Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Evo kruže špekulacije da je Eden Hazard dogovorio prelazak u Real Madrid, mada ponavljam to su samo špekulacije.

To je dobar primjer, zašto i mi ne bi krenuli po nekog tako dobrog igraÄa kao sto je Hazard, bio bi sjajno pojaÄanje u naši redovima ;)

Necu da mu otvaram poseban topic, jer smatram da ne vredi.. Ali ajde, da se i to spomene ovde...

http://www.footballfriendsonline.com/transfer-gossip/2011/10/6/chelsea-linked-with-lazio-defender.html

sto se obrane tice volio bih vidjeti van der wiela....mlad, a igrai stopera i bocnog

Ako njega budemo doveli to će biti jedno od velikih pojaÄanja, stvarno veliki Ajaxov talent (koliko god uložili za njega isplatit će se 100 %)

Malo me podsjeća na Dani Alvesa :)

oprostite na izrazu, al j*bo vas van der wiel da vas j*bo imamo u ekipi desnog beka koji je 72 miliona puta veci talent od njega i jos je nas igrac..

Alo ba nemoj ti preseravat ovdje i nemoj psovat, ako oces lijepo pricat pricaj, ko i svi mi ovdje... jer ovo nije mjesto za koje kakve psovke ...

Nastavlja se lov na mlade talente po juznoj americi... Posle Ulisesa Davile, na meti Celsija je jos jedan talentovani tinejdzer....

http://www.chelsea-mad.co.uk/news/tmnw/chelsea_hot_on_chilean_starlet_705345/index.shtml

Nikad dosta talenata, šteta što ovo nije fm da ti se razvije talenat pa da ga prodaš i imaš zaradu, al može se i to desit.

Mislim da prelazak Hazarda u Real je najveca moguca glupost sto sam cuo u poslednjih par dana samo pogledajte koje igrace imaju na njegovim pozicijama i sve ce vam biti jasno....

Sto se defanzivaca tice ne trebaju nam imamo odlicne igrace u odbrani ,a takodje i odlicne mlade talente.

Sto se tice ovog malog Cileanca volio bih ga vidjeti u dresu Chelsea u januaru :D

Mislim da prelazak Hazarda u Real je najveca moguca glupost sto sam cuo u poslednjih par dana samo pogledajte koje igrace imaju na njegovim pozicijama i sve ce vam biti jasno.... Sto se defanzivaca tice ne trebaju nam imamo odlicne igrace u odbrani ,a takodje i odlicne mlade talente. Sto se tice ovog malog Cileanca volio bih ga vidjeti u dresu Chelsea u januaru :D

A de reci, što bi ga volio vidjeti??

ovaj Äileanac je glupost, samo bi blokiro mjesto brumi kalasu i slicnima, sta ce nam kojeg boga ko da nemamo dovoljno svojih talenata..

ako ikoga treba dovesti, to je igrac tipa honde, neki višefunkcionalni veznjak, ofanzivac koji može i na krilo..

pleya(Hamsik,Hazard,Dzagoev...)

jesi ti nepismen, pito te Äovjek razlog zašto bi ti želio vidjeti ovog Äileanca u chelseajevom dresu? de reci i mene zanima

Eto @dubrovÄanin reÄe, šta sam pitao i Äini mi se jasno sam postavio pitanje.

Joše jedan talenat na stoperskoj poziciji, može a i ne mora. Zato ne vidim svrhu govorit, da bi ga volio vidjeti u dresu chelsea.

Što se tiÄe Honde, iskreno ima i boljih, ali eto možda bi i on mogao pomoći... Ne znam, nisam ga previše pratio..

Eto @dubrovÄanin reÄe, šta sam pitao i Äini mi se jasno sam postavio pitanje. Joše jedan talenat na stoperskoj poziciji, može a i ne mora. Zato ne vidim svrhu govorit, da bi ga volio vidjeti u dresu chelsea. Što se tiÄe Honde, iskreno ima i boljih, ali eto možda bi i on mogao pomoći... Ne znam, nisam ga previše pratio..

Vjerovatno ima boljih i mlaÄ‘ih, ali nama bi trebo višenamjenski igraÄ koji će pokrit poziciju krila i veznjaka, još jedan takav primjer je recimo Gotze.

Vjerovatno ima boljih i mlaÄ‘ih, ali nama bi trebo višenamjenski igraÄ koji će pokrit poziciju krila i veznjaka, još jedan takav primjer je recimo Gotze.

ZnaÄi on je otprilike kao naš Malouda.

ZnaÄi on je otprilike kao naš Malouda.

istina, možda je od naših najbliži maloudi, no on ima neki poseban stil igre, ja sam ispoÄetka po njegovoj igri mislio da je centarfor, a ne veznjak, može odigrati bez problema svaku ofanzivnu poziciju, a slobodnjak nitko ne zna izvesti kako on zna od ove današnje generacije, pogledaj malo po youtubeu (meni najdraži klip 'BlažiÄko - Honda')

http://www.tribalfootball.com/articles/real-madrid-chelsea-now-head-head-sao-paulo-dynamo-lucas-1937911

Lucas Moura, jedan od talentovanih igraÄa San Paula i mislim da bi to bio uspješan transfer u nas klub, pored Piazona dobro bi se snašao.

http://www.youtube.com/watch?v=iMCpsfSZDmw&feature=related

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.