Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Navodno, najveci golmanski talenat, clan U-17 reprezentacije Meksika Richard Sanchez trenira sa nasim prvim timom. I mi smo zainteresovani za njega, pa se pominje da cemo ga na ljeto dovesti.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

[quote name='Twelfth Man' timestamp='1331639124' post='35266']
Navodno, najveci golmanski talenat, clan U-17 reprezentacije Meksika Richard Sanchez trenira sa nasim prvim timom. I mi smo zainteresovani za njega, pa se pominje da cemo ga na ljeto dovesti.
[/quote]

nepotrebno, ako nam nešto netreba onda su to golmani, neznam čemu bezvezno gomilanje....

vidim da pričte i o Hoilletu, i slažem se da je dobar igrač i da bi bio super posao kad bi ga doveli a ništa, al ja bi napravio ovakav posao, Burnu bi ponudio Kakutu na posudbu, tako da bi zadobili Burnov blagoslov za dovođenje Hoilleta, poslali bi Kakutu u premierligaški klub, u kojem bi odlaskom Hoilleta dobio minutažu, a čini se da rade dobar posao tamo kad su od Hoilleta napravili ovo što jesu koji nije bio tolki talenat kolki je sad Kakuta.

Čitam nešto da je Sahin nezadovoljan u Realu i da želi ić, što mislite , el bi trebalo napast ?
[quote name='jakovf' timestamp='1331589004' post='35215']

To je bio Van Bommel, ne De Jong. ;)

U vezi Hoilleta, sjajan posao ako ga dovedemo :)
[/quote]

znam da je Holanđanin,ali i de Jong bi isto uradio da je bio na Van Bommelovom mijestu,zajebani igrači
Pa ne znam šta će nam više golmani, Cech je tu, a nakon njega imamo extra talente u svojoj ekipi - courtois, delac..

Evo sad citam da je klubu za oko zapeo Javi Garcia, veznjak Benfice
  • Autor
[quote name='bbj26' timestamp='1331648798' post='35286']
Pa ne znam šta će nam više golmani, Cech je tu, a nakon njega imamo [b]extra talente[/b] u svojoj ekipi - courtois, [b]delac[/b]..
[/quote]
Mozda mi mislio Blackman ?

Delac je daleko od extra talenta :)
Ma njih dvojica su mi prva pala na pamet pa sam ih napisao samo da naglasim da nam ne trebaju vratari.. iako, Delač je pravi golman, samo što ne dobiva prilike braniti na posudbi
  • Autor
[quote name='bbj26' timestamp='1331651707' post='35290']
Ma njih dvojica su mi prva pala na pamet pa sam ih napisao samo da naglasim da nam ne trebaju vratari.. iako, Delač je pravi golman, samo što ne dobiva prilike braniti na posudbi
[/quote]
Za mene je on mnogo iza Blackmana i Courtoisa ;)
  • Autor
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1331652347' post='35299']
a ca ti znas :P :P
[/quote]
Izvinite zbog spama :D

Rekao sam da je za mene bolji , sto nemora znaciti da je stvarno tako :) ;)
[quote name='Blues_95' timestamp='1331652473' post='35301']
Izvinite zbog spama :D

Rekao sam da je za mene bolji , sto nemora znaciti da je stvarno tako :) ;)
[/quote]

Delač je iznimno talentiran golman, ali trenutno ništa više od toga
Ja samo da porucim, svim buducim pojacanjima da pogledaju sinosnju utakmicu, i da vide, kako se bori, kako se igra za Chelsea. Ako nsu u stanju da pruze isto, da igraju srcem, onda ih ne zelim u plavom dresu !!!
Radamel Falcao has emerged as Chelsea's priority target for this summer as the club look to strengthen in attack. ([url="http://www.thisislondon.co.uk/sport/football/radamel-falcao-is-top-target-to-strengthen-chelseas-attack-7566343.html"][i]London Evening Standard[/i][/url])
[quote name='soxx' timestamp='1331830874' post='35798']
Radamel Falcao has emerged as Chelsea's priority target for this summer as the club look to strengthen in attack. ([url="http://www.thisislondon.co.uk/sport/football/radamel-falcao-is-top-target-to-strengthen-chelseas-attack-7566343.html"][i]London Evening Standard[/i][/url])
[/quote]

O ovom coveku se manje-vise sve vec zna, ali, evo malo statistike:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/falcao/profil/spieler_39152.html
http://soccernet.espn.go.com/player/_/id/87706/radamel-zarate-falcao-garcia?cc=5739

Sumnjam da bi ga Atletiko pustio, ispod 35-40 miliona eura.
pa za toliko su ga doveli,msm da ce Abra morati odrijesiti kesu ljetos,jedno 150 mil ocekujem za transfere :)
[url="http://www.sportin.ba/vijesti.aspx?id=31033"]http://www.sportin.ba/vijesti.aspx?id=31033[/url]

Šta velite na ovo ?

Ideja je da ga posudimo na godinu dana, Josha gurnemo u neki tim gdje će igrati standardno i onda dobijemo igrača za onu tamo sezonu, a ovog vratimo Realu. :D
[quote name='Wisey' timestamp='1331983855' post='36096']
[url="http://www.sportin.ba/vijesti.aspx?id=31033"]http://www.sportin.b...i.aspx?id=31033[/url]

Šta velite na ovo ?

Ideja je da ga posudimo na godinu dana, Josha gurnemo u neki tim gdje će igrati standardno i onda dobijemo igrača za onu tamo sezonu, a ovog vratimo Realu. :D
[/quote]

-.- to sam ja pitao na prošloj str. ondosno prošlom postu, nmv moje mišljenje je da smo mi prevelik klub da bi kalili Realu igrače, ali posudba s mogučnošču otkupa je već neka druga pjesma i nju bi htio zapjevat, pa ako se dokaže da ostane, a ako ne nek se vrati u Real. Makar ja mislim da bi se nejga isplatilo dovest odma jeer ono s otkupom ako bi se dokazao Real bi sigurno povećao cjenu a vjerojatno bi se dčeko dokazao, zapravo treba dobro pogledat videe dok je igrao u Borissiji i sad pr u Realu dobar skaut pa nek on odradi posao jer ja ga osobno nisam baš gledao a i to što sam gledao nisam samo njega gledao, tako da ja neko mišljenje nebi mogao dat nit bi ga doveo prije no što ga "pogledam".
[url="http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4200541/Chelseas-Champions-League-heroes-still-face-Roman-axe.html"]http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4200541/Chelseas-Champions-League-heroes-still-face-Roman-axe.html[/url] jao, od ovog The Suna me boli glava svaki put kad ga otvorim..obično žutilo!
[quote name='bbj26' timestamp='1331985633' post='36105']
[url="http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4200541/Chelseas-Champions-League-heroes-still-face-Roman-axe.html"]http://www.thesun.co...-Roman-axe.html[/url] jao, od ovog The Suna me boli glava svaki put kad ga otvorim..obično žutilo!
[/quote]
Već sam nebrojeno puta govorio o tim 'izvorima i insiderima', ali da budem iskren - nadam se da su ovaj put upravu, ustvari uvjeren sam da je tako.
[quote name='Wisey' timestamp='1331986181' post='36108']
Već sam nebrojeno puta govorio o tim 'izvorima i insiderima', ali da budem iskren - nadam se da su ovaj put upravu, ustvari uvjeren sam da je tako.
[/quote]

Iskreno ne slažem se! onako kako je Terry odigrao protiv Napolija ne mogu ni puno mlađi od njega, a još nije on jako star..dalje, Lampard, nije on za baaciti, naprotiv, od RDM-vog dolaska igra sve bolje i bolje, kao i Drogba..Drogba jest star, al ima još dinamita u njemu..on će svakako možda još jednu sezonu igrati i u penziju..
Moramo držati do legendi kluba, ne treba to značiti da moraju igrati svaku utakmicu, al mogu pomagati svojim iskustvom i ulascima s klupe ako do toga dođe..Ako se ostvari ovo što Sun piše, onda ćemo pokazati da Chelsea s pravom nazivaju Chelski, znači samo Romanov novac i ništa drugo, a pretpostavljam da znaš šta mislim o tome..Ovi igrači su učinili Chelsea klubom kakvim je danas, zadnjih 10 godina je zlatno doba, i ako nećemo držati do onoga što jesmo, onda ne znam čemu sve ovo..treba gledat na uspjeh, al ne treba se odricati sebe, ne treba se tek tako i na taj način odricati Terrya, Lamparda, Drogbe, ljudi koji su u srcu ovog kluba..

Sva sreća da znam kakve novine su The Sun i ne vjerujem ni riječi ovog teksta, a ljeto je pred nama i prosvijetlit će nas sve ;)
Sve ovo pričaš na osnovu jedne utakmice, ali gdje su Lampard i Drogba bili kroz cijelu sezonu ? Pa i Terry jednim dijelom. :rolleyes:
Treba gledati uspjeh naravno, prošle godine ti igrači nisu ništa osvojili uz katastrofalnu igru, isto se ponavlja i ove + igra je na još nižem nivou a vrlo lako se može desiti da ostanemo i bez LP dogodine. Hoćeš i tada tražiti da oni igraju zato što su legende kluba i što su nešto napravili u prošlosti ? :rolleyes:

Romanu su dopizdili igrači i njihovi prohtjevi, te će sigurno napraviti lijepu čistku na ljeto.
[quote name='Wisey' timestamp='1331988841' post='36115']
Sve ovo pričaš na osnovu jedne utakmice, ali gdje su Lampard i Drogba bili kroz cijelu sezonu ? Pa i Terry jednim dijelom. :rolleyes:
Treba gledati uspjeh naravno, prošle godine ti igrači nisu ništa osvojili uz katastrofalnu igru, isto se ponavlja i ove + igra je na još nižem nivou a vrlo lako se može desiti da ostanemo i bez LP dogodine. Hoćeš i tada tražiti da oni igraju zato što su legende kluba i što su nešto napravili u prošlosti ? :rolleyes:

Romanu su dopizdili igrači i njihovi prohtjevi, te će sigurno napraviti lijepu čistku na ljeto.
[/quote]

Ja mislim da je covjek mislio u fazonu da ostanu Lampard, Drogba, Terry a neka odu Mikel, Kalou, Malouda mozda Essien, Meireles, Bosingwa... ;)

A Lampard kakav god da je, najbolji nam je strijelac u PL a i generalno u svim takmicenjima. Bila bi totalna glupost prodati Terryja, covjek ima 31. godinu, moze nam posluziti jos par godina sigurno. Nikad nas nije napustio a mogao je u Real otici, kao i Lampard i Tito - ali nisu. Terry bi mogao igrati prvu lagano, ponekad rotacija (u slucaju povrede), a Lampard moze kao Giggs ponekada kada su bitne utakmice uci. Drogba takodje. Ne mislim da nam oni budu oslonac ekipe, ali mogu posluziti. Pogotovo Lamps i Tito sa klupe a Terry moze komotno prvu jos igrati.

Ne valja odjednom tako naglo sasjeci sve u korjenu. Kada vrsis smjenu generacija, te nove igrace moras ostaviti sezonu-dvije uz ove starije, legende kluba. Kako bi stekli iskustvo i oslobodili se malo. Pa onda ako postanu dovoljno dobri, onda mozes prodati legende.
alo o čemu mi pričamo?
kod Uniteda pomažu i Scholes sa 37 i Giggs sa 38, jel Ferguson možda glup onda?
zašto kod nas nebi naše legende koje su još nekoliko godina mlađi?

treba postupno davati sve više i više prilika mlađim igračima, i smanjivati minutažu legendama, ali oni moraju ostati tu i biti u momčadi jer su oni jedan itekako bitan faktor, i što se tiče same igre(vidjeli smo protiv Napolia) a bogami i motivacije

kaže se da je klub veći od igrača, to je istina, ali legende su te koje klub čine još većim...
Pa igrala je citava momcad katastrofalno, al to nije razlog da ih doslovno sve posaljes kuci i dovedes nekog drugog umjesto njih...Kazem da Terrya, Lamparda i Drogbu ne treba otjerati, al isto tako kazem da ne moraju igrati u prvom sastavu, mogu ulazit s klupe ako je potrebno jer su možda i najbolji koje imamo trenutno..Na ljeto pustit Bosingwu, Meirelesa, Kaloua i sta ja znam koga ne vise, al njih ne, i ne govorim ovo zato sto sam "zateleban" u njih, nego cista objektivnost..
I ne, ne tvrdim ovo na osnovu jedne utakmice, nego sam tu utakmicu uzeo kao primjer da iskažem ono što mislim
Nije igrala čitava momčad katastrofalno. Lampard kad je jednom sjeo na klupu, odmah se halabuka nadigla. On ima platu 150k, Drogba isto ima ogromnu platu... Za te pare spravom očekujemo da budu najbolji igrači u ekipi ( i da je predvode do trofeja) što oni više nisu. :) Čisti biznis. Ne žele na klupu, ne žele manje plate, ne žele produženja ugovora po godinu... Vozdra ma da si ne znam ti ni ja ko. -_-

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.