Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

ljudi da li netko zna šta je s ovim lucasom piazonom, je li on potpisao neki ugovor s chelseajem pa dolazi na bridge u siječnju dok napuni 18 kao što se pisalo prije nekog vremena, ili sam krivo upućen :blink: ...jer vidim sada ovdje na portalu da se oko njega kao bore chelsea i real..

ljudi da li netko zna šta je s ovim lucasom piazonom, je li on potpisao neki ugovor s chelseajem pa dolazi na bridge u siječnju dok napuni 18 kao što se pisalo prije nekog vremena, ili sam krivo upućen :blink: ...jer vidim sada ovdje na portalu da se oko njega kao bore chelsea i real..

lucas-piazon-chelsea-new-player.jpg

Ovo ti je Piazon, a sad odi na početnu i pogledaj sliku tog Lucasa. :) Upućen si kako treba.

Samo ako se nastavi razvijat, a vjerujem da hoće, bit će igračina... Definitivno igrom podsjeća na Kaku, ali i likom. Samo radit s njim i bit će odličan..

"pa kolko vas bre to ima" :lol: ...što kaže onaj deda u filmu "mrtav ladan".. znači 2 su lucasa, sad kontam.. ;) :)

Da ovaj Piazon će 100% potpisati za Chelsea, a ovaj drugi je još u igri, ovog drugog "crnog" Lucasa traži i Real ;)

Ovaj naš Piazon, je isto iz Sao Paola, ali enma nijedan nastup u prvom timu, dok ovaj drugi razvaljuje. Sama cijena govori, ali bit će dobar i naš Lucas.

Evo malo novosti, posto nam se ova tema nesto ukocila :P

http://football-talk.co.uk/43523/reports-chelsea-chasing-florence-trio/

http://football-talk.co.uk/43583/transfer-news-chelsea-set-to-launch-20m-bid-for-south-american/

Ja kontam ko je Godwin kad vidje iz Madrida onda skonta Godin, solidan stoper ali kad vec oliko planiraju potrositi ja bih radije onda Cahilla doveo

Nije Godin previse dobro rijesenje za Chelsea, ali jbg nije ni skup, mada je po meni Cahill bolje rijesenje ili mozda cak i Shawcrossa pokusati dovesti mada mislim da je on ipak relativno skuplji od prethodne dvojice. ;)

Nije Godin previse dobro rijesenje za Chelsea, ali jbg nije ni skup, mada je po meni Cahill bolje rijesenje ili mozda cak i Shawcrossa pokusati dovesti mada mislim da je on ipak relativno skuplji od prethodne dvojice. ;)

Malo je nekontroliran meni se isto sviđa ali je "sirov "nepromišljen ponekad mi djeluje kao Evans iz Uniteda ja bi recimo oda rađe Hutha da vratimo iako mi je Cahill prvi izbor

Cahill je pravi izbor (i ako ga dovedemo nećemo požaliti 100%), dok s druge strane meni od Godin-a je bolji igrač Subotić iz Borussi-e Dortmunda

http://en.wikipedia.org/wiki/Neven_Suboti%C4%87 , jako talentovan igrač i veoma mlad samo (22 god.)

http://www.youtube.com/watch?v=breTvydtfYI&feature=related

http://www.transfermarkt.co.uk/en/neven-subotic/profil/spieler_40995.html (njegova vrijednost se procjenjuje na 18.000.000)

Slažem se da netreba stopera dovodit, ali ako se Alex proda, neko će morat doć popunit budimo realni, najvjerojatnije Cahill a ostali su jedino ako on ne dođe.A od sljedeće sezone bi volio vidjet Brumu u prvom timu, vjerujem da će nastavit dobro u HSV-u, a za Kalasa pričekat 1-2 godine dok stasa i skupi iskustva.

mislim da uz zadnju liniju koju imamo,

bosingwa-luiz-tery-a.cole

i prikladne zamjene koje imamo ivanovic, alex, ferreira, bertrand... kad pogledamo koga imamo definitivno nam treba jos jedan branic... ivanovic moze kvalitetno zamjenit bosingwu ili jednog od ovog dvojca u sredini obrane... ali ako nam ode alex mi vise nemamo kvalitetne zamjene... ferreira moze u mirovinu a bertrand nije dovoljno kvalitetan da odnese taj teret... tako da u slucaju prodaje alexa DEFINITIVNO trebamo novog branica... neka Lovrena kupe... :D

mislim da uz zadnju liniju koju imamo, bosingwa-luiz-tery-a.cole i prikladne zamjene koje imamo ivanovic, alex, ferreira, bertrand... kad pogledamo koga imamo definitivno nam treba jos jedan branic... ivanovic moze kvalitetno zamjenit bosingwu ili jednog od ovog dvojca u sredini obrane... ali ako nam ode alex mi vise nemamo kvalitetne zamjene... ferreira moze u mirovinu a bertrand nije dovoljno kvalitetan da odnese taj teret... tako da u slucaju prodaje alexa DEFINITIVNO trebamo novog branica... neka Lovrena kupe... :D

Znam da si se sprdao, al Lovrena ne bih kupio ni za NK Župa Dubrovačka (lokalni klub koji igra županijsku ligu, odnosno 5. HNL). Ima on dobrih utakmica u Lyonu, ali toliko često kiksa i to zna biti vrlo opasno po momčad, zasrao je mnogo utakmica, vidili ste ga protiv Latvije (vi koji ste gledali). Ukratko, Lovren je mač sa 2 oštrice. Jako oštre oštrice.

ma znam... to je bila samo sala... ;)

nego kaj se Lovrena tice on bi bio fenomenalan branic samo da nema te padove u koncentraciji i da onda ne radi te kikseve... ko protiv Latvije kad je zaspo na centru i lopta ga preskoci i evo latvijaca 1 na 1... :S

kad bi vec gledali za pojacanja chelseau posto se bude prodao alex (ako se bude prodao) mislim da bi bilo najbolje rjesenje opozvat natrag Brumu ili tako nekog našeg branica i davat mu priliku kad budu ovaj nezamjenjiv par luiz-terry umorni... jer mislim da taj stoperski par ne treba razdvajat... nama u obrani trenutno treba samo adekvatna zamjena... ne treba nam sada Vidic ili sta ja znam tko...

Evo da se izjasnim kojeg igraca bi ja htio vidjet u dresu Chelsea ako nam ne dodje lukica... jer ipak ovo gore su sve mlade nade i talenti... a ne igracine s velikim tekmama u nogama koji imaju snage uzet stvar u svoje ruke i povest klub u veliki pohod...

http://www.transfermarkt.de/de/bastian-schweinsteiger/profil/spieler_2514.html <= Schweinstaiger -> evo pošto svi znamo da nam vezni red nije bas bajan i da nam fali taj jedan pokretac, a pošto Tottenheam ne pušta našeg Lukicu onda mislim da bi se po mojem izboru na tu poziciju mogao dovesti Bastian... ;)

Evo da se izjasnim kojeg igraca bi ja htio vidjet u dresu Chelsea ako nam ne dodje lukica... jer ipak ovo gore su sve mlade nade i talenti... a ne igracine s velikim tekmama u nogama koji imaju snage uzet stvar u svoje ruke i povest klub u veliki pohod... http://www.transfermarkt.de/de/bastian-schweinsteiger/profil/spieler_2514.html <= Schweinstaiger -> evo pošto svi znamo da nam vezni red nije bas bajan i da nam fali taj jedan pokretac, a pošto Tottenheam ne pušta našeg Lukicu onda mislim da bi se po mojem izboru na tu poziciju mogao dovesti Bastian... ;)

Veća je vjerojatnost da ja napišem knjigu o molekularnim česticama, nego da Bayern pusti Schweinsteigera

Chelsea bi se pod hitno trebao ostaviti ovih europskih igračića i početi dovoditi latinoamerikance, igrače poput Suareza, Chicharita, Cavanija...one najzajebanije, takozvane "kurvinske igrače", jednostavno su u današnjem nogometu takvi igrači strah i trepet za svaku obranu...

po mom mišljenju, volio bi da chelsea dovede Alena Dzagoev-a, jer se momak pravo pokazao, a što se tiče veznog reda Modrić je zasigurno prvi, a i ja mislim da Abramovich nece odustati od tako dobrog igraca, koji pokazuje nezadovoljstvo u Tottenham-u - što znaci da je na izlaznim vratima, i da bi im dobro došla visoka svota novca ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.