17. mart 2012.14 god. comment_36137 ja mislim da bi prodaja Lampsa , Dorgbe i Terriya bila velika greška, Lamps je faca u ekipi čovjeka se sluša on doslovno koordinira cjelu ekipu iz veznog reda govori ko gdje šta treba pokrit uletit itd. osim tog najbolji nam je strijelac i među najboljim asistenima što dovoljno govori a protiv Napolia je pokazao da nije za staro željezo i da još uvjek može fizički i trkači doprinjet. Terry ima 31 godinu i to su možda i najbolje stoperske godine od 330-33/34 a neki i više, osim toga kapetan je i odlično obavlja svoj posao o njegovoj prodaji nema ni rječi, Drole je isto priča za sebe vukao je ekipu protiv Napolia isto tako i rpotiv valencie da nema njega ko zna dal bi bili još u europi osim toga vukao je Slonove do finala kupa nacija čak nisam ni siguran dal se odmoio minute. Uz sve to oni su legende kluba , i kao što Slavko veli ako Giggs i Scholes mogu vuč United s 38 godina e pa mog i ovi naši s 34, legende kluba su ono što klub čini velikim, i o njihovoj prodaji nebi se trebalo ni razgovarat nego da se umirove kod nas i još neki kipić il neštio , umorovit broj ili tako nešto da ih se pamti, puno su dali za ovaj klub i svi treneri su mogli s njima i osvajali trofeje s njima i sad zato što to jednom AVB-u nije uspijelo sad treba legende prodat zato što smo mi imali trenera s budučnošču, ma daj ajde.... ti dečki su stali uz klub i kad je bilo najteže i kad su imali ponude največih europskih klubova, i kad klubu nije išlo i trpili nove menađere kako ih je Roman mjenjao, oni su puno toga dali klubu i usprkos svim problemima i protiv Napolia neki dan su trčali i ostavili srca na terenu, takve treba cjenit a ne rješavat ih se. KAO ŠTO REKOH ONI SU PUNO DALI KLUBU A I NAMA NAVIJAČIMA, NAJMANJE ŠTO MOŽEMO JE VJEROVAT U NJIH I PRUŽIT IM PODRŠKU!!![quote name='Wisey' timestamp='1331991522' post='36120'] Nije igrala čitava momčad katastrofalno. Lampard kad je jednom sjeo na klupu, odmah se halabuka nadigla. On ima platu 150k, Drogba isto ima ogromnu platu... Za te pare spravom očekujemo da budu najbolji igrači u ekipi ( i da je predvode do trofeja) što oni više nisu. Čisti biznis. Ne žele na klupu, ne žele manje plate, ne žele produženja ugovora po godinu... Vozdra ma da si ne znam ti ni ja ko. [/quote] vjeruj mi da moja ekipa igra kako su oni igrali tada ni ja nebi htio sjedit na klupi, htio bi ić pomoć i radit što je Lamps zasigurno napravio, a to što imaju basnoslovne plaće tu žalbu možeš poslat Romanu to ni meni nije jasno, al boli me kurac nisu moje pare, frajer baca pare ko da su blato, i nemožeš očekivat da isti igrači vode ekipu cjelo vrijeme normalno je da vremenom dolaze mlađi i bolji igrači željni uspjeha i utakmica u velikom klubu, kojeg su ne zaboravimo isti ti igrači koje vi nekii želi otjerat iz kluba napravili velikim, a baš zato što je Roman d kluba narpavio biznis zato i jesmo predmet sprdancija i svakakvih imena. Prijavi
17. mart 2012.14 god. comment_36138 [quote name='Wisey' timestamp='1331991522' post='36120'] Nije igrala čitava momčad katastrofalno. Lampard kad je jednom sjeo na klupu, odmah se halabuka nadigla. On ima platu 150k, Drogba isto ima ogromnu platu... Za te pare spravom očekujemo da budu najbolji igrači u ekipi ( i da je predvode do trofeja) što oni više nisu. Čisti biznis. Ne žele na klupu, ne žele manje plate, ne žele produženja ugovora po godinu... Vozdra ma da si ne znam ti ni ja ko. [/quote] Ako se slozim s tobom, nemam s kim da se raspravljam, al kad si u pravu, u pravu si Na stranu utakmica sa Napolijem, i to da su oni legende kluba. Celsi puca na visok plasman, svake sezone. Ako ono sto pomenuti igraci mogu da pruze, nije dovoljno, da bi se taj cilj ostvario, onda ih i treba pustiti da idu. Ako ostanu i dalje u klubu, a budu igrali kao veci deo ove polu-sezone, klub je taj, koji ce trpeti. Trpece u smislu rezultata, finansijskom smislu, navijaci ce biti nezadovoljni... Ceh ce, na kraju platiti trener, sto se poslednjih par ggodina redovno obijalo o glavu... [quote name='Vinko' timestamp='1331998376' post='36137'] ja mislim da bi prodaja Lampsa , Dorgbe i Terriya bila velika greška, Lamps je faca u ekipi čovjeka se sluša on doslovno koordinira cjelu ekipu iz veznog reda govori ko gdje šta treba pokrit uletit itd. osim tog najbolji nam je strijelac i među najboljim asistenima što dovoljno govori a protiv Napolia je pokazao da nije za staro željezo i da još uvjek može fizički i trkači doprinjet. Terry ima 31 godinu i to su možda i najbolje stoperske godine od 330-33/34 a neki i više, osim toga kapetan je i odlično obavlja svoj posao o njegovoj prodaji nema ni rječi, Drole je isto priča za sebe vukao je ekipu protiv Napolia isto tako i rpotiv valencie da nema njega ko zna dal bi bili još u europi osim toga vukao je Slonove do finala kupa nacija čak nisam ni siguran dal se odmoio minute. Uz sve to oni su legende kluba , i kao što Slavko veli ako Giggs i Scholes mogu vuč United s 38 godina e pa mog i ovi naši s 34, legende kluba su ono što klub čini velikim, i o njihovoj prodaji nebi se trebalo ni razgovarat nego da se umirove kod nas i još neki kipić il neštio , umorovit broj ili tako nešto da ih se pamti, puno su dali za ovaj klub i svi treneri su mogli s njima i osvajali trofeje s njima i sad zato što to jednom AVB-u nije uspijelo sad treba legende prodat zato što smo mi imali trenera s budučnošču, ma daj ajde.... ti dečki su stali uz klub i kad je bilo najteže i kad su imali ponude največih europskih klubova, i kad klubu nije išlo i trpili nove menađere kako ih je Roman mjenjao, oni su puno toga dali klubu i usprkos svim problemima i protiv Napolia neki dan su trčali i ostavili srca na terenu, takve treba cjenit a ne rješavat ih se. KAO ŠTO REKOH ONI SU PUNO DALI KLUBU A I NAMA NAVIJAČIMA, NAJMANJE ŠTO MOŽEMO JE VJEROVAT U NJIH I PRUŽIT IM PODRŠKU!!! [/quote] Ne mozete vrednovati igraca, prema ucinku na jednoj utakmici. Nista nam ne vredi herojska pobeda, protiv Napolija, ako u narednim utakmicama, ti isti igraci podbace, pa tim ispadne iz LS, i iz top4 Engleskog fudbala. Tim kao sto je Celsi, s obzirom na konkurenciju u ciljevima koje sebi postavlja, mora uvek imati vrhunske igrace. Izuzetno postujem staru gardu Celsija, ali, ako ne mogu da donesu timu uspehe, onda ne trebada igraju u njemu. Nije ovo Stoke City, koji se zadovoljava svime, sem ispadanjem iz lige. Mou je nesto zapoceo, i to treba nastaviti. Ali, nostalgijom prema igracima se to ne moze postici, samo suvim kvalitetom ! Prijavi
17. mart 2012.14 god. comment_36139 pa to ti ja oču reć ovi igrači još uvjek mogu sudjelovat i puno doprinjet u borbama za titule pa pogle Lampsa o najbolji strijelac i među boljim asistentima kluba , mislim ako to nije dobar dokaz da je on još uvjek vrhunski onda neznam što je, osim toga u njemu imamo penalđiju, Mata kao najbolji penalđija nije protiv Birminghama zabio, misliš da bi mi bilo svejedno da je on uzeo loptu u grotlu Stamford Bridgea kad se lomi rezultat protiv Napolio, loptu za 3-1 ? ja bi se prvi usro i otišo u WC nebi mogao gledat. Drogba je isto tako među najboljim strijelcima makar je imao puno zdravstveni problema i puno je odsustvovao zbog kupa nacija, Terriya nemožemo gledat tim očima ali on puno dobrinosi u obrani čovjek je među najboljim stoperima svjeta ako ne i najbolji, a i u odličnim je godinama za jednog stopera. A i vi previše serete pričate kako smo stara ekipa ovo ono a samo su tu 2 igrča Lamps i Drogba zapravo stari (ponavljam Terriy je u najboljim stoperskim godinama) i ako se rješimo igrača kojih bi trebali (Kalou, Bosingwa, Malouda i Meireles) mi ostajemo jedna mlada ekipa, jer uz spoenute tu su još Essien , Cech i mikel ajmo reć od stare garde, makar je Cech mlad za golmna isto kao i Terry najbolje godine, Mikel ima 24, i eto još Essien o njegovoj prodaji bi se dalo razmišljat makar ja bi rekao NE al ovisi o ponudi, al to sad neam veze druga priča. Chelsea se jako pomladio, doveo 3 mlada belgijanca Luiza ,Ramiresa, Matu i Sturridgea, imamo Bertranda i McEachrana kao najveće engleske talente, i tu je još Kakuta i još 2-3 velika talenta iz akademije , te možda ojš veznjak tipa Modrić,Sahin,Xavi netko toko će povezat redove i to je to mi imamo super momčad stvarno smo dobra ekipa, treba malo strpljenja i povjerenja i mi imamo odličnu momčad punu mladih a već iskusnih igrača s 2 starije legende i 2-3 jako talentirana mladca, i uz dobrog trenera te spomenuto strpljenje i dobar rad mi možemo harat idućih 5-6 sezona ako ne više dobrom kupovinom i dobrim radom. Pod dobru kupovinu nemislim uzimat igrače iznad 40 milja eura i mislim ako košta inzad 20 mora bit dobar nego kao što je real napravio sa Sahinom i Ozilom dobre mlade igrče kupip praktički za kikiriki. PS: dalo bi se pričat i o jednom desnom beku i još jrdnom krilu, ali otom potom PS2: zaboravih gore napomenut i Oriola i Cahilla koji ima 26 što je jako malo za stopera kad pogledaš da mogu igrat i do 35, pa jedan Maldini i do 40. (na vrhunskom nivou) Prijavi
17. mart 2012.14 god. comment_36140 Ali mi ovdje govorimo o 3 igraca, od kojih jedan (Terry) jos moze lagano igrati u prvih 11 i stvarno nema zdrave pameti prodavati ga + je covjek dijete ovog kluba i nije mator, vec taman iskusan. A ja ne zelim da nam u odbrani ulete klinci pa da izgledamo k'o Arsenal. A ona dvojica sa klupe itekako mogu pomoci. A to da cemo mi zbog Lamparda i Drogbe trpiti finansijski je realno smijesno. Vaznije je rjesiti se drugih parazita (zna se koji su to igraci) koji nikad ne zablistaju i koji su provjereno dokazani kao igraci koji nikad ne mogu povuci tim i prelomiti utakmicu ili to veoma veoma rijetko rade, gotovo nikad. I opet ne vidim kakav ce problem biti u tome ako mi dovedemo sta ja znam Eriksena, Mouru, Hazarda, Van der Wiela i Falcaa, a tu ostanu Lamps i Drogba... Njih dvojica na klupu a ovi igraci su nova generacija iz koje ce se za 2-3 sezone pronaci i vodje tima, a onda pozdraviti Lampsa i Drogbu koji ce se dotad 99% i oprostiti od fudbala u voljenom klubu. Ne znam, misljenja nam se razdvajaju. Ovo je neka moja slika o svemu ovome. Mada sam i ja prilicno uvjeren da ce Roman dosta igraca otpustiti sto svakako treba uraditi. Treba svjeze krvi i potrebna je nova generacija jer je ova dosla do kraja. Ali 3 covjeka ne mogu uticati na bolju ili losiju igru ekipe, itekako se pita i ostalih 8 igraca. Fudbal je timska igra, mi smo uvijek bili timska ekipa gdje se pojedinac nikad nije drasticno izdvajao od ostatka ekipe. Prijavi
17. mart 2012.14 god. comment_36141 [quote name='Whisper' timestamp='1331998948' post='36138'] Na stranu utakmica sa Napolijem, i to da su oni legende kluba. Celsi puca na visok plasman, svake sezone. Ako ono sto pomenuti igraci mogu da pruze, nije dovoljno, da bi se taj cilj ostvario, onda ih i treba pustiti da idu. [b]Ako ostanu i dalje u klubu, a budu igrali kao veci deo ove polu-sezone[/b], klub je taj, koji ce trpeti. Trpece u smislu rezultata, finansijskom smislu, navijaci ce biti nezadovoljni... Ceh ce, na kraju platiti trener, sto se poslednjih par ggodina redovno obijalo o glavu... [/quote] i opet ista pjesma kako ne shvaćaš da je pod AVB-om cijela momčad igrala katastrofalno, a nakon njegovog odlaska momčad se preporodila... i neće klub ništa trpiti jer te naše legende imaju još dosta toga za reći... nadam se da sam u krivu, ali točno mi se čini ko da želite otjerati naše legende jer su kao oni "krivi" za odlazak AVB-a...ako je tako, veoma licemjerno od vas.... Prijavi
17. mart 2012.14 god. comment_36142 Ako ce svakog trenera kociti, neka idu, a da dovedu igrace koji su spremni da daju sve od sebe, svaku tekmu. Prijavi
17. mart 2012.14 god. comment_36146 Lampard je užasan kroz cijelu sezonu i za to niko nije kriv do njega samog, ja ne mogu da vjerujem da vama golovi poput recimo Sunderlanda kući kad se lopta odbila od njega, Wolvesa u gostima (Cole ga pogodio maestralno a on sa 2 metra dao gol) i 3-4 penala zamazuju oči. Ali nije ni to, nego vi gledate na njega kao legendu kluba koji se ne smije prodati zato što je tamo neke 2008. odbio ponudu Reala. Njegovo nezalaganje u velikom broju tekmi pod AVB-om je sramotno čak i za jednu takvu veličinu. Drogba odigra relativno dobro meč protiv Citya, pa onda dođe Wigan i nema ga nigdje. Odigra dobro Valenciu pa onda nestane protiv Ville. Na prste jedne ruke mogu se izbrojati prave partije DD-a ove sezone. Opet više nego Lamps. Problem je veliki u tome što ovi igrači ne žele prihvatiti klupu i manje ulogu sa manjim platama i ugovorima. Zato koče ovaj klub u napretku i osvajanju trofeja u budućnosti. Naravno da nemam ništa protiv njih (naprotiv, nahvalit ću ih u novoj kolumni ), ali oni svojim ponašanjem i stavom prave probleme klubu. Prijavi
17. mart 2012.14 god. comment_36150 [quote name='Wisey' timestamp='1332006074' post='36146'] Lampard je užasan kroz cijelu sezonu i za to niko nije kriv do njega samog, ja ne mogu da vjerujem da vama golovi poput recimo Sunderlanda kući kad se lopta odbila od njega, Wolvesa u gostima (Cole ga pogodio maestralno a on sa 2 metra dao gol) i 3-4 penala zamazuju oči. Ali nije ni to, nego vi gledate na njega kao legendu kluba koji se ne smije prodati zato što je tamo neke 2008. odbio ponudu Reala. Njegovo nezalaganje u velikom broju tekmi pod AVB-om je sramotno čak i za jednu takvu veličinu. Drogba odigra relativno dobro meč protiv Citya, pa onda dođe Wigan i nema ga nigdje. Odigra dobro Valenciu pa onda nestane protiv Ville. Na prste jedne ruke mogu se izbrojati prave partije DD-a ove sezone. Opet više nego Lamps. Problem je veliki u tome što ovi igrači ne žele prihvatiti klupu i manje ulogu sa manjim platama i ugovorima. Zato koče ovaj klub u napretku i osvajanju trofeja u budućnosti. Naravno da nemam ništa protiv njih (naprotiv, nahvalit ću ih u novoj kolumni ), ali oni svojim ponašanjem i stavom prave probleme klubu. [/quote] Takav uzasan Lampard je pojam za citav nas vezni red ove sezone, jedino je Mata bolji od njega. A ni ja ne mogu da vjerujem da su tebi nebitni ti golovi koje je on postigao, kada uzmemo u obzir da je Mata pokazao kako se "lako" pucaju penali. Te golove je postigao odlicnim kretnjama, a ne stajanjem na terenu. A neki su pokazali kako se fula sve zivo, citaj Torres. I ja ne mogu da vjerujem da tebi nista ne znaci to sto su oni odbili Real. I tamo bi zaradjivali koliko i ovdje, mozda i vise. Svaki igrac slini da ode tamo u taj Real. Ali su ipak ostali i to znaci nesto majku mu. Lampard je fino rekao prije par mjeseci: "Kada ne igram, zelim vidjeti Chelsea kako pobjedjuje." I ja ga potpuno razumijem, jer sa ovakvim igrackim kadrom on ne smije biti na klupi. Ej, on da sjedi na klupi zbog tamo nekog Meirelesa? Nidje veze. I ja sam fino rekao da bi oni, upravo i bili dzokeri sa klupe za utakmice koje treba prelomiti. Od njih dvojice i ne ocekujem da budu glavni naredne sezone, vec bas tako, da odigraju 2 utakmice vrhunski kada treba, pa da ih onda nema 10 utakmica u prvih 11. A mislis da oni ne bi pristali da sjede na klupi, a da ih mjenjaju bolji igraci? Tito bi sigurno sjedio i sad na klupi da onaj mamlaz Torres zabija. Ako nas iko sramoti, onda je to on. Toliko toga je promasio i doveo nas do toga da smo mi zadovoljni kada on trci. Pa onda komentari: "Ma dobar je bio, trcao je... Imao je dobru sansu ali nije uspio dati, ali je bio dobar." A Tito bi tek pristao da sjedi na klupi da nam je u ekipi Radamel. Isto tako bi Lamps sjedio da je Josh dosad dostigao nivo Wilsherea ili da nam je tu kvalitetan vezni igrac, kalibar Mate. Prijavi
17. mart 2012.14 god. comment_36151 Lampard nas vuče kroz sezonu, kao što sam rekao ja gore i 12. ovdje mata je dokazao da nije lako pucat penal ni protiv Birminghama a kamoli kad igraš onu tekmu protiv Citiya ili onu od neki dna protiv Napolia kad pobjdea i prolaz ovise o tebi, ja bih se prvi sasro da uzmem loptu za to treba imat muda i srce , a bome i neko znanje, dobro gol protiv Sunderlanda jest bila sreća , makar je i to trebalo ispratit al može se reć, dok protiv Wolvesa je on započeo akciju i završioo je ono nije Cole bubno bez veze unutra pa "valjda će nekog pogodit" s tim se ciljem išlo, al on je pokrenuo i istrčao cjelu akciju u 90. minut on za kojeg tvrde mnogi da je star i da nemože. Drole je odigrao jako dobro ovu sezonu jest da se zna izgubit u nekim tekmama al jbg nemože svaku utakmicu bit na najvišem nivou i on je samo čovjek (makar u to nekad jako posumnjam) zato i imamo Torresa i Lukaku , ovaj prvi ga nemože ni praznog ubost, a ovaj drugi bi ga vjerojatno volio gađat i sa centra samo da dobije priliku. Uostalom kao što sam rekao ja od njih ni ne očekujem da vode ekipu još 5 sezone, naprotiv već iduće ih se moglo laganini smjenjivat da su ostavili tu Josha koji u lampard i mati ima 2 odlična veznjaka 2 različita tipa veznjaka a obojca odlični i uz njih i priliku na terenu je mogao naučit i sazrijet u jednog jako dobrog vedznjaka, i još može ako mu se pruži prilika, kroz 2 seznone možemo dobit odličnog veznjaka, isto je i s Lukakuom u Drogbi ima odličnog napdača , ma isti su , pljunuti ako ga netko može nećemu naučit to je Drole , i drago mi je da je Lukaku tu samo glupo je što ne dobiva priliku, pa neće se razvit sjedeći na klupi. Za plaću sam već reko to što se Roman razbacuje novcima je njegova stvar što se mene tiče mogu imat i duplo veću meni ni iz đepa ni u đep. I da te pitam di ti vidiš probleme u klubu ?? taj klub je prije par dana napravio senzaciju koja je kumovala dobrim zalganjem i trudom kolektiva ne jednog il dvojce nego kolektiva i dobrom atmosferom u klubu jer da je sranje u klubu nebi oni onako letili a odnos između trenera i igrača dovoljno opisuje slavlje poslje utakmice i ono utrćavanje u tere RDM-a Problem su igrači imali samo s AVB-om ostali svi su ih hvalili i poslje svakog trenera su igrači izjavljivali da im je žao što nije ostao samo AVB ima problema sa igračima, onda je možda problem bio u njemu. Prijavi
17. mart 2012.14 god. comment_36154 Vrtite istu pricu u krug, sve vreme, samo je svako od vas prica, na drugaciji nacin. Prijavi
17. mart 2012.14 god. comment_36165 [quote name='Whisper' timestamp='1332012547' post='36154'] Vrtite istu pricu u krug, sve vreme, samo je svako od vas prica, na drugaciji nacin. [/quote] Takav je citav forum. Svako pricu prica na svoj nacin. A sta cu kad mi je dosadno. Prijavi
17. mart 2012.14 god. comment_36178 @Vinko &Twelfth u pravu ste drugovi... kao što Vinko reće, di vi vidite problem u timu? problema u zadnje 3 tekme NEMA cijelu sezonu glavni problem je bio AVB druga stvar, šta vas boli kolku on plaću ima? on ima tolko kolko ima em zbog imena svojega, em zbog toga kolko nam znači zašto Samuel Eto'o ima plaću 20 miliuna eura? zato što mu poslodavac tolko može i želi dati na temelju njegovog imena i kvaliteta koje pokazivao kroz karijeru ja u tome ne vidim problema treća stvar naravno da nije htio Lampard biti na klupi kad je vidio kako smo očajni bili bez njega on je sam rekao, ako već sjedi na klupi, onda hoće vidjeti Chelsea da pobjeđuje, što bi značilo da želi da netko bolji od njega igra... vi te sve stvari sebi okrećete u glavi kako bi ispalo da su oni negativci i da ih se trebamo riješiti... ali bogami u krivu ste, i polako mi se sve više čini da je to sve zbog AVB-a nevjerojatno je kako jednom navijaču Chelsea jedan AVB može više značiti nego legende kluba i sam dobrobit cijelog kluba Prijavi
17. mart 2012.14 god. comment_36182 Očito je da ne percipiramo nogomet i ovaj klub na isti način. Ja vas ne mogu ubijediti da promijenite mišljenje baš kao ni vi mene. Jebiga, ali tako je kako je. Da su Hamšik ili Cavani zabili jednu od one dvije šanse na početku, garant se ova diskusija ne bi uopće vodila. As simple as that. Prijavi
17. mart 2012.14 god. comment_36187 [quote name='chelseathebest' timestamp='1332018522' post='36178'] @Vinko &Twelfth u pravu ste drugovi... kao što Vinko reće, di vi vidite problem u timu? problema u zadnje 3 tekme NEMA cijelu sezonu glavni problem je bio AVB druga stvar, šta vas boli kolku on plaću ima? on ima tolko kolko ima em zbog imena svojega, em zbog toga kolko nam znači zašto Samuel Eto'o ima plaću 20 miliuna eura? zato što mu poslodavac tolko može i želi dati na temelju njegovog imena i kvaliteta koje pokazivao kroz karijeru ja u tome ne vidim problema treća stvar naravno da nije htio Lampard biti na klupi kad je vidio kako smo očajni bili bez njega on je sam rekao, ako već sjedi na klupi, onda hoće vidjeti Chelsea da pobjeđuje, što bi značilo da želi da netko bolji od njega igra... vi te sve stvari sebi okrećete u glavi kako bi ispalo da su oni negativci i da ih se trebamo riješiti... ali bogami u krivu ste, i polako mi se sve više čini da je to sve zbog AVB-a nevjerojatno je kako jednom navijaču Chelsea jedan AVB može više značiti nego legende kluba i sam dobrobit cijelog kluba [/quote] Nema problema Prve dve utakmice dobili jedva, igra losa, popravila se maximalno 3% !!! Protiv Napolia je presudlia veca zelja za pobedom, iskusniji igraci i prepotentnost MAzzarija i drugova, da mogu napasti Chelsea, na SB-u i izvuci se s tim. A i njima je malo falilo. Kako je tim lose krenuo, da su dali neki gol u prvom delu utakmice, makar jedan, sad bi svi pricali isto, sto i ja i Wajz... Ali, jedna lasta ne cini prolece, tako ni jedna utakmica ne moze da ih opere, za losu igru. Sumiracemo sve, na kraju sezone. Prijavi
17. mart 2012.14 god. comment_36193 Jednostavno u ovakvom igrackom kadru, pomenuti igraci su bili najbolji i tokom ove sezone. To se vec sada vidi. Jer nema niko da uskoci pa da povuce tim... Nema takvog igraca. Tako da su Drogba, Terry, Lamps, Mata i Cech kad se sve sabere i oduzme najbolji igraci ove sezone. Prijavi
17. mart 2012.14 god. comment_36198 Jedan post o ovoj temi i onda 14 u kojima se razglaba ko je najbolji igrac ove sezone za Lamparda nezz zasto se vodi polemika 35 utakmica 13 golova i 7 asistencija sve govori, da hoce Lampard ovako "lose" i iduce sezone igrati nego da se vratimo temi Sahina nikako dovoditi ako je u pitanju samo posudba, iskesirati za jednog kvalitetnog mladog veznjaka koji ce biti tu dosta sezona. Prijavi
17. mart 2012.14 god. comment_36200 ne mislite li da je ova tema nije otisla malo u off? od ljetni prijelazni rok do pregleda cijele sezone i rasprave koja se vodila bezbroj puta..dosta je! [url="http://www.givemefootball.com/premier-league/madrid-hitman-in-chelsea-transfer-plans?"]http://www.givemefootball.com/premier-league/madrid-hitman-in-chelsea-transfer-plans?[/url] ponovo se aktualizirala tema oko Falcao-a i Cavanija, koji su na vrhu liste želja našeg kluba na ljeto.. cini mi se da je Vinko spomenuo Sahina nekoliko postova iznad: on najvjerojatnije odlazi/vraća se na posudbu u Borussiu iz koje je i došao za 10 milja ( iako se i Man Utd spominje kao zainteresiran ), a postoje naznake da ce se Romelu Lukaku pridruziti De Bruynu na posudbu u Hamburg, sudeci po rijecima Franka Arnesona Prijavi
17. mart 2012.14 god. comment_36201 Mali off, ali ne vidim ništa loše. Kvalitetnih postova ima, jel bolje čitati ovo ili 'Lampard ♥' pa onda moja replika 'ccc ' itd. ? Prijavi
17. mart 2012.14 god. comment_36203 Razumijem, al kad netko dođe procitat o transferima mora prelistat skoro cijeli pregled sezone nekih igraca, valja ovo, al u podforumima odgovarajucim no hard feelings Prijavi
17. mart 2012.14 god. comment_36206 None taken, al ovo je period u kojem se zahuktava tekuća sezona tako da će transferi i špekulacije malo pričekati. Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36219 [quote name='mata10' timestamp='1330631678' post='31602'] On zabija pa vi kako hocete.. pravi napadac, koji skoro svaku sansu pretvara u gol.. jeste da on nema bas neku zavidnu tehniku ni brzinu i to ali on odraduje svoj posao, a to je zabiti gol.. u prosloj sezoni u 45 nastupa 39 golova, a u ovoj u 33 nastupa 27 golova, sto je odlicno moje su zelje Higuain prvo pa Cavani, a ako ne bude nista od njih onda se ne zalim ni ako Gomez dode [/quote] Jebiga, ako zelis nekoga bez preteane tehnike, onda aj da kupimo Borinia. Mladji, isto tako trci, ima i defanzivnu stranu a i racuna se kao "homegrown" pod UEFA i FA pravila. Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36226 Mislim da ne treba prodavati toresa proradice on jednog dana.Ne treba prodavati nikog treba li bi kupiti nekog playmakera i jednog dobrog napadaca poput Cavanija.Znaci treba kupiti Cavanija i Hazarda ili hamsika Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36242 [url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2116658/Arjen-Robben-Chelsea-Manchester-Citys-radar.html?"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2116658/Arjen-Robben-Chelsea-Manchester-Citys-radar.html?[/url] ponudit ce mu ugovor kojim ce postat mozda njihov najplaceniji igrac tako da smanje navodni interes Chelseaja i Citya.. Po sadasnjem ugovoru, jos ga godinu dana veze za Bayern, a ovi govore da ako bi ga na ljeto kupovali bio bi dostupan za 10 mil. funti.. nije bas realno da ce ga za tu cijenu pustit al ajd..Ima 28 godina, i da se ja pitam jedino bi ga doveo pod ovom cijenom navedenom, možda eventualno 15 mil..ozljede ga stalno pritiscu i nije pouzdano davat puno para za njega, iako igra dobro Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36357 [quote name='Whisper' timestamp='1332021001' post='36187'] Nema problema Prve dve utakmice dobili jedva, igra losa, popravila se maximalno 3% !!! Protiv Napolia je presudlia veca zelja za pobedom, iskusniji igraci i prepotentnost MAzzarija i drugova, da mogu napasti Chelsea, na SB-u i izvuci se s tim. A i njima je malo falilo. Kako je tim lose krenuo, da su dali neki gol u prvom delu utakmice, makar jedan, sad bi svi pricali isto, sto i ja i Wajz... Ali, jedna lasta ne cini prolece, tako ni jedna utakmica ne moze da ih opere, za losu igru. Sumiracemo sve, na kraju sezone. [/quote] joj šta bi dao da osvojimo LP... pa da onda pričaš kako se igra popravila za 3% Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.