga poslat na neku KORISNU posudbu, a ne opet napravit stvar kao sa Swanseajem.. Ja bi i Lukakua vratio u klub i davao mu priliku, al eto on najvjerojatnije na posudbu ide tako da..
[quote name='bbj26' timestamp='1333547936' post='39568']Ovako kad čitam ove postove, samo se sjetim koliko smo igraca pustili pred nosom, a mogli smo i morali smo ih dovest.. Treba dovest Mamića, ako itko zna poslovat, to je on.. najozbiljnije. On bi Eskimu frizider uvalio, i to za masne pare, uvjerio bi ga da mu je potreban Ovo ljeto okrenut se dvojcu Falcao/Cavani, zatim jedno krilo, oce li to bit Hazard ili netko drugi ne znam, al nam je to potrebno..Vratit De Bruynea i Kakutu, mozda i Josha - ili ga poslat na neku KORISNU posudbu, a ne opet napravit stvar kao sa Swanseajem.. Ja bi i Lukakua vratio u klub i davao mu priliku, al eto on najvjerojatnije na posudbu ide tako da..[/quote]
ti nisi čuo njega kako priča engleski,nađi na youtubeu odvala :lol: :lol: :lol:
jovetic bi mogao u chelsea
[url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/chelsea-zeli-jovetica/77950"]http://sportsport.ba/ino_fudbal/chelsea-zeli-jovetica/77950[/url]
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1333662890' post='39892']
jedna od mojih zelja na ljeto :)

[url="http://www.givemefootball.com/premier-league/alba-agent-confirms-chelsea-contact"]http://www.givemefoo...chelsea-contact[/url]
[/quote]

jel to onaj što je brz ko munja?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.