9. mart 2012.14 god. comment_34315 Strasan je ovaj Witsel, volio bih da dode, bio bi to dobar potez.. Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34329 [quote name='diablo_bih' timestamp='1331336087' post='34316']Pogledaj nekad tekmu kad si slobodan, nece ti skoditi.[/quote] Evo gledat cu u buduce malo više obratit pažnju na njega Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34332 Ma kolko god dobar bio, ne želim ga. Razlozi: http://www.youtube.com/watch?v=HsrLsJ3bn3E&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=fTKcqB19cLQ [url="http://www.youtube.com/watch?v=wIcu_dVVVJM&feature=related"]http://www.youtube.com/watch?v=wIcu_dVVVJM&feature=related[/url] Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34336 haha, po ovim startovima izgleda ko da ga je Roy Keane pravio Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34337 Prije 3-4 godine najveci talenat iz Belgije (kad je bio celav ), nakon sto je slomio igracu nogu i dobio vecu suspenziju vise se i nije nesto pisalo o njemu i utihnula su zanimanja velikih klubova, kako je dosao u Benficu izgleda da se preporodio i eto opet ga traze Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34340 Ovi startovi su iz perioda kad je on imao nekih 19 ili 20 god, dosta se promjenio od tada.. ovakvo nesto se dugo nije vidjelo od njega.. Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34342 [quote name='diablo_bih' timestamp='1331337298' post='34338']Neka lomi, i treba da lomi [/quote] Haha, kad bi neko ovako našeg igrača polomio, proklinjali bi mu rodbinu do 9. koljena haha Stvarno su brutalni ovi fauli, mora pazit malo, ovako se igraci zivot unisti, doslovno Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34432 Ma marš u kurac krasni ! Kad sam vidio kako polomi nogu onom liku iz Anderlehta sav sam se naježio On ako ovako igra ja bi mu odma dao zabranu za cijeli život ! Nego jel ovaj iz Anderlehta nastavio da se bavi fudbalom Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34471 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1331373182' post='34432'] Nego jel ovaj iz Anderlehta nastavio da se bavi fudbalom [/quote] [color=#000000][font=sans-serif][size=3] On August 30, 2009, Wasilewski suffered an open leg fracture in the 24th minute of the 1–1 Jupiler League draw between Anderlecht and [url="http://en.wikipedia.org/wiki/Royal_Standard_de_Li%C3%A8ge"]Standard Liège[/url] when Liège's [url="http://en.wikipedia.org/wiki/Axel_Witsel"]Axel Witsel[/url] made a challenge. Witsel was red carded for the offence. Wasilewski underwent corrective surgery for open fractures to both the tibia and fibula. Witsel was suspended for 8 games by the Belgian FA over the incident, after an appeal.[/size][/font][/color] [color=#000000][font=sans-serif][size=3] After a long rehabilitation, Wasilewski made his return on May 8, 2010. Wasilewski celebrated his return to RSC Anderlecht's first eleven with the opening goal of his side's 2-1 win at SV Zulte Waregem.[/size][/font][/color] [color=#000000][font=sans-serif][size=3] His drive to return was rewarded with a new contract until the summer of 2013, with the club talking about him as "a club monument, who had to deliver an inhuman battle"[/size][/font][/color] [color=#000000][font=sans-serif][size=3] [/size][/font][/color] Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34473 neznam , nevolim ja takve igrače, s prenapuhanim egom, isto Balottelli moš ti bit odličan kolko oš al kad si takav čovjek šta ti to vrijedi ? samo sjebeš i klub i sebe zato što si se ti umislio, ma marš u tri.... Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34477 Ovo je uradio u 8. mjesecu 2009, a cini mi se da je gore netko izjavio da nije imao pravio vise slicnih pogibeljnih startova kasnije.. Ako je se riješio "mesarstva" a uz to dobar igrač, možda sam za njegovo dovođenje.. Ispravite me ako sam u krivu Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34506 To je start, nakon kojeg je dugo odmarao. Dobio je ogromnu kaznu, te se opametio. Nije više čisti mesar, a zna igrati lopte. Ajmo šta mislite kakva bi kvalitetna krila mogli dovesti?? Al da su dostupni, nemojte sad Sancheza, Ronalda, Valenciu nabrajati.. Moje dvije najveće želje su bili Hulk i Hazard. Nakon otkaza AVB-u, ne vjerujem da će Hulk doći, dok za Hazarda još ima nade, iako bojim se da bi on mogao u Arsenal ili čak u Liverpool. Drugo krilo, ne znam koga bi. Ima kandidata. Ja bih recimo ako bi Hazard došao, doveo klasično krilo npr. kao Valencia, Navas, Lennon, tako taj tip... Ne bih baš krilnog napadača. Samo nisam siguran ko bi to baš mogao biti... Vezni red- Tu bi ja kompletno mijenjao. Ne sviđa mi se ovo što trenutno imamo, al eto... Napadač- da li dovesti?? Zavisi hoćel koji napustit klub... Bit će burno ljeto, vjerovatno.. Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34511 Koga cemo dovesti zavisi od trenera, tj. da li ce ostati RDM ili ce doci neko drugi. Naravno, sa drugim trenerom dolazi i druga formacija i drugacije razmisljanje tako da igrace koji su do sada bili na listi mogucih transfera mozda zamijene skroz neki deseti igraci sto naravno, jos jednom ponavljam zavisi od trenera . Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34513 Naravno, al to nam ne brani da diskutujemo o tome... Ma svejednoo.. Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34715 ____________________________________Cech - Turnbull____________________________________ _____Ivanović - Azpilcueta_____David Luiz - Cahill_____Terry - Chalobah_____Bertrand - Coentrao_____ ____________________Romeu - Ramires____________________Essien - Mikel____________________ _____Sturridge - Hulk___________________Mata - Gotze__________________Hazard - De Bruyne_____ ___________________________________Falcao - Lukaku_____________________________________ + Ferreira, Lampard, Drogba = Dream Team Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34719 Dream team o kojem samo sanjati možemo.. Križaj Coentraoa odmah, Hulk ce malo vjerojatno doc kad AVB nije tu, Falcao tek ove godine prešao u Atl. Al da dovedemo Goetzea il Hazarda bili bi ko na konju, iako ni za njih nisam preoptimistican, jer realno u kakvoj smo situaciji, iz njihove perspektive im se ne isplati doć u Chelsea Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34722 [quote name='bbj26' timestamp='1331407386' post='34719'] Al da dovedemo Goetzea il Hazarda bili bi ko na konju, iako ni za njih nisam preoptimistican, [b]jer realno u kakvoj smo situaciji, iz njihove perspektive im se ne isplati doć u Chelsea[/b] [/quote] Igrali bi za velike pare u jacem klubu od Dortmund-a odnosno Lile-a Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34723 Kako se, polako, primičemo prelaznom roku sve mi se više sviđa Falcao. Nando + pare za njega = idealno. Ili on ili Kavani. Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34724 Točno, al nisam mislio na ekonomski aspekt, nego natjecateljski, pogrešno sam se izrazio..Želio sam reći da se mi borimo za TOP 4 Premier lige, da u Ligi prvaka nakon 1. utakmice playoffa imamo poraz od 3:1, i da je FA Cup jedino di smo u dobrom stanju.. Naravno, govorim o trenutnoj situaciji, možda sve krene i na bolje, daj Bože Iako oni žele pare, isto tako žele osvajati trofeje, a recimo Real il Barca ( samo primjer uzimam ) im danas mogu ponuditi oboje pa je vjerojatnije da će otić negdje drugo..volio bi i ja da je drugacije, al sumnjam Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.