26. februar 2012.14 god. comment_30469 I meni je Prince odlican igrac ali sanse da ga dovedemo su jako male iako bi to bio odlican transfer Prijavi
27. februar 2012.14 god. comment_30559 Plejmejker, levo/desno krilo, i napadac su pod morati u prelaznom roku. Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_30825 Smatram da je najveci problem u veznom redu. Skoro se nista nije menjalo od vremena g.dina specijalnog. U poslednje vreme video sam nekoliko igraca igraca sredine terena na koje Celzi treba da obrati paznju: Marco Reus 22g, Mario Getze 19g, [size=2]Marek Hamsik [/size]24g i Ganso 22g. Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_30828 na Reusa možeš zaboravit, on prelazi u Dortmund na ljeto Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_31011 Na ljeto će biti velika čistka. Prije svega trebaju otići : Bosingwa, Meireles, Malouda i Kalou. Pored njih potencijalni kandidati za odlazak iz kluba su Mikel i Torres. Oni koji su u klubu ali mu ne štete : Turnbull, Hilario i Ferreira. Trebali bi pokušati dovesti : - desnog beka (Azpilicueta, van der Wiel) - playmakera (Sneijder, Hamšik) - krilo (Hulk, Hazard, Gotze) - centarfora (Cavani, Falcao) Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_31081 Dodao bi na to i ovog malog Mouru Lucasa jer je lik ubica i kako samo otrese 4 igraca bosne sa samo dva rolinga, FAMOZNO ! Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31217 [quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1330453946' post='31011']Na ljeto će biti velika čistka. Prije svega trebaju otići : Bosingwa, Meireles, Malouda i Kalou. Pored njih potencijalni kandidati za odlazak iz kluba su Mikel i Torres. Oni koji su u klubu ali mu ne štete : Turnbull, Hilario i Ferreira. Trebali bi pokušati dovesti : - desnog beka (Azpilicueta, van der Wiel) - playmakera (Sneijder, Hamšik) - krilo (Hulk, Hazard, Gotze) - centarfora (Cavani, Falcao)[/quote] Treba jedan vezni, da se vrate Kakuta i KDB, i mozda neki bek. Ako Torres ode onda treba centarfor, ali ako ostane, koji ce nam kurac novi? U tom slucaju bolje neko krilo. Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31251 [quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1330453946' post='31011'] Na ljeto će biti velika čistka. Prije svega trebaju otići : Bosingwa, Meireles, Malouda i Kalou. Pored njih potencijalni kandidati za odlazak iz kluba su Mikel i Torres. Oni koji su u klubu ali mu ne štete : Turnbull, Hilario i Ferreira. Trebali bi pokušati dovesti : - desnog beka (Azpilicueta, van der Wiel) - playmakera (Sneijder, Hamšik) - krilo (Hulk, Hazard, Gotze) - centarfora (Cavani, Falcao) [/quote] Vesli Snajader...tesko okomili se crveni na njega pa ne daju. Ali navescu dva zanimljiva igraca Gansa i Tomasa Milera. Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31261 [quote name='petar 1978' timestamp='1330528397' post='31251'] Vesli Snajader...tesko okomili se crveni na njega pa ne daju. Ali navescu dva zanimljiva igraca Gansa i Tomasa Milera. [/quote] Zaboravi ti na Millera, neće njega Bayern dat. Prijavi
29. februar 2012.14 god. Autor comment_31265 Ja vise ne bih Snaider-a . Nije vise toliko mlad , nije vise dobar kao prijasnjih sezona . Da ga je bilo dovesti prije 2 sezone a ne sada . ! Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31310 http://chelseabalkan.com/index.php/item/784-walter-samuel-se-povezuje-s-chelseajem.html Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31312 Ne znam sta bi rekao.. Nisam pratio ga ovu sezonu pa mi recite kakav je.. Ako nije neki igrac i ne treba nam jer je star.. a ako vec igra dobro sta fali imati jednog iskusnog u odbrani Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31316 Odličan igrač, bio defenitivno jedan od najboljih stopera svijeta pod Mourinhom, prozvan je stupom(The Wall), ali nije potreban, ima 33godine, traži veliku plaću, zapravo ogromnu, a blokirao bi samo razvoj Brume,Kalasa,Chalobaha i Akea. Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31322 ma kakvi i Muller i Sneijeder, obojca bi koštali više nego vrijede, treba se kupovat pametno , npr uzet pomalo zaboravljenog Sahina, ili Valbuenu a i Taarabt je odličan i svi mladi i koštali bi manje i manja plaća, jebote što su glupi ovi iz uprave oni za kog index.hr napiše da je dobar oni bi njega uzeli jebote i nogomet , mani ga se ako nemaš blage veze i volje... za Samuela ču reć samo žali bože sad smo doveli cahilla imamo kapetana ,Luiza a i Bane može popunit tu poziciju , a imamo i velike stoperske talente u akademiji, ovo bi bio jako glup potez, prodalo se Carvalha zato što je bio star i u silaznoj putanji, i sad kupit ovo ?? ko da staneš na vlastiti drek Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31328 Ako dovedemo Samuela ovi iz uprave imaju problema sa mozgom, prestar je za naše pomlađivanje ekipe Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31334 Walter Samuel ? Hahahahaha ma daj jel to mene neko zeza ? Prijavi
1. mart 2012.14 god. comment_31463 [quote name='soxx' timestamp='1330542458' post='31312'] Ne znam sta bi rekao.. Nisam pratio ga ovu sezonu pa mi recite kakav je.. Ako nije neki igrac i ne treba nam jer je star.. a ako vec igra dobro sta fali imati jednog iskusnog u odbrani [/quote] Pogledaj tabelu serie a, i vidjet ces kako igra Prijavi
1. mart 2012.14 god. comment_31477 [quote name='diablo_bih' timestamp='1330566918' post='31463'] Pogledaj tabelu serie a, i vidjet ces kako igra [/quote] Sta bi onda trebali reci za Cahilla dok je bio u Boltonu Prijavi
1. mart 2012.14 god. comment_31494 Vece su sanse da ja budem novo pojacanje nego starisa Samuel. Prijavi
1. mart 2012.14 god. comment_31541 joooj sad kad vidim ovog Ibrahimovića sve mi žao što ga nismo doveli , a baš smo trebali, šta bi bilo platit 24 milje za jednog takvog igrača, napadačina evo sad su mi pala na um 2 imena Del Piero i Gyan Asamoah, došli bi jefitno, Del Piero je više moj hir i moje zadovoljstvo vidjet ga u plavom dresu nego što bi koristio ekipi al ko zna majstor je majstor jednim potezom može odlučit tekmu, mislila je večina to i za Lampsa i imao je problema s trenerom i neigranjem i svejedno melje konkurenciju u klubu za najboljeg strijelca :DD Dok Gyan je u najboljim godinama došao bi za nekih 5 milja možda bi se preporodio možda bi nešto bilo od njega jer onakav Gyan sa SP-a bio bi pojačanje za svaku ekipu a pogotov za ekipu kojoj prvi napadač nije zabio od stoljeća sedmog !! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.