Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Smatram da je najveci problem u veznom redu. Skoro se nista nije menjalo od vremena g.dina specijalnog. U poslednje vreme video sam nekoliko igraca igraca sredine terena na koje Celzi treba da obrati paznju: Marco Reus 22g, Mario Getze 19g, [size=2]Marek Hamsik [/size]24g i Ganso 22g.
Na ljeto će biti velika čistka.

Prije svega trebaju otići : Bosingwa, Meireles, Malouda i Kalou.
Pored njih potencijalni kandidati za odlazak iz kluba su Mikel i Torres.
Oni koji su u klubu ali mu ne štete : Turnbull, Hilario i Ferreira.

Trebali bi pokušati dovesti :
- desnog beka (Azpilicueta, van der Wiel)
- playmakera (Sneijder, Hamšik)
- krilo (Hulk, Hazard, Gotze)
- centarfora (Cavani, Falcao)
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1330453946' post='31011']Na ljeto će biti velika čistka. Prije svega trebaju otići : Bosingwa, Meireles, Malouda i Kalou. Pored njih potencijalni kandidati za odlazak iz kluba su Mikel i Torres. Oni koji su u klubu ali mu ne štete : Turnbull, Hilario i Ferreira. Trebali bi pokušati dovesti : - desnog beka (Azpilicueta, van der Wiel) - playmakera (Sneijder, Hamšik) - krilo (Hulk, Hazard, Gotze) - centarfora (Cavani, Falcao)[/quote]

Treba jedan vezni, da se vrate Kakuta i KDB, i mozda neki bek. Ako Torres ode onda treba centarfor, ali ako ostane, koji ce nam kurac novi? U tom slucaju bolje neko krilo.
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1330453946' post='31011']
Na ljeto će biti velika čistka.

Prije svega trebaju otići : Bosingwa, Meireles, Malouda i Kalou.
Pored njih potencijalni kandidati za odlazak iz kluba su Mikel i Torres.
Oni koji su u klubu ali mu ne štete : Turnbull, Hilario i Ferreira.

Trebali bi pokušati dovesti :
- desnog beka (Azpilicueta, van der Wiel)
- playmakera (Sneijder, Hamšik)
- krilo (Hulk, Hazard, Gotze)
- centarfora (Cavani, Falcao)
[/quote]

Vesli Snajader...tesko okomili se crveni na njega pa ne daju. Ali navescu dva zanimljiva igraca Gansa i Tomasa Milera.
[quote name='petar 1978' timestamp='1330528397' post='31251']

Vesli Snajader...tesko okomili se crveni na njega pa ne daju. Ali navescu dva zanimljiva igraca Gansa i Tomasa Milera.
[/quote]

Zaboravi ti na Millera, neće njega Bayern dat.
  • Autor
Ja vise ne bih Snaider-a . Nije vise toliko mlad , nije vise dobar kao prijasnjih sezona . Da ga je bilo dovesti prije 2 sezone :wub: a ne sada . !
Ne znam sta bi rekao.. Nisam pratio ga ovu sezonu pa mi recite kakav je.. Ako nije neki igrac i ne treba nam jer je star.. a ako vec igra dobro sta fali imati jednog iskusnog u odbrani :)
Odličan igrač, bio defenitivno jedan od najboljih stopera svijeta pod Mourinhom, prozvan je stupom(The Wall), ali nije potreban, ima 33godine, traži veliku plaću, zapravo ogromnu, a blokirao bi samo razvoj Brume,Kalasa,Chalobaha i Akea.
ma kakvi i Muller i Sneijeder, obojca bi koštali više nego vrijede, treba se kupovat pametno , npr uzet pomalo zaboravljenog Sahina, ili Valbuenu a i Taarabt je odličan i svi mladi i koštali bi manje i manja plaća, jebote što su glupi ovi iz uprave oni za kog index.hr napiše da je dobar oni bi njega uzeli jebote i nogomet , mani ga se ako nemaš blage veze i volje...

za Samuela ču reć samo žali bože sad smo doveli cahilla imamo kapetana ,Luiza a i Bane može popunit tu poziciju , a imamo i velike stoperske talente u akademiji, ovo bi bio jako glup potez, prodalo se Carvalha zato što je bio star i u silaznoj putanji, i sad kupit ovo ?? ko da staneš na vlastiti drek
[quote name='soxx' timestamp='1330542458' post='31312']
Ne znam sta bi rekao.. Nisam pratio ga ovu sezonu pa mi recite kakav je.. Ako nije neki igrac i ne treba nam jer je star.. a ako vec igra dobro sta fali imati jednog iskusnog u odbrani :)
[/quote]
Pogledaj tabelu serie a, i vidjet ces kako igra :D
[quote name='diablo_bih' timestamp='1330566918' post='31463']
Pogledaj tabelu serie a, i vidjet ces kako igra :D
[/quote]
Sta bi onda trebali reci za Cahilla dok je bio u Boltonu :)
Vece su sanse da ja budem novo pojacanje nego starisa Samuel.
joooj sad kad vidim ovog Ibrahimovića sve mi žao što ga nismo doveli , a baš smo trebali, šta bi bilo platit 24 milje za jednog takvog igrača, napadačina :)
evo sad su mi pala na um 2 imena Del Piero i Gyan Asamoah, došli bi jefitno, Del Piero je više moj hir i moje zadovoljstvo vidjet ga u plavom dresu nego što bi koristio ekipi al ko zna majstor je majstor jednim potezom može odlučit tekmu, mislila je večina to i za Lampsa i imao je problema s trenerom i neigranjem i svejedno melje konkurenciju u klubu za najboljeg strijelca :DD
Dok Gyan je u najboljim godinama došao bi za nekih 5 milja možda bi se preporodio možda bi nešto bilo od njega jer onakav Gyan sa SP-a bio bi pojačanje za svaku ekipu a pogotov za ekipu kojoj prvi napadač nije zabio od stoljeća sedmog !!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.