10. juni 2012.14 god. comment_58205 [quote name='chelseafan97' timestamp='1339021736' post='57146'] [img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/552990_222943197824350_1162842348_n.jpg[/img] Bice vremena za Djoku al nikad nece biti veliki kao Roger. Misli mda je dosta diskusije o tome. [/quote]slika govoroi vise od rijeci. a sad vamos rafa Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58208 [quote name='barbara' timestamp='1339347439' post='58205'] slika govoroi vise od rijeci. a sad vamos rafa [/quote] Cekaj,jel ti navijas za Nadala ili za Federera? Videcemo za koju godinu broj trofeja jednog i drugog,pa cemo diskutovati i o tome. Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58209 [quote name='Ercov' timestamp='1339348051' post='58208'] Cekaj,jel ti navijas za Nadala ili za Federera? Videcemo za koju godinu broj trofeja jednog i drugog,pa cemo diskutovati i o tome. [/quote]za endija mareja,ali nadal i federer su veliki sportisti i oba su mi draga tako da kad oni igraju protiv jedan protiv drugog meni je svejedno.djokovic mi nikako nije simpatican,ali slazem se vrijeme je najbolji pokazatelj Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58226 Od danas mi se ogadio Nole . Onakvo ponasanje kada gubi niko ne moze opravdati . Veliki igrac , smece od covjeka .. . Nadam se da ce ovo Nadal uzeti 3:1 . . . Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58228 [quote name='Blues_95' timestamp='1339352366' post='58226'] Od danas mi se ogadio Nole . Onakvo ponasanje kada gubi niko ne moze opravdati . Veliki igrac , smece od covjeka .. . [/quote] šta je pak sad napravio? Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58234 [quote name='chelseathebest' timestamp='1339352842' post='58228'] šta je pak sad napravio? [/quote] Mase rukama , dere se , nakon svakog poena gleda u svoju lozu , baca reket i kao slag na tortu reketom slomio onu klupu sto na njoj sjedi . Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58237 [quote name='Blues_95' timestamp='1339354198' post='58234'] Mase rukama , dere se , nakon svakog poena gleda u svoju lozu , baca reket i kao slag na tortu reketom slomio onu klupu sto na njoj sjedi . [/quote]teni je sport previse otmen za takvo ponasanje,i to je velika razlika izmedju federera i njega tesko je postati gospodin Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58359 [quote name='barbara' timestamp='1339354445' post='58237'] teni je sport previse otmen za takvo ponasanje,i to je velika razlika izmedju federera i njega tesko je postati gospodin [/quote] Pokazao je gospodstvo kada je izgubio drugi set od Del Potra i vikao na publiku da umukne.To je po mom misljenju gore od ovoga sto je uradio Djokovic. Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58367 [quote name='Ercov' timestamp='1339403758' post='58359'] Pokazao je gospodstvo kada je izgubio drugi set od Del Potra i vikao na publiku da umukne.To je po mom misljenju gore od ovoga sto je uradio Djokovic. [/quote] Jesi smijesan, publika u Parizu je poznata kao vrlo neodgojena ( Francuzi su poznati kao veoma neljubazni) i zasmetala je Fedexu u kljucnom trenutku drugog seta. Naravno da ce covjek izgubit strpljenje, cesto se to desava na teniskim terenima. A to sto ti nisi upoznat sa tim to je srug stvar. Fedex je za malog Djokicu gospodin... Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58375 [quote name='chelseafan97' timestamp='1339407181' post='58367'] Jesi smijesan, publika u Parizu je poznata kao vrlo neodgojena ( Francuzi su poznati kao veoma neljubazni) i zasmetala je Fedexu u kljucnom trenutku drugog seta. Naravno da ce covjek izgubit strpljenje, cesto se to sesava na teniskim terenima. A to sto ti nisi upoznat sa tim to je srug stvar. Fedex je za malog Djokicu gospodin... [/quote] Ma samo neka on bude gospodin do 101 i nazad. Trenutno se gleda tenis, a Nole je tu No1. Nadam se da će danas prestati kiÅ¡a i da će Äoković uspeÅ¡no zavrÅ¡iti svoj pohod ka jedninoj preostaloj Grand Slam tituli Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58379 Bice mnogo velikih tenisera, ali jedan je Roger Federer ! Cast Noletu, Nadalu i ostalima, ali nisu ni blizu FedEx-u iz njegovih najboljih dana. To sto on sad ima dvoje dece, koje nece da ostavlja kuci da ih podizu razne bebisiterke, nego ih vodi sa sobom i zbog toga ne spava najbolje, je druga stvar. Ali nacin na koji je on pobedjivao, stil igre koji ga krasi, elegancija i prefinjenost poteza su neponovljivi. Gledati njega pre par godina kako melje i gazi sve pred sobom bilo je jedinstveno sportsko uzivanje. Njegovi naslednici(pre svega NAdal i Nole) ga mogu prestici po broju pobeda, titula ali nikad nece imati ni pola njegovogg majstorstva. Pravi dokaz za moje tvrdnje je Polu-finale Roland Garros-a prosle sezone, kad je Djokovic bio na vrhuncu forme, a FedEx ga pocistio sa terena. Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58384 WTA lista: 1. (2) Marija Šarapova (Rus) 9.490 2. (1) Victoria Azarenka (Blr) 8.800 3. (3) Agnieszka Radwanska (Polj) 7.230 4. (4) Petra Kvitova (Češ) 6.895 5. (6) Samantha Stosur (Aus) 6.180 6. (5) Serena Williams (SAD) 5.700 7. (9) Caroline Wozniacki (Dan) 4.366 8. (8) Marion Bartoli (Fra) 4.070 9. (10) Angelique Kerber (Njem) 4.055 10. (24) Sara Errani (Ita) 3.350 Prijavi
11. juni 2012.14 god. Autor comment_58402 [quote name='Whisper#2' timestamp='1339408947' post='58379'] Bice mnogo velikih tenisera, ali jedan je Roger Federer ! Cast Noletu, Nadalu i ostalima, ali nisu ni blizu FedEx-u iz njegovih najboljih dana. To sto on sad ima dvoje dece, koje nece da ostavlja kuci da ih podizu razne bebisiterke, nego ih vodi sa sobom i zbog toga ne spava najbolje, je druga stvar. Ali nacin na koji je on pobedjivao, stil igre koji ga krasi, elegancija i prefinjenost poteza su neponovljivi. Gledati njega pre par godina kako melje i gazi sve pred sobom bilo je jedinstveno sportsko uzivanje. Njegovi naslednici(pre svega NAdal i Nole) ga mogu prestici po broju pobeda, titula ali nikad nece imati ni pola njegovogg majstorstva. Pravi dokaz za moje tvrdnje je Polu-finale Roland Garros-a prosle sezone, kad je Djokovic bio na vrhuncu forme, a FedEx ga pocistio sa terena. [/quote] Nema lajkova, a ne mogu ni napisati samo 'halal ti ćufta majstore' ... Jebo i reLeta i karaktere. Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58409 [quote name='Whisper#2' timestamp='1339408947' post='58379'] Bice mnogo velikih tenisera, ali jedan je Roger Federer ! Cast Noletu, Nadalu i ostalima, ali nisu ni blizu FedEx-u iz njegovih najboljih dana. To sto on sad ima dvoje dece, koje nece da ostavlja kuci da ih podizu razne bebisiterke, nego ih vodi sa sobom i zbog toga ne spava najbolje, je druga stvar. Ali nacin na koji je on pobedjivao, stil igre koji ga krasi, elegancija i prefinjenost poteza su neponovljivi. Gledati njega pre par godina kako melje i gazi sve pred sobom bilo je jedinstveno sportsko uzivanje. Njegovi naslednici(pre svega NAdal i Nole) ga mogu prestici po broju pobeda, titula ali nikad nece imati ni pola njegovogg majstorstva. Pravi dokaz za moje tvrdnje je Polu-finale Roland Garros-a prosle sezone, kad je Djokovic bio na vrhuncu forme, a FedEx ga pocistio sa terena. [/quote] care slažem se s tobom od a do ž! :) Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58425 [quote name='Whisper#2' timestamp='1339408947' post='58379'] Bice mnogo velikih tenisera, ali jedan je Roger Federer ! Cast Noletu, Nadalu i ostalima, ali nisu ni blizu FedEx-u iz njegovih najboljih dana. To sto on sad ima dvoje dece, koje nece da ostavlja kuci da ih podizu razne bebisiterke, nego ih vodi sa sobom i zbog toga ne spava najbolje, je druga stvar. Ali nacin na koji je on pobedjivao, stil igre koji ga krasi, elegancija i prefinjenost poteza su neponovljivi. Gledati njega pre par godina kako melje i gazi sve pred sobom bilo je jedinstveno sportsko uzivanje. Njegovi naslednici(pre svega NAdal i Nole) ga mogu prestici po broju pobeda, titula ali nikad nece imati ni pola njegovogg majstorstva. Pravi dokaz za moje tvrdnje je Polu-finale Roland Garros-a prosle sezone, kad je Djokovic bio na vrhuncu forme, a FedEx ga pocistio sa terena. [/quote] Svaka ti dala za ovo. Pravo mi je zao sto vise nema lajkova. Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58433 [quote name='chelseafan97' timestamp='1339407181' post='58367'] Jesi smijesan, publika u Parizu je poznata kao vrlo neodgojena ( Francuzi su poznati kao veoma neljubazni) i zasmetala je Fedexu u kljucnom trenutku drugog seta. Naravno da ce covjek izgubit strpljenje, cesto se to desava na teniskim terenima. A to sto ti nisi upoznat sa tim to je srug stvar. Fedex je za malog Djokicu gospodin... [/quote] Mislim da si ti smesniji.Gledam tenis i gledao sam taj mec i znam kakva je francuska publika.Moj post je odgovor na prethodni gde se napada Nole zbog lomnjenja reketa i reklame.Federer se obratio publici na veoma negospodstven nacin. Cestitam Nadalu na pobedi,trenutno je najbolji,a ako dobije Noleta i u Vimbldonu,svaka mu cast.[quote name='Whisper#2' timestamp='1339408947' post='58379'] Bice mnogo velikih tenisera, ali jedan je Roger Federer ! Cast Noletu, Nadalu i ostalima, ali nisu ni blizu FedEx-u iz njegovih najboljih dana. To sto on sad ima dvoje dece, koje nece da ostavlja kuci da ih podizu razne bebisiterke, nego ih vodi sa sobom i zbog toga ne spava najbolje, je druga stvar. Ali nacin na koji je on pobedjivao, stil igre koji ga krasi, elegancija i prefinjenost poteza su neponovljivi. Gledati njega pre par godina kako melje i gazi sve pred sobom bilo je jedinstveno sportsko uzivanje. Njegovi naslednici(pre svega NAdal i Nole) ga mogu prestici po broju pobeda, titula ali nikad nece imati ni pola njegovogg majstorstva. Pravi dokaz za moje tvrdnje je Polu-finale Roland Garros-a prosle sezone, kad je Djokovic bio na vrhuncu forme, a FedEx ga pocistio sa terena. [/quote] Federer je stvarno vanserijski sampion,tu nema sumnje.Ako je Federer pocistio Noleta u polufinalu prosle godine,sta je bilo u polufinalu ove godine.Duplo ciscenje?!? Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58435 [quote name='Blues_95' timestamp='1339176456' post='57707'] Kao sto Zemo rece Federer sam sebe pobijedio svojim greskama . Nadal u finalu uzima Noleta 3:1 u setovima [/quote] Sakice sta je bilo ? Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58437 procitah da se otac djokovica zalio kako se nadal ponasao nesportskim aktivnostima.trener mu je davao savjete.sad znam na koga je novak Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58446 [quote name='Blues_95' timestamp='1339426816' post='58435'] Sakice sta je bilo ? [/quote] Svaka Äast na prognozi Blues. ÄŒestitke i Nadalu na osvojenoj tituli, bio je bolji Sledeći je Vimbldon uz nadam se drugaÄiji epilog :) [quote name='barbara' timestamp='1339426966' post='58437'] procitah da se otac djokovica zalio kako se nadal ponasao nesportskim aktivnostima.trener mu je davao savjete.sad znam na koga je novak [/quote] Mogla si samo da proÄitaÅ¡ da se SrÄ‘an žalio kako su ljudi iz Rafinog boksa stalno savetovali Rafu i da to baÅ¡ i nije po propisima. A i ko zna koliko su taÄne te novinarske "patke".. I treba sin da bude na oca, nego kako.. Dovoljan pokazatelj je onaj sporan poen u drugom setu u kome je Nole pokazao svoju veliÄinu i korektnost time Å¡to ga je prepustio Nadalu Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58447 [quote name='barbara' timestamp='1339426966' post='58437'] procitah da se otac djokovica zalio kako se nadal ponasao nesportskim aktivnostima.trener mu je davao savjete.sad znam na koga je novak [/quote] Pa sta ako se zalio?Nadam se da ti je poznato da to sto je ujka Toni radio nije dozvoljeno. Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58450 [quote name='sakica cfc 4 life' timestamp='1339427920' post='58446'] Mogla si samo da proÄitaÅ¡ da se SrÄ‘an žalio kako su ljudi iz Rafinog boksa stalno savetovali Rafu i da to baÅ¡ i nije po propisima. A i ko zna koliko su taÄne te novinarske "patke".. I treba sin da bude na oca, nego kako.. Dovoljan pokazatelj je onaj sporan poen u drugom setu u kome je Nole pokazao svoju veliÄinu i korektnost time Å¡to ga je prepustio Nadalu [/quote] [url="http://www.youtube.com/watch?v=GmW0qZKsgkE&feature=player_embedded"]http://www.youtube.com/watch?v=GmW0qZKsgkE&feature=player_embedded [/url]Nisam ja upload video , da ne bude neke svadje zbog naziva Prijavi
18. juni 2012.14 god. comment_59761 [quote name='Blues_95' timestamp='1339429280' post='58450'] [media]http://www.youtube.com/watch?v=GmW0qZKsgkE&feature=player_embedded[/media]Nisam ja upload video , da ne bude neke svadje zbog naziva [/quote] Kaze lik "It is not [b]sportski[/b]" Ne zna ni sam kojim jezikom priÄa. Upravo ovaj lik je jedan od razloga zasto mnogi ne vole Djokicu, uvalio se sad joÅ¡ u TSS. Ne pada jabuka daleko od stabla, takav je sluÄaj ovdje nažalost. Ja ga ne mogu gledati al mislim da u ovome Å¡to je rakao za Rafu ima istine, dogadja se Äesto da sudija opominje Nadala zbog komunikacije sa svojim boksom Å¡to je protiv pravila. Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61349 Ljudi,poceo je Vimbldon!Danas vec drugo kolo.Finale ce opet biti Djokovic-Nadal,oni su jednostavno klasa za ostale. Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61519 [quote name='Ercov' timestamp='1340783376' post='61349'] Ljudi,poceo je Vimbldon!Danas vec drugo kolo.Finale ce opet biti Djokovic-Nadal,oni su jednostavno klasa za ostale. [/quote] Na Å¡ljaci možda jesu klasa iznad ostalih al na travi su stvari drugaÄije ovdje je Federer godpodar. Samo da napomenem Federer obara 2 rekorda Pita Samprasa ako ovoji ovogodiÅ¡nji Wimbledon. Eventualnim osvajanjem titule uÄinio bi to 7 puta baÅ¡ koliko je to uÄinio i Sampras, i ako osvoji titulu pobjedivÅ¡i u polufinalu finalu Djokicu bez obzira na rezultat koji na turniru ostvari Rafa, Fedex postaje broj 1 i tako bi se izjednaÄio sa Samprasom po broju sedmica na broju jedan( Pit ima jednu viÅ¡e od Fedexa). Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.