Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1331405949' post='34715']
____________________________________Cech - Turnbull____________________________________

_____Ivanović - Azpilcueta_____David Luiz - Cahill_____Terry - Chalobah_____Bertrand -[b] Coentrao[/b]_____

____________________Romeu - Ramires____________________Essien -[b] [/b]Mikel____________________

_____Sturridge - [b]Hulk[/b]___________________Mata - Gotze__________________Hazard - De Bruyne_____

___________________________________Falcao - Lukaku_____________________________________

+ Ferreira, Lampard, Drogba = Dream Team
[/quote]
Coentrao-Patrick van Aanholt
Hulk-Kakuta
I tu se moze dodati jos McEachran :D
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

I jos napad promjenit, nek Torres bude drugi napadac, ionako mislim da bi Lukaku zabio bar 25 golova po sezoni u svim takmicenjima..al otom po tom..:D
Nama će među najvećim ljetnim pojačanjima biti Josh McEachran, a najveća glupost AVB-a je što ga je poslao na posudbu. Ali eto pošto je pola godine samo u pitanju, možda i nije tolika glupost - pogotovo ako bude kao sa Sturridgeom.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1331477137' post='34863']
Nama će među najvećim ljetnim pojačanjima biti Josh McEachran, a najveća glupost AVB-a je što ga je poslao na posudbu. Ali eto pošto je pola godine samo u pitanju, možda i nije tolika glupost - pogotovo ako bude kao sa Sturridgeom.
[/quote]
Definitivno, a to što se mali Josh ne može probiti među 11 u Swanseaju dokaz je da će iduće sezone biti nosilac igre jednog od pretendanata na titule. :rolleyes:
[quote name='Wisey' timestamp='1331477260' post='34864']
Definitivno, a to što se mali Josh ne može probiti među 11 u Swanseaju dokaz je da će iduće sezone biti nosilac igre jednog od pretendanata na titule. :rolleyes:
[/quote]

Zato kažem da je glupost što je poslan na posudbu.
problem je u tome što naši neznaju nego uzet gotovog igrača i sad najveći engleski talenat je u poslan u Swansea da ga oni naprave iračem jer nedaj bože da se u klubu napravi mjesta za velikog talenta, a to kako će nam Swansea napravit igrača vidi samo klupa na kojoj Josh sjedi iz utakmice u utakmicu, mi definitivno imamo puno bolje uvjete za rad i da se pružila prilika Joshu i da se radi pametno s njima mi bi iduće sezone već mogli računat s njim ovako je otišla još jedna sezona u vjetar, a tako ne rade veliki i ozbiljni klubovi , oni si sami rade igrače, pošalje se igrača na posudbu dok je još jako mlad pa ono da stekne iskustvo igranja ovaj "već" ima 19 godina i najveći je talenat engleske a u Chelsiju taj talenat ko da neznaju razvit pa ga šalju u Swansea , neznam jel bi se smijao il plakao al u svakom slućaju stuacija je tužnosmješna.
[quote name='Wisey' timestamp='1331478990' post='34879']
Jel to hoćete reći da je Swansea bolja ekipa od naše ? :blink:
[/quote]

Gdje ti vidiš da je to napisano brato? Govori Vinko da bi bolje uvjete imao u CFC-u da je ostao.
Ali meni ovi poslovi nisu jasni, poslali su Josha nepotrebno u Swansea, i sad kad ne igra tamo ostavljaju ga tamo, jebem vas retardirane povucite ga nazad s posudbe kad vidite da je beskorisna, ovdje barem moze za rezerve igrat ili bit na klupi NAŠEG tima.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1331480378' post='34895']
Ali meni ovi poslovi nisu jasni, poslali su Josha nepotrebno u Swansea, i sad kad ne igra tamo ostavljaju ga tamo, jebem vas retardirane povucite ga nazad s posudbe kad vidite da je beskorisna, ovdje barem moze za rezerve igrat ili bit na klupi NAŠEG tima.
[/quote]

Dubro, da batalis ti taj avatar, da se nas dvojica ne svadjamo :)
Pa kome je prethodnih dana palo na pamet dovodjenje igraca iz Belgijske lige... Lukaku, pa Wicel...nekome ce na kraju pasti na pamet da u Celzi dovede onog retardiranog seljaka Laneta Jovanovica!!!
[quote name='Vinko' timestamp='1331478306' post='34871']
problem je u tome što naši neznaju nego uzet gotovog igrača i sad najveći engleski talenat je u poslan u Swansea da ga oni naprave iračem jer nedaj bože da se u klubu napravi mjesta za velikog talenta, a to kako će nam Swansea napravit igrača vidi samo klupa na kojoj Josh sjedi iz utakmice u utakmicu, mi definitivno imamo puno bolje uvjete za rad i da se pružila prilika Joshu i da se radi pametno s njima mi bi iduće sezone već mogli računat s njim ovako je otišla još jedna sezona u vjetar, a tako ne rade veliki i ozbiljni klubovi , oni si sami rade igrače, pošalje se igrača na posudbu dok je još jako mlad pa ono da stekne iskustvo igranja ovaj "već" ima 19 godina i najveći je talenat engleske a u Chelsiju taj talenat ko da neznaju razvit pa ga šalju u Swansea , neznam jel bi se smijao il plakao al u svakom slućaju stuacija je tužnosmješna.
[/quote]
vala bas kod nas kad je talenat ode na posudbu i onda ga damo nekom dzaba slucaj borini a moramo mu dat sansu i on bi je iskoristio jer je maechran stvarno talenat treba uzet primjer arsenala kad je wenger davo sansu vilsiru svi su vikali ja budale trenera a momak je odlican tako i kod nas bolje da bude i kod nas na klupi nego u swanseu
[quote name='Whisper' timestamp='1331483328' post='34919']
Koliko bi samo bilo bolje, za omladinu, kad bi timovi iz PL imali prava, da imaju svoje timove i u nizim ligama, kao sto je slucaj u Spaniji.
[/quote]
To je AVB nekoliko puta rekao.

Cero
Kakve uvjete ? Pa ne pričamo mi o bosanskoj ligi, pobogu. U ekipi kao što je Swansea nije se uspio izboriti za regularno mjesto u prvih 11, za mene to dovoljno govori. Nek ide ponovo na posudbu, nije zaslužio da se nađe u ekipi Chelseaja za narednu sezonu, ma koliko mi njega simpatizirali. Pogledaj šta je Wilshere sve morao proći i uraditi da bi upao u Wengerove planove. Ne ide ništa preko noći u fudbalu.
da da Wis, uvjeti, ne kažem ja da Swansea ima loše uvjete , nego da u usporedbi s Chelsijem nebi trebali bit ni blizu, jer Roman ima para i on ulaže u omaldinsku školu , financira premu i najbolje moguće trenere, dok si Swansea 100% sam siguran nemože to priuštit, ne ono što Chelsea ima i može.
A ovo sad više nije rasprava o Joshu nego o filozofijama, svatko ima svoju i normalno je da se razlikuju moja je ovakva, o Josh-u se nebi trebalo pričat kao o gotovom igraču koji se bori za prvi sastav nekog tima nego kao o velikom talentu,kojeg treba razvijat, i zato smo ga trebali zadržat jer je on talenat, budućnost kluba, jebe se Swanseu oće on sad sjedit na klupi tamo il ne oni ga imaju ove godine i poslje kud koji mili moji, dok mi u njega polažemo velike nade i nama nije , bar nebi terbalo bit svejedno kako se njegov talenat razvija (u ovom slućaju kako se ne razvija) i zato bi mi trebali radit o njega igrača, jer od njega se to može napravit i to vrhunski igrač, i sad se opet vrćamo na poćetk priče, naši su navikli na gotove igrače, nema tu strpljenja za rad nego to treba bit sad i odma (što je po mom mišljenju jako razmaženo i neozbiljno) i zato smo ga poslali na posudbu u Swansea od kojih očekujemo da naprave od njega igrača, a to tako nejde, jer kao što rekoh njima se jebe za nejga i za Chelsea, dali ćemo mi imat igrača kasnije ili ne, i baš zato smo ga trebali ostavit jer bi tu trebao imat puno veću pažnju i želju da se razvije , to bi nam trebalo bit u interesu, a i samim tim što smo veži i bogtiji klub smatram da je logično razmišljat na taj način da imamo bolje uvjete.
Čekaj, zašto su ga onda uzeli sebi ?
Jer posudbe su tu da posluže i jednoj i drugoj i trećoj strani (matični klub, klub koji ga je posudio, sam igrač). Ti si sad potpuno doveo u pitanje princip i osnove posudbi mladih igrača.
O uvjetima u akademiji džaba pričaš, jer ti isti uvjeti najmanje govore zato što od Terrya nije izašao nijedan igrač iz naše 'namudane' akademije. Toliko o tome. -_- Treća stvar je da nisi svjestan o čemu pričaš, mora ti biti jasno da CFC nema taj sistem i kulturu proizvodnje vlastitih igrača.

Josh jeste talenat, ali fali mu puno da se probije. Naš klub u ovom trenutku nije mjesto i nije ekipa koja će čekati mladog igrača, baš kao što neće čekati ni mladog managera.
iz jednostavnog razloga da bi prošili klupu. Ne svih posudbi jer neke pogodiš neke ne, što vjerojatno i sam znaš, ja govorim o ovom slućauju kad posudba definitivno nije pogođena, bar ne za nas i Josha.
I vjeruj mi znam o ćem prićam ja taj sistem blatim od akd znam za sebe a to je taj Abramoič sistem, i ono što sam govorio da naši neznaju nego dobit gotovog igrača i to cjelo vrijeme rade, tako je najlakše, a po mom mišljenju to nije pravi način, mi imamo neke instant uspjehe ali klub posluje u debelom minusu i večina igrača je starija više od 30 godina i da se sutra odluče umirovit mi smo u kurcu, nitko nam ne garantira da čemo i iduće sezone imat ekipu, zato je taj način loš. Ja mislim da bi Josha trebalo razvijat , da bi cjeli klub trebao drukčije funkcionirat , ne kao neko natjecanje nego kao pravi klub. A Chelsea od dolaska Abramoviča nije klub koji će imat strpljenja čekat igrače i menađera , i gradit baš klub klub a ne trošošit milione svake sezone za instant uspjehe.
[quote name='Vinko' timestamp='1331492009' post='34967']da da Wis, uvjeti, ne kažem ja da Swansea ima loše uvjete , nego da u usporedbi s Chelsijem nebi trebali bit ni blizu, jer Roman ima para i on ulaže u omaldinsku školu , financira premu i najbolje moguće trenere, dok si Swansea 100% sam siguran nemože to priuštit, ne ono što Chelsea ima i može. A ovo sad više nije rasprava o Joshu nego o filozofijama, svatko ima svoju i normalno je da se razlikuju moja je ovakva, o Josh-u se nebi trebalo pričat kao o gotovom igraču koji se bori za prvi sastav nekog tima nego kao o velikom talentu,kojeg treba razvijat, i zato smo ga trebali zadržat jer je on talenat, budućnost kluba, jebe se Swanseu oće on sad sjedit na klupi tamo il ne oni ga imaju ove godine i poslje kud koji mili moji, dok mi u njega polažemo velike nade i nama nije , bar nebi terbalo bit svejedno kako se njegov talenat razvija (u ovom slućaju kako se ne razvija) i zato bi mi trebali radit o njega igrača, jer od njega se to može napravit i to vrhunski igrač, i sad se opet vrćamo na poćetk priče, naši su navikli na gotove igrače, nema tu strpljenja za rad nego to treba bit sad i odma (što je po mom mišljenju jako razmaženo i neozbiljno) i zato smo ga poslali na posudbu u Swansea od kojih očekujemo da naprave od njega igrača, a to tako nejde, [b]jer kao što rekoh njima se jebe za nejga i za Chelsea[/b], dali ćemo mi imat igrača kasnije ili ne, i baš zato smo ga trebali ostavit jer bi tu trebao imat puno veću pažnju i želju da se razvije , to bi nam trebalo bit u interesu, a i samim tim što smo veži i bogtiji klub smatram da je logično razmišljat na taj način da imamo bolje uvjete.[/quote]

slažem se s tobom, pogotovo ovo boldano

njih boli kurac za Josha, dosta im dobro ide ovako bez njega u sastavu i nemaju ni jedan razlog da bi ga koristili
on njima služi trenutno jedino ako se dogodi neka ozljeda ili nešto da može uskočiti

bilo bi bolje da je kod nas ostao, bar bi mogao dobit neku manju minutažu, sigurno da bi se našlo mjesta
[quote name='Wisey' timestamp='1331498389' post='34995']Vidiš šta se dešava sa Savićem ? Mlad igrač, perspektivan, talentiran al kad su ga gurnuli u igru gubi se samo tako i kardinalno griješi.[/quote]

Dobro ne mogu se porediti Savic i Josh, jer Savic igra na osjetljivijoj poziciji i svaka njegova greska je katastrofalna, dok greske Josha moze neko popraviti. ;) Meni ce biti strasno zao ako se Joshu naredne sezone ne bude davalo 20 minuta po utakmici u prvom dijelu sezone. Josh je igrac koji sigurno ima najvise potencijala da se probije u prvih 11. Naravno, sve ce zavisiti od toga ko ce biti trener. Ako nam dodju npr. Loew ili Guardiola, ne bih ni sumnjao da bi mu dali sansu, jer su oni treneri koji vjeruju mladim igracima. Takodje, ako bi kojim slucajem ostao Di Matteo (sto bih ja volio ako uspijemo biti u 4) mislim da bi mu i on ukazao sansu. Dovoljno je napomenuti da je Wilshere (inace Joshov dobar prijatelj) izjavio kako mu nije jasno zasto Josh ne dobija priliku, kada ima ogroman talenat. Pitanje je da li bi Terry, Messi, Ronaldo itd postali ovo sto su postali da se treneri nisu "kockali" tj. vjerovali im i davali im sansu. Treba sacekati narednu sezonu, ali kazem vam da cemo se mnogo zajebati ako se Joshu naredne sezone ne pocnu davati sanse.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.