Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

[quote name='chelseathebest' timestamp='1329761023' post='28320']

još uvijek me dobro nasmijavaš :D
[/quote]

:D :D meni sevap :D
Ljudi onaj Borini što sad igra za Romu.On je prodan ili posudba :rolleyes: :rolleyes:
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

• Autor
[quote name='Luiz' timestamp='1329936398' post='29053']

:D :D meni sevap :D
Ljudi onaj Borini što sad igra za Romu.On je prodan ili posudba :rolleyes: :rolleyes:
[/quote]
Prodan .
Nije bio dovoljno kvalitetan za nas :)
A sad baš gledao pregled kola,vidim gol zabio..Bit ce on za koju god. kvalitetan,vise golova od Torresa zabio
[quote name='Caeruleus' timestamp='1329940502' post='29104']
Sastavio sam svoju listu želja za ljeto :)

[img]http://i41.tinypic.com/21jcdc0.jpg[/img]
[/quote]
Nije to lose samo sto od ovoga nece biti nista, hulk ili falcao__snijder ili gotze tu bi se moralo birati ;)
-------------
[/quote]

Dobar izbor igraca, ali.... Ostace samo pusti snovi to i ti znas... jbg

[img]http://i41.tinypic.com/21jcdc0.jpg[/img]
[/quote]
To bi bilo dobro,Sneijder je rekao,ako Mou dođe u Chelsea,da možda i on pređe.
Za Hulka će tražiti puno para,ali šta je tu je,kad nam treba takav igrač.
Falcao bi bio dobar centarfor,a ako AVB ostane vijerovatno će se to i dogoditi.
McEachnaru davati više šansi.
Goetzeaće teško BVB pustiti
@Cae ljepo bi to sve bilo , al budimo realni od toga ništa nit bi se to tako trebalo gledat jer uz ove dečke i postojeći kadar i ja bi osvojio nešto.
Realno jedan ili možda dvojca, al opet možda nas Abramovič iznendai.
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1330001209' post='29326']
[b]Lukaku linked to Moenchengladbach[/b]
[url="http://www.soccerway.com/news/2012/February/23/lukaku-linked-to-moenchengladbach/"]http://www.soccerway...enchengladbach/[/url]
[/quote]
Zanimljivo, mada mislim da postoje klubovi u Premiershipu koji bi ovog momka također voljeli vidjeti kod sebe.
Ja ga ne bih davao, ali napadači baš procvetaju u Nemačkoj.. [url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/gladbach-zeli-lukakua-na-posudbu/75332"]http://sportsport.ba/ino_fudbal/gladbach-zeli-lukakua-na-posudbu/75332[/url]
  • Autor
Svakako da ima zainteresovanih i u PL za njega .
Mislim kada bi otisao u Njemacku da bi bio medju TOP5 strijelaca Bundeslige.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329989577' post='29296']
Cae ne bi trebao Sneijder jer bi tu bili Goetze,Josh i Lamps,a sto se trenera tice tu vise ne znam sta da mislim...
[/quote]

Sneijder bi tu imao defanzivnu funkciju, Goetze ili Josh na boku ili sredini zavisno od formacije, a Lamps je Boga mi ispuhao svoje. Može on na klupi samo biti sila nažalost i povremeno u igri.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1330029917' post='29487'] Sneijder bi tu imao defanzivnu funkciju, Goetze ili Josh na boku ili sredini zavisno od formacije, a Lamps je Boga mi ispuhao svoje. Može on na klupi samo biti sila nažalost i povremeno u igri.[/quote]Ipak ne bih ja njega zelio vidjeti u plavom dresu :)
Nešto sam čitao nekad, kao da smo zainteresovani za tog Ocamposa. Druga argentinska liga, nebi nam bio pojačanje. Samo još jedan talenat, al eto, što da ne?? Nije na odmet.
[quote name='how yes no' timestamp='1330284247' post='30347']Nešto sam čitao nekad, kao da smo zainteresovani za tog Ocamposa. Druga argentinska liga, nebi nam bio pojačanje. Samo još jedan talenat, al eto, što da ne?? Nije na odmet.[/quote]ali igra u River Plati i to je sa 17 godina prvotimac ;)
Kažem ja, nebih se bunio ni sekunde da ga dovedu.

Al opet teško da nam može biti momak od 17 godina pojačanje. Uz to dolazi iz 2. argentisnke lige.

Talenat ima veliki, očigledno. Vidjet ćemo...
eo recimo moja vizija Chelsea..
-golmani odlični
-obrana recimo probati Thiaga Silvu dovest(sviđa mi se nemilo kao igrač naravno :) ) i desnog bočnog nekog..može Aspirikueta iz Marseille-a
-vezni red..Dzagoev, Modrić, Guarin, Moutinho (bilo ko)
-napad: K.P. Boateng, Demba Ba, Barrios, Hulk, Doumbia, Hazard naravno(evo bas gledam Rennes-Lille i lik ubija)..bilo ko :)
Zar Boatenk nije vezni :D

[quote name='essien' timestamp='1330291621' post='30446']eo recimo moja vizija Chelsea.. -golmani odlični -obrana recimo probati Thiaga Silvu dovest(sviđa mi se nemilo kao igrač naravno :) ) i desnog bočnog nekog..može [b]Aspirikueta[/b] iz Marseille-a -vezni red..[b]Dzagoev[/b], Modrić, [b]Guarin[/b], Moutinho (bilo ko) -napad: K.P. Boateng, Demba Ba, Barrios, [b]Hulk[/b], Doumbia, [b]Hazard[/b] naravno(evo bas gledam Rennes-Lille i lik ubija)..bilo ko :)[/quote]boldao sam one ciji je transfer moguc i koji su po meni najbolja rjesenja ;)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1330291866' post='30448']Zar Boatenk nije vezni :D boldao sam one ciji je transfer moguc i koji su po meni najbolja rjesenja ;)[/quote]
ma Boateng je više vako poluspica..nije vezni..čak i krilo
  • Autor
[quote name='essien' timestamp='1330292399' post='30453']
ma Boateng je više vako poluspica..nije vezni..čak i krilo
[/quote]
I nema sanse da ga dovedemo !!!
[quote name='Blues_95' timestamp='1330293429' post='30456'] I nema sanse da ga dovedemo !!![/quote]
a znam..al je životinja..i svaku utakmicu ide 100%..bilo to protiv Barcelone ili protiv Lecce-a..uvijek ostavi srce na terenu..zato mi se sviđa..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.